Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Dömét a kispadra!!! Ugyanilyen szarok lennénk, de legalább jókat nyilatkozna.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
magic shot, de ennyi kell!
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Na beszarás. Mekkora lövés! LOL
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Volkan 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Na, 1 momentum/30 perc...biztatò...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
előbb már kapuralövés megvolt"...gondban a magyar csapat..."majd akkor leszünk gondban ha valami váratlan történik. eddig nem volt ilyesmi.Höri
Jenő, vazzze!!!!zemanla
több mint 12 éve
semmi para, Sanyibá a nyugalom szobra. Az öltözőben fortyognak a kondérok szurokkal, Egerben is a végén nyertünk.
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
Bevallom én évente kb 1 válogatott meccset nézek,mert nem vagyok oda érte,de a dzsudzsák hiánya miatt vagyunk ilyen szarok?Genetika! 😀
Ez egy ilyen egyfejű csapat?
Mert akkor mire a nagy fogadkozás,ugye...Blitzburgh
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
"...gondban a magyar csapat..."végülis igaza van, jó 20 perce gondban vagyunk
Jenő, vazzze!!!!zemanla
több mint 12 éve
Dub
1 019
Bevallom én évente kb 1 válogatott meccset nézek,mert nem vagyok oda érte,de a dzsudzsák hiánya miatt vagyunk ilyen szarok?Egyáltalán nem, vele is ugyanilyen szarok voltunk.
Ez egy ilyen egyfejű csapat?
Mert akkor mire a nagy fogadkozás,ugye...Blitzburgh
több mint 12 éve
Bevallom én évente kb 1 válogatott meccset nézek,mert nem vagyok oda érte,de a dzsudzsák hiánya miatt vagyunk ilyen szarok?Ez egy ilyen egyfejű csapat?
Mert akkor mire a nagy fogadkozás,ugye...
több mint 12 éve
"...gondban a magyar csapat..."majd akkor leszünk gondban ha valami váratlan történik. eddig nem volt ilyesmi.
Jenő, vazzze!!!!zemanla
több mint 12 éve
"...gondban a magyar csapat..." Jenő, vazzze!!!!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
átpillantok az út túloldalán lévő kebaboshoz. nagy a hangzavar 😀
több mint 12 éve
első épkézláb akció, második lövés.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 050
Édes istenem...
több mint 12 éve
Dub
1 019
Ismét csak fantasztikusan játszunk, két pontos passzt nem sikerül egymásnak adni, csicska módon behúzódunk.Na vezetnek is... mi a fasz volt a taktika, nagymester? szánalmas szarháziak
több mint 12 éve
El sem hiszem... 😊
több mint 12 éve
ennyivót
több mint 12 éve
Eddig mi jàrtunk legközelebb a gòlhoz...Kàdàr 😊
több mint 12 éve
Múlt pénteken a kis Knézy is ezt sulykolta, hogy akkor van értelme az észtek elleni sikernek, ha itt ma pontot szerzünk. Szerintem ha otthon nem nyerünk, az nem előrelépés, az más kérdés, hogy mennyire reális, de második nem nagyon leszel otthoni x-ekkel.nekünk Dome-ban kéne játszani."...délután még az eső is elállt... "😀Várom már mikor jön kifogásként, hogy "hát csúszós a pálya"Asbee
zemanla
amúgy meg 0-0 lesz a meccs, mert a Trabzonspor ellen is az volt mind2 Vidi derbi, szóval az siker.Höri
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nekünk Dome-ban kéne játszani."...délután még az eső is elállt... "😀Várom már mikor jön kifogásként, hogy "hát csúszós a pálya"Asbee
zemanla
amúgy meg 0-0 lesz a meccs, mert a Trabzonspor ellen is az volt mind2 Vidi derbi, szóval az siker.
több mint 12 éve
"...délután még az eső is elállt... "😀Várom már mikor jön kifogásként, hogy "hát csúszós a pálya"
zemanla
több mint 12 éve
"...délután még az eső is elállt... "😀