Soccer
42 feliratkozó
több mint 10 éve
parádés, na ez volt a nyomás 8)
több mint 10 éve
Rögtön ő kezdi. És... javított.Griezmann figyel és tanul.Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltlaposan a sarokba, ilyen egyszerű ez.
Kampman
gamerkr
Stez
több mint 10 éve
akkor volt amikor Neuer is bebaszta, igaz?Abban benne volt, hogy Schweini élete legszarabb tizijét rúgta.Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.dimatteonak bejött pár éve
Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
Stez
Löfli
Amadeus91
több mint 10 éve
Ki is hagyja..na jó ezt sikerültGriezmann figyel és tanul.Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltlaposan a sarokba, ilyen egyszerű ez.
Kampman
gamerkr
Stez
több mint 10 éve
Vasquez belőtte, kiherélték volna Zidane-t, ha a fos cseréje még hibázik is xd
több mint 10 éve
Abban benne volt, hogy Schweini élete legszarabb tizijét rúgta.Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.dimatteonak bejött pár éve
Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
Stez
Löfli
több mint 10 éve
Griezmann figyel és tanul.Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltlaposan a sarokba, ilyen egyszerű ez.
Kampman
gamerkr
több mint 10 éve
Annak Kovács Kálmán nagyon örülne.Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltsvájc berúgta a tizit?
Kampman
Löfli
több mint 10 éve
Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltlaposan a sarokba, ilyen egyszerű ez.
Kampman
több mint 10 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.dimatteonak bejött pár éve
Stez
Szerkesztette: Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyeltsvájc berúgta a tizit?
Kampman

Don't blink!
több mint 10 éve
Ha Pepének lőnie kell, vajon a rúgás után eldobja magát, mondván, Oblak pofán verte?
több mint 10 éve
Sebők Vili jósolt, remélem mindenki figyelt
több mint 10 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.Megérdemlik.
Stez
több mint 10 éve
Nagyon-nagyon megérdemelné az Atlético, fura ezt mondani, de ma ők fociztak, persze nyilván azért, mert hamaer hátrányba kerültek.Ezzel szemben a Real ölte a focit, Zidane meg minden egyes bakit elkövetett, amit elkövethetett. Óriási szarvashibák tömkelege, egyértelműen tapasztalatlanságból fakadó butaságok.
több mint 10 éve
basszus 2 perc a hosszabbítás, nem hogy felívelnék nem, nekiáll szórakozni, persze, hogy lefújta...Real hülye volt, a helyzeteit be kellett volna lőni...
több mint 10 éve
ronaldo úgyis kihagyja 😀

Don't blink!
több mint 10 éve
spori nagy arc xDD meccs jelenete kb.
több mint 10 éve
Gundi vágja, hogy Saúl tíz perce nincs a pályán?És my bad, végül nem is őt hozták le, okéoké
Stez
Stez
több mint 10 éve
megint miylen mátrixot nyomott, óriási forma
több mint 10 éve
Pepe megint gurul meg fetrenglol xd
több mint 10 éve
Bale is bmeg, futáson kívül hülye mindenhez