Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Ijj baszod Kádár nem kéne h kiváljon.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Hajdú B a holdról közvetít?Inkább a tenger mélyéről 😀
alatriste

Madden hates me.
több mint 10 éve
Hajdú B a holdról közvetít?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
RIA!RIA!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Ma priskin a joker, mondjuk h némethet tartalékolja szvsz nem baj ha ég a ház, a defense feladatokat lovre is megoldja. Niko-böde is ott van még ha baj lenne, azt látszik az első meccs alapján is, hogy storck előre gondolkozik, hogy lehessen változtatni kedvezőtlen kimenetel után is. Am priskin szarja mostanában a gólokat a slovanban...
több mint 10 éve
akkor ma Priskin lesz a váratlan húzás=góól
több mint 10 éve
Priskin???? WTF??? Csütörtökön egy labdát nem tudott levenni😊
több mint 10 éve
Priskin facepalm, a többi jó, racionális választás.Majd jön helyette a félidőben Böde és nem lesz gond. Annak kifejezetten örülök, hogy nem rontja el az összeszokott védelmet Juhásszal.
empty taxi
több mint 10 éve
Priskin facepalm, a többi jó, racionális választás.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Király – Fiola, Guzmics, Lang, Kádár – Nagy Ádám, Elek – Lovrencsics, Kleinheisler, Dzsudzsák – Priskin
több mint 10 éve
Oké, sportfogadásos oldal, de ez nagyon komoly lettwww.facebook.com/sportfogadas/videos/10153167891946497/

több mint 10 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!Hivatalosan is Montella a Sampdoria új edzője!
Végre nem Zenga bamba pofáját kell nézni!
több mint 10 éve
szerencsés ez az Ibra...
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
bele se merek gondolni, mit játszottunk volna az ukránokkal
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
luxemburg gorog 1-0 😊
több mint 10 éve
hát nem voltam eldőlve ettől a bosnyák-ír meccstőlráadásul a köd (és a töketlen közvetítők) elrontották az "élményt"
több mint 10 éve
Ha visszanézed a meccset, ezzel párhuzamosan pedig Németh folyamatosan visszajött, rengetegszer játszott szinte hátvédet is.azért az a szerelés 16-oson belül, na az klasszis volt!
Stez
Zsuzsit Szalait elfelejteni, Gera helyett egy erősebbet, gyorsabbat és jók leszünk!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
...amíg beívelés, és abból sok, addig én nem lennék olyan nyugodt. | Király tegnap is benne volt párban, a kezéből kifejelt labdáról nem is beszélve. | kitünő sportember, remek reflex kapus, aki jól helyezkedik, safetyként söpröget ha kell, de mindig benne van a 'góól'...(is)
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 407
A norvekok kb a 16evesben bizhatnak.O tudna kreativitast hozni.Neki csak ketszer oda kene lepni az elejen h el menjen a kedve aztan johet az ami tudnak mennek de semmi extra.jo mi sem vagyunk vilagveroek....16szogletbol 1a kapustamadasos volt veszelyed..noeg talan meg az elso felido elejen gabi vedese utan.
Gera nem birga volna a vasarnapit ez van...
a taktikara kivancsi vagyok.Hasonlo megfelel tobb helyunk leszunk.
Guzmicsot meg amennyite utaltak annyira istenitik.
Mondjuk egy vezer volt a palyan.
több mint 10 éve
Már dárdainál is így nyomta, ezzel meg is tudta mindenki, hogy miért alakult úgy a pályafutása ahogy. Egy dimenziós...Előbbi 😊Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
Matthew99
Dzsudzsi egyébként pont h magához képest kifejezetten sokat védekezett tegnap, viszont előrefele teljesen súlytalan volt.
empty taxi
több mint 10 éve
Előbbi 😊Igen, azt lehagytam, hogy a védelmet meg ne bolygassuk. Guzmics és Lang úgy tűnik összhangban van, Kádár fejjátékára meg szükség van, így Leandro behozatala is f@szság volna.Bakker tényleg igaz a rangom vagy arra írtad ezt!? 😀
empty taxi
Matthew99
Dzsudzsi egyébként pont h magához képest kifejezetten sokat védekezett tegnap, viszont előrefele teljesen súlytalan volt.

Madden hates me.
több mint 10 éve
Igen, Nagy Ádámot én eddig fikáztam ezerrel, de tegnap nagyon jól szállt be.Sztem nem feltétlenül hátrányt, hogy Gera nem lesz, két ilyen meccset nem bír bár egymás után, jó lesz a vérfrissítés középre.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.