Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Hát, nem szoktam Chelsea meccset nézni, mert piszkosul utálom őket, ellenben az Arsenallal. Viszont számomra nem sok élvezet volt ebben a rangadóban mint külsős. Chelsea otthon is azt csinálta mint úgy néz ki Mou alatt mindig fog, pedig nem hittem volna. (elismerésem, a legjobban védekező csapat a világon 11 emberrel otthon, ehhez is nagyon nagy tudás kell, csak élvezhetetlen) 25 percig játszottak a többi egy nulla és még is bajnokok lesznek. Nagyon nagy csapat, csak idén sem nézek meg 3nál több kék meccset 😊
több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 353 — Packers Suicide Squad
Ez a Juve-Roma játékvezetés egy vicc

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hihetetlen, hogy a foci mennyire le van maradva fejserulesek kezeleseben. Igy visszaengedni Courtoist, hogy utana elkezd verezni a fule. Elkepeszto felelotlenseg...

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Szóval már ott tartunk,hogy Miskolcon se tudunk nyerni,vége mindennek..Kenny
szörnyű volt komolyan ... nem is baj h jövő héten nincs bajnoki

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

ilyen az amikor vkinek rendesen megtanítják a "tolódást"

(U14)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Frenetikus az a szakértés ami a DigiSport stúdiójában megy. Lambert mozgása és játéka nem olyan, mint Suárezé. Kalapom megemelem. És ezért még pénzt is kapnak. De hogy 95%-ban csak Suárezről és Balotelliről tudnak beszélni, az botrány.Mikey
Hálát adok az égnek, hogy nem tudom őket hallgatni, mert nincsen digi.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Szóval már ott tartunk,hogy Miskolcon se tudunk nyerni,vége mindennek..

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
tavaly augusztusban nyertünk utoljára bajnokit 3+ góllal, akkor a Mezőkövesd ellen. Lassú, de legalább egyértelmű fejlődés 😀 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
newcastle szurkerek 😀😀
Dexxter Tailor
😀😀😀

Egyébként a Newcastle hihetetlen nagy talány számomra. Hosszú évek óta sokadrangú játékosoktól várja a csodát a vezetés, akiket persze sokadrangú menedzserekkel próbálnak meg értelmes csapattá összerakni. Ami kár.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
newcastle szurkerek 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-lemondott-bognar-gyorgy-szakmai-tanacsado-lesz-2367725

válogatott élére vele!
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 212
Szalay góllal Shalke verés, a legjobbkor , ráadásul nem kis lepattanós gólt szerzett...
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Frenetikus az a szakértés ami a DigiSport stúdiójában megy. Lambert mozgása és játéka nem olyan, mint Suárezé. Kalapom megemelem. És ezért még pénzt is kapnak. De hogy 95%-ban csak Suárezről és Balotelliről tudnak beszélni, az botrány.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Egyébként az a legdurvább szentesben, hogy az egyik legfelkészültebb edző, több nyelven is beszél, csak egy beképzelt fasz aki megvan győződve saját tökéletességéről és semmi szakmai tudást nem hajlandó megosztani másokkal, így ő sem hajlandó mások esetleg hasznos véleményét befogadni...peach
Szentesben valami eltört az Üllői út környékén, és most nem csak szó szerinti értelemben mondom.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Egyébként az a legdurvább szentesben, hogy az egyik legfelkészültebb edző, több nyelven is beszél, csak egy beképzelt fasz aki megvan győződve saját tökéletességéről és semmi szakmai tudást nem hajlandó megosztani másokkal, így ő sem hajlandó mások esetleg hasznos véleményét befogadni...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-szentes-lazar-is-palyazott-szovetsegi-edzonek-2367399

"„Már a személyes meghallgatáson is túl vagyok, ám hivatalos értesítést egyelőre nem kaptam a döntésről – nyilatkozta Szentes Lázár a Nemzeti Sportnak. – Természetesen várok türelemmel, továbbra is járom a pályákat, figyelem az utánpótláscsapatokat is, és ha csak tehetem, megnézem az NB II-es és NB I-es mérkőzéseket. Játékosként, edzőként és vezetőként szemtanúja és persze részese is voltam a magyar labdarúgás évtizedek óta tartó hanyatlásának. A kormány és az MLSZ által biztosított anyagi források révén történelmi esélyt kapott a magyar labdarúgás. Belülről is megélve a felhasználás gyakorlatát, láthattam, hogy ezzel csak a hardware-t, azaz az anyagi feltételeket teremtették meg, a software, a személyi feltételek kimunkálása azonban még előttünk áll. Első lépésként létre kell hozni a magyar labdarúgás hagyományain alapuló, a magyar nemzet genetikájára, szellemi és kulturális jellemzőire épülő nemzeti labdarúgó-filozófiát és az ebből következő jellegzetes magyar játékstílust, amelynek elméletét és gyakorlatát az egész országban, minden képzési és versenyzési szinten el kell terjeszteni. A történelmi és társadalomfejlődési okokra visszavezethető súlyos családi és iskolai problémák miatt a kiválasztásnál első helyre kell tenni a személyiségjegyek vizsgálatát. A felzárkóztatási program gyorsítása miatt egyértelműen el kell választani az elitképzést az alapképzéstől. Létre kell hozni egy tanult, nyelveket beszélő, a modern labdarúgás elméletével és gyakorlatával tökéletesen tisztában lévő, tanulásra kész és képes vezetőkből és edzőkből álló főállású szövetségi elitet, amely kidolgozza, terjeszti, irányítja és ellenőrzi a folyamatokat.”

a kurva anyád.Amadeus91
Ez beszívott vagy mi a fasz ? 😀Toca
Szerintem van az MLSZ-központban egy ilyen kibaszott nagy bullshitgenerátor (állástalan szövegírók vagy ilyesmi), ahol az ilyeneket szerzik. Bár Szentesnek az sem nagyon kell, az ehhez hasonló nyilatkozataival 20 éve vígan elvan a pályán.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/mlsz-szentes-lazar-is-palyazott-szovetsegi-edzonek-2367399

"„Már a személyes meghallgatáson is túl vagyok, ám hivatalos értesítést egyelőre nem kaptam a döntésről – nyilatkozta Szentes Lázár a Nemzeti Sportnak. – Természetesen várok türelemmel, továbbra is járom a pályákat, figyelem az utánpótláscsapatokat is, és ha csak tehetem, megnézem az NB II-es és NB I-es mérkőzéseket. Játékosként, edzőként és vezetőként szemtanúja és persze részese is voltam a magyar labdarúgás évtizedek óta tartó hanyatlásának. A kormány és az MLSZ által biztosított anyagi források révén történelmi esélyt kapott a magyar labdarúgás. Belülről is megélve a felhasználás gyakorlatát, láthattam, hogy ezzel csak a hardware-t, azaz az anyagi feltételeket teremtették meg, a software, a személyi feltételek kimunkálása azonban még előttünk áll. Első lépésként létre kell hozni a magyar labdarúgás hagyományain alapuló, a magyar nemzet genetikájára, szellemi és kulturális jellemzőire épülő nemzeti labdarúgó-filozófiát és az ebből következő jellegzetes magyar játékstílust, amelynek elméletét és gyakorlatát az egész országban, minden képzési és versenyzési szinten el kell terjeszteni. A történelmi és társadalomfejlődési okokra visszavezethető súlyos családi és iskolai problémák miatt a kiválasztásnál első helyre kell tenni a személyiségjegyek vizsgálatát. A felzárkóztatási program gyorsítása miatt egyértelműen el kell választani az elitképzést az alapképzéstől. Létre kell hozni egy tanult, nyelveket beszélő, a modern labdarúgás elméletével és gyakorlatával tökéletesen tisztában lévő, tanulásra kész és képes vezetőkből és edzőkből álló főállású szövetségi elitet, amely kidolgozza, terjeszti, irányítja és ellenőrzi a folyamatokat.”

a kurva anyád.Amadeus91
Ez beszívott vagy mi a fasz ? 😀
több mint 11 éve
😊  www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/psg-leborultak-a-rivalisok-a-ma-33-eves-isteni-ibra-elott-2367519 😊
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
HF már fel is ajánlotta a lemondását:

www.csakfoci.hu/magyar-foci/nbi/node/176589
több mint 11 éve
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?peach
ráadásul simán mehet vissza Győrbe , ott ferike már elintézte az üresedést lassan 😊ozibozi
update: felcsút- Győr 2-1 😊 pár év alatt ferike a 3. csapatot vágja haza, de mivel szíjatgyártó futsal csapattársa, és nyilatkozatai alapján tehetséges Benedek Elek díjas mesélő, így még előtte az élet. Szerencsére e tehetség sem marad kiaknázatlan...és megmarad a MAGYAR LABDARÚGÁS számára.
több mint 11 éve

a kurva anyád.
több mint 11 éve
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?peach
ráadásul simán mehet vissza Győrbe , ott ferike már elintézte az üresedést lassan 😊
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Akkor ez az állat cirka 100 misit kaszált ezzel a szerencsétlenkedéssel nem egész egy év alatt. Bravó! Melyik fa mögött bujt el tornyi barna?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
az megvan, hogy pintér 60 milliós "vígaszdíjat" kapott?

isten a tanum, nem sajnálom tőle, de mire fel, milyen kivételes eredményt tudott felmutatni ezért az összegért?

komolyan hihetetlen ami ebben az országban megy.Zolee23
ki a menedzsere vajon? ha + nem volt neki, akkor óriás gratula 😊 akkor többet nembutázomozibozi
határozott idejű szerződés felmondásánál azért szoktak adni némi pénzt, ez olyan törvényileg szabályozott izéslowmotion
az a 'némi pénzt', 1 évi fizetés ha jól emlékszem (ha kirúgnak határozottnál) .... mondom én hogy nem gyenge amit megkötött...
több mint 11 éve
Komolyan sajnálom Gerát,Lamaht,Dilavert,Mateost,Pavlovicot meg Bödét hogy ilyen istenverte nyomorékokkal kell játszaniuk..
Szivesen megkérdezném azt aki scoutolta Ugrait,hogy mit látott benne..És ez az ember utánpótlás válogatott...
Siralmas.Bajnokcsapat?Nevetséges. Hihetetlen hogy egy Fradinak az a taktikája,hogy "rúgjuk fel Daninak azt csinál vele valamit".Igaz ma minden kimaradt,de ez nagyon gyenge volt.Kenny
tegnap éppen Ugraira nem lehetett panasz... kapott 25 percet, az idő alatt többet csinált, mint Nagy Dani 65 perc alatt, és ha Böde elengedi a labdát, akkor nyerünk ... meccs előtt beszéltük barátommal, hogy végre Cukic megmutathat, és kiszoríthatná Gyömbért, de hát mi volt tegnap vele, komolyan mondom őt már a fű zavarja, nem a labda, pedig jó a mentalitása a srácnak, csakhát kevés nagyon...

azért Lamahnál sem ártott volna, ha néha eltalálja a kaput főleg 10 méterről ... valamint Dilaver-en is látszott, hogy a bal oldalon nem érzi jól magát, csak azt nem értem, hogy minek vettünk magyar válogatott bal bekket, ha csak padra tesszük ...

Böde meg Böde, küzd, hajt, de sztem az mindent elmond a meccsről, hogy ő jön hátra és 40 méterről tőle várták a többiek esetenként, hogy osztogasson ...csebi
Jo én allergiás vagyok Ugraira mert egy borzalom.Kenny
kár érteAmadeus91
Érted is.Kenny
he?
Ugrait ismerem kis kora óta, jó játékosnak indult, talán a legalázatosabb volt közülünk. Erre értettem, hogy kár érte. Nem igazán értem a reakciód.