Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
totál látszódott a Bayernes arcokon a hosszabbítás végén amit itt is írtatok!a tanácstalanság , és a félelem...
Robben teljesen ki volt !
a megérdemelte dologhoz még annyit hogy lehet hogy a Bayern többet támadott , de
1. kb 3 percet kellett volna kivédekezni a végén , nem jött össze..
2. a hosszabbításban 11.-est lőhettek a győzelemért , kihagyták..
3. vezettek a tiziknél a végén is ,mégis elbukták...
az igazán fontos pillanatokban mind gyengébbek voltak ...
ettől függetlenül óriásit játszottak ők is , de nem jó dolog elvenni a másiktól a győzelem örömét!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
ez a Montpellier meccs eléggé érdekes 😀Az egyenlítő gólnál teledobálták a pályát szalagokkal meg pirotechnikai cuccokkal.A biztonság kedvéért azért még Utaka nyomott egyet 😊
nyert a PSG így ők vezetik a bajnokságot, mivel hogy az Aux-Montp meccs félbeszakadt. Bár nem tudom miért. Az x jó a vendégeknek, bajnokok lehetnek vele, de van vagy 15 perc hátra még. 1-1Habi
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez a Montpellier meccs eléggé érdekes 😀Lyon meccs brutál volt...
nyert a PSG így ők vezetik a bajnokságot, mivel hogy az Aux-Montp meccs félbeszakadt. Bár nem tudom miért. Az x jó a vendégeknek, bajnokok lehetnek vele, de van vagy 15 perc hátra még. 1-1Habi
több mint 12 éve
ez a Montpellier meccs eléggé érdekes 😀nyert a PSG így ők vezetik a bajnokságot, mivel hogy az Aux-Montp meccs félbeszakadt. Bár nem tudom miért. Az x jó a vendégeknek, bajnokok lehetnek vele, de van vagy 15 perc hátra még. 1-1
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Óriási homály tényleg, ahogy az egész szezonunk nekünk is! Majd jövőre! 😊of course! 😀szerencsére nem láttam a "meccset", és én továbbra is tartom, h volt szarabb csapatunk, egészen pontosan minimum 3 évig...ennyi.Na már ti is?! 😊zavi27
nem baj MAJD JÖVŐRE! 😊Divat
ja és sztem Eninful a legbesztebb! Xanyi is elbújhat mögötte!Divat
több mint 12 éve
Kopasz má megint alkot: Gansot úgy akarja leigazolni h Robinho plusz néhány millió euró. Shazzeg így is van annyi üveg a csapatnál, szerzünk még egyet és elküldünk egy használható támadót mellé...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
of course! 😀Na már ti is?! 😊zavi27Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.Báleszszerencsére nem láttam a "meccset", és én továbbra is tartom, h volt szarabb csapatunk, egészen pontosan minimum 3 évig...ennyi.
ja és sztem Eninful a legbesztebb! Xanyi is elbújhat mögötte!
|
több mint 12 éve
a magyar chelsea szurkolói klub győri állomásán ~30 szurkolóval néztük a döntőt, zseniális élmény volt utána együtt énekelni/sírni/nevetni/inni, kb. mint a Giantses SB győzelem, csak most társaságban élhettem át.Debrecenben a Bayernesek is voltunk, vagy 25-en, 30-an. 😀 Óriási élmény volt együtt sírni, nevetni, inni, összekapaszkodni a tizenegyes párbajnál, tényleg leírhatatlan volt.
őszintén kívánom mindenki másnak is egy hasonló élményt 😊kristof
Csak hát ugye a meccs vége...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a magyar chelsea szurkolói klub győri állomásán ~30 szurkolóval néztük a döntőt, zseniális élmény volt utána együtt énekelni/sírni/nevetni/inni, kb. mint a Giantses SB győzelem, csak most társaságban élhettem át.őszintén kívánom mindenki másnak is egy hasonló élményt 😊
több mint 12 éve
Na már ti is?! 😊Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.Báleszszerencsére nem láttam a "meccset", és én továbbra is tartom, h volt szarabb csapatunk, egészen pontosan minimum 3 évig...ennyi.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/einigung-claudio-pizarro-wechselt-bayern-muenchen-tz-2325292.htmlennek az igazolásnak mi értelme?! Nem volt elég dráma a tegnapi még akkor meg is kell fejelni?! :o :o :o 😕 😕 😕 😐 😐 😐 :mad: :mad:
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Divat, látod még a fejlődést? Azt mondtad, majd a tavaszi szezon meggyőz engem is. Hát meggyőzött. Most már HATÁROZOTTAN ki merem jelenteni: soha ilyen szar csapata nem volt még a Ferencvárosnak.Báleszszerencsére nem láttam a "meccset", és én továbbra is tartom, h volt szarabb csapatunk, egészen pontosan minimum 3 évig...ennyi.
nem baj MAJD JÖVŐRE! 😊
|
több mint 12 éve
Nem is konkrétan neked szólt a kérdés, csak pont ilyesmiről írtál Te is.Ezt írtam le én is korábban. Tökéletesen kivitelezett taktika volt és bejött hogy a nyomás nem rajtuk volt ennyi.TocaNincs olyan hogy a győztes nem érdemli meg. Ezen a szinten mindenki megérdemli. A futóversenyen mikor 5.nyert mert véletlen elesik előtte 4 az is megérdemli mert kihajtotta a belét hogy ott legyen. Szerencsés volt igen, de hogy ne érdemelné meg azt kétlem.Most lenne egy hülye kérdésem? mert mindenki ezzel a Chelsea védekezik dologgal jön.
Chelsea egy dologra játszott, hogy védekezik és a Bayerneseken van akkor nyomás ,hogy elizgulják, összejött. Megérdemelték.
A Bayern meg egy dolog miatt nem érdemelte meg, ami sajnos döntő volt, kevesebb gólt rúgtak.Toca
Idegenben (ahol mindenki szopott rendesen idén) mi a fenét kellett volna játszania a Chelsea-nek? Kitámadni? Főleg,hogy a középpályájuk két meghatározó tagja hiányzik?
Tökéletes taktikát csináltak, az egyetlent amivel nyerhettek. Ha kitámadnak, akkor kész annyi.Bazzani
több mint 12 éve
Ezt írtam le én is korábban. Tökéletesen kivitelezett taktika volt és bejött hogy a nyomás nem rajtuk volt ennyi.Most lenne egy hülye kérdésem? mert mindenki ezzel a Chelsea védekezik dologgal jön.á... még mindig nem hiszem el. Amúgy tényleg Robben 11-se volt a döntő. Ribéry lesgólja pedig tényleg les volt.Nincs olyan hogy a győztes nem érdemli meg. Ezen a szinten mindenki megérdemli. A futóversenyen mikor 5.nyert mert véletlen elesik előtte 4 az is megérdemli mert kihajtotta a belét hogy ott legyen. Szerencsés volt igen, de hogy ne érdemelné meg azt kétlem.
😕 nem is tudom, hogy szomorú, vagy csalódott vagyok-e. Egyetlen dolog miatt érdemelte meg a Chelsea - már ha.. - hogy mindig az idény során fel tudtak állni.Amadeus91
Chelsea egy dologra játszott, hogy védekezik és a Bayerneseken van akkor nyomás ,hogy elizgulják, összejött. Megérdemelték.
A Bayern meg egy dolog miatt nem érdemelte meg, ami sajnos döntő volt, kevesebb gólt rúgtak.Toca
Idegenben (ahol mindenki szopott rendesen idén) mi a fenét kellett volna játszania a Chelsea-nek? Kitámadni? Főleg,hogy a középpályájuk két meghatározó tagja hiányzik?
Tökéletes taktikát csináltak, az egyetlent amivel nyerhettek. Ha kitámadnak, akkor kész annyi.Bazzani
több mint 12 éve
Most lenne egy hülye kérdésem? mert mindenki ezzel a Chelsea védekezik dologgal jön.á... még mindig nem hiszem el. Amúgy tényleg Robben 11-se volt a döntő. Ribéry lesgólja pedig tényleg les volt.Nincs olyan hogy a győztes nem érdemli meg. Ezen a szinten mindenki megérdemli. A futóversenyen mikor 5.nyert mert véletlen elesik előtte 4 az is megérdemli mert kihajtotta a belét hogy ott legyen. Szerencsés volt igen, de hogy ne érdemelné meg azt kétlem.
😕 nem is tudom, hogy szomorú, vagy csalódott vagyok-e. Egyetlen dolog miatt érdemelte meg a Chelsea - már ha.. - hogy mindig az idény során fel tudtak állni.Amadeus91
Tökéletes taktikát csináltak, az egyetlent amivel nyerhettek. Ha kitámadnak, akkor kész annyi.
több mint 12 éve
á... még mindig nem hiszem el. Amúgy tényleg Robben 11-se volt a döntő. Ribéry lesgólja pedig tényleg les volt.Nincs olyan hogy a győztes nem érdemli meg. Ezen a szinten mindenki megérdemli. A futóversenyen mikor 5.nyert mert véletlen elesik előtte 4 az is megérdemli mert kihajtotta a belét hogy ott legyen. Szerencsés volt igen, de hogy ne érdemelné meg azt kétlem.
A Bayern meg egy dolog miatt nem érdemelte meg, ami sajnos döntő volt, kevesebb gólt rúgtak.
több mint 12 éve
á... még mindig nem hiszem el. Amúgy tényleg Robben 11-se volt a döntő. Ribéry lesgólja pedig tényleg les volt.Mert megnyerte a döntőt?
több mint 12 éve
Az mondjuk ott már régen rossz, ha egy német csapat adja fel idő előtt... Anno pont azért szerettem meg a németeket és a Bayernt, mert arról voltak ismertek,hogy nem lehet őket leírni amíg vége nincsen a meccsnek. Mondjuk Robben nem is német, plusz utáltam is mindig...Hiányzik az az Effe-Scholl-Lizu-Kahn-... féle Bayern :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
Az Effe Kahn féle csapatban Robben a cipőket sem pucolhatná, ott még Lotharnak is kuss volt a neve. (Herczogot is úgy rángatta Kahn mintha valami amatőr beugró lett volna). Több érdekes dolgot olvasok most a tegnapiról, az egyik - ami megdöbbent - az a Heynckes interjú, hogy több játékos nem akarta a büntetőket vállalni a végén, többek közt Robben helyett ezért lőtt Neuer (nem is akárhogy) mondván, hogy már nem volt önbizalmuk. Én még német csapattól ilyet nem láttam. Valami a felkészítésben, szezon előtti alapozásban nagyon nem jött be, ha a csapat - német Rekordmeister - mentálisan fogyott el a végére. Meggyőződésem, hogy Robben fos büntetője tette be a kaput.Hmm, érdekes dolgokat írtok a 11-esekről.Azért mondjuk szerencse hogy nem sarkítasz és olvasni is tudsz , mert amiket fent leírtál senki nem írta 😀
Én még sosem hagytam ki tétmeccsen egyet sem. Rengeteget gyakoroltam, minden edzés után, és mindig ugyan oda lövöm. Bal alsó, kapufa mellé.
Persze nem vagyok profi, sőt...és nem is felvágásból írom.
Mondjuk lehet, hogy egy BL-döntőn nekem is megremegne a lábam...összetett dolog ez, nagyon is...JC6
Leírtuk hogy hova lenne értelme és hogy szerintünk, szerintem távol nem állunk az igazságtól. Persze nyilván más egy BL döntőben és összetett dolog hibáztatni embereket azért mert a párbajban picit rontanak szerintem nem lehet.
Robbent azt lehet mert idén nem először baszik el ilyet és egyébként amit a kommentátor mondott: Schweini és Effenberg között vezérségben egy különbség van , Effenberg Robbent úgy elküldte volna az anyja picsájába mikor rúgni akar, hogy csak na.
Még mielőtt nekem estek nem Schweini hibája csak egy megállapítás.Toca
Másik pedig - vagy Spiegel vagy Sport1.de - amit írnak, hogy ezzel a bukóval gyakorlatilag az egész szezon elment. Elment a bajnokság - Robben - a BVB ellen, elment a kupa a BVB ellen, ez volt az az utolsó fűszál - hazai pályán BL - ami hős eposzt csinálhatott volna a szezonból. A csattanó meg a cikkbe, hogy sikerült elérni azt amit a Hoeneß által sokat baszogatott Leverkusen ért el anno (Bayern fanok kedvelt retorikája volt a Lúzerkusen) és még fájóbb, hogy pont a Chelsea verte bele a szeget a koporsóba a végén, amelyet Uli szintén annyit szapult. (A régi " Ha tankolni megyek akkor is egy orosz maffiózót támogatok, aki az én pénzemből vásárol be a piacon"...)
http://www.youtube.com/watch?v=OHQ1DBuRB7o
2:20nál, valahogy így kellett volna.
több mint 12 éve
Én felvarrnám középre a léc alá full erővel. általában úgyis elmozdul a kapus.BazzaniMint Roberto Baggio vagy David Beckham? 😊
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kösz Toca 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
á... még mindig nem hiszem el. Amúgy tényleg Robben 11-se volt a döntő. Ribéry lesgólja pedig tényleg les volt.😕 nem is tudom, hogy szomorú, vagy csalódott vagyok-e. Egyetlen dolog miatt érdemelte meg a Chelsea - már ha.. - hogy mindig az idény során fel tudtak állni.
több mint 12 éve
Hmm, érdekes dolgokat írtok a 11-esekről.Azért mondjuk szerencse hogy nem sarkítasz és olvasni is tudsz , mert amiket fent leírtál senki nem írta 😀
Én még sosem hagytam ki tétmeccsen egyet sem. Rengeteget gyakoroltam, minden edzés után, és mindig ugyan oda lövöm. Bal alsó, kapufa mellé.
Persze nem vagyok profi, sőt...és nem is felvágásból írom.
Mondjuk lehet, hogy egy BL-döntőn nekem is megremegne a lábam...összetett dolog ez, nagyon is...JC6
Leírtuk hogy hova lenne értelme és hogy szerintünk, szerintem távol nem állunk az igazságtól. Persze nyilván más egy BL döntőben és összetett dolog hibáztatni embereket azért mert a párbajban picit rontanak szerintem nem lehet.
Robbent azt lehet mert idén nem először baszik el ilyet és egyébként amit a kommentátor mondott: Schweini és Effenberg között vezérségben egy különbség van , Effenberg Robbent úgy elküldte volna az anyja picsájába mikor rúgni akar, hogy csak na.
Még mielőtt nekem estek nem Schweini hibája csak egy megállapítás.
több mint 12 éve
Eaglesmcnabb: Bocsánat nem jól fogalmaztam. Fizikailag igaz amit írsz, de a gyakorlatban az azért nem számít, mert a kapusok nem "fentre" szoktak vetődni. Azért kell magasan rúgni, mert egy 11-esnél a kapus ösztönből megy, és nem azért, mert látja hova megy a labda.11-esnél a kapus amikor vetődik, akkor alapvetően alsó sarokra mennek. Nem szoktak úgy szállni a levegőben mint egy felső sarokba tartó, távoli lövésnél. Az, hogy nem érnek oda sokszor úgy sem az annak köszönhető, hogy általában oda sem teljesen le a kapufa mellé vetődnek, mivel az csak úgy lenne lehetséges, ha látnák hova megy, máskülönben elég hülyén tudna kinézni, hogy a kapus izomból kivetődik szabályosan a kapuból jobbra, míg a labda balra megy.
De nyilván nem azért nem teszik, mert hülyén néz ki, hanem mert teljes erőből elvetődni akkor lehet, ha látod, hogy oda megy a labda, mivel így lefognák pl. a bal alsó sarkot, de semmi mást. Egy ilyen félig-meddig végzett vetődő mozdulattal levédik a kapu egyik felét alacsony és középmagasságban, és remélik,hogy nem a másik irányba vagy tökéletesen helyezetten a kapufa mellé lövik.