Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Storck szerint rossz pillanatban kaptuk a gólokat. Mondja már el valaki melyik a jó pillanat gólt kapni...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
A magyar válogatott jelenleg 15 ponttal vezeti a csoportharmadikok ranglistáját, de két rivális még megelőzheti ezen a speciális tabellán, amelybe a hatcsapatos csoportok utolsó helyezettjei elleni eredmények nem számítanak bele. A hétfőn záruló C csoportból Ukrajna és Szlovákia jelenthet veszélyt: előbbinek az előzéshez nyernie kell a címvédő Spanyolország ellen, azonban még ebben az esetben is Magyarország maradhat a legjobb harmadik, ha Szlovákia döntetlent játszik Luxemburgban és Macedónia nem győz Fehéroroszországban.A kedden befejeződő A csoportból Törökország lehet még legjobb harmadik, amennyiben hazai pályán begyűjti a három pontot a már Eb-résztvevő Izland ellen és Kazahsztán idegenben legyőzi Lettországot. A novemberi pótselejtező sorsolását vasárnap tartják.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Egy biztos, jó lenne már nem csak a FIFA valamelyik részében látni válogatottunkat nemzetközi tornán. Tény, hogy csak a minimumot hoztuk, meg még talán annyiban előreléptünk, hogy most legalább a románoktól nem kaptunk ki idegenben, de kis szerencsével legalább kint leszünk.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Az egészben a legviccesebb, hogy a szidott UEFA-nak lesz a legnagyobb érdeme a kijutásunkban, mert habár korruptak, mégis nélkülük nem izgulhatnánk most, hanem szidnánk megint mindenkit. 😀
(Ja és Feröernek is hatalmas tisztelet, mert ha nem verik el kétszer a görögöket, akkor nem a csoport utolsóktól kaptunk volna ki tegnap)
Szerkesztette: Tony
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 590
Ez szanalmas.
több mint 10 éve
...én is drukkolni fogok, még ha nem is érdemlik meg, mert nem tettek érte sokat, csak amennyit idáig is több mint 10 éve
Sokan vagyunk akik a fél karjukat odaadnák, ha kijutnánk az EB-re, de ezeknek az embereknek a 90%-a látja, ismeri az itthoni állapotokat, de mégiscsak szurkolók.Én is szurkolni fogok a spanyoloknak😊
(de tudom, hogy elsődlegesen mi csesztük el)
több mint 10 éve
tipikus 'magyaros megoldás' ami miatt (is) ott tartunk, ahol tartunk... mindig mindenki más a hibás, minket meg a 'balsors tép'www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Ennyire szánalmas dolgot én még esküszöm nem láttam.
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Egy 40 ezer főből álló kis ország amatőr futballcsapatának 180 perc alatt sikerült 3 gólt lőni és megverni őket, ami után hatalmas az arc, most meg 4 gólt kapunk a totál szétesett, eddig nyeretlen, 9 meccs alatt 3 gólt szerző görögök ellen és már ez megy. Én inkább csöndben lapítanék, és ha szerencsével kijut a csapat, akkor visszafogottan örülnék. Egy ilyen csoportban, ahol Észak-Írország meg Románia a legjobb csapat, nem a többi csapat eredményeit kéne számolgatni.
Duff
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Hát ez nagyon gáz....
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény
flzoli
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Hát ez nagyon gáz....
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Ilyen az, amikor a söpredék sportújságíró "szakma" beáll szélirányba, és ha lehet még jobban elkezdi hergelni az embereket, ha látja, hogy a pöcegödörbe lejutott valami kis fény
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395Ennyire szánalmas dolgot én még esküszöm nem láttam.
van ennél szánalmasabb?
ZERO_L
Egy 40 ezer főből álló kis ország amatőr futballcsapatának 180 perc alatt sikerült 3 gólt lőni és megverni őket, ami után hatalmas az arc, most meg 4 gólt kapunk a totál szétesett, eddig nyeretlen, 9 meccs alatt 3 gólt szerző görögök ellen és már ez megy. Én inkább csöndben lapítanék, és ha szerencsével kijut a csapat, akkor visszafogottan örülnék. Egy ilyen csoportban, ahol Észak-Írország meg Románia a legjobb csapat, nem a többi csapat eredményeit kéne számolgatni.
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/foci_eb_2016/querida-seleccion-espanola-creemos-en-vosotros-2443395van ennél szánalmasabb?

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-fogynak-a-rivalisok-a-legjobb-harmadik-helyert-2443013Ahhoz hogy továbbjussunk, nyerni kell a Spanyoloknak és a Letteknek X-et nyomni?Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
Holnap az ukrán-spanyol (meg egy picit a Lux-Szlovák) illetve szerdán a Lett-Kazah meccs lesz fontos.
NB2
Coolearie
inkább belinkelem, mert annyi variáció van és így egyszerűbb mint magamnak bepötyögyni😊
több mint 10 éve
Ahhoz hogy továbbjussunk, nyerni kell a Spanyoloknak és a Letteknek X-et nyomni?Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
Holnap az ukrán-spanyol (meg egy picit a Lux-Szlovák) illetve szerdán a Lett-Kazah meccs lesz fontos.
NB2
több mint 10 éve
milyen balfarok védelmünk van már??????miért, van védelmünk?
NB2
több mint 10 éve
Most akkor hogyan is állunk ezzel a vereséggel? Még mindig van esélyünk?Persze, itt ma az dőlt el, hogy 2.ként (mivel a románok nyertek a bálnavadászoknál) nem mehetünk tovább.
Coolearie
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 590
Az a baj h Storck alatt a stabilitas eltunt.Persze az is benne van leginkabb gyozni kellett volna az o meccsei alatt.Meglassuk.A 3 gol dicseretes volt.
több mint 10 éve
Na ma láthattuk, hogy miért játszunk egy csatárral általában. Amint nem állunk vissza, a védőinket úgy verik meg, ahogy nem szégyellik. Böde se csinált semmit, amint nem hentesek és villanyszerelők voltak az ellenfélnél. Viszont Németh góljai jól jöhetnek, remélem a válogatottban is olyan szériába kerül, mint a klubcsapatában. Holnap lehet drukkolni a spanyoloknak aztán kedden a letteknek.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Albánia is kint van az EB-n...Este a Lengyel-Ír egy jó kis ki-ki meccs lesz!
több mint 10 éve
legyőztük a finneket és a feri szigeteket, és még esély van a kijutásra... Azért vicc hová fogják az EB színvonalát lenyomni egy 4-8 éven belül
több mint 10 éve
Most őszintén, ha a csoport sorsolásának időpontjában azt mondja valaki, hogy ugyanannyi gólt lövünk Athénban, mint Feröernek a két meccsen összesen, nevettek?
több mint 10 éve
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a véleményem. Kibaszott bunda volt az egész...
több mint 10 éve
Én sem értem amúgy, mert Királyban nincs max 2 év, Bogdán, Köteles meg még simán 10 évig eltolhatná. Ezt Palinak "köszönhetjük"...Király miért nem jött ki???Mert világéletében vonalkapus volt? Nem kell ezt a meccset túlreagálni, de annyira jó lenne már, ha végre elfelejtenénk őt, mikor Bogdánok és Gulácsik várnak a lehetőségre...
vicc, hogy a csoport utolsótól 4 gólt kapunk😊
NB2
baggio
több mint 10 éve
Fiola akkora erővel lőtte rá mint az 5 éves unokaöcsém😊
több mint 10 éve
Kolarov milyen agymenést rendezett vajon a meccsükön?
több mint 10 éve
pont ezen a meccsen kezdhetett volna valamelyik...Király miért nem jött ki???Mert világéletében vonalkapus volt? Nem kell ezt a meccset túlreagálni, de annyira jó lenne már, ha végre elfelejtenénk őt, mikor Bogdánok és Gulácsik várnak a lehetőségre...
vicc, hogy a csoport utolsótól 4 gólt kapunk😊
NB2
baggio