Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Attól a három darab 40+ éves faszitól nem sajnálom, akiket kb. a nézőtéren láttam a meccs alatt babakékben.Nem Machiavelli, Montecuccoli...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
azért remélem mindenkiben tudatosult megint, hogy vitán felül melyik a legjobb bajnokság, és nem kell a spanyol agymenést hallgatni. még a dinamo behúzza a bl-t, úgy meg főleg.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
most tényleg csak 1 kérdésem van:úgy hogy folyamatos a játék a teljes második félidőben, nincs se fetrengés, 1 ápolás nem volt(!!!!) MIRE hosszabbít 5 percet?
maximum 3 de még az is csak jóindulattal.
szopjon le a city, ha igazi csapat lenne nyer 3-0ra és ünnepel. Kellett a Castle meg most a spori hogy ez meglegyen nekik GÓLARÁNNYAL. Vicc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba
10 689
Ez így volt jó.
több mint 12 éve
még jó hogy a hosszabbításra ment el a frankó linkem... grrrr
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Nyáron jön hozzánk az EPL-es Swansea City edző meccsre. Mennyire jók? 😊
több mint 12 éve
Agüero visszahozta az árátde azért miylen végjáték volt ez
több mint 12 éve
Na faszom, Nasri bajnok lett.... 😕most az egyszer nem a MU-nál volt az 'until we score', mehehe 😀lolmondjuk ez nagy +1 😀
több mint 12 éve
meglepődtem volna ha a citynek a bajnokságot nem sikerül megvenni... izé megnyernie...
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
most az egyszer nem a MU-nál volt az 'until we score', mehehe 😀
több mint 12 éve
hihetetlen bazdmeg.until we score...
mire 5 perc ??
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
BALOTELLI MI PASSZ 😀qpr-nek is mind1, eladták a végét 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
bazmeg, ez nagyon ott van
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
looooool 😀
több mint 12 éve
5 perc hosszabbítás rulez.. :rolleyes:
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
na mégegyet!
több mint 12 éve
AAAAAAAAAAAAAA na most nagy percek jönnek 😀
több mint 12 éve
Dzeko >> Balotelli 😛 (ez mondjuk a kapus tötyörgésén múlott)
több mint 12 éve
Gyűlölöm mindkettőt, de Nasri miatt örülök, hogy a City otthon veszti el a bajnokságot. 😀
több mint 12 éve
.brk
1 890
minden bajom van már, faszom fújják le
több mint 12 éve
Balotelli baszott jó játékos, viccen kívül. Csak annyira buta, mint egy tyúk.Mancinit kibasszák szvsz, ha innen elbukják a PL-tBalotelli a világ legnagyobb playmakere. Akkora köcsög, hogy ez az év után simán benne van, hogy lő 2 gólt, Tévés meg a kapu felé nem lőtt 😀
közben Tevez helyére Balotelli, szvsz ez rossz döntés, Tevez hiába szenved, playmaker, benne bármikor ott a gólStez
ettől függetlenül én is védőt hoztam volna le, Csárli maradhatott volna fentHabi
De nem Tevezt kellett volna lehozni, ennyi a lényeg. Egyébként állítólag a nyáron pont Balotelli lesz a Milan legnagyobb targetje. 😀 Én örülnék neki, majd Ibra lerúgja, ha hülye. 😀
ÚÚÚÚÚÚÚÚ Balotelli mit hagyott ki...
több mint 12 éve
szaba
10 689
Ennél azért nehéz nagyobb pofára esést összehozni, valljuk be. 😀
több mint 12 éve
nevetek, de mégsem. a MU-t se akarom bajnoknak. :/