Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Két, általam rendkívül gyűlölt csapat meccse volt ez, egészen a 89. percig nem is néztem (a Chelsea-t jobban rühellem). Most így, hgy vége van a meccsnek, le kell az indulatokat vetkőzni és gratulálni a győztesnek!
A Bayernnek hazai pályán (!!!) be kell húzni a döntőt, akkor is, ha az ellenfél 11 játékosa és az edző beáll a kapuba....
Egyébként én annak a csapatnak drukkolok,. amelynek a 60-as években magyar csatársora volt, ők már idén sajnos kiestek....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
A meccsből egy percet se láttam, úgyhogy arról nem mondok véleményt (inkább néztem NBA-t, ha már ezt a két csapatot nem szeretem).oszt kapus már mé ne rúghatna?
De elolvasva a történteket én azt mondom, hogy az a csapat, amelyik van olyan felelőtlen, hogy a kapusát állítja oda a 3. büntető elvégzésére az meg is érdemli, hogy kikapjon, függetlenül attól, hogy berugta így se volt jó döntés, és így is megzavarhatta ez a kapust, valamint az ellenfelek rugóit ez csak feltüzeli, ha kihagyta volna akkor pláne rossz üzlet... 😉Jughead
11 méterről képes elrúgni a kapuig és a posztjából adódóan fejben sokkal erősebb, mint a mezőnyjátékosok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Nyertek úgy három Vb döntőt, hogy a három meccsen annyi támadást nem vezettek, mint ma összesen 😊Jó, hát ez konkrétan faszság, ne haragudj. A berni meccsre igaz csak, hogy jobb csapatot vertek meg, de pl ott sem játszottak annyira alárendelt szerepet, mint azt mi szeretjük emlegetni. A hollandok ellen egy egál meccsen nyertek mondhatni kis szerencsével, a 90-es döntőben meg konkrétan az argentinok csalták a focit (ahogy egyébként az egész vb-n), azon a vb-n egyértelműen a német válogatott volt a legjobb csapat.
Nem bunker volt, csak megverték mákkal a sokkal jobb csapatot.gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jughead
5 302
A meccsből egy percet se láttam, úgyhogy arról nem mondok véleményt (inkább néztem NBA-t, ha már ezt a két csapatot nem szeretem). De elolvasva a történteket én azt mondom, hogy az a csapat, amelyik van olyan felelőtlen, hogy a kapusát állítja oda a 3. büntető elvégzésére az meg is érdemli, hogy kikapjon, függetlenül attól, hogy berugta így se volt jó döntés, és így is megzavarhatta ez a kapust, valamint az ellenfelek rugóit ez csak feltüzeli, ha kihagyta volna akkor pláne rossz üzlet... 😉
több mint 12 éve
Azért öt perccel a vége előtt megbontani az addig kiválóan működő védelmet, Müllert lehozni, aki szintén óriásit játszott... fura volt nagyongamerkrJa amúgy ezt mindig is rühelltem. Alapból is, de így meg, hogy pár perc van vissza, ennyi ideig egy csatár is hátramehet. Ilyenkor szoktam azt érezni, hogy meg is érdemlik, hogy kikaptak.
több mint 12 éve
Szerintem a Chelsea fantasztikusan játszott. Széleken sajna annyival gyengébbek hogy nem merészkedhettek sokkal előrébb. Hihetetlen hogy megnyerték Torres lebeszélte az égiekkel hogy egy évig nem lő gólt csak BLt nyerjen 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
egyetértünkBastian volt a mai meccs MVP-je, sajnos a korona lemaradt, hozzáteszem nem kellett volna odáig húzni a dolgot... Olic bebassza és nincs ez. vagy ugye Robben... ááááá de szar ez az érzés. Azért öt perccel a vége előtt megbontani az addig kiválóan működő védelmet, Müllert lehozni, aki szintén óriásit játszott... fura volt nagyongamerkrRobben elbalfaszkodta, de én nem a Chelsea-t és a játékfelfogásukat szidnám, hanem a helyzetkihasználásunkat. Szögletekkel nem mentünk semmire, Gomeznek megint 4 helyzete volt... Fejben nem voltunk ott a helyzetek végén, mindig hiányzott egy pici. A büntetőknél szintén. Mintha egy véletlenszerűen kiválaszott Bundesliga meccsünket néztem volna végig.Robben-t én már eladtam volna. Bomlasztó, nagypofájú paraszt. (tipikus holland am) többet vesztünk vele mint amennyit nyerünk. Schweinit sajnálom, Neuer meg isten. Hihetetlen... 😕 😕 😕 😕Amadeus91
A londoniak jól csinálták amit csináltak, nem egy szemet gyönyörködtető dolog, de célravezető. Az, hogy pont most bukunk a tizipárbajban, különösen szar :/gamerkr
😕 nicht zu fassen....
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Bastian volt a mai meccs MVP-je, sajnos a korona lemaradt, hozzáteszem nem kellett volna odáig húzni a dolgot... Olic bebassza és nincs ez. vagy ugye Robben... ááááá de szar ez az érzés. Azért öt perccel a vége előtt megbontani az addig kiválóan működő védelmet, Müllert lehozni, aki szintén óriásit játszott... fura volt nagyonRobben-t én már eladtam volna. Bomlasztó, nagypofájú paraszt. (tipikus holland am) többet vesztünk vele mint amennyit nyerünk. Schweinit sajnálom, Neuer meg isten. Hihetetlen... 😕 😕 😕 😕Amadeus912012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Robben elbalfaszkodta, de én nem a Chelsea-t és a játékfelfogásukat szidnám, hanem a helyzetkihasználásunkat. Szögletekkel nem mentünk semmire, Gomeznek megint 4 helyzete volt... Fejben nem voltunk ott a helyzetek végén, mindig hiányzott egy pici. A büntetőknél szintén. Mintha egy véletlenszerűen kiválaszott Bundesliga meccsünket néztem volna végig.
A londoniak jól csinálták amit csináltak, nem egy szemet gyönyörködtető dolog, de célravezető. Az, hogy pont most bukunk a tizipárbajban, különösen szar :/gamerkr
több mint 12 éve
Nekem az a nem tiszta, hogy miért nagyobb érdem kidolgozni 10 helyzetet és kihagyni 9-et, mint kidolgozni 2 helyzetet és belőni 1-et?Jó ez ugyanolyan szöveg, mint az antifocizásos. Szerinted miért szeretik olyan kevesen a 7-3ra végződő NFL meccseket? Mert gecire unalmas (annak aki nem szereti ott spec a defense fightot). Ez ugyanaz. Ha éppen mindkét csapat oly fasza, hogy 100%-os helyzetkihasználással 1-1-re lehoz egy BL döntőt, akkor most úgy ülnék itt, hogy a kurva anyátokat, 2 órát elbasztam az életemből arra, hogy nézzem ahogy üldögélnek a pályán.
De hogy őszinte legyek nem is érdekel. 😀Schleck
De szerencsére volt itt egy Bayern, aki élvezetessé tette a meccset, így nem lesz majd szó arról, hogy mekkora unalmas szar volt a BL döntő. 😊
btw amikor kiírták, hogy Bayern 3-0, Chelsea 0-2 a tizipárbajban, kb. egyértelmű volt, hogy nem nyer a Bayern.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
Robben-t én már eladtam volna. Bomlasztó, nagypofájú paraszt. (tipikus holland am) többet vesztünk vele mint amennyit nyerünk. Schweinit sajnálom, Neuer meg isten. Hihetetlen... 😕 😕 😕 😕2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Robben elbalfaszkodta, de én nem a Chelsea-t és a játékfelfogásukat szidnám, hanem a helyzetkihasználásunkat. Szögletekkel nem mentünk semmire, Gomeznek megint 4 helyzete volt... Fejben nem voltunk ott a helyzetek végén, mindig hiányzott egy pici. A büntetőknél szintén. Mintha egy véletlenszerűen kiválaszott Bundesliga meccsünket néztem volna végig.
több mint 12 éve
Nyertek úgy három Vb döntőt, hogy a három meccsen annyi támadást nem vezettek, mint ma összesen 😊Amióta a németek játsszák a focit, nem nyertek semmit. Akár válogatott, akár klubszinten.A németek sosem játszottak bunkerfocit. Vagy mondjuk max az 50-es években. 😊
A bunker+mák kombó jobban ment 😊gabokocka
Totál elbaszta ezt a meccset a Bayern, tényleg csak magukat hibáztathatják.Jakehomer
Nem bunker volt, csak megverték mákkal a sokkal jobb csapatot.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
De utálom ezt a Bánki dodót, Istenem............
több mint 12 éve
Váá, de utálom a nézőtéri kupaátadást. A kibaszott öltönyösök nem bírnak levánszorogni a pályára??
több mint 12 éve
2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Robben elbalfaszkodta, de én nem a Chelsea-t és a játékfelfogásukat szidnám, hanem a helyzetkihasználásunkat. Szögletekkel nem mentünk semmire, Gomeznek megint 4 helyzete volt... Fejben nem voltunk ott a helyzetek végén, mindig hiányzott egy pici. A büntetőknél szintén. Mintha egy véletlenszerűen kiválaszott Bundesliga meccsünket néztem volna végig.
A londoniak jól csinálták amit csináltak, nem egy szemet gyönyörködtető dolog, de célravezető. Az, hogy pont most bukunk a tizipárbajban, különösen szar :/
több mint 12 éve
Nekem az a nem tiszta, hogy miért nagyobb érdem kidolgozni 10 helyzetet és kihagyni 9-et, mint kidolgozni 2 helyzetet és belőni 1-et? De hogy őszinte legyek nem is érdekel. 😀
több mint 12 éve
Mi az hogy anti foci ? Attól hogy egy csapat nem végig támadja a meccset hanem tudja előre hogy idegenben milyen taktikával nyerhet még nem kell folyton antifocizni.mert nem?Amadeus912012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Mar hianyzott a rinya...Toca
Be kell lőni a helyzetet/tizenegyest, ha meg nem megy és emiatt veszít a csapat akkor meg kell emelni a gyengébb csapat előtt a kalapot,hogy igen összehozták.
több mint 12 éve
Amióta a németek játsszák a focit, nem nyertek semmit. Akár válogatott, akár klubszinten.A németek sosem játszottak bunkerfocit. Vagy mondjuk max az 50-es években. 😊
A bunker+mák kombó jobban ment 😊gabokocka
Totál elbaszta ezt a meccset a Bayern, tényleg csak magukat hibáztathatják.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
utálom a barcát, öröm volt nézni. De faszom egy döntőben kikapni, így... komolyan mondom inkább kaptunk volna ki a barcától 4 góllal, mint ettől a chelseatől így.epic, amikor a Barca fanok azt kommentálják h ma meghalt a foci és innentől kezdve nincs értelme nézni. 😀 (nso)Amadeus912012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Pocs
több mint 12 éve
epic, amikor a Barca fanok azt kommentálják h ma meghalt a foci és innentől kezdve nincs értelme nézni. 😀 (nso)Amadeus91
2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91
több mint 12 éve
2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91You don't say! Melyik év nem volt az anti footballé? Jó az elmúlt 1 évben nem nagyon nézte semmit (kurvára megérte megszakítani e jó szokásomat), de állandóan ez van. Legalábbis úgy a Görög EB győzelem óta biztos, hogy állandóan azon mennek a viták, hogy a szaros antifutballal nyer xy. El kell fogadni, hogy ez nem anti-football. Ez a 21. századi football.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
örülök, hogy tetszik. De tényleg. 😊2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91ott volt az esély, hazai pálya, tizenegyes a hosszabbításban. utolsó 20 percet láttam csak, nem volt rossz a cselszki. 😊
amúgy is a focit gólra játsszák. 10 tizipárbajból 1-et nyer az a csapat akinek drukkolok. ez volt az az egy 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91ott volt az esély, hazai pálya, tizenegyes a hosszabbításban. utolsó 20 percet láttam csak, azt is csak azért mert a spurs eldöntötte a meccset. Ebben a 20 percben nem volt rossz a cselszki. 😊
amúgy is a focit gólra játsszák. 10 tizipárbajból 1-et nyer az a csapat akinek drukkolok. ez volt az az egy 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az összes pénzem fel mertem volna tenni, hogy az MVP hagyja ki a "sorsdöntő" 11-est..........
több mint 12 éve
Amióta a németek játsszák a focit, nem nyertek semmit. Akár válogatott, akár klubszinten.A bunker+mák kombó jobban ment 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
mert nem?2012: Year of the Anti-Football. (Robben-nek a jó édes mamáját...)Amadeus91Mar hianyzott a rinya...Toca