NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 285
88
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én azért maradok a nagycsapat jelzőnél, mert számtalan olyan dolgot megvillantottak, amikre csak nagy csapatok képesek. Pl. a tegnapi, akármennyire is látható volt, hogy bármikor egyenlítenek utána is simán nyerhetnek, hisz minden percben helyzetük volt szinte. Vagy a Sunderland elleni 1-3ról X, vagy hogy a végén nem hibáztak, ami nagyon nagy szó. Utálatos egy csapat az biztos, de el ismerem őket. Nem tehetünk mást, gratulálni kell nekik és Úriemberként elfogadni a vereséget, ami hála Istennek kint is sikerült. Jövőre nagy derbik lesznek. Nem aggódok különösképpen, mert nem lehet évtizedes tündöklést összehozni csak olajból, eljön majd a változás ami a Chelseanél is eljött.Persze, hogy 20 év rengeteg idő. Ettől még tény marad, hogy a City ezért lett nagycsapat, amit egy United drukkernek elég nehéz elfogadni. Dehát kihívók voltak és lesznek is, sajnos a mi futballban már nem a régi értékek dominálnak, hanem pénz.tüsi91én nem hiszem h a city nagy csapat. jó és erős keret, egy nímanddal a kispadon és még kevesebb hozzáértéssel a managementben. ez nekem nem nagy csapat. ok, nyertek egy bajnokságot most, teljesen jogosan, kevesebbet hibáztak mint mi, és oda vissza megvertek minket, kétség kívül. de a NU is leszopatott minket, sőt a Blacburn is nyert PL-t, és most sehol nincsenek.
nem mondom h a Cityvel is ez lesz, de egy erős támadószekción kívül, ott semmi nem adott a sikerhez, a hosszútávúhoz meg aztán főleg.gabtsi
több mint 12 éve
komoly központot alakítanak/alakítottak ki, a jövőben az utánpótlásra is komoly hangsúlyt fektetnek. Amit más sok kicsi sokra megy alapon összekuporgatta azt ők megveszik egyben nagy tételben mert van rá pénzük, 10 év múlva meg a kutyát nem fogja érdekelni mi volt itt azelőtt és hogy indult ez.Persze, hogy 20 év rengeteg idő. Ettől még tény marad, hogy a City ezért lett nagycsapat, amit egy United drukkernek elég nehéz elfogadni. Dehát kihívók voltak és lesznek is, sajnos a mi futballban már nem a régi értékek dominálnak, hanem pénz.tüsi91én nem hiszem h a city nagy csapat. jó és erős keret, egy nímanddal a kispadon és még kevesebb hozzáértéssel a managementben. ez nekem nem nagy csapat. ok, nyertek egy bajnokságot most, teljesen jogosan, kevesebbet hibáztak mint mi, és oda vissza megvertek minket, kétség kívül. de a NU is leszopatott minket, sőt a Blacburn is nyert PL-t, és most sehol nincsenek.
nem mondom h a Cityvel is ez lesz, de egy erős támadószekción kívül, ott semmi nem adott a sikerhez, a hosszútávúhoz meg aztán főleg.gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Persze, hogy 20 év rengeteg idő. Ettől még tény marad, hogy a City ezért lett nagycsapat, amit egy United drukkernek elég nehéz elfogadni. Dehát kihívók voltak és lesznek is, sajnos a mi futballban már nem a régi értékek dominálnak, hanem pénz.tüsi91én nem hiszem h a city nagy csapat. jó és erős keret, egy nímanddal a kispadon és még kevesebb hozzáértéssel a managementben. ez nekem nem nagy csapat. ok, nyertek egy bajnokságot most, teljesen jogosan, kevesebbet hibáztak mint mi, és oda vissza megvertek minket, kétség kívül. de a NU is leszopatott minket, sőt a Blacburn is nyert PL-t, és most sehol nincsenek.
nem mondom h a Cityvel is ez lesz, de egy erős támadószekción kívül, ott semmi nem adott a sikerhez, a hosszútávúhoz meg aztán főleg.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
nekem még ezzel sincs akkora problémám, ez egy olyan sport amiben ha sok pénzed van tudsz venni "szakértelmet" amivel lehet nyerni. De akkor nyerjenek szép játékkal, úgy hogy kalapot lehessen emelni ne így... megint előveszem, de a Chelsea-s 8-0 hasonló helyzetben, na arra senkinek sem lehetett egy szava sem.Azért nézzük meg a két dátumot: az egyik 90-s évek eleje vagy 80-s vége és onnan kezdődő építkezés, a másik 2010-s évek, na ez két világ, összehasonlíthatatlan, és erről nem a City tehet nyilván nem utasítják vissza a pénzt.Persze, hogy 20 év rengeteg idő. Ettől még tény marad, hogy a City ezért lett nagycsapat, amit egy United drukkernek elég nehéz elfogadni. Dehát kihívók voltak és lesznek is, sajnos a mi futballban már nem a régi értékek dominálnak, hanem pénz.tüsi91
Ez olyan mint hogy Moggi meg a többiek hülyeségei miatt ugye elvettek a csapattól (Juve) két bajnoki címet pedig a játékosok mindent megtettek a pályán nem tudták vagy esetleg néhányan sejtették, hogy mi folyik a háttérben és úgy nyerték meg. Ezért is jogos pl a három csillag és ezt senki nem vitathatja.dande
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azért nézzük meg a két dátumot: az egyik 90-s évek eleje vagy 80-s vége és onnan kezdődő építkezés, a másik 2010-s évek, na ez két világ, összehasonlíthatatlan, és erről nem a City tehet nyilván nem utasítják vissza a pénzt.Persze, hogy 20 év rengeteg idő. Ettől még tény marad, hogy a City ezért lett nagycsapat, amit egy United drukkernek elég nehéz elfogadni. Dehát kihívók voltak és lesznek is, sajnos a mi futballban már nem a régi értékek dominálnak, hanem pénz.
Ez olyan mint hogy Moggi meg a többiek hülyeségei miatt ugye elvettek a csapattól (Juve) két bajnoki címet pedig a játékosok mindent megtettek a pályán nem tudták vagy esetleg néhányan sejtették, hogy mi folyik a háttérben és úgy nyerték meg. Ezért is jogos pl a három csillag és ezt senki nem vitathatja.dande
több mint 12 éve
Azért nézzük meg a két dátumot: az egyik 90-s évek eleje vagy 80-s vége és onnan kezdődő építkezés, a másik 2010-s évek, na ez két világ, összehasonlíthatatlan, és erről nem a City tehet nyilván nem utasítják vissza a pénzt.Ez olyan mint hogy Moggi meg a többiek hülyeségei miatt ugye elvettek a csapattól (Juve) két bajnoki címet pedig a játékosok mindent megtettek a pályán nem tudták vagy esetleg néhányan sejtették, hogy mi folyik a háttérben és úgy nyerték meg. Ezért is jogos pl a három csillag és ezt senki nem vitathatja.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Jah, de mértékek közt van különbség, még ha az idei árakra átszámoljuk, akkor is csak kb laza 150 millió. Sebaj. Ez a City amellett, hogy remek csapat kizárólag a lóvé miatt lett 3 éven belül bajnok. Az a United anno 6 év alatt épült fel, arasznyit eltérő módon.Láss csodát pénzből lehet bajnokcsapatot csinálni. Én azért örülök, hogy a United nem ezt a fajta építkezést követi, már ha ezt lehet annak nevezni, nem így lett nagycsapat. A City így lett. Ezt a békát lekell nyelni. tüsi91Ez nekem erőteljes bullshitnek tűnik, Ferguson nyilván nem költött egy penny-t sem az első bajnoki címe előtt.Cubehor
De hagyjuk ezt a vitát.
több mint 12 éve
NB2 is undorító volt. Ja nem, ott is a kedvenc csapatom alázott 😛ez a 2. és 3. helyezett közötti 30 pont a spanyol ligában igen nevetséges.lolUndorító, ezért nem nézek spanyol bajnokságot egyáltalán, már vagy 5 éve. Német vagy angol, más nem játszik nálam.szaba
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nálam NB2 max...
több mint 12 éve
szaba
10 689
Fülöp gecc 😀 epic...Sose volt olyan jó kapus, mint amilyen szinteken játszhatott. NB1 szint kb.
Hogyan rúgassuk ki magunkat egy angol élvonalbeli csapatból egy meccs után? lesz a könyve címe...hát besírok komolyan mondom...nem is ő lenne az, esküszöm...a sírás és a nevetés itt váltakozik...meg lett volna a Spursnek a 3. hely...lol kösz Marci, te szégyen...JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fülöp gecc 😀 epic...Hogyan rúgassuk ki magunkat egy angol élvonalbeli csapatból egy meccs után? lesz a könyve címe...hát besírok komolyan mondom...nem is ő lenne az, esküszöm...a sírás és a nevetés itt váltakozik...meg lett volna a Spursnek a 3. hely...lol kösz Marci, te szégyen...
több mint 12 éve
szaba
10 689
ez a 2. és 3. helyezett közötti 30 pont a spanyol ligában igen nevetséges.lolUndorító, ezért nem nézek spanyol bajnokságot egyáltalán, már vagy 5 éve. Német vagy angol, más nem játszik nálam.
több mint 12 éve
ez a 2. és 3. helyezett közötti 30 pont a spanyol ligában igen nevetséges.
több mint 12 éve
Azért túlzás kijelenteni, hogy kinőtte a Bundesligát. Viszont nagyon akar menni a Unitedbe, úgyhogy ha lesz érte érdeklődés rögtön menni fog.Az hogy ezek kik lesznek nem tudom, Kagawa-nak örülnék bár hogy őszinte legyek nem sok Dortmund meccset láttam, de pl tegnap engem meggyőzött. davemayerKagawa sajnos kinőtte a Bundeliga-t, remek játékos, de szerintem nem angliába való. Remélem valahogy meggyőzik, hogy maradjon jövőre is a Signal Iduna Parkban, mert jövőre ez a csapat nagyot tud majd nyújtani a BL-ben, főleg hogy jön még Reus is 😊Habi
Reus meg a BL viszont kérdéses lesz.
Annak viszont nagyon örülök, hogy egyre több csapat fejlődik a Bundesban nemzetközi szinten is. Így még jópár évig a digók előtt maradhatunk.
több mint 12 éve
Ja kb 15 éve, úgyhogy időnként tényleg az volt mindig azért izgultam csak ki ne essünk 😛a spursnek szurkolsz, sztem ez nagyobb kínzás 😛 😊kisvanek4Sajnos még nincs meg, Chelseanek ki kell kapnia a BL-döntőben.PálcaNa ne már még ez is.... kénytelen vagyok a Bayernnek szurkolni ez maga az évszázad kínzása :o 😛dande
több mint 12 éve
a spursnek szurkolsz, sztem ez nagyobb kínzás 😛 😊Na ne már még ez is.... kénytelen vagyok a Bayernnek szurkolni ez maga az évszázad kínzása :o 😛dandeNa a Juvétól veretlen szezon, még a kupa kellene, a Spursnek pedig megvan a BL selejtező ez is király. A Barca meg 25.-re összekapja magát bízom benne.dandeSajnos még nincs meg, Chelseanek ki kell kapnia a BL-döntőben.Pálca
több mint 12 éve
Na ne már még ez is.... kénytelen vagyok a Bayernnek szurkolni ez maga az évszázad kínzása :o 😛Na a Juvétól veretlen szezon, még a kupa kellene, a Spursnek pedig megvan a BL selejtező ez is király. A Barca meg 25.-re összekapja magát bízom benne.dandeSajnos még nincs meg, Chelseanek ki kell kapnia a BL-döntőben.Pálca
több mint 12 éve
Na a Juvétól veretlen szezon, még a kupa kellene, a Spursnek pedig megvan a BL selejtező ez is király. A Barca meg 25.-re összekapja magát bízom benne.dandeSajnos még nincs meg, Chelseanek ki kell kapnia a BL-döntőben.
több mint 12 éve
Na a Juvétól veretlen szezon, még a kupa kellene, a Spursnek pedig megvan a BL selejtező ez is király. A Barca meg 25.-re összekapja magát bízom benne.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Más: Kíváncsi lennék milyen játékos lett volna ebből a Seydiből, ha jobb képzést kapott volna fiatal korában. Fizikailag hihetetlen adottságai vannak.Schlecktovábbra is mondom, hogy running back-ként alázna 😀
btw egész jó meccs volt, kár, hogy a szezon közepét elszórakoztuk, nem sokszor lesz esélyünk 4. és egyben EL selejtezőt érő helyre a jövőben. azért számolgattam 😀
nekünk a Halit kel idegenben a Vasast meg itthon ütni, plusz:
- Paksnak a ZTE (i), Fradi (o) ellen pontvesztés
- Kecsónak az Újpest (o), Siófok (i) ellen pontvesztés
- Honvédnak a Loki (o), Pécs (i) ellen max. 2 pont
a négyből sztem egyik se fog összejönni, de ne legyen igazam, egy fasza belsővédő, plusz irányító kell, megfelelő edzővel teljes off-season és egy két meccset simán nyerhetnénk nemzetközi porondon 😊
több mint 12 éve
vassadi
15 626
Csatárposztra kell valaki sajnos, nem tudom Chicha meg tud-e újulni, remélem nem szürkül el átlag Pl-szintre, Welbeck szezonja jó volt ugyan de kell találni újra valakit aki stabilan szállítja a gólokat. A baj hogy nincs jelöltem egy darab sem...davemayerWelbeck jó volt, jövőre pedig még jobb lesz; az ő személyében szerintem megvan Rooney hosszútávú partnere csatárposzton. Chicharito a VB óta nem pihent, folyamatosan játékban volt, az olimpiai csapatban viszont nem lesz ott, úgyhogy a következő szezont remélhetőleg újult erővel tudja kezdeni. Berbatov kérdéses, mert szezon közben egyértelműen kijelentették, hogy nyáron el fogjuk adni, de az utóbbi időben megint lehet arról hallani, hogy esetleg mégis megtartanánk. Owentől búcsút kellene venni. Én nem számítok sokmilliós csatárigazolásra.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ha eligazol,legalább a Realba menyjen és akkor Ramos mehetne vissza a helyére jobb védőbe :cool:jogos 😀Zdanek Zeman (a Pescara edzője, aki feljutotta őket a serie A-ba) lesz az új edző.HabiEnyhe kötekedésnek tűnhet de még nem jutott fel a Pescara. 😉Bazzani
bár gondolom a 12 gólos előnyüket nem adják le a Sassuloval szemben 😀
Juve-Roma mennek érte jelenlegi hírek szerint. 20 millióért mozdítható állítólag. Én nagyon szeretem a játékát, passzolni is remekül tud.HabiKagawa sajnos kinőtte a Bundeliga-t, remek játékos, de szerintem nem angliába való. Remélem valahogy meggyőzik, hogy maradjon jövőre is a Signal Iduna Parkban, mert jövőre ez a csapat nagyot tud majd nyújtani a BL-ben, főleg hogy jön még Reus is 😊HabiSzerencsére Hummels-t tudtommal nem környékezi senki,számomra érthetetlen módon,pedig nálam top 10-es belső védőJoeyPorter
több mint 12 éve
A jelenlegi hírek nem sokat érnek, hamarosan majd beáll még 3-4 topcsapat a sorba. 😊
több mint 12 éve
jogos 😀Zdanek Zeman (a Pescara edzője, aki feljutotta őket a serie A-ba) lesz az új edző.HabiEnyhe kötekedésnek tűnhet de még nem jutott fel a Pescara. 😉Bazzani
bár gondolom a 12 gólos előnyüket nem adják le a Sassuloval szemben 😀
Juve-Roma mennek érte jelenlegi hírek szerint. 20 millióért mozdítható állítólag. Én nagyon szeretem a játékát, passzolni is remekül tud.Szerencsére Hummels-t tudtommal nem környékezi senki,számomra érthetetlen módon,pedig nálam top 10-es belső védőJoeyPorterAz hogy ezek kik lesznek nem tudom, Kagawa-nak örülnék bár hogy őszinte legyek nem sok Dortmund meccset láttam, de pl tegnap engem meggyőzött. davemayerKagawa sajnos kinőtte a Bundeliga-t, remek játékos, de szerintem nem angliába való. Remélem valahogy meggyőzik, hogy maradjon jövőre is a Signal Iduna Parkban, mert jövőre ez a csapat nagyot tud majd nyújtani a BL-ben, főleg hogy jön még Reus is 😊Habi
JT Daniels fan
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Szerencsére Hummels-t tudtommal nem környékezi senki,számomra érthetetlen módon,pedig nálam top 10-es belső védőAz hogy ezek kik lesznek nem tudom, Kagawa-nak örülnék bár hogy őszinte legyek nem sok Dortmund meccset láttam, de pl tegnap engem meggyőzött. davemayerKagawa sajnos kinőtte a Bundeliga-t, remek játékos, de szerintem nem angliába való. Remélem valahogy meggyőzik, hogy maradjon jövőre is a Signal Iduna Parkban, mert jövőre ez a csapat nagyot tud majd nyújtani a BL-ben, főleg hogy jön még Reus is 😊Habi