Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Derbi - muhahahahahaaztakurvaeget, jól tettem hogy kimentem füvet nyírni a 2. félidőben. 2 kiesőjelölt "élet-halál" meccse 😂 😂 😂
remélem a zöldek most kaptak inni
Lokinak grat a 6-hoz. teljesen megérdemelt bajnoki cím.
több mint 12 éve
Nem írt alá, hamarosan fog csak aláírni.van Bommel már aláírt a psv-hezHabiGattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
Egyik legnagyobb kedvencem...JC6
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.Stez
Mi is megdobtuk még egy ajánlattal, így vacilál, de én biztos vagyok benne, hogy a PSV-be megy majd vissza.
szerk.:
közben hivatalos, Montolivo a Milanban folytatja!
több mint 12 éve
nem tudom amúgy mire számítottatok (leírtuk itt is) magasan a leggyengébb Fradi és magasan a leggyengébb Újpest játszott.Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!ZoliZoltánSajnos igen, pocsék derbi volt amúgy!zavi27
Titkon reménykedtem benne hogy a sok védelmi hiba sok gólt fog eredményezni de 1 gól és 2 helyzet után megállt a Fradi.
Kapura lövés nélkül gólt lőni- de imádom az ilyet.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!ZoliZoltánSajnos igen, pocsék derbi volt amúgy!
több mint 12 éve
Ettől féltem,hogy egy kalap sz@r lesz a meccs.Az volt!
több mint 12 éve
Jézusom Kassai mekkora homály...
több mint 12 éve
góóól!!
több mint 12 éve
Szenvedés ez a meccs....Mi miért nem rúgunk kapura mikor 0-1 ??? :mad: :mad: :mad:
több mint 12 éve
Ennél az Újpestnél olyan komoly építkezés folyik mint a Lionsnál Millen idején.Eninful személyesíti meg Travis Fishert.
Ez a belga edző is csak egy bàb.
Remélem Szivics nem lesz az.
több mint 12 éve
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.Amadeus91szerintem amúgy nem is olyan szar, tényleg néha már egy-két futballra emlékeztető jelenet is volt. Én még ennél is rosszabbra számítottam.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Züllőin is 3 rugó volt a vendég...jó lenne ha nem szenvednétek ezen,mert ez a vicc kategória.nem azt mondtam hogy a máshol nincs ilyen (mondjuk azt nem tudtam hogy nálunk is ilyen köcsögösködés megy) csak hogy bunkóság ennyit elkérni ezért.
egyébként meg nem ezért nem mentél...ZoliZoltán
Egyébként meg azért nem mentem ki mert eldöntöttem a tavalyi Vidi 0-5 után hogy az egész következő szezonban nem fogok kimenni, mondjuk a csapat is megkönnyítette azt hogy betarthassam a "játékukkal"...
Jövőre ha jól sikerül a csapat megerősítése és látszani fog mit akarnak a pályán akkor újra kimegyek, addig nem.
Kiscsaj: "...tettél egy lépést a halhatatlanság felé..."
Grúz arca priceless 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.Amadeus91akkor kapcsold ki a gecibe v nezd addig ameddig mar nem erzed a fajdalmat !
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
vicc mind a 2 csapat, de a fradi legalább imitálja a focit, az újpest még annyit sem. Fizikai fájdalom nézni.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úristen de gyenge a meccs, és mi is sajnos. Ki fog itt gólt rúgni, kapura lőni egyáltalán?! 😕zavi27a felidoben az U9es labdaszedogyerekek !
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tudod mi a vicc kategoria ? h 1500 zold maki elbasz erre egy egesz szombati napot. 3000 + metrojegy + 2x2.5 km seta az internalomenetben + 0.5 ora szopas a stadionban meccs utan h a tobbit ne is mondjam. tehat ki is a szanalmas ? 😀na ez az ami totálisan vicc kategória, ha egy csapat a vendégdrukkerekből akarja fenntartani magát, szánalom fújpest 😂többen vannak a stadionban maximum 😂davemayerlegalabb nem 3 ezer + metrojegyert nezik ezt a szart hanem olcsobban 😛Fake
most komolyan, ha a hazaiaknak 900 akkor adják 1500-ért maximum, ne 3000-ért b+ :odavemayer
mellesleg az h megvagunk titeket a meccsjegyre abbol nem fenntartani akarjuk magunkat. Ez csak a vam arra h idedugjatok a retkes pofatokat 😀
(amugy teljesen igazad van elegge nagy kocsogseg ez a 3k es kurvara igazatok van kivetelesen)
több mint 12 éve
Úristen de gyenge a meccs, és mi is sajnos. Ki fog itt gólt rúgni, kapura lőni egyáltalán?! 😕
több mint 12 éve
0 azaz 0 kapuralövés egy félidő alatt. Szégyen.Eninful meg paródia. Öregfiúkból ezt bárki lehozza.
Amúgy ez a Kassai is egy vicc.
több mint 12 éve
Züllőin is 3 rugó volt a vendég...jó lenne ha nem szenvednétek ezen,mert ez a vicc kategória.egyébként meg nem ezért nem mentél...
több mint 12 éve
a Fradi szerinted mennyiért adja a liláknak? 😊na ez az ami totálisan vicc kategória, ha egy csapat a vendégdrukkerekből akarja fenntartani magát, szánalom fújpest 😂többen vannak a stadionban maximum 😂davemayerlegalabb nem 3 ezer + metrojegyert nezik ezt a szart hanem olcsobban 😛Fake
most komolyan, ha a hazaiaknak 900 akkor adják 1500-ért maximum, ne 3000-ért b+ :odavemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
na ez az ami totálisan vicc kategória, ha egy csapat a vendégdrukkerekből akarja fenntartani magát, szánalom fújpest 😂legalabb nem 3 ezer + metrojegyert nezik ezt a szart hanem olcsobban 😛Fakemégis miben?eaglesmcnabbtöbben vannak a stadionban maximum 😂davemayer
most komolyan, ha a hazaiaknak 900 akkor adják 1500-ért maximum, ne 3000-ért b+ :o
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
legalabb nem 3 ezer + metrojegyert nezik ezt a szart hanem olcsobban 😛többen vannak a stadionban maximum 😂davemayervezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánmégis miben?eaglesmcnabb
több mint 12 éve
vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánEzt te sem gondolod komolyan.
Momentumunk nincs. A Fradi 3 mi 0 csatárral játszunk.
Esélyünk sincs gólt lőni.
több mint 12 éve
többen vannak a stadionban maximum 😂vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánmégis miben?eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal