NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 305
88
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Igen, a Wolves és a Blackburn mellett.Azért így legalább a ti ManU szurkerek is átérzitek, amit a Bayernesek 99-ben. És az a durva, hogy ezzel a végjátékkal még mindig sehol sem vagytok a legendás "4 minuten im mai"-tól 😀Végül a Bolton esett ki?Bazzani
Egyébként én külön kasztot képviseltem, a ManU lett volna a kisebbik rossz bajnok, de Bogdánék miatt mégis a Citynek szorítottam. Sajnos egyik se jött be.JasW
Más: Kíváncsi lennék milyen játékos lett volna ebből a Seydiből, ha jobb képzést kapott volna fiatal korában. Fizikailag hihetetlen adottságai vannak.
több mint 12 éve
Azért így legalább a ti ManU szurkerek is átérzitek, amit a Bayernesek 99-ben. És az a durva, hogy ezzel a végjátékkal még mindig sehol sem vagytok a legendás "4 minuten im mai"-tól 😀Végül a Bolton esett ki?
Egyébként én külön kasztot képviseltem, a ManU lett volna a kisebbik rossz bajnok, de Bogdánék miatt mégis a Citynek szorítottam. Sajnos egyik se jött be.JasW
több mint 12 éve
Enrique győzelemmel búcsúzott a római padról. Nem tudom szidni, mert tényleg mindig őszintén felvállalta azt, hogy ha hibázott és nagyon kiállt a játékosaiért, de Ő még ehhez a szinthez kevés, illetve nem is vmi nagyon jó csapatot kapott. Fejlődtek a srácok, egy megfelelő átigazolási szezonnal könnyen odaérhetünk a top2 csapat közelébe jövőre.Enyhe kötekedésnek tűnhet de még nem jutott fel a Pescara. 😉
Villas-Boas, Montella vagy Zdanek Zeman (a Pescara edzője, aki feljutotta őket a serie A-ba) lesz az új edző.Habi
több mint 12 éve
JasW
53
Azért így legalább a ti ManU szurkerek is átérzitek, amit a Bayernesek 99-ben. És az a durva, hogy ezzel a végjátékkal még mindig sehol sem vagytok a legendás "4 minuten im mai"-tól 😀 Egyébként én külön kasztot képviseltem, a ManU lett volna a kisebbik rossz bajnok, de Bogdánék miatt mégis a Citynek szorítottam. Sajnos egyik se jött be.
több mint 12 éve
Az hogy ezek kik lesznek nem tudom, Kagawa-nak örülnék bár hogy őszinte legyek nem sok Dortmund meccset láttam, de pl tegnap engem meggyőzött. davemayerKagawa sajnos kinőtte a Bundeliga-t, remek játékos, de szerintem nem angliába való. Remélem valahogy meggyőzik, hogy maradjon jövőre is a Signal Iduna Parkban, mert jövőre ez a csapat nagyot tud majd nyújtani a BL-ben, főleg hogy jön még Reus is 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Enrique győzelemmel búcsúzott a római padról. Nem tudom szidni, mert tényleg mindig őszintén felvállalta azt, hogy ha hibázott és nagyon kiállt a játékosaiért, de Ő még ehhez a szinthez kevés, illetve nem is vmi nagyon jó csapatot kapott. Fejlődtek a srácok, egy megfelelő átigazolási szezonnal könnyen odaérhetünk a top2 csapat közelébe jövőre.Villas-Boas, Montella vagy Zdanek Zeman (a Pescara edzője, aki feljutotta őket a serie A-ba) lesz az új edző.
JT Daniels fan
több mint 12 éve
tüsi egyet értek azzal a hozzászólással amit idéztél, aki ismeri is a Unitedet és nem csak a meccseit követi az nem várja el hogy most mi is elköltsünk 80M fontot a nyáron és kidobjuk a fele csapatot. Én 2-3 igazolást várok, nem szupersztárt de azonnal beépíthető jó játékosokat. Fiatal csapata van a MU-nak, ha beválnak egy új gerincét adhatják az együttesnek. Az is jó ebben a csapatban többek között hogy itt nem csak az eredményesség számít hanem a jövő építése és a játék minősége.Esztelen költekezés nem volt soha, nem is lesz, viszont úgy mint 4-5 évente általában a meglévő kereten pár helyen változtatni kell. Ahogy belátta Ferguson '98-ban hogy kell egy jó csatár, egy klasszis védő és a középpályára is hasznos kiegészítők (Yorke, Stam és pl Blomquist) úgy sztem most is belátja hogy van pár stabilan betöltetlen poszt amire hozni kell embert. Az hogy ezek kik lesznek nem tudom, Kagawa-nak örülnék bár hogy őszinte legyek nem sok Dortmund meccset láttam, de pl tegnap engem meggyőzött. Csatárposztra kell valaki sajnos, nem tudom Chicha meg tud-e újulni, remélem nem szürkül el átlag Pl-szintre, Welbeck szezonja jó volt ugyan de kell találni újra valakit aki stabilan szállítja a gólokat. A baj hogy nincs jelöltem egy darab sem...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Mégis ki helyett lenne alapember?Mou nem bízza a véletlenre, az alapcsapat fog kezdeni este :rolleyes: Kíváncsi leszek hány olyan helyzet lesz,ami nem Cére jön majd ki 😀 Go for 100 :cool:JoeyPorterÉn azért betettem volna Callejónt a kezdőbe. Hadd szokja, jövőre alapember lesz.FViktor93
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Mou nem bízza a véletlenre, az alapcsapat fog kezdeni este :rolleyes: Kíváncsi leszek hány olyan helyzet lesz,ami nem Cére jön majd ki 😀 Go for 100 :cool:JoeyPorterÉn azért betettem volna Callejónt a kezdőbe. Hadd szokja, jövőre alapember lesz.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Mou nem bízza a véletlenre, az alapcsapat fog kezdeni este :rolleyes: Kíváncsi leszek hány olyan helyzet lesz,ami nem Cére jön majd ki 😀 Go for 100 :cool:
több mint 12 éve
Cubehor
318
Láss csodát pénzből lehet bajnokcsapatot csinálni. Én azért örülök, hogy a United nem ezt a fajta építkezést követi, már ha ezt lehet annak nevezni, nem így lett nagycsapat. A City így lett. Ezt a békát lekell nyelni. tüsi91Ez nekem erőteljes bullshitnek tűnik, Ferguson nyilván nem költött egy penny-t sem az első bajnoki címe előtt.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lehet, de nem gondolom.Vannak olyan játékosok akik eddig nem akartak a City-be igazolni, mert nem volt elég szimpatikus ill. nemzetközileg elismert csapat a számukra, viszont nagyobb erősítést jelentenek mentálisan azoknál akik most a City keretét alkotják. Ma is láthattuk hogy ez a mai City képes szenvedni még egy ilyen (kívülről) egyszerűnek tűnő helyzetben is. Ha megszerzik azt a pár játékost akik ilyenkor nem csak a képességeikkel hanem fejben is képesek topon lenni na akkor van a baj. Sok jó játékost lehet venni, de ha ezek közül sok nyerő játékost gyúrsz egybe és egy klasszis edző ül a padon akkor verhetetlen vagy. Ilyen volt a Fergie-éra 25 évében egy pár éven keresztül a United.Ha a szezon egészét nézzük, megérdemelték, szerintem ezt nem lehet kétségbe vonni.A remény öli meg az embert. Kellemetlen.
Ha kiütéses győzelemmel lesznek bajnokok, egy szavam nincs, ezt a végjátékot viszont nehéz lenyelni. De szó sincs arról, hogy a bírók miatt. Az egész, hogy kilátástalan volt a helyzet a forduló előtt, aztán mégis karnyújtásnyira kerültünk a bajnoki címtől, szinte már zsebben érezhettük, aztán a végén mégis elbuktuk. Szar dolog.vassadi
De ismerve a United közösségét (mármint konkrétan a csapatra, a stábra és közvetlenül ott dolgozókra/élőkre gondolok), hiszem azt, hogy ez plusz motivációt ad majd nekünk.
dave: Én nem gondolom, hogy ez a City jobb lesz jövőre. Miben lenne jobb? Bivalyerős keret, parádés futballisták tömkelege. Most ha költenek 80 millát nem gondolom, hogy jobbak lesznek ennél. Ez a MU viszont lehet okos igazolásokkal. 89 ponttal 2. hely. Ehh.tüsi91
Ha egy mondatban sarkítva akarnám megfogalmazni akkor azt mondanám: eddig sok nagyon jó de köztük szemét játékosa volt a City-nek, most így lehet sok nagyon jó és igazi csapatként működő játékosa is.davemayer
Mindenesetre egy United fórumon írta egy srác: "Igen a DIVAT drukkerekről! Nem, nem az a divat aki 2 éve drukkol a csapatnak, hanem az aki ennek a klubnak a szellemiségét képtelen megérteni és elfogadni! Nem fogunk sztárokat igazolni, csak a címek miatt! Digis kommentátor megmondta a Citynek minden fontja megtérült ezzel a bajnoki címmel!? Igen? sztem sehol nem adnak közel 300 millió fontot egy bajnoki címért! Felépíti SAF ezt a csapatát is, és megmondom őszintén ,ha ez kellett ahhoz h az öreg még maradjon 5-6 évet ám legyen nekünk megérte!"
Nem kell, hogy erősebb kerete legyen a Unitednek. Legyen egységesebb, olyan mint mindig is volt. Hozzanak posztra embereket, okosan igazolva. Építsenek be fiatalokat. Ezért szerettem meg ezt a csapatot, jó 15 éve, pont abban a szezonban, amikor bő előnyről buktunk az Arsenal ellen.
több mint 12 éve
na a davemayer topicot bezártam, grat a city-nek és minden drukkerének 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Vannak olyan játékosok akik eddig nem akartak a City-be igazolni, mert nem volt elég szimpatikus ill. nemzetközileg elismert csapat a számukra, viszont nagyobb erősítést jelentenek mentálisan azoknál akik most a City keretét alkotják. Ma is láthattuk hogy ez a mai City képes szenvedni még egy ilyen (kívülről) egyszerűnek tűnő helyzetben is. Ha megszerzik azt a pár játékost akik ilyenkor nem csak a képességeikkel hanem fejben is képesek topon lenni na akkor van a baj. Sok jó játékost lehet venni, de ha ezek közül sok nyerő játékost gyúrsz egybe és egy klasszis edző ül a padon akkor verhetetlen vagy. Ilyen volt a Fergie-éra 25 évében egy pár éven keresztül a United.A remény öli meg az embert. Kellemetlen.Nem kell örülni a City győzelmének, de azt mondani, hogy megérdemeletlen volt, az viszont butaság.SchleckHa a szezon egészét nézzük, megérdemelték, szerintem ezt nem lehet kétségbe vonni.
Ha kiütéses győzelemmel lesznek bajnokok, egy szavam nincs, ezt a végjátékot viszont nehéz lenyelni. De szó sincs arról, hogy a bírók miatt. Az egész, hogy kilátástalan volt a helyzet a forduló előtt, aztán mégis karnyújtásnyira kerültünk a bajnoki címtől, szinte már zsebben érezhettük, aztán a végén mégis elbuktuk. Szar dolog.vassadi
De ismerve a United közösségét (mármint konkrétan a csapatra, a stábra és közvetlenül ott dolgozókra/élőkre gondolok), hiszem azt, hogy ez plusz motivációt ad majd nekünk.
dave: Én nem gondolom, hogy ez a City jobb lesz jövőre. Miben lenne jobb? Bivalyerős keret, parádés futballisták tömkelege. Most ha költenek 80 millát nem gondolom, hogy jobbak lesznek ennél. Ez a MU viszont lehet okos igazolásokkal. 89 ponttal 2. hely. Ehh.tüsi91
Ha egy mondatban sarkítva akarnám megfogalmazni akkor azt mondanám: eddig sok nagyon jó de köztük szemét játékosa volt a City-nek, most így lehet sok nagyon jó és igazi csapatként működő játékosa is.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
na az előző hsz-ben le is írtam hogy miért drukkoltál a citynek, a legtöbb semleges drukker így volt ezzel szerintem és ezzel semmi baj sincs. Azzal viszont már van, ha hallasz valamit de nem nézel utána 😉 persze, volt hasonló a United esetében is, de még egyszer mondom, nem láttam még olyan meccset aminél ilyen kiélezett szituban ennyire folyamatos lett volna a játék. A meccs végi hosszabbításnál az átlagos (értsd: a szokásos fetrengés meg időhúzás azon csapat részéről akinek éppen megfelelő az eredmény) hosszabbítás 3-4 perc. Itt egy fetrengő vagy időhúzó QPR-játékost sem láttam, sérülés sem volt egy sem. Akkor mi indokolta ezt? A Barton pirosnál tegyük fel 2 percet állt a játék, máshol egy pontrúgásnál telik ennyi kb ha húzz az időt egy csapat.Ehhez képest én mindig azt olvastam, hogy mindig addig szokták vezetni a meccskeet, amíg a United gólt nem rúg 😊 Hát most egyszer akkor megérezhetted milyen a többi csapat szurkolóinak olyankor. 😊 Nem vagyok City drukker, de tényleg picit örülök, amikor nem mindig ugyanaz a csapat végez az élen, hanem mondjuk olyan aki 44 éve vár erre.zavi27Sportban sokszor tizedmásodpercek döntenek, zavi27ebben igazad van, ezért is volt :rolleyes: az 5 perc.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
A remény öli meg az embert. Kellemetlen.Nem kell örülni a City győzelmének, de azt mondani, hogy megérdemeletlen volt, az viszont butaság.SchleckHa a szezon egészét nézzük, megérdemelték, szerintem ezt nem lehet kétségbe vonni.
dave: Én nem gondolom, hogy ez a City jobb lesz jövőre. Miben lenne jobb? Bivalyerős keret, parádés futballisták tömkelege. Most ha költenek 80 millát nem gondolom, hogy jobbak lesznek ennél. Ez a MU viszont lehet okos igazolásokkal. 89 ponttal 2. hely. Ehh.
több mint 12 éve
Lehangoló naná. De fordított esetben itt ordítozna minden MU fan velem együtt, hogy Glory, glory MU, meg ezt csak mi nyerjük meg és stb. Ma a fasz rosszabbik végén állunk. Ők is megnyerték. Le a kalappal előttük, ma azért nagy csapat született a City személyében, mondjuk szimpatikus csapatnak semmiképp se nevezném.én sem láttam pontosan mert streamen nem láttam normálisan, viszont biztos vagyok benne hogy megérdemelte.
OFF: Bartont miért nyomták ki? Csak azt láttam ahogy belerúgott Agueroba az a paraszt, de előtte már villant a piros.tüsi91
ha nem nyert volna a City én akkor sem glory-znék, inkább röhögnék mennyire gyenge volt ma a City, ilyen meccset végigdominálva (80-20...), az ellenfél 16-osa előtt töltve szenvedik végig ahelyett hogy görcsösség nélkül bedarálnák őket. A 30 valahány kapura lövés ellenére egy percig nem éreztem hogy jól játszana a city.
Nem dicsérném halálra a mai United-et, 2szer kikaptak a legnagyobb rivális ellen + a végén nem szállították a győzelmeket. Ezt a bajnokságot így az utolsó fordulóban csak a City bukhatta el, nálam el is bukta, nem úgy mint hasonló szituációban anno a Chelsea.
Ez a bajnoki cím a jövő szempontjából nagyon rossz, nem azért mert nyert egy címet a city. Ezzel már nem csak a pénz lesz a csábító a City-ben hanem a bajnoki esélyek is. Meglepődnék ha nem erősödne tovább a nyáron ez a keret és onnantól már (mivel más nem bírja ezt a tempót) egyre kevésbé lesz ellenfele a bajnokságban.
Alapvetően még ez sem fog annyira zavarni, nem lehet és nem is kell mindig nyernie egy csapatnak (ezért is drukkolnak sokan már azok ellen akiknek ilyen komoly szériájuk van) de ha nyernek nyerjenek úgy hogy az megsüvegelendő legyen, ne úgy hogy azon kelljen gondolkodni meddig is tartott ez a bajnokság, 90+3 vagy 90+5-ig 😉
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
vassadi
15 626
Nem kell örülni a City győzelmének, de azt mondani, hogy megérdemeletlen volt, az viszont butaság.SchleckHa a szezon egészét nézzük, megérdemelték, szerintem ezt nem lehet kétségbe vonni.
Ha kiütéses győzelemmel lesznek bajnokok, egy szavam nincs, ezt a végjátékot viszont nehéz lenyelni. De szó sincs arról, hogy a bírók miatt. Az egész, hogy kilátástalan volt a helyzet a forduló előtt, aztán mégis karnyújtásnyira kerültünk a bajnoki címtől, szinte már zsebben érezhettük, aztán a végén mégis elbuktuk. Szar dolog.
több mint 12 éve
marci
1 023
OFF: Bartont miért nyomták ki? Csak azt láttam ahogy belerúgott Agueroba az a paraszt, de előtte már villant a piros.tüsi91Könyökös Teveznek. Nem találta el rendesen, de már a szándék pirosat ért.
több mint 12 éve
Lehangoló naná. De fordított esetben itt ordítozna minden MU fan velem együtt, hogy Glory, glory MU, meg ezt csak mi nyerjük meg és stb. Ma a fasz rosszabbik végén állunk. Ők is megnyerték. Le a kalappal előttük, ma azért nagy csapat született a City személyében, mondjuk szimpatikus csapatnak semmiképp se nevezném.Itt a lényeg szerintem. Nem kell örülni a City győzelmének, de azt mondani, hogy megérdemeletlen volt, az viszont butaság.
OFF: Bartont miért nyomták ki? Csak azt láttam ahogy belerúgott Agueroba az a paraszt, de előtte már villant a piros.tüsi91
több mint 12 éve
Ehhez képest én mindig azt olvastam, hogy mindig addig szokták vezetni a meccskeet, amíg a United gólt nem rúg 😊 Hát most egyszer akkor megérezhetted milyen a többi csapat szurkolóinak olyankor. 😊 Nem vagyok City drukker, de tényleg picit örülök, amikor nem mindig ugyanaz a csapat végez az élen, hanem mondjuk olyan aki 44 éve vár erre.ebben igazad van, ezért is volt :rolleyes: az 5 perc.davemayerA Liverpool sokszor oda-vissza vert minket mégis mi voltunk adott esetben a bajnokok és legalább 10 ponttal vertük őket.Sportban sokszor tizedmásodpercek döntenek, zavi27
Ez egy bajnokság emberek, illik nem elfelejteni. Megvertek minket 2szer, de nem szereztek több pontot nálunk. Lehet megcáfolni.davemayer
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Lehangoló naná. De fordított esetben itt ordítozna minden MU fan velem együtt, hogy Glory, glory MU, meg ezt csak mi nyerjük meg és stb. Ma a fasz rosszabbik végén állunk. Ők is megnyerték. Le a kalappal előttük, ma azért nagy csapat született a City személyében, mondjuk szimpatikus csapatnak semmiképp se nevezném.OFF: Bartont miért nyomták ki? Csak azt láttam ahogy belerúgott Agueroba az a paraszt, de előtte már villant a piros.
több mint 12 éve
Múltkor láttam egy táblát egy City meccsen: "City are back!". Csak azt tudnám hova? 😀tüsi91mondjuk ezt én sem értem, 44 év azért van annyi idő ami alatt ez elveszti az aktualitását 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kedves vagy, köszi, de nem pattogok, 2-2nél mondtam is tesómnak hogy lőnek még egyet mert 4 perc alatt ilyen betömörült védelem ellen lehet helyzetet kialakítani. Nem érdekelne a dolog ha a 60-90 perces intervallumban fordították volna meg, de így hogy a ráadás (ráadásá)-ban történt elég lehangoló.Ne általánosíts, én itt csak egy MU-st látok pattogni, a többiek normálisan viselik, hogy elvesztették a bajnokságot.Schleckha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.Nem jópofáskodok, csak elég nevetségesnek tartom, hogy pont a MU-sok kezdenek el bírózni...Sebii
más kérdés h ő sem segített 😕gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
ebben igazad van, ezért is volt :rolleyes: az 5 perc.A Liverpool sokszor oda-vissza vert minket mégis mi voltunk adott esetben a bajnokok és legalább 10 ponttal vertük őket.Sportban sokszor tizedmásodpercek döntenek, zavi27
Ez egy bajnokság emberek, illik nem elfelejteni. Megvertek minket 2szer, de nem szereztek több pontot nálunk. Lehet megcáfolni.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal