Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
1-0-nál geci visszaáll védekezni, ahelyett gurítanánk kettőt... Meg is érdemelte ez a fasszopó beszari geci, 11 emberrel akarta végig vinni ezt a szart, csak annyi a különbség kettőnk között hogy engem tényleg felbasz a vereség, ő meg zsebre rakja a millióit azt továbbáll máshova... Az meg no comment hogy Pepe ül a padon, és végignézi Ramos balfaszkodását, komolyan mondom mikor láttam hogy pepe csere tudtam hogy ez lesz. Annyira tipikus.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
amikor pár hete mondtam, hogy a Juve bármikor jó egy 0-0, 1-1-re bárki ellen, akkor kiröhögtetek több mint 10 éve
IgeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnA Verdák című fantsztikus remekműből vett örökbecsű ami stílszerűen egy Ferrari megjelenésének volt köszönhető:
"Ez életem értelmének teljes besülése" 😀 😀 (magyarul életem értelmének beteljesülése 😀)
több mint 10 éve
Ronaldo-nak gyakran vannak ilyen meccsei? Avatatlan szemmel egészen döbbenetes volt látni, hogy a világ talán legjobb játékosa ezt így megengedheti magának

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Legalább Ancelotti mehet amerre lát, amit tavasszal művelt a csapat arra nincs mentsége. 😉
több mint 10 éve
Mondtam, hogy Modric nélkül lófaszt nem érünk. Mondjuk meccs előtt azt mondta két kupát nem bukunk egy héten, hát akkor nem gondoltam hogy Hámeszen, Marcelon, Cassilason és Balen kívül mindenki szarik a meccsbe.Ramos meg jó lett volna középen ott is szar, de legalább nem csinál ilyen gólokat...
több mint 10 éve
Jobban drukkoltam a Juvénak mint ha a Pool játszana! Még egy meccs, ilyen szívvel meg lehet! Csak így tovább!

Liverpool Fc
több mint 10 éve
nah ez a bedobás tökéletesen jellemezte a Realt😊amúgy menjenek a pi...a megkapják a legkönnyebbet és azokat sem bírják kiverni!!!
több mint 10 éve
Ebben a Casillas bedobásban minden benne volt
több mint 10 éve
asszittem érted😊 mi miért kicsia maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szintenoziboziha megnyomod a caps lockot, akkor nem kell tartani a shiftet.Amadeus91
több mint 10 éve
a maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szintenoziboziha megnyomod a caps lockot, akkor nem kell tartani a shiftet.
több mint 10 éve
a maI MECCS BEÁRAZTA pOGBAT rendesen ezen a szinten
több mint 10 éve
értem már, hogy Détári miért akarta Tevezt.
több mint 10 éve
Kroos is ultra gyenge!Fejben totálisan szét vannak esve a Realosok, a világ röheje lesz ha nem jutnak be a döntőbe, már pedig úgy néz ki nem fognak...
több mint 10 éve
anucikád Pogba
több mint 10 éve
Balenek nem megy, de hogy sokadik meccs megy el kikúrt Ramoson az már felbasz
több mint 10 éve
Ahol egész meccsen egy jó megmozdulása nem volt, végül ő döntött. Csak azért van még a pályán mert elég neki egy pillanat...Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.Matthew99Egyébként annyira tipikus, mindenki szidja (néhol jogosan), de azt jótékonyan elfelejtik, hogy a tavalyi BL győzelemben nem kicsit volt szerepe..dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.Matthew99Egyébként annyira tipikus, mindenki szidja (néhol jogosan), de azt jótékonyan elfelejtik, hogy a tavalyi BL győzelemben nem kicsit volt szerepe..
több mint 10 éve
Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.Matthew99ott a játékostemetőben ne csodáld.
több mint 10 éve
Kezdem sajnálni Balet. Jó játékos, de mintha meg lenne átkozva.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Bale egymaga eldönthette volna........Pogbat meg sürgősen le kéne hozni
több mint 10 éve
Bale geci mekkora bust.
több mint 10 éve
csak nekem tűnik úgy mintha elfáradt volna a Real?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 10 éve
ennyi lett volna😊