Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hmm, érdekes dolgokat írtok a 11-esekről.Én még sosem hagytam ki tétmeccsen egyet sem. Rengeteget gyakoroltam, minden edzés után, és mindig ugyan oda lövöm. Bal alsó, kapufa mellé.
Persze nem vagyok profi, sőt...és nem is felvágásból írom.
Mondjuk lehet, hogy egy BL-döntőn nekem is megremegne a lábam...összetett dolog ez, nagyon is...
több mint 12 éve
http://sportgeza.hu/mindenidok/2012/05/20/falcao_nem_tud_leallni_a_csodagolokkal/Ez az ember sem normális amúgy. 😀
több mint 12 éve
ezt honnan veszed? 😀De egyébként vicces hogy a laposan sarokra mért lövésre nem lehet oda érni (hacsak nem Helmut bácsi áll a kapuban), mégis kurva kevesen választják ezt az opciót.eaglesmcnabbSzerintem nem választják olyan kevesen. Csak a kapus ha elvetődik, és te nem lőtted elég erősen vagy nem helyezted elég jól, akkor kapufa, mellémegy vagy kivédi. Mindenképp magasan jobb rúgni,mert oda a kapus alapvetően kevésbé tud odaérni, csak nyilván ott is nagy a rizikó,hogy nem jól célzol.fetomy
Onnan induljunk ki hogy lábbal alapból nem lehet sarokra lőtt tizit védeni, mert senkinek sincs 4 méteres lába, így marad a kéz.
Kérdés: A kezednek melyik esetben kell nagyobb utat megtennie? Ha magasan vagy laposan lövik a tizit? Szerintem egyértelmű 😀
A magas kapusoknál főleg, az ilyen 0-30 cm magasan szélre ellőtt labdákra lehetetlen odaérni. Lábbal nem éred el, kézzel meg amíg leérsz már bent van a labda. Nézd meg pl. Neuer vagy Gomez tizijét, egyik sem lőtte meg elemi erővel, Cech érezte az oldalt mindkét esetben, mégsem érte el. Drogbáéról ne is beszéljünk mert az tökéletes volt. Szvsz. a magasan lőtt lasztira könnyebb odaérni, persze nem a bombákra gondolok, azt mindegy hogy laposan vagy magasan lövik ha kaput talál és sarokra megy gól.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
De egyébként vicces hogy a laposan sarokra mért lövésre nem lehet oda érni (hacsak nem Helmut bácsi áll a kapuban), mégis kurva kevesen választják ezt az opciót.eaglesmcnabbSzerintem nem választják olyan kevesen. Csak a kapus ha elvetődik, és te nem lőtted elég erősen vagy nem helyezted elég jól, akkor kapufa, mellémegy vagy kivédi. Mindenképp magasan jobb rúgni,mert oda a kapus alapvetően kevésbé tud odaérni, csak nyilván ott is nagy a rizikó,hogy nem jól célzol.
több mint 12 éve
Legnagyobbat akk tudok röhögni egy 11esen mikor csávó megküldi középre olyan erővel h hiába vetődik a kapus egyszerűen még nem volt ideje odaérni a sarokra így vetődés közben a lába még kb középen maradt és azt sikerül eltalálni 😀Sokan próbálkoznak vele, csak ilyenkor van a kapufa meg a nem eléggé sarokra helyezett labda. Bebikázni sokkal egyszerűbb mint centizni.BazzaniÉn felvarrnám középre a léc alá full erővel. általában úgyis elmozdul a kapus. Ja és az első tizit vállalnám.BazzaniNyilván én is ezt választanám, csakhát nem egyszer fordult elő a világtörténelemben, hogy a kapus elszállt, a labda meg fölément 😀
De egyébként vicces hogy a laposan sarokra mért lövésre nem lehet oda érni (hacsak nem Helmut bácsi áll a kapuban), mégis kurva kevesen választják ezt az opciót.eaglesmcnabb
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hazaértem.. Nem tudok mit írni. 2010 ehhez képest semmi. 😕 😕 😕 😕Ez mondjuk faszság.Azé a kupa aki megnyeri ez nem szimpátia kupa hanem bl
Müller góljánál torka szakadtomban üvöltöttem, hogy megvan, meg kell lennie!
Robben 11-esénél üvöltöttem, hogy ez dönt. A 11-es párbajban 2-0 után, biztosra vettem, hogy meglesz. Összekapaszkodva álltam a többi Bayernessel, és vártam a csodát.
A végén sírni se tudtam. Még berúgni se normálisan. 😕 😕 😕 :/ :/ :/ :/
Képtelenség, mi érdemeltük meg ezt a serleget, annyira nincs igazság... 😕 😕 😕 😕Vrijbloed
több mint 12 éve
Sokan próbálkoznak vele, csak ilyenkor van a kapufa meg a nem eléggé sarokra helyezett labda. Bebikázni sokkal egyszerűbb mint centizni.Én felvarrnám középre a léc alá full erővel. általában úgyis elmozdul a kapus. Ja és az első tizit vállalnám.BazzaniNyilván én is ezt választanám, csakhát nem egyszer fordult elő a világtörténelemben, hogy a kapus elszállt, a labda meg fölément 😀
De egyébként vicces hogy a laposan sarokra mért lövésre nem lehet oda érni (hacsak nem Helmut bácsi áll a kapuban), mégis kurva kevesen választják ezt az opciót.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Én felvarrnám középre a léc alá full erővel. általában úgyis elmozdul a kapus. Ja és az első tizit vállalnám.BazzaniNyilván én is ezt választanám, csakhát nem egyszer fordult elő a világtörténelemben, hogy a kapus elszállt, a labda meg fölément 😀
De egyébként vicces hogy a laposan sarokra mért lövésre nem lehet oda érni (hacsak nem Helmut bácsi áll a kapuban), mégis kurva kevesen választják ezt az opciót.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nagyon nehezen ment az alvás.. és nem lett jobb. Ez egy ilyen ezüst év volt, látva a Bundás meccseinket, álmomban nem gondoltam, hogy döntőig menetel majd a csapat. Sajnálnám, ha ennek a generációnak ez lett volna az utolsó lehetősége BL-t nyerni. Az EB előtt nagyon nem jött jól ez a dolog, szívesen néztem volna azt a Natonalelf-et ahol van 7-8 BL győztes bajor, 4-5 duplázó dortmundi stb.Persze ez a dolog se szerencsés, hogy favoritként utaznak a srácok, de jó lenne már végre nyerni valamit, ami arany.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Felkeltem, nem állom. Csodálatos élmény, szívből kívánom mindenkinek hogy egyszer a kedvenc csapata nyerjen ilyet. :')Az én csapatom már annyit nyert az utóbbi években, hogy már unom... 😀
...Hanni
több mint 12 éve
Az biztos, hogy az égiek most lenéztek Abramovicsra meg az egész Chelsea-re.elég komoly a párhuzam az idei Giants-vel !
Hihetetlen, hogy ez a csapat, amelyik egész évben bukdácsolt a bajnokságban (főleg a VB alatt), pár hét alatt feltámad, vesztett helyzetből fordít a Napoli ellen, idegenben üti ki a Benficát, megfojtja a Barcelonát, majd behúzza a BL-serleget olyan csapat ellen, aki hazai pályán tolhatja a döntőt, ami ugye mindenkinek álom. Ez mellett behúz még egy kupát Angliában...
Nem hiszem el, komolyan mondom...JC6
nincs mese ennek az évnek a színe a Kék! 😉
több mint 12 éve
Én felvarrnám középre a léc alá full erővel. általában úgyis elmozdul a kapus. Ja és az első tizit vállalnám.De megmondom őszintén ezt nem értem meg soha. Szerintem sokkal szarabb ha gyengén elhelyezed és kifogják mintha megküldöd erővel és max kicsit mellé megy. Én sose voltam pl. nagy hetes lövő kispályán és agyilag sem vagyok egy Nauer, de mikor odaálltam kilőttem a szélét aztán vagy összejött vagy nem, most ha csak guritgatni tudom oda se állok. Nagykapura meg pláne erővel meglövi akármennyire is elkúrja lásd Nauer egyszerűen még Cech sem ér oda.TocaMint David Luiz keményen becsapta.Mata-n látszott, hogy be van szarva.
Egyérteműen fejbe dől el, de ezt már az előndöntőben is látható volt.Toca
(Ráadásul a meccsen sem ment neki.)
Ki is hagyta.Bazzani
több mint 12 éve
De megmondom őszintén ezt nem értem meg soha. Szerintem sokkal szarabb ha gyengén elhelyezed és kifogják mintha megküldöd erővel és max kicsit mellé megy. Én sose voltam pl. nagy hetes lövő kispályán és agyilag sem vagyok egy Nauer, de mikor odaálltam kilőttem a szélét aztán vagy összejött vagy nem, most ha csak guritgatni tudom oda se állok. Nagykapura meg pláne erővel meglövi akármennyire is elkúrja lásd Nauer egyszerűen még Cech sem ér oda.Mata-n látszott, hogy be van szarva.+1, érdemes megnézni ilyen nyári barátságos tornákon mikor 11-es párbajra kerül a sor mennyire lazán lő bárki finyót.empty taxiMint David Luiz keményen becsapta.
Ki is hagyta.Bazzani
több mint 12 éve
Felkeltem, nem állom. Csodálatos élmény, szívből kívánom mindenkinek hogy egyszer a kedvenc csapata nyerjen ilyet. :')több mint 12 éve
Mata-n látszott, hogy be van szarva.Mint David Luiz keményen becsapta.Ezen a szinten vsz már nem a rugótechnika dönt, edzésen sztem a keretek bármelyik tagja beveri, itt az számít ki tud odaállni úgy h nem remeg meg a láb, ha a kapus az akkor a kapus.Blevi+1, érdemes megnézni ilyen nyári barátságos tornákon mikor 11-es párbajra kerül a sor mennyire lazán lő bárki finyót.empty taxi
Ki is hagyta.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az biztos, hogy az égiek most lenéztek Abramovicsra meg az egész Chelsea-re.Hihetetlen, hogy ez a csapat, amelyik egész évben bukdácsolt a bajnokságban (főleg a VB alatt), pár hét alatt feltámad, vesztett helyzetből fordít a Napoli ellen, idegenben üti ki a Benficát, megfojtja a Barcelonát, majd behúzza a BL-serleget olyan csapat ellen, aki hazai pályán tolhatja a döntőt, ami ugye mindenkinek álom. Ez mellett behúz még egy kupát Angliában...
Nem hiszem el, komolyan mondom...
több mint 12 éve
Mint David Luiz keményen becsapta.Ezen a szinten vsz már nem a rugótechnika dönt, edzésen sztem a keretek bármelyik tagja beveri, itt az számít ki tud odaállni úgy h nem remeg meg a láb, ha a kapus az akkor a kapus.Blevi+1, érdemes megnézni ilyen nyári barátságos tornákon mikor 11-es párbajra kerül a sor mennyire lazán lő bárki finyót.empty taxi
Egyérteműen fejbe dől el, de ezt már az előndöntőben is látható volt.
több mint 12 éve
Ezen a szinten vsz már nem a rugótechnika dönt, edzésen sztem a keretek bármelyik tagja beveri, itt az számít ki tud odaállni úgy h nem remeg meg a láb, ha a kapus az akkor a kapus.Blevi+1, érdemes megnézni ilyen nyári barátságos tornákon mikor 11-es párbajra kerül a sor mennyire lazán lő bárki finyót.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ribery érvénytelenített gólja ugye tényleg les volt?Többen ezt osztották a mi társaságunkban is, én erre annyit mondtam h ugye ha van egy lövés amit kivéd a kapus és a kipattanót rúgja be a lövés pillantában lesen álló játékos az is les, szal a Ribéry eset is az.
a társaságban ahol néztük többen állították hogy ellenféltől kapott labda volt attól hogy megpattant valakin
előtte a lövés...yooker
Madden hates me.
több mint 12 éve
Ezen a szinten vsz már nem a rugótechnika dönt, edzésen sztem a keretek bármelyik tagja beveri, itt az számít ki tud odaállni úgy h nem remeg meg a láb, ha a kapus az akkor a kapus.
több mint 12 éve
Victor Valdes are you kidding me 😀 Top 3 kapus kit tuti nem raknék be rúgni 😀Victor Valdes, van der Sar ugyan nem rúg büntető, de elég jók lábbal is.SinisaKapus ne rúgjon büntetőt, mert rosszabb a rugótechnikája mint a mezőnyjátékosoknak. .JugheadChilavert, Butt, Rogero Ceni...Amadeus91
Ribery lesgólja egyébként tényleg az volt, azért senki nem szólhat.
több mint 12 éve
Ribery érvénytelenített gólja ugye tényleg les volt?a társaságban ahol néztük többen állították hogy ellenféltől kapott labda volt attól hogy megpattant valakin
előtte a lövés...
több mint 12 éve
Pluszba még tropára mentek az idegeim is... 😕 😕 😕 😕 Félig sikerült csak bebaszni, félig azt se vágom hol vagyok, meg kurvára el vagyok keseredve... 😕
😕
Kihajtottuk a belünket a győzelemért, és nesze neked, semmi. 😕 😕 😕
több mint 12 éve
JéBé
7 091
Szegény Bastiant sajnálom, ha van valaki aki nem ronthat tizenegyest az ő. Tudta ezt ő is, nem véletlen zuhant ennyire össze.
több mint 12 éve
Óriási meccs volt! Mindent megtett a Bayern , de egy ilyen tökéletesen védekező Chelsea még a Barcat is megállította!Megtörtént amit nem gondoltam volna sosem!Mentálisan erősebb volt a Chelsea egy német csapatnál! 1:0 után hibáztak nagyot mert elhitték hogy vége...