Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Nem állítom, hogy kapott kellő lehetőséget, csak azt, hogy amikor igen, akkor azért sztem nem győzött meg senkit arról, hogy itten fosná a gólokat.Ettől az még Storck szegénységi bizonyítványa, hogy nem találja a megoldást, miként lehetne hasznára a válogatottnak. Mondjuk pont egy Andorra meccs lehetett volna, ahova csak azért is elhívom, hátha átszakad a gát. De hát nem így lett.
Szóval sztem egyik fél sem hibátlan, így nem feltétlen szimpatikus Nikolcstól, hogy nem jön haza negyedórát játszani, miként a némettől sem, hogy nem talál neki helyet.
Zárójelben megjegyzem, nálam is Szalai kezdene alapesetben, vakok ellen lenne fenn két csatár, amiből az egyik lehetne Nikolics.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Tény, hogy a válogatottban nem megy neki úgy, mint klub szinten, de a 23 meccsnek szerintem a felét se játszotta végig. Legtöbbször kap 10-15 percet.Nyilván helye van Nikolicsnak a csapatban, de azért a válogatottban ő sem termeli úgy a gólokat, ahogy klub szinten. Emlékezzünk csak az égbe lőtt labdájára a görögök ellen, vagy a románok ellen eltört ziccerére, ahol ha bepasszolja, nyerünk Bukarestben. Szóval bár tényleg adná magát, hogy ő legyen a kezdő centerünk, a címeres mezben eddig azért akkorát nem villantott még. Tényleg, emlékszünk fontos góljára?Úgy tűnik nem működött az Ironymeter nálad 😊Most ebbe a belefér a rendszerbe nem fér bele a rendszerbe dologba ne menjünk bele.Ha van egy ilyen "halálos" támadót a 16-oson belül akkor csinálsz neki helyet,ha nem akkor hülye vagy és magad alatt vágod a fát.Ugyanez a helyzet Futáccsal.Nézd Eppel bizonyította h a válogatottban is érzi a kaput (igaz h a sajátját), míg Niko csak mindenféle biszem-baszom ligában lődözi a gólokat, bezzeg címeres mezben...Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
Nem is értem csak mert 3 ligában valaki gólkirály még nem jelenti hogy kitudja szorítani Eppelt!
Toca
empty taxi
Kenny
Egyébként a témában egyetértünk. 😊
empty taxi
szerk.: megnéztem, 23 meccsen 3 gól, gyilkos számok.
gabokocka
több mint 8 éve
Nyilván helye van Nikolicsnak a csapatban, de azért a válogatottban ő sem termeli úgy a gólokat, ahogy klub szinten. Emlékezzünk csak az égbe lőtt labdájára a görögök ellen, vagy a románok ellen eltört ziccerére, ahol ha bepasszolja, nyerünk Bukarestben. Szóval bár tényleg adná magát, hogy ő legyen a kezdő centerünk, a címeres mezben eddig azért akkorát nem villantott még. Tényleg, emlékszünk fontos góljára?Úgy tűnik nem működött az Ironymeter nálad 😊Most ebbe a belefér a rendszerbe nem fér bele a rendszerbe dologba ne menjünk bele.Ha van egy ilyen "halálos" támadót a 16-oson belül akkor csinálsz neki helyet,ha nem akkor hülye vagy és magad alatt vágod a fát.Ugyanez a helyzet Futáccsal.Nézd Eppel bizonyította h a válogatottban is érzi a kaput (igaz h a sajátját), míg Niko csak mindenféle biszem-baszom ligában lődözi a gólokat, bezzeg címeres mezben...Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
Nem is értem csak mert 3 ligában valaki gólkirály még nem jelenti hogy kitudja szorítani Eppelt!
Toca
empty taxi
Kenny
empty taxi
szerk.: megnéztem, 23 meccsen 3 gól, gyilkos számok.
Szerkesztette: gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nálam is ők voltak a legalja, csak az a különbség, hogy eddig mindössze vegetáltak a mennyeiben, most viszont nyíltan bajnokot akarnak csinálni belőlük.Hallottam már MTK és Fradi drukkereket arról panaszkodni, hogy ők a legutáltabb csapat Magyarországon, akik ellen mindenki összeesküdik, de azt hiszem a mostani átigazolási szezon végeztével már nem lesz kétség, hogy beért az új trónkövetelő.Részemről ez eddig is így volt, szóval ez max egy lapáttal tesz csak rá. A 32 éves mewonguno v mi a szar védekező középpályás leigazolása annyira tükrözi, hogy mi is egy akadémia jelentősége 😀
Kampman
peach
több mint 8 éve
Hallottam már MTK és Fradi drukkereket arról panaszkodni, hogy ők a legutáltabb csapat Magyarországon, akik ellen mindenki összeesküdik, de azt hiszem a mostani átigazolási szezon végeztével már nem lesz kétség, hogy beért az új trónkövetelő.Részemről ez eddig is így volt, szóval ez max egy lapáttal tesz csak rá. A 32 éves mewonguno v mi a szar védekező középpályás leigazolása annyira tükrözi, hogy mi is egy akadémia jelentősége 😀
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Hallottam már MTK és Fradi drukkereket arról panaszkodni, hogy ők a legutáltabb csapat Magyarországon, akik ellen mindenki összeesküdik, de azt hiszem a mostani átigazolási szezon végeztével már nem lesz kétség, hogy beért az új trónkövetelő.
több mint 8 éve
Úgy tűnik nem működött az Ironymeter nálad 😊Most ebbe a belefér a rendszerbe nem fér bele a rendszerbe dologba ne menjünk bele.Ha van egy ilyen "halálos" támadót a 16-oson belül akkor csinálsz neki helyet,ha nem akkor hülye vagy és magad alatt vágod a fát.Ugyanez a helyzet Futáccsal.Nézd Eppel bizonyította h a válogatottban is érzi a kaput (igaz h a sajátját), míg Niko csak mindenféle biszem-baszom ligában lődözi a gólokat, bezzeg címeres mezben...Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
Toca
empty taxi
Kenny

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Most ebbe a belefér a rendszerbe nem fér bele a rendszerbe dologba ne menjünk bele.Ha van egy ilyen "halálos" támadót a 16-oson belül akkor csinálsz neki helyet,ha nem akkor hülye vagy és magad alatt vágod a fát.Ugyanez a helyzet Futáccsal.Nézd Eppel bizonyította h a válogatottban is érzi a kaput (igaz h a sajátját), míg Niko csak mindenféle biszem-baszom ligában lődözi a gólokat, bezzeg címeres mezben...Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
Toca
empty taxi
több mint 8 éve
Nézd Eppel bizonyította h a válogatottban is érzi a kaput (igaz h a sajátját), míg Niko csak mindenféle biszem-baszom ligában lődözi a gólokat, bezzeg címeres mezben...Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
Toca

Madden hates me.
több mint 8 éve
Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.Nem hiszem el hogy nem érti meg, hogy nem fér be a nem létező rebdszerbe... csak a picsogás.
Kenny
több mint 8 éve
Elkezdődött a szokásos kapitány fúrás,Nikolic volt az első,hozzáteszem jogosan.
több mint 8 éve
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.Én inkább dicsérem a realizmusát. Úgysincs értelme hosszú távra terveznie, jövőre Szombathelyen/Józsefvárosban/Újpesten/Mezőkövesden is lesz.
Azt mondja Horváth Feri annyira szarik bele hogy nem kért lakást Újvároson, hanem minden nap kocsival ingázik Szigetszentmiklós és Balmaz között.
Azért ez meleg 😀
JC6
Kampman

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.Én inkább dicsérem a realizmusát. Úgysincs értelme hosszú távra terveznie, jövőre már Szombathelyen/Józsefvárosban/Újpesten/Mezőkövesden lesz.
Azt mondja Horváth Feri annyira szarik bele hogy nem kért lakást Újvároson, hanem minden nap kocsival ingázik Szigetszentmiklós és Balmaz között.
Azért ez meleg 😀
JC6
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Azért írtam, hogy beleszarás, mert Újváros kicsit más közeg, mint egy átlag NB1-es klub. Hasonló a Dióhoz, ahol levetetik a mezt, ha lélektelen játékot látnak. Ott nincs kifogás, voltam pár meccsen, Feczkónak is nekimentek, ha úgy volt.Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.azért napi 5 óra autó nemtom mennyire beleszarás 😀
Azért ez meleg 😀
JC6
Negritis
Az, hogy egy edző nem térképezi fel a klubot, a várost, nem költözik oda, nem járja a környéket, nem beszélget emberekkel, csak kocsiba ül, levezeti az edzést és hazamegy, jó messzire, egy teljesen más közegbe, az nem kecsegtet sok jóval.
Feczkót legalább elcsípted az utcán, szerették. De ezt a hozzáállást nem szeretik 😀
több mint 8 éve
...és kb. 480 km. Ez nem a "bejárok dolgozni" tipikus esete 😀Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.azért napi 5 óra autó nemtom mennyire beleszarás 😀
Azért ez meleg 😀
JC6
Negritis
több mint 8 éve
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.azért napi 5 óra autó nemtom mennyire beleszarás 😀
Azért ez meleg 😀
JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Mint Cal szurker ezt muszáj belinkelnem: index.hu/sport/futball/2017/06/21/dardaiek_klinsmann_fiat_tesztelik/nem is védett rosszul az U20as VBén, vagy csak olyan kevés meccsét láttam hogy kimaradtak a hibák 😉
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rokonom balmazújvárosi, tesója az újvárosi fociban közreműködik.Azt mondja Horváth Feri annyira szarik bele hogy nem kért lakást Újvároson, hanem minden nap kocsival ingázik Szigetszentmiklós és Balmaz között.
Azért ez meleg 😀
több mint 8 éve
Az benne a szomorú, hogy úgy fog megmaradni, mint egy one hit wonder, aki lőtt egy gólt Oslóban és kész.Mert az is. Középpályás létére meglehetősen alacsony a játékintelligenciája, így meg nagyon nehéz. A gyerek semmi mást nem tud, mint futni és nagyot rúgni a labdába. Ha 15 centivel magasabb lenne és 15 kilóval izmosabb, akkor azt mondanám, hogy beférhetne egy bundesliga 2-es csapatba verőembernek a középpályára. Így viszont nagyjából a helyére kerül. Mindent elmond róla, hogy az Nb1-ben sem volt egy jó pillanata, pedig itt aztán mindenki kitűnik, aki tud futni 20 métert a labdával orraesés nélkül és eléri az iq-ja a marék hangya szintjét.
Kampman
több mint 8 éve
Mint Cal szurker ezt muszáj belinkelnem: index.hu/sport/futball/2017/06/21/dardaiek_klinsmann_fiat_tesztelik/

Madden hates me.
több mint 8 éve
bocs, nálam a padozás azt jelenti, hogy alig pár meccsen kezd, és max 20-30 perceket játszik. nem erre vennénk a csávót.Pont a gyorsasága lehet nagy előnye, Mané tavaly megmutatta hogy mennyit számít.óóó akkor itt most rengeteg Liverpool mez lesz az utcán, egyiptomi aranyifjú után. sztem amúgy nem jó vétel oda, de ez csak az én magán véleményem. az angol bajnokság össze fogja törni, és a gyorsaságát sem tudja majd kamatoztatni, amit Olaszországban sikerült neki.Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.
Mikey
szerk: neki még amúgy is szoknia kell Klopp taktikáját, tehát nem is lenne egyből kezdő valószínűleg. de azért lesz megterhelő szakasza a bajnokságnak, úgyhogy fog játszani eleget.
slowmotion
csebi
@slo-mo: persze, kell a depth, de nekem még mindig nehéz magamelőtt látnom, hogy egy bónuszokkal együtt 40+ milliós játékos Liverpoolban padozzon.
Mikey
szerintem a tavalyi szezon a napnál is világosabban megmutatta, hogy kell a rotálás. a depth hiánya miatt szívtunk:
- balbunkóban (mert Milly sem balhátvéd, három nap pihenővel meg pláne nem bír végigátszani 180 percet, év végére szépen el is szállt a maradék kreativitás, és már csak a malteroskanál csattogott);
- jobbhátvédben (AA-t továbbra is fenntartással kezeli Klopp, úgyhogy Clyne még mindig vagy 5-10 meccsel többet játszik az ideálisnál)
- vkp-ban (Hendo helyére nem volt alternatíva, mert Lucas már iszonyat lassú, Can meg elég sokára jött rá, hogy mit is kéne csinálnia)
- szélsőben (meg lehet nézni, mi lett a játékkal, amikor 1, Cou még nem kapta el a fonalat a sérülése után, Mané meg Afrikában bohóckodott; 2, Mané megsérült, eltűnt a sebesség a jobb oldalról)
- csatárban (Stu állandóan sérült, Ings a pályát is csak a kórházi tévében látta, Origi meg a köcsög argentín belépője óta csak keresgélte önmagát, Firmino meg annyira elfáradt szezon végére fizikálisan és fejben is, hogy taszította a jó megoldásokat, mint két mágnes azonos pólusa egymást)
kell a sebesség. így a front sixre lenne Hendo/Can - Gini, Laller - Cou, Mané/Salah, Bobby/Stu, plusznak Origi meg esetleg még egy érkező csatár, betanult Grujic, érlelődik Woody.
de szerintem még mindig az lesz a cél a szezonban, hogy a 38 bajnoki mellett menjen még legalább 3-3 meccs a Mikiegérben meg a Tusfürdőben, 2 selejtező + 6 csoportmeccs a BL-ben, meg onnan minimum egy csoportharmadik hely, tehát még minimum 2 meccs. és ezt úgy kellene abszolválni, hogy ne fogyjunk el, és ebben nincsenek benne az esetleges újrajátszások sem.
kell a csávó.
több mint 8 éve
Salah érkezése sztem kilővi Markovic esélyeitvalamint van egy olyan érzésem h Stu is távozik
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Pont a gyorsasága lehet nagy előnye, Mané tavaly megmutatta hogy mennyit számít.óóó akkor itt most rengeteg Liverpool mez lesz az utcán, egyiptomi aranyifjú után. sztem amúgy nem jó vétel oda, de ez csak az én magán véleményem. az angol bajnokság össze fogja törni, és a gyorsaságát sem tudja majd kamatoztatni, amit Olaszországban sikerült neki.Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.
Mikey
szerk: neki még amúgy is szoknia kell Klopp taktikáját, tehát nem is lenne egyből kezdő valószínűleg. de azért lesz megterhelő szakasza a bajnokságnak, úgyhogy fog játszani eleget.
slowmotion
csebi
@slo-mo: persze, kell a depth, de nekem még mindig nehéz magamelőtt látnom, hogy egy bónuszokkal együtt 40+ milliós játékos Liverpoolban padozzon.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
óóó akkor itt most rengeteg Liverpool mez lesz az utcán, egyiptomi aranyifjú után. sztem amúgy nem jó vétel oda, de ez csak az én magán véleményem. az angol bajnokság össze fogja törni, és a gyorsaságát sem tudja majd kamatoztatni, amit Olaszországban sikerült neki.Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.
Mikey
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Mohamed Salah úton /pontosabban repülőn/ van Liverpool felé. Nem tudom eldönteni, hogy a megbízható források szerinti 35 millió font + opciós vételára nem sok-e érte. Ahogy arra se jövök rá, hogy kinek a helyén fog játszani.depth-nek kell a rotációba. alapból úgy készülünk, hogy most több meccset játszunk, mint tavaly, és látszott, mi történik, ha nincs Coutinho, Mané, Lallana vagy bármilyen kombinációjuk.
Mikey
Szerkesztette: slowmotion