Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Thiago Silvaért a city ajánlata: Tevez+10 millió euró, amit sok twitterező szakértő jónak tart, én mondjuk kurvára nem 😀 bár mivel ez Milan gyengítés, simán aláírnám ezt 😀egyébként Shevchenko csatlakozik a Chelsea szakmai stábjához. done deal
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Giovincot több más, nagyobb csapat is akarja, szvsz kizárt, hogy a Dortmundba kössön ki.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
Dortmund szétkapásáról van vmi infó?szabaKagawa -->Manu (nem hivatalos)
Barrios --->Kína
viszont Götze 2016ig aláírt. Alapembereknek mindnek van szerződése. Jah..Lewandowski nyilatkozott olyat, hogy szeretne nemzetközi szinten is valami über eredményt.
Érkezhet: Aleksander Dragovic (nagyon tehetséges osztrák védő), Bendtner és Giovinco. Jövőre Moritz Leitner is be lesz építve.
szóval jól áll a BVB.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
szaba
10 686
Dortmund szétkapásáról van vmi infó?
több mint 12 éve
David Silva geci jó, na érte + Tévezért még talán el is adnám Thiagot, akkor viszont azonnal meg kéne venni 12 milláért Ogbonnát, valamint 12-15 körül Verthongent. De csak, ha azonnal, garantáltan jönnének Ők, ha Thiagot eladjuk. De így viszont olyan támadószekciónk lenne, hogy az valami brutális.Galliani és Mancini ma délután találkoztak, mint kiderült, a City is Silvát akarja.a másik Silva meg megy a Cityből a spanyol fővárosba 😊 Persze csak ha Kaká távozik, ha nem még jobb 😊eaglesmcnabb
Galliani azt mondta, hogy 50 millió az ára.
Sajnos egyre jobban félek, hogy Silva a nyáron távozni fog. :/ Mondjuk annyiban oké, hogy ha már a fél világ Silvát akarja, akkor Galliani legalább egyre följebb srófolja az árát. De én továbbra is azt mondanám, hogy játékost hozzunk, de mondjuk pont nem Silvát kéne eladni, akkor már inkább Ibra menjen a Citybe.Stez
több mint 12 éve
szaba
10 686
Silva ne menjen már a Realba 😕 Jó fit ő a Citybe.
több mint 12 éve
Galliani és Mancini ma délután találkoztak, mint kiderült, a City is Silvát akarja.a másik Silva meg megy a Cityből a spanyol fővárosba 😊 Persze csak ha Kaká távozik, ha nem még jobb 😊
Galliani azt mondta, hogy 50 millió az ára.
Sajnos egyre jobban félek, hogy Silva a nyáron távozni fog. :/ Mondjuk annyiban oké, hogy ha már a fél világ Silvát akarja, akkor Galliani legalább egyre följebb srófolja az árát. De én továbbra is azt mondanám, hogy játékost hozzunk, de mondjuk pont nem Silvát kéne eladni, akkor már inkább Ibra menjen a Citybe.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Galliani és Mancini ma délután találkoztak, mint kiderült, a City is Silvát akarja.Galliani azt mondta, hogy 50 millió az ára.
Sajnos egyre jobban félek, hogy Silva a nyáron távozni fog. :/ Mondjuk annyiban oké, hogy ha már a fél világ Silvát akarja, akkor Galliani legalább egyre följebb srófolja az árát. De én továbbra is azt mondanám, hogy játékost hozzunk, de mondjuk pont nem Silvát kéne eladni, akkor már inkább Ibra menjen a Citybe.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ilyen üzletet viszont nem szeretnék meglátni.Két ilyen játékos nehogy már ne legyen elég egyért,főleg így,hogy tudjuk kikről van szó...Akkor még megérteném mondjuk,ha ilyen Granero+Lass+pénz vagy Higuain+Granero+pénz ajánlatok lennének,de azért Kaká vagy Pepe Higuainnal kiegészülve bőségesen jó ajánlat,nem hogy még pénzt is adjunk mellé :/jaaa kavarodtam 😀a hentes Pepe?vágod hogy Thiago Silváról van szó. 😀 Valamelyik lap megemlítette, hogy érte ajánlottunk volna egy pepét+30 misit.eaglesmcnabb
hát ő mondjuk inkább -10 milla, + 30 milla, szóval akkor 20 millát adnátok Thiagoért 😊
mondjuk nektek, így a Realnak a 10 millás játékost is duplájáért adja a Barca, így a jó kapcsolat miatt 😊
szóval azért azzal is számolj, mint fontos tényezőStez
persze, de az a pletyka régi
tudtommal Mourinho Ibrát akarja nagyon nagyon, és Higuain+Pepe+pénz, vagy Kaká+Higuain+pénz Stez
több mint 12 éve
Hányat rúgott? 😀a dortmund elleni volt az első 11-es amit kihagyott a bayernben 😉peachAzért ez egy német csapattól (attól hogy ennyi a külföldi a szervezés "német" kell hogy legyen) elég durva, igazatok van egy Effenberg-gel a pályán ez elképzelhetetlen hogy valaki aki egyébként jól lövi ne merjen odaállni :rolleyes:davemayerDe Robben nem lövi jól, pláne nem döntő helyzetben , többször bizonyított már hogy nagy tétnél elkúrja. Tán idén a Dortmund ellen is ,de volt korábban is példa rá.
Nauernek kellett volna lőnie 😀Toca
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
a dortmund elleni volt az első 11-es amit kihagyott a bayernben 😉Azért ez egy német csapattól (attól hogy ennyi a külföldi a szervezés "német" kell hogy legyen) elég durva, igazatok van egy Effenberg-gel a pályán ez elképzelhetetlen hogy valaki aki egyébként jól lövi ne merjen odaállni :rolleyes:davemayerDe Robben nem lövi jól, pláne nem döntő helyzetben , többször bizonyított már hogy nagy tétnél elkúrja. Tán idén a Dortmund ellen is ,de volt korábban is példa rá.
Nauernek kellett volna lőnie 😀Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
...TocaSzép volt a gólod Toca az Eger ellen, kár hogy így is kikaptunk!
több mint 12 éve
Azért ez egy német csapattól (attól hogy ennyi a külföldi a szervezés "német" kell hogy legyen) elég durva, igazatok van egy Effenberg-gel a pályán ez elképzelhetetlen hogy valaki aki egyébként jól lövi ne merjen odaállni :rolleyes:davemayerDe Robben nem lövi jól, pláne nem döntő helyzetben , többször bizonyított már hogy nagy tétnél elkúrja. Tán idén a Dortmund ellen is ,de volt korábban is példa rá.
Nauernek kellett volna lőnie 😀
több mint 12 éve
Azért ez egy német csapattól (attól hogy ennyi a külföldi a szervezés "német" kell hogy legyen) elég durva, igazatok van egy Effenberg-gel a pályán ez elképzelhetetlen hogy valaki aki egyébként jól lövi ne merjen odaállni :rolleyes:
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_championsleague/artikel_562667.htmlbohózat...
Toni Kroos nicht, der schon gegen Real gescheitert war, und Arjen Robben sowieso nicht nach seinem versemmelten Strafstoß in der Verlängerung. Anatoliy Tymoshchuk, immerhin Kapitän der Ukraine, zog ebenfalls den Schwanz ein, was den ausgewechselten Thomas Müller auf 180 brachte. Müller fuchtelte und schrie, der schussgewaltige Tymoshchuk blieb bei seinem Nein.
Nach einer gefühlten Ewigkeit und energischen Winken von Bastian Schweinsteiger und Mario Gomez schaltete Neuer und traf. Es war sein erster Elfer in einem Pflichtspiel überhaupt.
wtf.. úgy kellett összekaparni 5 lövőt...
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
jaaa kavarodtam 😀a hentes Pepe?vágod hogy Thiago Silváról van szó. 😀 Valamelyik lap megemlítette, hogy érte ajánlottunk volna egy pepét+30 misit.eaglesmcnabb
hát ő mondjuk inkább -10 milla, + 30 milla, szóval akkor 20 millát adnátok Thiagoért 😊
mondjuk nektek, így a Realnak a 10 millás játékost is duplájáért adja a Barca, így a jó kapcsolat miatt 😊
persze, de az a pletyka régi
tudtommal Mourinho Ibrát akarja nagyon nagyon, és Higuain+Pepe+pénz, vagy Kaká+Higuain+pénz lenne érte az ajánlat, én egyiknek sem örülnék, ha megy, inkább menjen a Cityhez, ott sokkal többet kapnánk érte
a Realnál viszont állítólag manapság nagyon érdeklődünk Sahin iránt, de Mourinho határozottan megmondta, hogy nem eladó, illetve Khedira is érdekelne, bár én azt nem értem továbbra sem, hogy miért nem hozzuk el Lasst, amikor most áron alul megszerezhetnénk..
több mint 12 éve
a hentes Pepe?vágod hogy Thiago Silváról van szó. 😀 Valamelyik lap megemlítette, hogy érte ajánlottunk volna egy pepét+30 misit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
a hentes Pepe?hát ő mondjuk inkább -10 milla, + 30 milla, szóval akkor 20 millát adnátok Thiagoért 😊
szóval azért azzal is számolj, mint fontos tényező
több mint 12 éve
Hát, valóban kissé vicces volna.bezzeg mi Pepe+30 misit rebesgettünk Thiagoért 😂 annyit meg mondjuk már nem ér. De ahogy mondtad a világ 2. legjobb belső védője a brazil. szerk.: szvsz Pepe a legjobb 😊 😛
Mondjuk nagyon bírom Thiagot és szerintem baszott jó játékos lesz 1-2 éven belül, de akkor is, Silva a világ egyik legjobb védője, fiatal és fasza.
Viszont ha ez a pletyi igaz, erre szvsz a Barca lehet rá fog kapni, mert ez szerintem abszolut nem drága. Thiago nem ér 20 millát, ahogy a cikk írja, jelenleg még biztos nem, még ha a potenciál meg is van benne, ez kevés volna Silváért így is rettentően.
Viszont Dani Alvestől meg akar válni a Barca, így én simán ott kezdeném, hogy Thiago+Dani Alves, vagy még akár Mascheranot is belevonnám valahogy. Nyilván nem álmom egyik játékos sem, azért említem őket, mert róluk az utóbbi hetekben már írták, hogy érdeklődünk utánuk, így némi realitása még lehetne is a dolgoknak, inkább, mint hogy egy Messit hozunk el. 😀
Nekem az álom így kezdésben továbbra is az volna, ha Patot el tudjuk sózni a PSG-nek 20-25 milláért legalább, akkor azt hiszem, hogy a Tévez-Balotelli duó egyik tagja azonnal jönne.Stez
több mint 12 éve
Ott a pont.Hazaértem.. Nem tudok mit írni. 2010 ehhez képest semmi. 😕 😕 😕 😕Ez mondjuk faszság.Azé a kupa aki megnyeri ez nem szimpátia kupa hanem blJanek
Müller góljánál torka szakadtomban üvöltöttem, hogy megvan, meg kell lennie!
Robben 11-esénél üvöltöttem, hogy ez dönt. A 11-es párbajban 2-0 után, biztosra vettem, hogy meglesz. Összekapaszkodva álltam a többi Bayernessel, és vártam a csodát.
A végén sírni se tudtam. Még berúgni se normálisan. 😕 😕 😕 :/ :/ :/ :/
Képtelenség, mi érdemeltük meg ezt a serleget, annyira nincs igazság... 😕 😕 😕 😕Vrijbloed
Én az utolsó 25 percbe kapcsolódtam be sajnos,de amit láttam az tetszett.A Bayernt utálom,a Chelseat kedvelem,így alapból megvolt,h kinek szurkolok.Drogba kúrva nagy arc,mindig is imádtam :d Mondjuk szívesen megnéztem volna,ha Robben a párbajnál is odaáll,de ezt már akkor sejtettem,hogy nem fog mikor kihagyta a hosszabbításban.
több mint 12 éve
Hát, valóban kissé vicces volna.Mondjuk nagyon bírom Thiagot és szerintem baszott jó játékos lesz 1-2 éven belül, de akkor is, Silva a világ egyik legjobb védője, fiatal és fasza.
Viszont ha ez a pletyi igaz, erre szvsz a Barca lehet rá fog kapni, mert ez szerintem abszolut nem drága. Thiago nem ér 20 millát, ahogy a cikk írja, jelenleg még biztos nem, még ha a potenciál meg is van benne, ez kevés volna Silváért így is rettentően.
Viszont Dani Alvestől meg akar válni a Barca, így én simán ott kezdeném, hogy Thiago+Dani Alves, vagy még akár Mascheranot is belevonnám valahogy. Nyilván nem álmom egyik játékos sem, azért említem őket, mert róluk az utóbbi hetekben már írták, hogy érdeklődünk utánuk, így némi realitása még lehetne is a dolgoknak, inkább, mint hogy egy Messit hozunk el. 😀
Nekem az álom így kezdésben továbbra is az volna, ha Patot el tudjuk sózni a PSG-nek 20-25 milláért legalább, akkor azt hiszem, hogy a Tévez-Balotelli duó egyik tagja azonnal jönne.
több mint 12 éve
annyira bírom az ilyen adatokat, és nemcsak azért mert Giggs 😂http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/21/galliani_valasza_silvara_thiago_alcantara_10_millo_euro_az_araStezEz egy vicc lenne. Értem én, h tehetséges a srác meg minden, de azért a jelenlegi egyik legjobb (ha nem a legjobb) védőért...
Más (lol) : Ryan Giggs (589) több mérkőzést játszott a Premier League-ben, mint a Manchester City (568). 😀Duff
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Duff
3 159
http://barcanoticias.blog.hu/2012/05/21/galliani_valasza_silvara_thiago_alcantara_10_millo_euro_az_araStezEz egy vicc lenne. Értem én, h tehetséges a srác meg minden, de azért a jelenlegi egyik legjobb (ha nem a legjobb) védőért...
Más (lol) : Ryan Giggs (589) több mérkőzést játszott a Premier League-ben, mint a Manchester City (568). 😀
több mint 12 éve
Kopasz má megint alkot: Gansot úgy akarja leigazolni h Robinho plusz néhány millió euró. Shazzeg így is van annyi üveg a csapatnál, szerzünk még egyet és elküldünk egy használható támadót mellé...empty taxiÉn simán aláírnám ezt, ha mondjuk valami akkorát alkotna, hogy 1-1-ben cserélné Robinhora Gansot, vagy 5-8 milliót ad maximum Robinho mellé.
Ha Robinhot 10+ milláért sikerül beszámolni valami üzletbe, szerintem az már hatalmas okosság lenne. Mindent kihagy, idényenként 2, maximum 3 jó meccse van. És mi a pozitívuma? Egyedül az, hogy nem üveg. Ettől függetlenül szerintem konkrétan szar. A másik meg az, hogy azért ne feledd, hogy Cassano ahogy felépült, kibaszott jó volt rögtön egy szívműtét után, Ő Robinho helyén simán eljátszogat, + ha nem adjuk el Patot, Ő is Robinho helyén tud majd játszani, és akkor még nem vettük figyelembe Galliani nyilatkozatát, hogy idén nyáron mindent meg fogunk tenni azért, hogy Tévezt megszerezzük.
Na ott valszeg egy nagyobb kavarás is lehet, de a CIty nagyon akarja Ibrát, én ott tutira elhoznám Tévezt + Balotellit kölcsönbe opcióval, a City szerintem meg is adná ezt némi alkudozás után. Megnyerték a PL-t, most megy a seggnyalás oda-vissza, de azért ne feledjük, hogy Balotelli Mancini bögyében van már nagyon, aki még hülyébb lesz, ha megtudja, hogy a Milanban köthet ki, hiszen neki ez az álma évek óta, biztosan megint elkezdene balhézni, hogy a City konkrétan meg akarjon tőle szabadulni. Míg Tévezzel is hiába békültek ki, meg nagy a szerelem, ettől függetlenül pár hónap alatt nem változott a háttérben sok. Mancini rendszeres bajforrásként tekint Tévezre, Tévez pedig a Milanban szeretne játszani olyannyira, hogy már pár hónapja kötöttünk vele szóbeli megállapodást, ami után még 35 millióért sem volt hajlandó aláírni az Interhez, sem pedig más csapathoz sem.
De amit utálok, hogy egy üzlettel mindig annyit baszakszunk, hogy elmegy vele a mercato és félek, most is ez lesz. Jön valami TÉvez-Ganso féle überigazolás, közben meg elfelejtünk középhátvédet, vagy középpályást hozni.
Középhátvéd pedig kurvára kellene, továbbra is Ogbonnát emlegetik sok helyen, de egyre több hír jelenik meg Verthongenről is. Leszarom melyik jönne, jó mindkettő. 😀
Középpályára meg egyre inkább Strootmant emlegetik.
Csak egyetlen dologtól tartok, mégpedig hogy nálunk szinte mindegyik mercato így indul, tucatnyi, nagyobbnál nagyobb név kerül szóba, majd hetek alatt mindegyiket viszi műs, mivel mi zsidóskodunk, aztán egyetlen jó játékos sem érkezik és feltöltjük a keretet 2-3-4 kölcsönbe érkező másodhegedűssel, vagy noname senkikkel, akiknek a legtöbbje Mesbah szintű minőséget képvisel maximum.
Megint nem lesz semmi komoly sem.