NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt mondta azért nem jön mert senkiháziak kezében van a popszakmba.Most már más a helyzet.Huszti bal oldalon jobbról cut inside Balázs még akár jó is lehet.Jópárszor elmondta már, hogy nem kíván többet a válogatottban szerepelni.Huszti Frankfurt érik az a válogatott comeback!Egy topformában lévő Huszti kell az eb-re.
Toca
Amadeus91
peach
több mint 9 éve
Jópárszor elmondta már, hogy nem kíván többet a válogatottban szerepelni.Huszti Frankfurt érik az a válogatott comeback!Egy topformában lévő Huszti kell az eb-re.
Toca
Amadeus91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szegényt szétfogják szedni.
több mint 9 éve
Huszti Frankfurt érik az a válogatott comeback!Egy topformában lévő Huszti kell az eb-re.
Toca
több mint 9 éve
Huszti Frankfurt érik az a válogatott comeback!
több mint 9 éve
Tejesember
256
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-lett-a-mezokovesd-vezetoedzoje-hivatalos-2458043Ki tudja, lehet, hogy még a végén lesz egy Egervári vs Pintér derbi az NBII-ben. 😀
...
Amadeus91
több mint 9 éve
nehéz eldönteni, hogy a megadott tizenegyes, vagy az, ahogy Cé elvégezte volt a mókásabb. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-lett-a-mezokovesd-vezetoedzoje-hivatalos-2458043kár, hogy a királyinak nem jutott eszébe, hogy pinyő és sunyisanyi kinevezését és székfoglalóját nem egy showműsor keretein belül tűzik képernyőre holnap. A sas kabaré már azelőtt kikapott a nézettségi versenyben mielőtt elkezdődött volna...
...
Amadeus91
több mint 9 éve
Kijutunk az EB-re, F**zpingász és Mr. Öööö visszatér, Kaszinós Gyuri pedig jó nedvszívó törlőkendőt kapott ajándékba karácsonyra. Nem is kívánhat a magyar foci szurkoló többet!!!! 😊
több mint 9 éve
Egyenlőre tudjuk le az idei szezont mert elég gány a helyzet XDwww.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract
3 év 75m €
Amadeus91
Akkor megvan az idei BL győztes? 😛
dande
több mint 9 éve
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract
3 év 75m €
Amadeus91
Akkor megvan az idei BL győztes? 😛
több mint 9 éve
Miért mit kéne mondania? Elborultam, tiltsatok el! De ő legalább tudja, hogy hülye volt és nem is próbálják mosdatni.innen szedtem a vidi linkjét, olvastam, azért írtam, hogy nem szándékos a lópikulát...undorító belépő volt.cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Matthew99
Borbinho

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Horváth,Kondás,Egervári.
😀 😀
peach
Kétségtelen,hogy a meccsek legjobb része a meccsvégi interjúk lesznek.
több mint 9 éve
ne reklamálj, Mezőkövesden Pinyővel tárgyalnak... 😀m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Irány az NBII! Borsodiként nekem ég már a pofám. 😀 Most komolyan mi járhatott a vezetőség fejében, mikor kitalálták Egervári legyen az edző. Inkább hozzák vissza Bekőt.
😀 😀
peach
Tejesember
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pinter-attila-visszaterhet-a-magyar-futball-verkeringesebe-2457937
Edit: ez a mondat eddig el is kerülte a figyelmemet, sikongatok azóta is, hogy észrevettem:
"Emellett szeretnénk segíteni a játékosok egyéni fejlődését, jó lenne, ha a válogatott szintű futballistáink – mint Koman Vladimir vagy Lipták Zoltán – számításba jöhetnének az Eb-keret kihirdetésekor”
ne már, bazmeg 😀😀😀D
Szerkesztette: bergerdani
Mindig jövőre
több mint 9 éve
Tejesember
256
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909Irány az NBII! Borsodiként nekem ég már a pofám. 😀 Most komolyan mi járhatott a vezetőség fejében, mikor kitalálták Egervári legyen az edző. Inkább hozzák vissza Bekőt.
😀 😀
peach
több mint 9 éve
m.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/dvtk-egervari-sandor-az-uj-vezeteodzo-hivatalos-2457909😀 😀
több mint 9 éve
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contractChelsea remélem leigazolja Dárdait 5 év 250 millió euróért. Aztán jövőre Hazard-Willian-Kleinheisler, előttük Nikolic-Costa/Böde támadószekció :'D
3 év 75m €
Amadeus91
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
www.bavarianfootballworks.com/2015/12/23/10661798/pep-guardiola-manchester-city-bayern-munich-contract3 év 75m €
több mint 9 éve
innen szedtem a vidi linkjét, olvastam, azért írtam, hogy nem szándékos a lópikulát...undorító belépő volt.cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Jólvan Ogre, nem szándékos volt...nem a lófaszt, ennél egyértelműbb nem is lehetne...ha ez labdára ment, akkor Costa egy intelligens, visszafogott, kulturált úriember...
Borbinho
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nálam azért még Felipe Melo rúgása vezeti a listátnem nézve a pepe/costa féle ámokfutásokat
Heisman Trophy
nekem ez jut először eszembe:
www.youtube.com/watch?v=yeaON2fLeno
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Nálam azért még Felipe Melo rúgása vezeti a listát
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4Costa is szokott ilyet csinálni?http://m.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/mu-bocsanatot-kert-az-oscart-csunyan-letalpalo-rooney-2457865
Borbinho

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
telefonon néztem a videót és összekevertem a 2-t rajtamea culpa
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
arra emlékszem sajnos, szegény Cissenek többször tört el a lába mint ahányszor run DMC megsérült (Csóri Cissenek respect, két olyan horrorsérülés után is nyomta, asszem mind2x kettétört a síp + szárkapocs csontja is ).örülj neki hogy nem emlékszel rá???cdn.streamable.com/video/mp4/weqo.mp4őszintén sajnálom hogy nem kapott ott egy Cissé-t Costa amúgy
Borbinho
Negritis
Borbinho
D. Cissének a Poolban és a franciaválogatottban is volt 1-1 brutális lábsérülése, ne keress rá
nem szoktam amúgy ilyet játékosnak kívánni de amit látok Costából az alapján kijárna neki egy atyai pofon
Negritis
Azt nem vágom, hogy hogy jön Costa ahhoz, hogy Rooney lerúgta (szándékosan) Oscart
Szerkesztette: Borbinho