NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !
azt azért ne felejtsük el hogy a tegnapit leszámítva igen - igen ócska meccseket
játszottak a digók!
tehát az isteni focit játszó olaszok vs. pffuj nézhetetlen spanyol foci

azért kicsit erős....
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Érdekes tapasztalás volt az EB-n, hogy hosszú idő után mégis fel tudott idegesíteni a gurulós foci. 😊
A döntő már kb. mindegy nekem.Atari
Tegnap este én is felállva néztem végig az uccsó 2 percet 😊, jó kis ütközet volt.

A döntő miért mindegy? Nyerjenek a futballt játszó olaszok!Dzsokijuing
a spanyolokat tippeltem győztesnek az EB előtt, itt vannak a döntőben és mégis izomból az olaszok sikerének fogok drukkolni :rolleyes: 😂

kiváncsi lennék hányan vannak még így.davemayer
Rohadjak meg sosem gondoltam volna, hogy egy Olasz-Spanyol meccsen én valaha is az Olaszoknak fogok drukkolni, és pont olyan hevesen ahogy mondod!!! 😊
több mint 13 éve
yooker New York Giants 7 458 — Expect the Best !
Érdekes tapasztalás volt az EB-n, hogy hosszú idő után mégis fel tudott idegesíteni a gurulós foci. 😊
Tegnap este én is felállva néztem végig az uccsó 2 percet 😊, jó kis ütközet volt.

a spanyolokat tippeltem győztesnek az EB előtt, itt vannak a döntőben és mégis izomból az olaszok sikerének fogok drukkolni :rolleyes: 😂

kiváncsi lennék hányan vannak még így.davemayer
bandwagon vagy micsoda amit ilyenkor szoktatok emlegetni.... 😉
elképzelhető hogy az olaszok ezzel
ellőtték amúgy a puskaport...
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 292 — "Grammar maci"

kiváncsi lennék hányan vannak még így.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
A Bild meccs elötti képe az olasz felállásról:

Na ezért érdemelték meg, hogy kiessenek!diverdoc
naná hogy megérdemelték, hiszen elrontották, Diamanti nem is kezdett 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Ez.

PunBB bbcode test
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 420 — Saturday Night Lights

A döntő miért mindegy? Nyerjenek a futballt játszó olaszok!

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Podolski valóban. Meg akkor Gomez helyett Klose. Sweni is csak az uccsó 15 percben játszott jól.
Ritkán látni, hogy egy német csapat ennyire kényelmesen játszik, pláne hátrányban. (2. Balotelli gól.)

Meg az is ritkaság, hogy egy sztárkapus (Buffon) ennyire béna? (ideges, bizonytalan) legyen.

mégis Buffon kiszedte a szabadrúgást... ha az bemegy megfordított volna mindent!csebi
Ha kicsit a sarok felé megy (mert volt még hely balra azért) nem is nagyon tudta volna kiszedni. Bár így is parádé! 😊
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 869 — Lucas Scott
Podolski valóban. Meg akkor Gomez helyett Klose. Sweni is csak az uccsó 15 percben játszott jól.
Ritkán látni, hogy egy német csapat ennyire kényelmesen játszik, pláne hátrányban. (2. Balotelli gól.)

Meg az is ritkaság, hogy egy sztárkapus (Buffon) ennyire béna? (ideges, bizonytalan) legyen.

mégis Buffon kiszedte a szabadrúgást... ha az bemegy megfordított volna mindent!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

A döntő már kb. mindegy nekem.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A Bild meccs elötti képe az olasz felállásról:

Na ezért érdemelték meg, hogy kiessenek!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 13 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 869 — Lucas Scott
ezt Löw baszta el a felállással...

Podolski-Kroos-Özil hármassal meg akarta nyerni a meccset, de ezzel kockáztatott is meg nem is...

kockáztatott azzal, hogy Özilt kitette jobb szélre ezzel feladva a jobb oldali középpályás védelmet, tudni lehetett, hogy Özil nem fog visszazárni, aka Müller

Kroos-t azért tette be, hogy középen ő kontrollálja Pirlot, de ez nem igazán történt meg... Münchenben is mikor dupla hatosban játszott, hogy az ellenfél irányítóját kellett követnie, akkor gondok voltak, nem hiába került oda utána Luiz Gustavo... első gólnál egyértelműen látszik... Pirlo labdát kap, tolja nézelődik, senki sem támadja meg, 40 méteres keresztpassz a 16os vonalánál álló tök üres Chiellininek (visszajátszásból úgy tűnt, hogy Özil még csak nem is ezen a térfélen volt, de biztosan nem volt 25 méternél közelebb), aki odaadja a kimozgó Cassanónak... Hummels követi, egyik dupla hatos (Khedira, Svhweini) sincs a környéken, pedig a kimozgó csatárokhoz az egyiknek kellene besegíteni, Hummels pedig, ahelyett hogy csinálna egy szerelést/szabálytalanságot/testtel nem engedem beadni és szöglet, csak áldogál, valamint Stubi helyezkedése is szörnyű... btw erre még talán Neuer is jöhetett volna...

végkövetkeztetés, ha Löw verekedni akart bilincs nélkül (lopva a spritzmeinpopo-ról) akkor nem értem mit keresett benn Podolski... viszont ha bedarálást akart volna, akkor Özil pad, Müller jobb szél, és hajrá...

Podolski beállítása azért elképesztő, mert azon a szélen ballábas bekk volt, aki kb egész meccsen 4szer lépte át a félpályát, Chielliniről meg lehet tudni, hogy nagyon jól játszik szélső védőt is...

eddig bántam, hogy Löw nem ül a BM padján, de most már nem vagyok biztos benne...

ez a keret EB győzelemre született, olyan mély volt, és sokrétű, annyi felállást lehetett volna játszani, hogy hihetetlen, de a legfontosabb meccsen Löw túltaktikázta magát...

na de mind1 ez ilyen szar év: fater embólia, ducks nem PO, BM vereség olyan módon, ahogy német csapat sosem kaphat ki, asszony lábtörés, munkahelyen főnök megutálása egy év alatt, várom mit tartogat a következő 6 hónap...legalább Eli megint nyert nekünk egy SB-t...

ja és fociban kérem vissza mind a két csapatomat

egy olyan Münchent, aki 84. perc után nem kap gólt szögletből, ha kell eltöröm az ellenfél csatárának lábát is
egy olyan német válogatottat, ami nem játszik szépen, "csak" meghal a pályán, és megnyer mindent

mert erre a szezonra kicserélték mindkettőt

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 13 éve
A modernkori labdarúgás már odáig fejlődött, hogy tilos az emberfogás? 3-4 méterre kell állnia a védőnek a középpályán az emberétől? Területet védenek, félnek a lefordulástól?
Mert emiatt van hely a spanyolok passzainak.Atari
az a baj hogyha felveszik Iniestát és Xavit is emberfogásra, simán kijátsszák vagy kicselezik az őket védőket és szabad előttük a terület. Amikor ez a Barca elkezdte ezt játszani velük nagyon sokan így álltak fel és akkor nagyon éltek. Egyszerűen annyira jó a labdatartásuk és a cselezőkészségük hogy a területvédekezés az egyetlen amivel talán van esély ellenük.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
A modernkori labdarúgás már odáig fejlődött, hogy tilos az emberfogás? 3-4 méterre kell állnia a védőnek a középpályán az emberétől? Területet védenek, félnek a lefordulástól?
Mert emiatt van hely a spanyolok passzainak.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 420 — Saturday Night Lights
http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-balotelli-elarulta-miert-nem-unnepli-goljait-2144361 Sírok 😀 😀Duff
A postás mindig kétszer csenget.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 13 éve

😂 😂 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Ahhoz képest, hogy mennyien szidták a szerdai meccset senki nem jegyezte meg, hogy ez a tegnapi jó volt.
Külön érdekesség, hogy a spanyol-portugál volt borzalmas és az olasz-német élvezeteszolika26
nagyon jó volt a tegnapi, főleg a szerdaihoz képest de önmagában is megállja a helyét, nem unatkozott senki sem az tuti.

Egyébként azt tudja valaki így fejből hogy miért nincs bronzmeccs? az elején túl kevés döntős volt és így hozták tovább a menetrendet vagy mi?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Le a kalappal az olaszok előtt, ilyen jól 2006 óta nem játszottak mint tegnap, úgy ültem le hogy a németeknek drukkolok aztán Balotelli második góljánál már fel is ugrottam - nem kis gól volt...

az tetszett a digók játékában a legjobban hogy ha megszerezték a labdát nem csak ténferegtek vele vagy passzolgattak hátul és felívelték hanem mindig az előre játék volt a fő szempont, néha ketten is olyan szépen megkavarták a német védelmet hogy öröm volt nézni. Mondjuk Badstubertől finom hangvételben megkérdezném hogy mégis mire gondolt hogy nem ugrik fel az ötösön belül helyezkedő Balotellivel az első gólja előtt :rolleyes: talán még az én fejemről is jó irányba pattan ha ilyen közelről zavartalanul hagynak fejelni.

Szép olasz győzelem, ha ezt hozzák vasárnap is jó kis meccs lesz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Ahhoz képest, hogy mennyien szidták a szerdai meccset senki nem jegyezte meg, hogy ez a tegnapi jó volt.
Külön érdekesség, hogy a spanyol-portugál volt borzalmas és az olasz-német élvezetes

http://insidehandoff.com/
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 653 — je suis poloska
2 csapat volt akitől sajnáltam volna hogy megnyerje az EB-t, mindkettő ott a döntőben. pfejj

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 398 — Panthers fan
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.Jakehomer
Sztem a klasszis játékszínvonal egy adott játékostól (ergo legyen vezére a csapatnak) nem feltétlen kell az EB győzelemhez. A spanyoloktól ki az aki klasszis szinten játszott a tornán? Talán-talán Ramos.. de nem miatta/csak miatta vannak most itt. Olaszoknál? Ott is sok jó játékos volt (Balo, Pirlo/középpályájuk, stb), de annyira kiugró klasszisuk nekik se volt szvsz.
Mindkét csapat azért van itt mert mély/mindig volt aki jól játszott, és nem feltétlen kellett zseni a csapatba + persze volt némi mákjuk is.
A németek meg kifogtak egy borzalmas napot.. még 2-0-ról is visszajöhettek volna amúgy ha hozzák a 80%-át a szokásos teljesítményüknek, de ez ma nem sikerült.

Amúgy szerintem Dellas volt a görögök/torna klasszisa 2004-ben, de ezt talán már említettem is anno.. let's agree to disagree.Igor
Jó, hát ezek alapján te nem értesz a focihoz 😀

Persze Dellasz is jól játszott, de abban a védelemben azon a tornán Szeitaridisz volt a legnagyobb tanár, aki ráadásul előrejátékban (oké, kontrákban 😊 ) is hasznosan nyomta. De akármilyen védelme is volt a görögöknek, Zagorakisz nélkül szart sem ért volna az egész csapat,ő volt az esze, a lelke, a mindene annak a csapatnak.

Pirlo nagy klasszis, és úgy is játszik, erről egyszerűen vitát sincs értelme nyitni. Nélküle a csoportból nem jutottak volna tovább az olaszok. Persze alapvetően egyetértek abban, hogy mindenekelőtt kell egy jó játékrendszer meg mély keret, és az már elég ahhoz, hogy esélyed legyen.

A spanyolokra igaz leginkább az, hogy klasszisteljesítmény nélkül nyernek, mert annyira erős a csapatjátékuk (és hát annyi játékosuk van a kiemelkedőség határán, hogy nekik belefér, amikor bajban vannak, mindig van, aki megrázza magát), fikázza is őket mindenki 😀 Teljesen igazságtalanul egyébként. Szinte tökéletesen játszanak, annál nagyobb dolog kevés van a fociban, hogy alig tudják elvenni tőlük a labdát.

A németek meg pontosan ennyit tudnak, ami nem kevés, főleg ha az elején a két nagy helyzetből egyet berúgnak, talán elég is lett volna, de a második félidő már macska-egér párharc volt, még ha az olaszok mindent ki is hagytak. Egyébként ma is látszott, hogy az olasz védelemben többségében tucatemberek játszanak, és bár Chiellini nagyon jó, nem egy Cannavaro.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 592 — No 1 Lijiao Gong fan
Ez már akkor is hülyeség volt, amikor először mondtad 😊 Azért nem nyernek, mert nincs egy klasszis játékosuk, csak sok jó.Jakehomer
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.Jakehomer
Sztem a klasszis játékszínvonal egy adott játékostól (ergo legyen vezére a csapatnak) nem feltétlen kell az EB győzelemhez. A spanyoloktól ki az aki klasszis szinten játszott a tornán? Talán-talán Ramos.. de nem miatta/csak miatta vannak most itt. Olaszoknál? Ott is sok jó játékos volt (Balo, Pirlo/középpályájuk, stb), de annyira kiugró klasszisuk nekik se volt szvsz.
Mindkét csapat azért van itt mert mély/mindig volt aki jól játszott, és nem feltétlen kellett zseni a csapatba + persze volt némi mákjuk is.
A németek meg kifogtak egy borzalmas napot.. még 2-0-ról is visszajöhettek volna amúgy ha hozzák a 80%-át a szokásos teljesítményüknek, de ez ma nem sikerült.

Amúgy szerintem Dellas volt a görögök/torna klasszisa 2004-ben, de ezt talán már említettem is anno.. let's agree to disagree.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 119 — Bears & Illinois fan
+Svédek +Lengyelekulpianus
A svédeknek van szerintem.csi77
Értem. Akkor jó, mert pont ezt mondtam.ulpianus
Bocsi, én úgy értelmeztem, hogy nekik sincs.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 398 — Panthers fan
Mondtam én, hogy a németek nem nyernek, amióta jó focit játszanak 😊gabokocka
Ez már akkor is hülyeség volt, amikor először mondtad 😊 Azért nem nyernek, mert nincs egy klasszis játékosuk, csak sok jó.Jakehomer
Helló, Portugália?Igor
Ha arra utalsz, hogy önmagában egy klasszis jelenléte nem jelent győztes csapatot, az egyrészt igaz, másrészt nem cáfolja az állításomat. Nyilvánvaló, hogy egynél több klasszis focista van a világon (sőt, Európában is 😊 ), és csupán egyetlen győztese lehet egy tornának, ergo több klasszis csapata sem fog nyerni, viszont klasszis nélkül biztosan nem lehet. Még a görögökre is igaz ez, azon a tornán Zagorakisz klasszis szinten játszott, ő vitte a hátán a csapatukat, a németeknél nincs ilyen vezéregyéniség.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Helló, Portugália?Igor
+Svédek +Lengyelekulpianus
A svédeknek van szerintem.csi77
Értem. Akkor jó, mert pont ezt mondtam.

Állat vagyok, ami enni kér...