Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja, azt hittem valami komoly.Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.AsbeeHát én reggel óta idegroncs vagyok...AsbeeMiért?Bazzani
Nekem ez az utóbbi évek legérdektelenebb párosítása.
Ennél szarabb csak a Monaco-Porto volt vagy mi.
Ha haverok nem szerveznek estére közös meccsnézést akkor meg sem nézném jóformán.
több mint 12 éve
szaba
10 686
Ettől idegroncs vagy? Ne menj el pl. tőzsdézni, mert szörnyethalsz. 😀Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.AsbeeHát én reggel óta idegroncs vagyok...AsbeeMiért?Bazzani
több mint 12 éve
Nem lenne jó hazai pályán kikapni. Két éve számítottam, hogy az Inter fog nyerni, most már muszáj behúzni a BL-t.Hát én reggel óta idegroncs vagyok...AsbeeMiért?Bazzani
több mint 12 éve
Hát én reggel óta idegroncs vagyok...AsbeeÉn meg halál nyugodt. 😀 😊
FINALE DAHOAM! 😊
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QMv8g8CO4cQ#!Nike megint odatette.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Hát én reggel óta idegroncs vagyok...
több mint 12 éve
Az El Clasicó is rossz időpontban volt, a BL párharc kellős közepén, egymást oltotta ki a Real és a Barca. Ilyen a football.Mindenkinek más a véleménye.persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.FViktor93
Nekem pölö az, hogy kicsivel kevesebb volt a fetrengés, nyáladzás és sárdobálás, mint a tavalyi szezonban, és azelőtt és...
Ezért gáz, ha egy azon bajnokságban játszik a világ két legjobb csapata...(2x bajnoki meccs, 2x kupa, 1x szuperkupa, és még ott a BL...tudom, nem minden évben, de sok...)
Szerintem.JC6
Igen "A magyar átlagdrukkernek a zselézett hajú latinrodrigók kellenek" meg a mélynövésű argentínok. Ha egyszer kétszer annyi gólt lőnek mint a többi focista akkor nincs mit ezen csodálkozni 😊
gondolom az átlag football nézőt is jobban érdekelt mostanság a Green Bay mint mondjuk a Rams vagy a tampa.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mindenkinek más a véleménye.persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.FViktor93
Nekem pölö az, hogy kicsivel kevesebb volt a fetrengés, nyáladzás és sárdobálás, mint a tavalyi szezonban, és azelőtt és...
Ezért gáz, ha egy azon bajnokságban játszik a világ két legjobb csapata...(2x bajnoki meccs, 2x kupa, 1x szuperkupa, és még ott a BL...tudom, nem minden évben, de sok...)
Szerintem.
több mint 12 éve
Az első mondat ettől függetlenül teljesen igaz...persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.FViktor93
több mint 12 éve
Nem sok pontot érdemel, ez a tavaszi Pécs, de azért nem kellett volna ilyen szinten tolni az ETO-t. Ráadásul ez a Takács egy igen nagy paraszt is. Külföldön egy ilyenért tuti eltiltják minimum 3 meccsre.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Sok Real-Barcát láttál idén ezek szerint. Pont nem ez a jellemző idén erre a párharcra. Végre a foci dominált a meccseken.persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amadeus91Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...AsbeeAmúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double B
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
persze mert az átlag magyar drukkernek a zselézett hajú latinorodrígók kellenek a kövecskés fülbevalóval. Ha nem lennék Bayern szurkoló, akkor is örülnék, hogy végre focit láthatok egy döntőben nem a két agyonszopkodott csapat fetrengését/cirkuszát.Amúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double Bjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...Asbee
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/bogdan-juhasz-remekelt-dzsudzsak-kevesbe-2131821Az a kemeny ha mar Vanczák a leggólerősebb légiós 😀
több mint 12 éve
Még szerencse h nem voltam otthon Kecsón, a végén még pénzt adtam volna ki erre a borzalomra.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ha nem lenne grillparty, lehet én sem nézném,mert egyiket sem szeretem (finoman fogalmazva),de így van az a piamennyiség amely után már tudok majd Cselszkiéknek szurkolni 😀az az igazság hogy az igazi fanokon kívül nem is igazán érdekel senkit a BL végkimenetele. Speciel nem is fogom nézni.Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...AsbeeAmúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double B
Egyébként érthető a dolog, annyira elunalmasodott a soccer, hogy magam is csak akkor nézem, ha saját csapatomért szurkolhatok. Ezt sem gondoltam volna mondjuk 10 évvel ezelőtt.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Nem is igazából a szurkolókra értettem hanem a médiára. Egyszerűen gáz amit csinálnak, főleg hogy még ilyenkor is inkább a barca meg a real a téma. Amúgy a többivel én is egyetértek.nálam dettó, ezt talán végig fogom nézni mert érdekel + társaságban nézzük de amúgy ha nem drukkolok senkinek 10-20 perc után elkapcsolok, egyszerűen unalmas (sokszor már a saját csapatod meccse is...). Ha nem újítják meg ezt a játékot akkor hosszú (20-30 éves távlatban nézve) el fogja veszteni a vezető státuszát a sportágak között. Ki lehet kapcsolni egy meccset 20 perccel a vége előtt mert már tudod (nagyjából) az eredményt + mindenki áll a pályán (főleg nb1 ugye 😀 )davemayerAmúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double Baz az igazság hogy az igazi fanokon kívül nem is igazán érdekel senkit a BL végkimenetele. Speciel nem is fogom nézni.
Egyébként érthető a dolog, annyira elunalmasodott a soccer, hogy magam is csak akkor nézem, ha saját csapatomért szurkolhatok. Ezt sem gondoltam volna mondjuk 10 évvel ezelőtt.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
nálam dettó, ezt talán végig fogom nézni mert érdekel + társaságban nézzük de amúgy ha nem drukkolok senkinek 10-20 perc után elkapcsolok, egyszerűen unalmas (sokszor már a saját csapatod meccse is...). Ha nem újítják meg ezt a játékot akkor hosszú (20-30 éves távlatban nézve) el fogja veszteni a vezető státuszát a sportágak között. Ki lehet kapcsolni egy meccset 20 perccel a vége előtt mert már tudod (nagyjából) az eredményt + mindenki áll a pályán (főleg nb1 ugye 😀 )az az igazság hogy az igazi fanokon kívül nem is igazán érdekel senkit a BL végkimenetele. Speciel nem is fogom nézni.Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...AsbeeAmúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double B
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
az az igazság hogy az igazi fanokon kívül nem is igazán érdekel senkit a BL végkimenetele. Speciel nem is fogom nézni.Amúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Double Bjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...Asbee
Egyébként érthető a dolog, annyira elunalmasodott a soccer, hogy magam is csak akkor nézem, ha saját csapatomért szurkolhatok. Ezt sem gondoltam volna mondjuk 10 évvel ezelőtt.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ugyis Chelszki W lesz mert nem jatszik Terry 😊
több mint 12 éve
jó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91Már kezdeni elfelejteni magyar beszélni?
(Avagy Hofi után szabadon:
"- What is this kerek?
- Zsömle, te barom")
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Amúgy az vicc, hogy 2 nappal előtte a magyar médiában kb le se szarják. Bezzeg ha az a két csapat játszaná...Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...AsbeeLegyen már szombat...Vrijbloedjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91
több mint 12 éve
Két éve kb számítottam a vereségre, most viszont elég optimista vagyok...Legyen már szombat...Vrijbloedjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91
több mint 12 éve
be kell húzni, 1-0-ra szenvedve, büntetőkkel akár. Gomez-t találja fejen a labda vagy tudom is én... Ha megnyerik a srácok, a sok kellemetlen emléket ki is törlik melyek a Bundásban értek minket.Legyen már szombat...Vrijbloedjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)Amadeus91
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
Legyen már szombat...Vrijbloedjó lenne nyerni mert ciki lenne, ha Ulinak az egóját földbe döngölné a ruszki olajmaffia. (amely ellen annyit protezsált már)
criminal lawyer or criminal lawyer?