NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card szombat
958
58
22:30-tól, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
csak úgy voltak a tárgyalások, hogy Zeman mindenképpen hozná magával Verrattit, aki igen Juve drukker, plusz kijelentette, hogy a hazai csapatában pályára szeretne lépni a Serie A-ban. De minden jel arra mutat, hogy Zeman+Marco egyszerre jönnek. De hát láttam én már sok helyen lehozni hivatalosan, hogy van der Wiel aláírt hozzánk, aztán kijelentette, hogy csak bl-ben induló csapathoz fog aláírni.Ehhez pedig a legszebb, hogy minden jel szerint az olasz foci legnagyobb tehetsége, Marco Verratti is követi edzőjét a Romába. 😊HabiVerrattit mindenki akarja kb. A gyerek egyébként Juventus-szurker odamenne legszívesebben de a klubelnök szerint pont a Juvéval nem tárgyaltak már vagy 2 hónapja 😀 Jah és a klub odaadja ahonnan a legtöbb pénzt kínálják ez is ki lett mondva.empty taxi
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Ehhez pedig a legszebb, hogy minden jel szerint az olasz foci legnagyobb tehetsége, Marco Verratti is követi edzőjét a Romába. 😊HabiVerrattit mindenki akarja kb. A gyerek egyébként Juventus-szurker odamenne legszívesebben de a klubelnök szerint pont a Juvéval nem tárgyaltak már vagy 2 hónapja 😀 Jah és a klub odaadja ahonnan a legtöbb pénzt kínálják ez is ki lett mondva.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Hazard egy beast és még csak 21 éves. Majd Neymar vagy Lucas árához kell hasonlítani és kiderül, hogy olcsóbb lesz mint bármelyik brazil. Náluk pedig szerintem jelenleg jobb, plusz egy normális bajnokságban csinált bohócot az ellenfél védőiből nem egy zsengébben. Nem gondoltam volna, hogy a Chelseabe megy, a 2 Manchesteri csapatba jobban illene szvsz.Zdanek Zeman a Serie B-t nyerő Pescara edzője lesz a Roma új edzője. Ez szinte 100%.
Enrique után egy támadó felfogású edzőt akartak, aki a fiatalokban hisz és ehhez tökéletes lesz Zeman. Egy totális támadó játékot játszik a csapataival, rengeteg gólt rúgnak, de sokat is kapnak.
Ehhez pedig a legszebb, hogy minden jel szerint az olasz foci legnagyobb tehetsége, Marco Verratti is követi edzőjét a Romába. 😊
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Bowl.hu-s EB fantasy liga részletek itt:http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=2485
Madden hates me.
több mint 12 éve
BREAKING NEWS: Eden Hazard set to join Chelsea after his wife agreed terms with John Terry. 😀Hazard -> Chelsea 40M euróCsak nehogy egy újabb Lukaku legyen...Toca
vicces mert tegnap valamelyik francia oldal lehozta hogy MU-s lesz, ma pedig twitteren írta ki hogy Chelsea-s. Ahogy az várható volt a BL győzelem után nagyon feltápolják a Chelsea-t, hogy megvédjék a címüket, bár a 40M szerintem iszonyat sok érte, igaz nem sokat láttam játszani, de régebben az Arsenal meg Liverpool 20 körül akarta elhozni.kisvanek4
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hazard -> Chelsea 40M euróCsak nehogy egy újabb Lukaku legyen...
vicces mert tegnap valamelyik francia oldal lehozta hogy MU-s lesz, ma pedig twitteren írta ki hogy Chelsea-s. Ahogy az várható volt a BL győzelem után nagyon feltápolják a Chelsea-t, hogy megvédjék a címüket, bár a 40M szerintem iszonyat sok érte, igaz nem sokat láttam játszani, de régebben az Arsenal meg Liverpool 20 körül akarta elhozni.kisvanek4
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
"tőlem és a játékosaimtól is idegen a bundázás.”"Aczél Zoltán, izé Antonio Conte.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Hazard -> Chelsea 40M euróvicces mert tegnap valamelyik francia oldal lehozta hogy MU-s lesz, ma pedig twitteren írta ki hogy Chelsea-s. Ahogy az várható volt a BL győzelem után nagyon feltápolják a Chelsea-t, hogy megvédjék a címüket, bár a 40M szerintem iszonyat sok érte, igaz nem sokat láttam játszani, de régebben az Arsenal meg Liverpool 20 körül akarta elhozni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
"Criscito ellen már képes bizonyíték is van, Bonuccin valószínűleg holnap kattan a bilincs."mindenesetre eb szempontból tökéletesen jött 😀HabiMég egy elvett bajnokság a juvétől ? 😀 Vicc amúgy ami az olaszoknál megy 😀Tocaez még a Sienás időszakából van, szal idei talán megmarad a zebráknak... 😀Divat
Csak benne van 1 Juve játékos úgyfest. 😀
több mint 12 éve
mindenesetre eb szempontból tökéletesen jött 😀ez még a Sienás időszakából van, szal idei talán megmarad a zebráknak... 😀Divathttp://www.bild.de/sport/fussball-em-2012-polen-ukraine/em-2012/wettskandal-razzia-im-trainingslager-24364248.bild.htmlMég egy elvett bajnokság a juvétől ? 😀 Vicc amúgy ami az olaszoknál megy 😀Toca
továbbnő a fogadási botrány Olaszországban... Criscito repült a válogatott keretből. Stefano Mauri-t - Lazio csk - őrizetbe vette a rendőrség. A bajnok Juventus edzőjének - Conte - is átkutatták az otthonát. Volt még razzia a Genoa csatáránál Sculli-nál és a Chiveo támadójánál Pellissiernél.Amadeus91
JT Daniels fan
több mint 12 éve
ez még a Sienás időszakából van, szal idei talán megmarad a zebráknak... 😀http://www.bild.de/sport/fussball-em-2012-polen-ukraine/em-2012/wettskandal-razzia-im-trainingslager-24364248.bild.htmlMég egy elvett bajnokság a juvétől ? 😀 Vicc amúgy ami az olaszoknál megy 😀Toca
továbbnő a fogadási botrány Olaszországban... Criscito repült a válogatott keretből. Stefano Mauri-t - Lazio csk - őrizetbe vette a rendőrség. A bajnok Juventus edzőjének - Conte - is átkutatták az otthonát. Volt még razzia a Genoa csatáránál Sculli-nál és a Chiveo támadójánál Pellissiernél.Amadeus91
|
több mint 12 éve
http://www.bild.de/sport/fussball-em-2012-polen-ukraine/em-2012/wettskandal-razzia-im-trainingslager-24364248.bild.htmlMég egy elvett bajnokság a juvétől ? 😀 Vicc amúgy ami az olaszoknál megy 😀
több mint 12 éve
A VB-n is játszott már pedig az még messzebb volt.Navas nem pánikbeteg? Azért nem igazolt el a klubjából sem nem? Akkor most meg go Ukrajna?Amadeus91De, ráadásul krónikus honvágya is van 😀 Érdekes.Hanni
Madden hates me.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
http://www.bild.de/sport/fussball-em-2012-polen-ukraine/em-2012/wettskandal-razzia-im-trainingslager-24364248.bild.htmltovábbnő a fogadási botrány Olaszországban... Criscito repült a válogatott keretből. Stefano Mauri-t - Lazio csk - őrizetbe vette a rendőrség. A bajnok Juventus edzőjének - Conte - is átkutatták az otthonát. Volt még razzia a Genoa csatáránál Sculli-nál és a Chiveo támadójánál Pellissiernél.
több mint 12 éve
Navas nem pánikbeteg? Azért nem igazolt el a klubjából sem nem? Akkor most meg go Ukrajna?Amadeus91De, ráadásul krónikus honvágya is van 😀 Érdekes.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 081
Navas nem pánikbeteg? Azért nem igazolt el a klubjából sem nem? Akkor most meg go Ukrajna?Én azt nagyon jól tudom, azért tettem oda a kis "mad" fejecskét. :mad:danylySoldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:danylyNavas szélső, nem befejező csatár.empty taxi
több mint 12 éve
Én azt nagyon jól tudom, azért tettem oda a kis "mad" fejecskét. :mad:Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:danylyNavas szélső, nem befejező csatár.empty taxi
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:danylyNavas szélső, nem befejező csatár.
Madden hates me.
több mint 12 éve
legjobb edző:1. Kondás Elemér (DVSC-Teva) 596, 2. Détári Lajos (Ferencváros) 86, 3. Kis Károly (MVM Paks) 63
számomra már az meglepő, h egyáltalán szavazatot kapott, szép is lett volna ő nyeri meg... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Détári a Valladolid meccsén figyelt meg játékosokat.Én a helyében pénteken a kupa döntőre mentem volna el játékosokat megfigyelni 😀
több mint 12 éve
Soldado-t kihagyták a keretből és inkább két kutyaütő Sevilla csatárt tesz oda, főleg Jésus Navas (5 gól a 2011-12-es idényben). "Olyan csatárok kellenek akik eldöntik a mérkőzéseket" - mondta Del Bosque. Na, ő pont olyan. :mad:
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Múlt héten bajnok lett a Kolozsvár. Pászkány Árpi bácsi a 3. bajnoki címnek örülhet. 1 ponttal sikerült megnyerni a román bajnokságot, de nézzük csak az utolsó 5 fordulót: 30. forduló: 1-0 a Dinamo ellen (győztes gól: Pantelis Kapetanos a 90. percben)
31. forduló: 3-2 az U. Cluj ellen (győztes gól: Cadu tizenegyesből a 89 .percben)
32. forduló: 2-1 a Sibiu ellen (győztes gól: Maftei a 94. percben)
33. forduló: sima 5-0 az utolsó Mioveni ellen
34. forduló: 1-1 a Steaua ellen (egyenlítő gól: de Zerbi a 93. percben)
Ezek után nem csoda hogy a románokat szétbassza az ideg, és mindenki bundáról beszél 😀😀😀DDDDD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
majd döme leépíti...kint voltam, félelmetes h a gyerek mennyire kilógott a mezőnyből... gyak egyedül megverte a reacot. máttyus meg brutális mit kapott... 😀peachDöme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyOrosz Márk bent tartja a köcsögöket, megint triplázott, a tavasszal már másodszor. Annyi nb1-es csapat van, miért pont a szutykokhoz kell igazolnia 😕Höri
|
több mint 12 éve
kint voltam, félelmetes h a gyerek mennyire kilógott a mezőnyből... gyak egyedül megverte a reacot. máttyus meg brutális mit kapott... 😀Döme 4 prezident. Vele a Fradi abszolút kieső lesz jövőre. Approved.peteyOrosz Márk bent tartja a köcsögöket, megint triplázott, a tavasszal már másodszor. Annyi nb1-es csapat van, miért pont a szutykokhoz kell igazolnia 😕Höri
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez az Újpest meccsen most mi? (nem a gólra, a rendőrökre gondolok)