NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
810
76
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért kíváncsi vagyok, hogy hány év kell még az angoloknak, hogy rájöjjenek arra, hogy Rooney nem csatár. Amíg Őt erőltetik legelől, addig baszhatják is. Nah, Carroll meg kibaszott nagy vicc. Inkább Crouch akkor már. 😂
Richards kimaradása szintén viszi a prímet, nevetséges, hogy az a szerencsétlen gyerek lassan a világ legjobbjai közé focizza magát, és ennyire vak az összes faszkalap kint.
Ferdinand hiánya simán túlélhető, az egyáltalán nem olyan tré, Gerrard viszont annál inkább. Szép a mosolya, jó arc, meg humoros biztosan, de Ő az, akinek már nincs helye a válogatottban nálam. Mint ahogy Lampardot is max. cserének vinném el.
Mondjuk Hodgson mindig is egy gyökér volt, nem csodálkozom, hogy még el sem kezdődött, már leégette Angliát.
Körülbelül olyan érzésem van, mint mikor évek óta azt látom, amikor az Olaszok nekimennek egy világversenynek a Gilardino-Iaquinta-Luca Toni trióval, kb. nem tudom eldönteni ilyenkor, sírjak-e vagy nevessek.
több mint 12 éve
Villa-Boas bárhol is előkelő helyen áll az para. Martinez a főesélyes igazából
több mint 12 éve
az angolok nagyon bedobták a Wigan jelenlegi managerét a spanyol származású Roberto Martinezt a kalapba. Ő már kijelentette, hogy csak a megfelelő ajánlatra vár, mert el szeretné hagyni a Wigant. Állítólag mellette még Villas-Boas a legfőbb jelölt a posztra, bár ő nálunk is igen előkelő helyen van az edzőkérdésben.Allitolag levegoben van egy Rafa returnTocaAztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht...TocaHát én egy napja vagyok szarul. Nálam nagyon nem végre... Ha Neki nem adtunk időt (még ha az igazolások nem voltak az igaziak (bár én egyetértek párral)) akkor kinek fogunk. 😕 Mindegy, én nagyon szerettem volna, hogy maradjon most meg izgulhatunk ki lesz helyette.kristóf17
JT Daniels fan
több mint 12 éve
pincérrel jól jártok, legalább a BL-helyért küzdhetnétek az El-helyett... bár ez a keret rosszabb mint volt szvsz.Allitolag levegoben van egy Rafa returnTocaAztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht...TocaHát én egy napja vagyok szarul. Nálam nagyon nem végre... Ha Neki nem adtunk időt (még ha az igazolások nem voltak az igaziak (bár én egyetértek párral)) akkor kinek fogunk. 😕 Mindegy, én nagyon szerettem volna, hogy maradjon most meg izgulhatunk ki lesz helyette.kristóf17
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Allitolag levegoben van egy Rafa returnAztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht...TocaHát én egy napja vagyok szarul. Nálam nagyon nem végre... Ha Neki nem adtunk időt (még ha az igazolások nem voltak az igaziak (bár én egyetértek párral)) akkor kinek fogunk. 😕 Mindegy, én nagyon szerettem volna, hogy maradjon most meg izgulhatunk ki lesz helyette.kristóf17
több mint 12 éve
Aztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht...TocaHát én egy napja vagyok szarul. Nálam nagyon nem végre... Ha Neki nem adtunk időt (még ha az igazolások nem voltak az igaziak (bár én egyetértek párral)) akkor kinek fogunk. 😕 Mindegy, én nagyon szerettem volna, hogy maradjon most meg izgulhatunk ki lesz helyette.
több mint 12 éve
Lencse sajna a vidié, ők meg úgyis odaadják akár gombokért is az újpestnek.
több mint 12 éve
Mondjuk Lencsét ne akarják, egyébként számomra mind1. Mondjuk szvsz se Szivics se Véber nem fog belemenni abba a szerepbe h ennek a belgának legyen a bábja.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ezek a belgák sem szarral gurigáznak, profizmus van újpesten is a jelek szerint 😂 Amúgy ennek ellenére szerintem Szivics lesz (sajnos, mert Döme helyett el bírtam volna képzelni nálunk is), vagy esetleg Véber, biztos van a kerületben még néhány pult, amit nem fejelt meg. :cool:
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-szivicstol-olyat-kerdeztek-majd-kiesett-a-szekbol-2131423Azert ez kemeny ha tenyleg ilyeneket kerdezgettek 😀
Mondjuk ha a szurkolók tényleg Gyuri bacsit akarjak (WTF ?) akkor nagyon megszoktak a majd jovore monologot es mar fuggok lettek 😊
több mint 12 éve
Aztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht.Jó ez az angol keret, de ki fog gólt lőni amíg Rúni nem játszik ? Érdekes taktika, biztos a Svéd meg a Francia meccset lehozzá 0-0al aztán kitömik az ukránokat. Nyerő taktikának tűnik.
több mint 12 éve
Csak a kedvedért: 😛az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )egész üdítő. csatár poszton én még kevésnek érzem a csapatot, egy jó Tisza még elférne 😛kristof
peach
Madden hates me.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )egész üdítő. csatár poszton én még kevésnek érzem a csapatot, egy jó Tisza még elférne 😛
peach
több mint 12 éve
Kurv@ vizsgák miatt kábé most tudatosult bennem, hogy 3 nap múlva BL-döntő. 😀 😊 😀Ne is mond. Progozás közbe mondom végre egy 2 óra kikapcsolódás erre kiderül hogy szombaton van, hogy pusztulnának el 😀
Egy biztos: a 2006-os VB elődöntő, a 2008-as EB döntő, a 2010-es VB elődöntő, meg a 2010-es BL döntő után most már szeretném, ha a Németek nyernének. Még egy vereség már sok lenne. :S :/ 😕 😕 A felsorolt 4-et kicseszett nehéz volt megemészteni...
Mindegy, most nyerünk! 😛 😊Vrijbloed
több mint 12 éve
Kurv@ vizsgák miatt kábé most tudatosult bennem, hogy 3 nap múlva BL-döntő. 😀 😊 😀 Egy biztos: a 2006-os VB elődöntő, a 2008-as EB döntő, a 2010-es VB elődöntő, meg a 2010-es BL döntő után most már szeretném, ha a Németek nyernének. Még egy vereség már sok lenne. :S :/ 😕 😕 A felsorolt 4-et kicseszett nehéz volt megemészteni...
Mindegy, most nyerünk! 😛 😊
több mint 12 éve
Sebii
3 582
Oxi megoldja ne aggódjatok! 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Megvan Anglia kerete az EB-re. Nem másolom be, mert fájdalmas. Sztem csoportutolsók leszünk.DuffÉn már kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban máshol. Hodgsonnak volt képe azt nyilatkozni, hogy csupán futballszakmai szempontból hagyta ki Ferdinandot. Jah véletlenül sem azért, mert félt, hogy gubanc lesz közte és John "Rasszista" Terry közt. Meghát az ilyenek, hogy Rio rengeteg meccset kihagyott... Decembertől 3 bajnoki kivételével mindig fenn volt, a teljesítményére meg panasz se lehetett. No de mindegy, legalább nem sérül meg.
Az a Gerrard a CSK, aki a szezon 3/4ben pihent, benn van egy Stuart Downing, akinek 2 jó meccse nem volt idén, míg egy Daniel Sturridge (aki év végére tényleg kimaradt a Chelseaből nincs). S akkor Micah Richardsról megint nem szólok. Gondolom Cole lesz a balbekk, holott Leighton Baines pazar évet futott. Remélem összeállítja a Gerrard - Lampard belső tengelyt. Vicc. Ha Parker nem játssza végig a meccseket helyből lekéne lőni Hodgsont. Jah, hogy egy Michael Carrick szóba sem került.
Nézzük a csatárokat: Rooney (2 meccsről eltiltott), Carroll..., egy egész évben kegyvesztett Defoe, és egy gyakorlatilag újonc, jelenleg sérült Danny Welbeck, aki remek játékos lesz, de még nagyon szertelen. Nem ő tőle kellene várni a csodát. Csodálom, hogy Jordan Henderson nem kerettag a liverpooliak közül.
Vicc, aztán Rooney megint olyan lesz a bajnokság elején, mint a... 1. Nem pihen normálisan, 2. úgyis ő lesz beállítva bűnbaknak, s megint támadja a média ezerrel.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
és Kádár is csatlakozik az U-21 után. 😀 Lesz itt harc a kezdőért.Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxiSzálasi helyett Horthy került a keretbe, az nem jó? 😀Bálesz
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Duff
3 162
Megvan Anglia kerete az EB-re. Nem másolom be, mert fájdalmas. Sztem csoportutolsók leszünk.
több mint 12 éve
Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxiSzálasi helyett Horthy került a keretbe, az nem jó? 😀
több mint 12 éve
Azért, ha valamikor, akkor most megérthető, hogy Tőzsér kerettag. Az utóbbi félévben szinte semmit nem játszott a klubcsapatában. És naivság lenne azt gondolni, hogy ha akkor sem hívta be Egerváry, mikor alap kezdő volt a Genkben, akkor most be fogja hívni, mikor nem játszik.nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊peachaz első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxi
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szakaly-p-megyeri-gyurcso-es-meszaros-is-a-keretben-2131291
3 db nemzetközi szinten futbalistának nevezhető védővel azért lesznek nehézségeink továbbra is... korhutot pl. simán bepróbáltam volnapeach
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
NK9 kerettag. Megmenekültünk.nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊peachaz első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxi
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szakaly-p-megyeri-gyurcso-es-meszaros-is-a-keretben-2131291
3 db nemzetközi szinten futbalistának nevezhető védővel azért lesznek nehézségeink továbbra is... korhutot pl. simán bepróbáltam volnapeach
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
nem a túra termel bevételt hanem az UEFA juttatásai.nem tudom a már hagyományosnak mondható üzbég vagy kazah túra mekkora bevételt termel, de szerintem nem sokat 😊jjncaaNem engednék nb1-es csapatot európai kupában indulni.szabahelyes, ne hogy legyen bevételük is valahonnan 😊eaglesmcnabb
Az MTK játékosai egyébként fejenként átlag 1 milla prémiumot kapnak az EL indulásért, ami a jelenlegi 150-200k-s havi fizetésük mellé nem olyan rossz. Gondolom ez a zseton is ebből lesz fedezve, ismerve klubunk "politikáját".
mondjuk ha azzal számolunk hogy az első körben továbbmegyünk az 180.000 euró, a mai árfolyamon számolva az több mint 50 millió Ft, most nem azért de pl. egy MTK-nak mikor és honnan lenne ekkora bevétele?
Az EL valóban keveset fizet, de a BL ha jól tudom nagyságrendekkel többet, nem is beszélve a TV-s jogdíjakról, ha véletlenül az is lenne.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...
Madden hates me.