Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.
Hihetetlen mennyire kevés elég az embereknek, hogy bizakodjanak. Félek, hogy megint pofára esünk, de vmi azt súgja most másképp lesz (százhuszonkilencedszer)gabokocka
másképp lesz = 0:2 vagy 0:4?
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
A végére még pont befért a buzimlsz 😀

JC6
Imádom ezeket a megnyilvánulásokat 😀

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A végére még pont befért a buzimlsz 😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Hétvégi Szeged-Vasas, Gyulán(!):

"Felhívjuk a Tisztelt Vasas Szurkolók figyelmét - akik a helyszínen szeretnék a találkozót megtekinteni -, hogy a Grosics Akadémia sporttelep speciális házi szabályzata értelmében a jegyvásárlásához személyi igazolvány bemutatása szükséges, és a helyszínen készített fotóval lehet csak a beengedéshez szükséges regisztrációt elvégezni.
Csak azután nyomtatják ki a belépőjegyet. Vagyis az esetlegesen meglévő szurkolói kártya bemutatása nem elégséges a jegy megvásárlásához."

😊
Legközelebb már videóra vett bemutatkozó műsort is kell adni a drukkereknek?

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Kicsit off:

Hogy lehet valaki ennyire hülye? 😀😀
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-carragher-edzesre-ment-majd-rajott-mar-visszavonult-2368893dugo1993
őt ezentúl tényleg nem kéne hagyni "egyedül gyalogolni" 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Kicsit off:

Hogy lehet valaki ennyire hülye? 😀😀
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pool-carragher-edzesre-ment-majd-rajott-mar-visszavonult-2368893

több mint 11 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 530 — Keep pounding
Rég vártam ennyire válogatott meccset, mint a holnapit.
Hihetetlen mennyire kevés elég az embereknek, hogy bizakodjanak. Félek, hogy megint pofára esünk, de vmi azt súgja most másképp lesz (százhuszonkilencedszer)

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."

Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.cartman023
Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.Toca
erről kérdeztem Kenny véleményét ... komolyan ez szánalmas már ...csebi
Ha csak szimplám a jogi oldalt nézzük, és a mindenki által követelt nyugati mentalitást, a FRADI márkanév gondolom egy az FTC által bejegyzett név, ezáltal a szerepeltetése tulajdonosi engedélyhez kötött.
Mielőtt itt manipulatív módon hülyeségekkel keltetek negatív hangulatot, gondolkodjatok már picit. Ha nem hiszed vedd el a nagymamád nyugdíjját és kezdj el árulni saját gyártmányú Nike pólókat mondjuk mondjuk a hivatalos márkabolt előtt, lássuk meddig tűrnek majd ott meg.

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hihetetlen azért, hogy micsoda erő van ebben a magyar fociban. Komolyan mondom a a kémiai kötés, ami összetartja a pöcegödörben vígan lubickoló elemeket bele kellene rakni egy szuper erős ragasztó alkotó elemei közé...

több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-feldult-fradistak-a-reuters-is-a-venaszkennerrol-ir-2368913

akkora facepalmot kapott tőlem ez a cikk, főleg az utolsó mondat, ezen már csak nevetni lehet komolyan. A következő az lesz hogy el akarják lopni az emberek vénáját 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
„A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt...”Toca
tehát belefér a vereségHöri
Mondjuk ha már az 5 pontot emelted ki, annál pont nem fér bele 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
„A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt...”Toca
tehát belefér a vereség

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
Látszik, hogy ő már egy más nemzedék és máshol gyűjtött tapasztalatot.Tony
inkább a máshol gyűjtött tapasztalat, ha az ő nemzedékét nézzük, akkor a kifogás generátor ugyanúgy megvan másnak is (pl. Horváth Feri)

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Látszik, hogy ő már egy más nemzedék és máshol gyűjtött tapasztalatot.
több mint 11 éve
„Meg vagyok elégedve. Abszolút nincs veszélyérzetem, nagyon jól dolgoztak a srácok. Annyira nyugodt vagyok, hogy hihetetlen. A csapat mentális és fizikális felkészítése sikerült, nincs kifogás, jobbat kaptam a srácoktól, mint amit vártam. A pontok tekintetében hármas blokkban számolok, a tervezett pontok száma öt-hét volt, ez a pillanatnyi formától, illetve attól függ, hogyan tudok meccselni, ez az én felelősségem. Ha minden jól sikerül, akkor sűrűbben fogunk védekezni, agresszívebbek lesznek a srácok, és javítani tudunk a váltásokon – a védekezésből támadásba átmenetek és fordítva –, ha ezeken javítani tudunk, akkor eredményesebbek leszünk”
Semmi ígéret, csak kisebb célok, amiben előre felelősséget vállal, ilyen is rég vót.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 932 — Lucas Scott
"Egymás után tiltják le a Ferencváros szurkolói által működtetett, és a nevében a Fradi szót feltüntető közösségeket. A Fradi blog írása szerint „a klub jogásza Berzeviczi Attila elérte, hogy a FB letiltsa a Fradi C-közép oldalt, és a fradisziv.hu-t."

Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.cartman023
Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.Toca
erről kérdeztem Kenny véleményét ... komolyan ez szánalmas már ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

Egyébként az vicc, hogy a saját szurkolóit / szurkolói csoportjait szopatja egy klub. Fagyinál valakinek nagyon elgurult a gyógyszere.
több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 976

Öröm nézni, hogy a Fradi vezetése a "legfontosabb" dolgokkal foglalkozik.
több mint 11 éve
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...
Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!JC6
Vertük már az Olaszokat meg a Németeket is miről beszélsz ? 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tessék, évről - évre írtam itt oldalakat a szlovák fociról... hát most aki nézte a meccset az megerősíthet. Évekkel előttünk vannak, spanyol forma ide vagy oda. Nem tudom, hogy Magyarország elér e ekkora világraszóló csodát, amíg én itt a földön leszek...
Nagy élmény volt 5 évet kint töltenem, belecsöppentem és rengeteget tanultam.
Szép volt Szlovákia!
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
ááááááá ezek a makker szulvákok nem megverték a spanyolokat...............
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-ezt-tettek-futaccsal-oriasi-a-felhaborodas-video-2368791
És a Bursaspor lehozza a honlapján, hogy ilyen majdnem minden meccsen előfordul. 😀

több mint 11 éve
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peach
ez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...peach
ne izgulj, a jó munkához idő kell és neki pl a jövő generációval kéne foglalkoznia (ahogy azt teszi most a Herthánál) hogy átvegyék tőle a fanatizmus+hozzáértés jó ötvözetét, de sajnos a ezzel a nagy válogatottal ő sem lesz képes nagy csodára, ezen a pár meccsen szerencse is kell a jó eredményekhez. Neki szívesen adnék 4-8 évet hogy megreformálja itt a dolgokat (nem ártana egy kis németes rendszer...) de ő inkább a Herthánál képzeli el a hosszútávú jövőt, ami érthető is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
megnéztem a dárdai féle videókat, lehet megint át vagyok b*szva de kifejezetten lelkes vagyok... 😊peach
ez alatt mit értesz? a sajtótájékoztatót vagy van valami más videó is?tamasboldizsar
A székfoglalója, a hétfői sajtótájékoztató, ahogy játékos nyilatkoznak róla, ill a csapat körüli miliőről...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
egonj Washington Commanders 149

Reméljük nem sex tape.

HTTR