Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Annyit tud, hogy Allegri.Ezzel én is tisztában vagyok. Épp emiatt nagyok az elvárásaim, mert nálunk tétmeccsen saját nevelés nem igazán szokott játszani nem, hogy fiatalon, de valamilyen kitérő nélkül kb. soha mostanság. Ha De Scigliót mégis betették akkor valamit tudhat, és eddig tényleg nem volt rosszzolika26De Sciglio nagyon jó lesz 1-2 év múlva a jobb bekk helyén, az Inter ellen lehozta hiba nélkül azt a 70 percet amit játszott élete kb. harmadik bajnokiján és első derbyjén, csak ne az legyen vele, mint Santonnalzolika26Az a baj, hogy a fiataloknak a Serie A-ban nem hagynak lehetőséget a bizonyításra, mennyi, de mennyi tehetség tűnik így el...😕Beki
Miután Ő teljesen más, mint Ancelotti, vagy Leonardo volt, Ő neki kifejezetten jó szaglása van a fiatalokhoz és megérzi a tehetséget. És amit benne szeretek, hogy nem is fél használni ilyenkor egy adott játékost. Ezt megtette El Sharaawyval is, aki egyre többet játszik, és fokozatosan beépíti a csapatja, szoktatja a légkörhöz és ez lesz De Sciglioval is. Allegri ugyanis a kiemelte, mikor megkérdezték a keretről, hogy De Scigliora bizony számít a jövőben, tud akár középen is játszani, de szélen is. Ha pedig Ő valakit észrevesz, az rövid időn belül játszani is fog. Nyugodtan meg lehet majd nézni, hogy a felkészülési meccseken játszani fog rendre, aztán onnantól maga határozza meg a jövőjét. Ha jó lesz, akkor már jövőre simán kezdeni fog a bajnokságban, rengeteg meccsen. Ha elkezd hibázgatni, akkor búcsúzik, mint Mesbah, aki egy vicc.
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SEPpPzTEivA EZ IGEN!
a gólöröm sem volt utolsó 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ezzel én is tisztában vagyok. Épp emiatt nagyok az elvárásaim, mert nálunk tétmeccsen saját nevelés nem igazán szokott játszani nem, hogy fiatalon, de valamilyen kitérő nélkül kb. soha mostanság. Ha De Scigliót mégis betették akkor valamit tudhat, és eddig tényleg nem volt rosszDe Sciglio nagyon jó lesz 1-2 év múlva a jobb bekk helyén, az Inter ellen lehozta hiba nélkül azt a 70 percet amit játszott élete kb. harmadik bajnokiján és első derbyjén, csak ne az legyen vele, mint Santonnalzolika26Az a baj, hogy a fiataloknak a Serie A-ban nem hagynak lehetőséget a bizonyításra, mennyi, de mennyi tehetség tűnik így el...😕Beki
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De Sciglio nagyon jó lesz 1-2 év múlva a jobb bekk helyén, az Inter ellen lehozta hiba nélkül azt a 70 percet amit játszott élete kb. harmadik bajnokiján és első derbyjén, csak ne az legyen vele, mint Santonnalzolika26Az a baj, hogy a fiataloknak a Serie A-ban nem hagynak lehetőséget a bizonyításra, mennyi, de mennyi tehetség tűnik így el...😕
több mint 12 éve
De Sciglio nagyon jó lesz 1-2 év múlva a jobb bekk helyén, az Inter ellen lehozta hiba nélkül azt a 70 percet amit játszott élete kb. harmadik bajnokiján és első derbyjén, csak ne az legyen vele, mint Santonnal
több mint 12 éve
Casst egyszerűen kifelejtettem, akk -Merkel. Taiwo megmondta h nem akar visszajönni, nem fekszik neki az olasz foci, el kell fogadni, el kell adni vmi PL-csapatnak. Mondjuk én azon kevés ember közé tartozok aki mindig is bírta Ambrot, ütközik, felér a kapuhoz, vezér az öltözőben. Abate meg tény és való h upgradelhető lenne,de zsidók vagyunk ha veszünk is védőt most nyáron az ink belső lesz, ha szerencsénk van olyan, aki jobb oldalt is használható. Az olasz válogatottba meg ki kezdjen helyette? Maggio? Pff...Taiwót és Cassanót hova küldöd? A többi szerintem korrekt, de ebbe úgyis jön még minimum 1-2 igazolászolika26Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffEmellett közölte h 25 fős lesz csak a keret és reméli h marad az erőnléti edző. Shazzeg idén volt olyan h alig szedtünk össze egy kezdőre való játékost!
Nah de nézzünk vmi 25-ös jóslatot:
Kap: Abbiati, Amelia
Véd: Abate, De Sciglio, Mexes, TS, (G)Yepes, Bonera, Antonini, Urby, Didac
KP: Noce, Montolivo, Muntari, KPB, Ambro, Aquilani, Flamini, Traore, Merkel
CS: Ibra, Pato, Binho, Sári, Maxi
Lehet lesz egy öreg 3. kapus is, de lehet h vmeik Primaverást hozzuk fel ha sérülés van, ha érkezik egy kp v vévő akk meg megy kölcsönbe Didac/Merkel.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sztem azért erősítenie kellene a Milannak, mert megmondom őszintén én Juve szurkolóként már már engem bánt, hogy Abate helyet kaphat a Milanban egyáltalán és ami még jobban, hogy az olasz bő EB-keretben is benne van. Ambrosiniről nem is beszélve. Nem érzem őket Milan szintű játékosnak egyszerűen.Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffEmellett közölte h 25 fős lesz csak a keret és reméli h marad az erőnléti edző. Shazzeg idén volt olyan h alig szedtünk össze egy kezdőre való játékost!
Lehet lesz egy öreg 3. kapus is, de lehet h vmeik Primaverást hozzuk fel ha sérülés van, ha érkezik egy kp v vévő akk meg megy kölcsönbe Didac/Merkel.empty taxi
több mint 12 éve
Taiwót és Cassanót hova küldöd? A többi szerintem korrekt, de ebbe úgyis jön még minimum 1-2 igazolásAllegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffEmellett közölte h 25 fős lesz csak a keret és reméli h marad az erőnléti edző. Shazzeg idén volt olyan h alig szedtünk össze egy kezdőre való játékost!
több mint 12 éve
Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffEmellett közölte h 25 fős lesz csak a keret és reméli h marad az erőnléti edző. Shazzeg idén volt olyan h alig szedtünk össze egy kezdőre való játékost!
KP: Noce, Montolivo, Muntari, KPB, Ambro, Aquilani, Flamini, Traore
CS: Ibra, Pato, Binho, Sári, Maxi, Cassano
Lehet lesz egy öreg 3. kapus is, de lehet h vmeik Primaverást hozzuk fel ha sérülés van, ha érkezik egy kp v védő akk meg megy kölcsönbe Didac.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 082
ez a hertha nem fog hosszabbításban vagy 11-sekkel nyerni... egyébként is semmi helyük az 1. osztályban.Hát ennyi.zinedine5még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
sajnálom őket de azért egy stabil bundesliga csapat nem így erősít mint ők tavaly nyáron...Hát ennyi.zinedine5még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát ennyi.nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayerájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayermég legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91
több mint 12 éve
nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91Toten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 082
még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayerAz első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91
több mint 12 éve
ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 082
Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...
több mint 12 éve
Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.
több mint 12 éve
Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffNaív volt és elhitte, hogy Mesbahból előbb-utóbb kihozhat valamit, de rájött, hogy ez felejtős. Én mondjuk visszahoznám Taiwot és Urbyval kettejüket játszatnám. Ez nem rossz megoldás egyébként, van esze azért, így meg nem is muszáj igazolni baloldalra védőt, jöhet középre valaki, illetve ugye középpálya és támadószekció még... (És talán jön egy jobboldali védő is, de arra sokban nem mernék fogadni, inkább az előbbi két posztra fog csak jönni valaki.)
több mint 12 éve
Duff
3 160
Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rossi jó, ha decemberben bevethető lesz, de 20-at sosem ér jelenleg, a 10 is valóban soknak mondható. Nilmar marad sztem, akiért nagy harc lesz most az Zapata és Borja Valero.rossi a duplán szétszakadt keresztszalagjaival nem ér 20 milliót, még 10et is neccesen... :/peachIgaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.Stez
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
rossi a duplán szétszakadt keresztszalagjaival nem ér 20 milliót, még 10et is neccesen... :/Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.Stez
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Aha marha nincs olyan pont a szerzodesukben hogy ha kiesnek mehetnek mint anno 1-2 juvesnal.Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
Pénz beszél.
több mint 12 éve
Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.
több mint 12 éve
Stez a primavera az olasz utánpótlásbajnokság, a spanyol másodosztály az segunda division, a helyükben egyébként arra törekednék h az értékeiket akik tényleg többre hívatottak mind a spanyol másodosztály azt megpróbálni ink kölcsönadni mint eladni.
Madden hates me.