Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
City-nek mindenképpen szüksége volt a Benfica kapusára 40 misiért, vagy Guardiola megint úgy gondolta h nini sok pénz, dobjunk már ki kicsit az ablakon...Mondjuk egy kapusra tényleg szükségük volt.
Beki
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
City-nek mindenképpen szüksége volt a Benfica kapusára 40 misiért, vagy Guardiola megint úgy gondolta h nini sok pénz, dobjunk már ki kicsit az ablakon...
több mint 8 éve
Doll:" A magyar csapatokról nagy csodákra nem kell számítani az európai kupaporondon, most ért véget a szezon, és nemsokára már újra tétmeccsen kell pályára lépnünk. Ennek ellenére mindent megteszünk majd az Európa-ligában.”Előre mossa kezeit, lassan teljesen magyarfocisodik... 😛
Öööö...nem megnyerni kéne , csak mondjuk legyőzni egy fele ekkora költségvetésből gazdálkodó albán/moldáv/stb.. csapatot. Szánalmas.
gordon

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 8 éve
Doll:" A magyar csapatokról nagy csodákra nem kell számítani az európai kupaporondon, most ért véget a szezon, és nemsokára már újra tétmeccsen kell pályára lépnünk. Ennek ellenére mindent megteszünk majd az Európa-ligában.”Öööö...nem megnyerni kéne , csak mondjuk legyőzni egy fele ekkora költségvetésből gazdálkodó albán/moldáv/stb.. csapatot. Szánalmas.
több mint 8 éve
Nyerjék meg negyedjére is, hazai pályán, állami karácsonyi ajándékkal kitömve a kupát jövőre is! Éljen a párt!
Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Lehet a nagy semmit eladni a Fradinál valaminek...
több mint 8 éve
Azért a végén szépen zártuk a szezont, a végén Csukics rúgta be, ez mekkora 😀
több mint 8 éve
Reméltem, hogy izgalmas lesz a döntő, de azért ennyire nem kellett volna, a francba...
több mint 8 éve
Csak egy félidő ment le, de meglepődnék, ha a BL-döntő jobb lenne majd ennél az MK finálénál 8)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=TifFTCaE5BUAubameyang -> PSGJó nagy marha
Matthew99
Amadeus91
több mint 8 éve
dawyd728
4 215
Innen az. 5 perc után lehet már nem biztos.Elhiszem, hogy Tottinak nagy tores ez, mindenkinek nehez a "valtas" foleg ennyi ido utan (leginkabb sportrol beszelek). A napi rutint levaltja valami tok mas, ami uj ami nem feltetlenul jo az o szempontjabol, de hogy emberek szazezrei picsogjanak, azert az tulzas.Köszönöm szépen!!Valaki nem fordítja le esetleg Totti búcsúbeszédét? Nagyon kíváncsi lennék!Tessék:
kristóf17
index.hu/sport/futball/2017/05/29/totti_levelen_az_is_sirva_fakadt_aki_addig_kibirta/
somoskovig
kristóf17
ZoliMP
www.youtube.com/watch?v=IKOsTOcDWIQ
Persze nem egészséges, ha egy játékos nagyobb lesz a csapatánál. Ilyenek szülik a Spallettit ért fütyüléseket, aminek a mister padról való felállása lett a következménye.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
Akkor jöhetnek végre aNoName francia playákBese? 😊
ozibozi
több mint 8 éve
Akkor jöhetnek végre aNoName francia playák
több mint 8 éve
WENGER MARAD 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Wenger megkapta 2 éves hosszabbítását az Arsenalnál. Úgy fest elégedettek újabb 2 évig FA kupákkal (ha eljutnak egyáltalán addig).
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-berg-tavozik-szerb-szakember-valthatja-sajtohir-2572237Lazovics örömében földhöz vágja magát
Tudatos építkezés level ezer.
gabokocka
több mint 8 éve
Aubameyang -> PSG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-berg-tavozik-szerb-szakember-valthatja-sajtohir-2572237gondolom ez az ára a szerb "sztárok" maradásának.
gabokocka
több mint 8 éve
persze. viszont a Makó-Csenger vonalon (gy.k. a román határ) túl a honi szakma fodballtérképére csak annyi van írva, hogy "hic sunt leones". egészen a tengerig persze, mert Dubaj már megint rendesen meg van rajzolva.Románok már EL elődöntőben is voltak, BL főtáblán is, lehet, hogy összegészében nincs különbség az egész bajnokság között, de azért 1-1 csapatuk igenis villantott már, nem kicsit.Sajnálom, hogy se Futács, se Bőle,JC6eljönni a Balkánról
viccet félretéve, nem tudom, hogy Bőle válogatott matéria-e, de a román ligában is játszik, meg mennyeiben még nem bizonyított nagy csapatnál (Kaposvárról szerintem még az életben nem válogattak be senkit, csak ha átszerződött valami topcsapatba) - eleve kétszeres hátránnyal indul
slowmotion
NB2
Storcknak eggyel több vagy kevesebb kerettag nem oszt, nem szoroz (főleg, hogy ha világmegváltó tehetség lenne, akkor már rég nem Jászvásáron játszana, a moldáv határ mellett), a magyar szagemberek meg legfeljebb akkor mennek Romániába, ha muszáj, mert válogatott meccs van, és bent vannak a küldöttségben.
több mint 8 éve
Románok már EL elődöntőben is voltak, BL főtáblán is, lehet, hogy összegészében nincs különbség az egész bajnokság között, de azért 1-1 csapatuk igenis villantott már, nem kicsit.Sajnálom, hogy se Futács, se Bőle,JC6eljönni a Balkánról
viccet félretéve, nem tudom, hogy Bőle válogatott matéria-e, de a román ligában is játszik, meg mennyeiben még nem bizonyított nagy csapatnál (Kaposvárról szerintem még az életben nem válogattak be senkit, csak ha átszerződött valami topcsapatba) - eleve kétszeres hátránnyal indul
slowmotion
több mint 8 éve
Bőlét konkrétan egy vagyonért szeretné megvenni a Steaua, de nem tudnak versengeni a török és ruszki csapatokkal, szóval valószínű hogy még keletebbre megy. Középpályásként rúgott 9 gólt és 6 gólpasszt egy magyarnál erősebb bajnokságban, csapata legjobbja és legértékesebb játékosa.Nála pont nem rónám fel hogy magyar csapatban bizonyított-e vagy sem. Dzsudzsáknál minden tekintetben jobb, csak az arca kisebb.Anno a magyar gyerek, a vlagyimir se bizonyított magyar csapatban, mondjuk ő külföldön se :d
Bár azt nem értem JC6nál miért baj hogy Eppel későn érő típus ilyen téren, felőlem aztán 40 éves is lehet, ha hozza a minőséget. És jelenleg ő az NB1 legjobb magyar játékosa. Meg aztán 3 gólkirályunkból legalább 1 legyen már benne a keretben :d
Futácsnak is bele kéne húzni, legalább 5ösével rúgni a gólokat, mert a 4 az kevés ezek szerint :d
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
Sajnálom, hogy se Futács, se Bőle,JC6eljönni a Balkánról
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 614
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-berg-tavozik-szerb-szakember-valthatja-sajtohir-2572237mar egyszer megtettem, de leirom megegyszer.visszaszivom amit irtam.Ez igy nagy szopoladek
gabokocka
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-a-kovetkezo-szezonra-uj-arculata-lesz-a-fradinak-doll-2572149
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-berg-tavozik-szerb-szakember-valthatja-sajtohir-2572237Tudatos építkezés level ezer.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.