Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.bama.hu/baranya/kozelet/dardai-tobb-esze-van-ennel-572026

a lényeg:

Vélekedésünket megerősítette édesapja, idősebb Dárdai Pál – ha valaki tudja, mi jár a fia fejében, ő az.

– Tudom, mi Palcsi feladata, munkája Berlinben, mit kell csinálnia, élő szerződés köti a Herthához, ráadásul most végzi a pro licencet – mondta megkeresésünkre idősebb Dárdai Pál. – El nem tudom képzelni, hogy otthagyjon csapot-papot! Ő mindig is céltudatos ember volt, tudja, hogy mit akar. A magyar labdarúgásnak így is segít, elkészített egy utánpótlásprogramot, ami már rég ott van a szövetségénél. Csak érdekesmód még nem indult el...NB2
Bárki bármit mond, volt itt egy sikeres utánpótlás program (Bozsik néven), amelynél látszódtak a pozitív jelek. (Pl. Dzsudzsák, Némethék....). Aztán az más kérdés, hogy a saját/ügynökök kapzsisága/hülyesége miatt elcseszték a karrierjük. Azt ha szépen végigviszik és fejlesztik, a TAO pénzekkel megtámogatják, mára már legalább pislákolna a fény az alagút végén

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Tanulságos:

sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/berger90
Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.flzoli
pedig most kénytelenek lesznek rájuk támaszkodni, ha tényleg életbe lép a kizárásuk a transzferekből. annak örülök inkább, hogy Tajti normális közegben tanul meg focizni. És ne aggódj, én se rajongok ám a bőrszalonnáért

Mindig jövőre
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Tanulságos:

sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/berger90
Szerintem a világ 15-20 topcsapatának hasonlóan épül fel az akadémiája, még sincsenek ennyire felszopkodva valamiért....
Egy bizonyos szintig jó, hogy már a kezdetek kezdetén egyfajta rendszerben tanítják őket, de meg lehet nézni melyik "újkori" echte Barca nevelés lett sikeres Katalónián kívül.

több mint 11 éve
muhaha, most nézem csak a láki-meccs eredményét, napközben eszembe se jutott.
az a baj, hogy amíg egyetlen szezon nem múlik el nemzetközi szereplés nélkül, nem küldik el elemér' (höhöhö)

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nagyon, nagyon nem szeretem a válogatott mérkőzések miatti szüneteket. Az utánuk lévő első bajnokikon mindig egy kalap szart rak fel a pályára a csapat, állandóan megtöri a lendületet.* Persze minden más lenne, ha Senderos kiállítása nem marad el. Ugyanakkor ez nem kifogás, így is illene dominálni az ellenfelet.

* Emellett mindig kiesik egy-két kezdő pár hétre, most ugye Sturridge.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 233
Remélem ezzel lefőtt a kávé a kopasznak.... :pNewman
amint a kislyányát' a tulaj megunja, repül a kopasz is...o_o
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nagyon veretős eddig a szezon, Costa, Fabregas, Remy is jónak tűnik 😀 jöv héten megbsszuk a Cityt!

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Remélem ezzel lefőtt a kávé a kopasznak.... :p

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 019 — Axel Foley
Csak a Munkás!!!😀diverdoc
Véber >>>>>> Kondás
😊

több mint 11 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Csak a Munkás!!!😀

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleck
citysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :pZERO_L
Érdekes megnézni a 4. gólnál is a mozgását:  www.digisport.hu/video/21736
Olyan lelkes! 😀

több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.Schleck
citysek meg tegyék össze kezüket, hogy Özilnek még pozícióján kívül is bérelt helye van a csapatban
(10 emberrel nem is olyan rossz ez az x) :p

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
Tanulságos:

sportgeza.hu/futball/2014/09/13/tajti_matyas_es_a_barcelona/

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Véber Gyuri: "hálás és egyben hálálatlan feladat" 😀😀
több mint 11 éve
sejtettem, hogy ez lesz.... (Arsenal-City)Newman
Ilyen balhátvéddel a kezdőben Jesus Navasnak arany élete lesz ma.

több mint 11 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
sejtettem, hogy ez lesz.... (Arsenal-City)

több mint 11 éve
Jó nagy mákja van az Arsenalnak. Yaya sérült és Lampard fog kezdeni a helyén.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 www.bama.hu/baranya/kozelet/dardai-tobb-esze-van-ennel-572026

a lényeg:

Vélekedésünket megerősítette édesapja, idősebb Dárdai Pál – ha valaki tudja, mi jár a fia fejében, ő az.

– Tudom, mi Palcsi feladata, munkája Berlinben, mit kell csinálnia, élő szerződés köti a Herthához, ráadásul most végzi a pro licencet – mondta megkeresésünkre idősebb Dárdai Pál. – El nem tudom képzelni, hogy otthagyjon csapot-papot! Ő mindig is céltudatos ember volt, tudja, hogy mit akar. A magyar labdarúgásnak így is segít, elkészített egy utánpótlásprogramot, ami már rég ott van a szövetségénél. Csak érdekesmód még nem indult el...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Sobrival nem ertek egyet.Edzo es edzo kozt is van kulonbseg.Gyakorlatilag megtapasztaltam mar h lehet valtoztatni.
Az itthoni kozeg a szurkolok hozzaallasa sem jo. A kulfoldiek mind felismertek a vedekezest nagyon meg kell szervezni abbol induljunk.Most mar lenne ket szelsonk is a tamadasepitesehez is. Viszont a kozeg egybol elkezdene h mi magyarok mert vefekezunk blabla...ZoliMP
Persze, hogy van különbség edző és edző között.
Csak ezen különbség a magyar válogatott szövetségi kapitányaként irreleváns.
Az elmúlt 30 évben számtalan jó és rossz edző váltotta egymást a kispadon, de az eredményeik ugyananazok voltak. A totális semmi.
Szarból nem lehet várat építeni.

Pedig de, a feladat, hogy adott anyagból hozd ki a legjobbat. Gondolom az üzleti életben sem véletlenül van, hogy akár középvezetői, akár felső vezetői szinten is rendszeresek a személyi változások ha vállalat nem az elvártak szerint teljesít. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne a teljes felelősséget az alkalmazottakra hárítani, a vezető meg elégedetten pöröghet a székében, hogy az én szakértelmen mindegy milyen szinten van, mivel szarból várat építeni úgyse tud senki építeni. Pl. egy albán kollega se....peach
Ez baromság. Hiába kerül a legjobb cégvezetők egyike egy autógyár élére, ha a gépsorok elavultak, a munkatársak képzetlenek, így nincs megrendelés, és a tulaj csak öli a pénzt a gyárba.
Csak míg ez a kiindulóhelyzet (vagyis az, hogy valaki üzemeltet egy 30 éve konstans veszteséges vállalkozást) az üzleti életben nem létezik, addig a magyar foci erről szól.

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 407
Sobrival nem ertek egyet.Edzo es edzo kozt is van kulonbseg.Gyakorlatilag megtapasztaltam mar h lehet valtoztatni.
Az itthoni kozeg a szurkolok hozzaallasa sem jo. A kulfoldiek mind felismertek a vedekezest nagyon meg kell szervezni abbol induljunk.Most mar lenne ket szelsonk is a tamadasepitesehez is. Viszont a kozeg egybol elkezdene h mi magyarok mert vefekezunk blabla...
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Továbbra is zseniális előre felé ez a Leverkusen, de hát ilyen védelemmel nem lehet felvenni a harcot a két naggyal... Ennek ellenére, aki jó és eseménydús focit akar nézni az keresse a meccseiket igaz az előző forduló után most csak 3 gólt rúgtak a 26 próbálkozásukból (de 3 milyet) + 3 kapufát, de egészen hihetetlen ez a felfogás, amiben játszanak. Végre találtam egy igazán szimpatikus csapatot. 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A független belga jelentés szerint a debreceni a legjobb magyar akadémia:  sportgeza.hu/futball/2014/07/21/akademiai_audit/

Egyébként pedig ha annyira rettenetes a magyar foci közege, akkor nem kifejezetten értem, hogy miért olyan fontos az általuk kiadott pro-licenc.
Szóval végül is sok értelmes érvet sikerült felhoznod újfent. 😀Schleck
Igen, a debreceni a legjobb. Elértek 65%-ot, amellyel a besorolás szerint ALKALMATLANOK utánpótlás nevelésre. És itt UP-vezető Bandi.

A pro-val meg arra céloztam, hogy ha már valaki vezetőedző akar lenni, akkor végezze el. Ne úgy üljön le egy BL vagy EL meccsen a kispadra s égesse magát, hogy nincs megfelelő képesítése. És azért adott volt jó pár év, hogy elvégezze. Nem tette. De ő legyen a szövkap, aztamindenit, de jó ötlet.
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
De amugy mert emberiseg elleni bűntett ez a szurkoloi kartya/vena szkenner?Toca
Csak.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
De amugy mert emberiseg elleni bűntett ez a szurkoloi kartya/vena szkenner?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
egy érdekes írás:
 fradimob.hu/index.php/friss/aktualis/item/4387-csal%C3%A1dl%C3%A1togat%C3%A1s-a-fradibusz-f%C5%91szervez%C5%91n%C3%A9l-is

pedig nem is vok fradista, de tök sokat foglalkozok velük😊NB2
erről beszélek.Ez kubatov az istenített klubvezető aki stadiont szerzett a csapatnak.Kenny
Baromira unalmas kezd már lenni, hogy folyton a hülye gyereket kell vigasztalni, amiért hozzávágtak egy olyan játékkastélyt, amire a szomszéd, szerencsésebb focikultúrájú kölykök is a nyálukat csorgatják.

Be lehet állítani Kubatovot és a többieket magának az ördögnek is, őszintén szólva nem érdekel, ha köpködésre használják el a "mélyen tisztelt" a nyálukat, hát tegyék, csak aztán amikor a megfelelő helyeken a megfelelő emberek valagát kell majd pénzért kuncsorogva nyalni, majd akkor is maradjon elég.

Megvan a jó stadion, visszahoztak egy klubikont a csapatba, Mo.-on megszokotthoz képest minőségi külföldi edző van a kispadon, a média és a szponzorok is túlreprezentálja a csapatot, mégis csak a nyavajgás, lehurrogás és a károgás megy. Hiába próbáljátok úgy beállítani, rohadtul nem áldozatok vagytok, se nem szabadságharcos hősök. Csak egyszerű senkik, akik többet gondolnak magukról mint amik valójában.
Úgyhogy, légyszíves, kérlek szépen titeket, "b***ódjatok meg", köszönöm.

Ui. Tisztelet a kivételnekflzoli
Igazad van.Köszönöm Gábor hogy van szép stadionunk.