Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Hagyjuk már, Elek simán leszedné Iscot, Nagy meg Thiagot 😀Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
NB2
több mint 10 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.a spanyolok meg 10-et 😊
Jan
több mint 10 éve
Szvsz az ukránok ezzel a játékkal alsó hangon ötöt vágnának nekünk.
Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.
On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.
P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 10 éve
Pl. 1on1 is látványosan gyengébb, a beadásait inkább meg sem említem...Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....én se, full tehetségtelen,momentuma sincs,bezzeg a bazsi.
peach
Kenny
Szerk. Yarmolenko meg mintha egy az egyben lovrencsicset nézném...
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :ddBradyt sem cserélte le BB garoppolra 😊
dr0725
több mint 10 éve
Lux-Szlovák 2-3!
több mint 10 éve
De Gea minden egyes meccsén ilyen nem csak szimplán jó napot fog ki 😊 de akármit csinálhat Del Bosque akkor is Casillast védeti majd az eb-n :dd
több mint 10 éve
Nem értem a sevilla scoutjait, hogy a fenébe vehették meg konoplyankát dzsudzsi helyett....
több mint 10 éve
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀ahova a Kaszinóst behívják, ott már semmin nem szabad meglepődni
A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀
peach

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Ha holnap a lett kapus fele ilyen jó napot fog ki mint ma De Gea,akkor nyert ügyünk van.
több mint 10 éve
Ha netán, előbbb utóbb találnak egyet, onnan meg bedarálják a spanyolokat. Ne legyen igazam.
több mint 10 éve
De gea majdnem annyira jó, mint király...
több mint 10 éve
Amúgy ez milyen meccs vazze? 22 perces összefoglaló lesz
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Amúgy sajnálom, hogy pont a sorsunk múlik ezen a meccsen, baromira tudnék szurkolni ennek az ukrán csapatnak...a játékukat elnézve, hogy ők vagy menjünk az eb-re...háát...köszi uefa 😀A másik, hogy régen láttam már sport tévés félidei szakmázást, de mindig megdöbbent, hogy mennyire hű lenyomata is a magyar futball valóságnak. Ez a puhl sanyi magyar válogatott kapus mezt küldene de geanak epic, képzelem mennyire örülne neki 😀
több mint 10 éve
Az egy dolog h már tévén keresztül is annyira irritál, hogy legszívesebben kiverném a fogait, de volt már hozzá személyesen is szerencsém...hát úgy sem jobb a helyzet, sőt...Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
peach
alatriste (ex-balazs799)
Egy büdös kis pökhendi beképzelt arrogáns pöcs
Szerkesztette: peach
több mint 10 éve
Egy jó ideje nézem már tv-ben a sportközvetítéseket, de ez a Farkas N. messze a legunszimpatikusabb magyar kommentátor akit valaha hallottam. Hányingerem van attól, hogy piedesztálra emeli a sponyol focit hétről hétre. Inkább nézem lenémítva néha egy-egy ígéretesebbnek érkező spanyol meccset ha Ő kommentálja. Csak nincs mindig kedvem a tök süket szobába ülni.Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
peach

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Norbi kicsit sem leplezi kinek szurkol 😀Ritka nagy nímand, nem is értem miért nincs már az m4en, bár ott nyilván nem szoponzorálnák a nagy spanyol foci szerelmét. Pedig oda való színvonal...
Kenny
több mint 10 éve
Most nem is kellViszont Fabregas szarjon sünt
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
azért ez a Fabregas tizi jól jött volna...
több mint 10 éve
Szerencsére az ukránok ész nélkül neki mentek a spanyoloknak..
több mint 10 éve
Am ha x lesz akkor mivan? 15-15 p lenne...nem, nekik csak 14 lenne
peach
több mint 10 éve
az a baj hogy csak altal....
ZoliMP
peach.allj be egyszer egy kapuba....Elvesztettem a fonalat....
ZoliMP
Am ha x lesz akkor mivan? 15-15 p lenne...