Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peachez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?
több mint 11 éve
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Kenny! mit szólsz a védjegy mozgalomhoz??? szánalom a köbön komolyan mondom ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!ZERO_Lnem értem miért kell hülyeségeket írni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
újabb bizonyíték, amíg nincs vénaszkenner, nem lesz rend a lelátókon!!!

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!+1 másik pre game show
www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Agozibozi
több mint 11 éve
A vasárnapi 49ers-Chiefs-meccsen annyira megvertek egy férfit az egyik vécében, hogy agysérülést szenvedett, és részlegesen lebénult. A balhét egy testvérpár, Dario és Amador Rebollero kezdte, akiket rövid úton le is kapcsolt a Santa Clara-i rendőrség. Nagyon csúf videó következik, óvatosan!www.youtube.com/watch?v=-Jrp-eoQ5Ag
több mint 11 éve
több mint 11 éve
diók--- 2millió 😕Én kint voltam a meccsen, és számomra teljesen érthetetlen, hogy mire ez a büntetés. Mivel bántották a Fradit? Aki nem ugrál fradista... Ezzel? Azért mert telt ház van, és kint 10e néző, akkor már 2 milla a bünti? Nevetséges.
MLSZ nem viccel...NB2
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Láttam már hasonló koreográfiát:?Nagyon tehetséges, nagy jövő előtt áll. :pxrace77
Mikey
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Mondjuk pont úgy viselkedik, mint valami 3 éves gyerek, akinek elvették a játékát. 😀lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.Ön nyert! 😀MikeyHát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.slowmotion
Nekem már léptek be így, ennyire azért nem sírtam. Főleg, hogy ha a lábam eltörik, akkor nálam az nem segít, ha elkezdek ugrálni és rátámaszkodni, amikor megdöglök a fájdalomtól. 😊
De tény, mindenki másként viselkedik. Van, aki fóka. 😀
több mint 11 éve
lehet, hogy lassan szabadul neki fel az endorfin, aztán tovább fáj neki.Ön nyert! 😀MikeyHát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
ki tudja, ő hogy dolgozza fel a fájdalmat? lehet, hogy így. nekem meg még nem csúsztak keresztül a lábamon, még épp időben leálltam a nagypályás focival, szóval nem tudom, mennyire szar.
több mint 11 éve
futballsznob.blog.hu/2014/10/05/veber_gyorgy_szigoruan_korhataros_vilagfajdalmaiMost már tudjuk Pécsen miért nem járnak a családok a meccsekre...
| de mi lehet pl Debrecenben? |

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 11 éve
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).Ezen én is néztem, hogy egy ilyen mozdulat alapján, hogy lehet valakit teljesen tehetségtelennek feltüntetni...De biztos igaza van a gyereknek, mert Gattuso és Scholes is hatalmas "tehetségtelen b@lfaszok" voltak a pályán, mert hát tőlük is lehetett látni pár hasonlót.
slowmotion
több mint 11 éve
Hát valami csodás ez a sok villódzás 😀Remélem még sokan idézitek ezt a gif-et....
több mint 11 éve
Ön nyert! 😀Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀Stez?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Hát a lerúgott gyerek vergődése elég érdekes, hogy úgy mondjam, szerintem arra, de ez csak tipp. 😀?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
slowmotion
több mint 11 éve
?mire értetted, hogy "?" ?
Mikey
szerk:
egyébként a zindexes csodaújságíró kommentárja:
Az angol harmadosztályban a Chesterfield szombaton legyőzte a Sheffield Unitedet. A mérkőzés végén Daniel Jones rácsúszott ellenfele lábára. Angliában sem szeretik az ilyet, és nyilván a nagy fájdalmai miatt a magát a földön dobáló sheffieldi is elítéli ellenfelét, reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát.elemezzük is ezt a szöveget:
Az angol harmadosztályban a Chesterfield szombaton legyőzte a Sheffield Unitedet. - ez oké
A mérkőzés végén Daniel Jones rácsúszott ellenfele lábára. - ez is lehetséges, mert a meccs végén sárgát kapott D.J., de az nem ez a gif, merthogy itt pont D.J. lábát töri majdnem ketté egy ellenfél
Angliában sem szeretik az ilyet, és nyilván a nagy fájdalmai miatt a magát a földön dobáló sheffieldi is elítéli ellenfelét, - szóval enyhén zavaró körülmény mindössze, hogy a kék mezes csapat a Chesterfield, a piros-fehér meg a Sheffield, ez kicsit nagyon be lett nézve
reméljük, ő is jobban van, a bunkó, minden ellenállást megtörni igyekvő tehetségtelenség meg megkapta a pirosát. - ne tessék leírni a kiállítottat, aki hat évet lehúz a SPL-ben, az minden lehet, csak nem tehetségtelen (hahaha).
összegezve: a gif csodás, csak a kiállítás ideje, a kiállított személy neve, csapata, és a szenvedő fél neve nem stimmel.
akkor biztos, hogy jó volt megcsinálni ezt a newsfeed-et oldalra, ha már egy hírt sem bírnak pontosan átvenni?
kicsit olyan "Moszkvában Ladákat osztogatnak" érzés, nem?
több mint 11 éve
?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
és megint bajnokok lesznek, és megint válogatott edző lesz.Ő csak menjen vissza tolódni Győrbe.iktriadHemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...iktriadGyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀Montana
ördögi kör.
több mint 11 éve
Ő csak menjen vissza tolódni Győrbe.Hemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...iktriadGyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀Montana
több mint 11 éve
Hemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...iktriadGyorsan kellett cselekedniük ameddig még Pinyő szabad 😀
több mint 11 éve
Hemi bá elküldte Pietro Vierchowodot. A Cár "sokáig" volt Honvéd HC...