Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Hulk-Mata-Hazard előttük egy jó formában lévő Torres...

botrányosan jó, szvsz Marin teljesen felesleges vétel volt ez a kettő igazolás után

és Schleck ennek nem örülni 😀 2 hétig sírnék örömömben ha 2 ilyen átigazolást jelentene be a Róma...Habi
Senki nem játszik a PL-ben négy teljesen védekezni képtelen játékossal. A FIFA-ban nyilván jók lennének így együtt, de a realitások talaján maradva egy Mata-Torres-Hazard támadó hármas és mögöttük három igazi középpályás reálisabb lenne szerintem. De még ezeket ne vegyük készpénznek, Hazard az egyetlen akit biztosra mondanék.Schleck
hát nem tudom. ők 4en együtt simán játszhatnánk irl, mögéjük beraksz 2 labdaszerző kp-t (Ramires,Essien,Obi trióból) hátul egy stabil védelem egy remek kapussal. Nyilván nem vagyok pl edző, de 4üket így szerintem lehetne játszatni

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 047 — Packers Suicide Squad
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz
Oroszország : Stez, Schleck
Anglia: lol
Zlatan: Höri
Írország: Mikey, Gergőbácsi
Horvátország: jj, JC6
Schleck

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

botrányosan jó, szvsz Marin teljesen felesleges vétel volt ez a kettő igazolás után

és Schleck ennek nem örülni 😀 2 hétig sírnék örömömben ha 2 ilyen átigazolást jelentene be a Róma...Habi
Atya ég gyerekek.... Ha ez első mondatod bejön az nagyon-nagyon szép dolgokat hozhat előre egy Chelsea drukker számára.
több mint 12 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 178 — Eagles fan
Én az íreknek szorítok de fogadni azért nem mernék rájuk 😊Rataxes
Ugye a kérdés az volt, hogy (szerintünk) ki nyeri, nem az, hogy kinek szurkol az ember.zinedine5
Tisztában vagyok vele, láthatod hogy nem is Írország mellett tettem le a voksomat 😊 Hozzászólásom általános jellegű volt, mindössze szimpátiámat kívántam vele kifejezni, asszem talán még OFF-topicnak sem minősül itt 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

Senki nem játszik a PL-ben négy teljesen védekezni képtelen játékossal. A FIFA-ban nyilván jók lennének így együtt, de a realitások talaján maradva egy Mata-Torres-Hazard támadó hármas és mögöttük három igazi középpályás reálisabb lenne szerintem. De még ezeket ne vegyük készpénznek, Hazard az egyetlen akit biztosra mondanék.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Írország: Mikey
Horvátország: jj, JC6Schleck
más: Lampard helyett meg behívták Hendersont istenem... Minek ennyi Liverpooli a csapatban, nem úgy láttam, mint akik idén olyan fantasztikus teljesítményt nyújtottak...
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM

és Schleck ennek nem örülni 😀 2 hétig sírnék örömömben ha 2 ilyen átigazolást jelentene be a Róma...

JT Daniels fan
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
Kis érdekesség:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AglLpFiL5A5adDdfZGhTbEVGblgwdFFlc3dyTnhKblE#gid=0

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Úgy látom itt még nem volt:

Guardian és több forrás is megerősítette, hogy a Chelsea és a Porto megegyezett Hulk áráról, amit 38M fontban határoztak meg. A játékossal várhatóan gyorsan megegyeznek, orvosi hamarosan.
Várhatóan egyszerre mutatják majd be a Marin-Hulk-Hazard triót.Beki
Áhh, ez annyira nem tetszik így, be kell hogy valljam. Most megint balhé lesz, hogy ki legyen kezdő, ki legyen csere. Inkább jönne csak Hazard és mellé egy tisztességes középső középpályás, mondjuk Tioté.Schleck
Elől Mata-?-Hulk, egy normális középcsati kell még Torres helyett, mögöttük Hazard és Lampard a kp-n, nem gyenge nah. 😊
több mint 12 éve

Guardian és több forrás is megerősítette, hogy a Chelsea és a Porto megegyezett Hulk áráról, amit 38M fontban határoztak meg. A játékossal várhatóan gyorsan megegyeznek, orvosi hamarosan.
Áhh, ez annyira nem tetszik így, be kell hogy valljam. Most megint balhé lesz, hogy ki legyen kezdő, ki legyen csere. Inkább jönne csak Hazard és mellé egy tisztességes középső középpályás, mondjuk Tioté.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.

Nagy vétel, mert Hulk fasza, csak kicsit sokért 😀
De Abramovicsnak a BL győzelem láttán megint megjött az étvágya és szórja a pénzt. De legalább fiatalítani kezdik a csapatot.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó

Várhatóan egyszerre mutatják majd be a Marin-Hulk-Hazard triót.
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
azt nem tudjátok, hogy nemzetünk fővárosában hol lesznek óriáskivetítők ?gabtsi
http://port.hu/pls/w/eb.place_listjjncaa
ez mennyire up to date ?
pl a cafe del riot nem bontották el a picsába ?gabtsi
ezt találtam egyedül, nem kizárt, hogy 2008-as... de a port.hu-n mindig fenn szokott lenni a kivetítő-lista, szerintem frissítik majd

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat
Horvátország: jj, JC6

több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
http://port.hu/pls/w/eb.place_listjjncaa
ez mennyire up to date ?
pl a cafe del riot nem bontották el a picsába ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
igényes

😂
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 625 — Saturday Night Lights
Közben a Chelsea szolid 47 millió eurót ajánlott Hulkért :oempty taxi
Az MLSZ meg a tavalyi 1,7 milliárd helyett 3,54 milliárdért adta el a közvetítési jogokat az MTVA-nak. Vajon melyik érte meg jobban?...

Böröcz István MTVA-vezér szerint "a nézettségi adatok azt igazolják, hogy a közmédiában szükség van az igényes sportközvetítésekre" 😂

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
http://port.hu/pls/w/eb.place_list

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
azt nem tudjátok, hogy nemzetünk fővárosában hol lesznek óriáskivetítők ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 545 — Lájkold a zsűrit!
Közben a Chelsea szolid 47 millió eurót ajánlott Hulkért :o

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat
Oroszország : Stez
Horvátország: jj, JC6Habi
zavi27

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 717 — Ajmo Vatreni
A francba, a horvátok eszembe sem jutottak, pedig minden EB-n nekik szorítottam, JC6
Én is nekik szurkolok, csak hát az esélyeik...nem túl nagyok.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 625 — Saturday Night Lights
A francba, a horvátok eszembe sem jutottak, pedig minden EB-n nekik szorítottam, míg a VB-ken Argentínának... lehet változtatni? 😊JC6
Átírtam.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A francba, a horvátok eszembe sem jutottak, pedig minden EB-n nekik szorítottam, míg a VB-ken Argentínának... lehet változtatni? 😊
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 414 — Whoops, looks like something went wrong.
Ennyire leírni a Natinonalelfet egy zakó miatt. Na majd ha Podolski vezetésével megnyerik 😊FViktor93
Tééényleg ez az EB fél német válogatottnak hazai pályán lesz 😀empty taxi
Akárhol rendezik az EB-t, garantáltan a fél válogatottnak hazai pálya lesz. 😀