Soccer
42 feliratkozó
több mint 10 éve
Amúgy az megvan, hogy Pérez egy bukta döntő után le akarta váltani Zidane-t? 😊Állítólag már az új trénert keresgélte.
több mint 10 éve
Jön majd van der Vaart!És spanyol edzőivel...Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.A sok spanyol játékosával.
Kampman
Stez
iktriad
több mint 10 éve
6-ból 4És spanyol edzőivel...Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.A sok spanyol játékosával.
Kampman
Stez
iktriad
több mint 10 éve
És spanyol edzőivel...Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.A sok spanyol játékosával.
Kampman
Stez
több mint 10 éve
Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.A sok spanyol játékosával.
Kampman
több mint 10 éve
Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.Na de majd jövőre a Fradi megaláz mindenkit.
Kampman
több mint 10 éve
Az utolsó 3 BL/EL-döntőt spanyol csapat nyerte.
több mint 10 éve
azt hiszem, nincs lejjebb, minthogy egy Vázquez a pöcsét verve a büszkeségtől a nyakába kap egy aranyérmetEz a Vasquezek éve. A támadófalember névrokona is bajnok lett idén az NFLben.
Stez
több mint 10 éve
azt hiszem, nincs lejjebb, minthogy egy Vázquez a pöcsét verve a büszkeségtől a nyakába kap egy aranyérmet
több mint 10 éve
orbán - csányi vegyespáros kint van? 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Az a meccs Ancelottin ment el. Bekkelni kezdett, visszatolta a csapatot a tizenhatosára, szinte a Milanra szabadította a Liverpoolt. Viszont tanult a hibájából, és a visszavágón azért megmutatta, ebből a szempontból becsülöm őt.Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg az EB-n is ilyen játék lesz a nyolcaddöntőktől kezdve
Kampman
Bezzeg anno a Milan Liverpool 😀
Duff
Kampman
Duff
több mint 10 éve
Remélem ez esetben simán visszajuttatja a Szarkákat a Premier Leaguebe a következő idényben.Nem tudom, mennyire nézel angol focit, de konkrétan a béka segge alól tartotta bent majdnem a Newcastle-t.Benítez tolódása beérett.Ki is tolódott vele a Newcastle a Championjshipbe...
Stez
iktriad
Ha két fordulóval előbb nevezik ki, bennmaradnak.
Stez
több mint 10 éve
btw Simeone ismét bizonyította, hogy elképesztő palikútba esett a terve hamar, váltani kellett, egy felfogásával ellentétes taktikával folytatta, egyetlen cserével megfordított mindent, nagyot húzott
több mint 10 éve
Szeretnék úgy tenni, mintha az nem történt volna meg, soha nem láttam még olyan jó Milant, mint abban az idényben és nem nyertek semmit...Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Az a legnagyobb baj, hogy valószínűleg az EB-n is ilyen játék lesz a nyolcaddöntőktől kezdve
Kampman
Duff
Kampman
Duff
több mint 10 éve
Attól függetlenül, hogy a Milan ott beszopta, a 3-3 is kurvajó meccs volt.Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
Duff
Kampman
több mint 10 éve
Hát igen, az athéni döntő egészen fantasztikus volt...... PIPPO MIO!!!!!Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
Duff
több mint 10 éve
Nem tudom, mennyire nézel angol focit, de konkrétan a béka segge alól tartotta bent majdnem a Newcastle-t.Benítez tolódása beérett.Ki is tolódott vele a Newcastle a Championjshipbe...
Stez
iktriad
Ha két fordulóval előbb nevezik ki, bennmaradnak.
több mint 10 éve
Benítez tolódása beérett.
Stez
több mint 10 éve
Tényleg nem bánom, hogy nyert a Real, mert jó csapat, meg minden, de ez....Már a BL se a régi.
Kampman
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 873
na faszom😊Fules volt rajtam..de a szomszedokat megint hallottam..kesett a stream.
Nem nagyon lesz alvas mivel az andaluzok most elkezdtek orjongeni pedardazni..dudalni.
Ennyit nem er a foci😀
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Oblak marha nagy mágus tiziölés szempontjából...