Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Franciaország: eaglesmcnabb, JoeyPorter, kristóf17
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii
[colour=green]Portugália[/colour]: miilann
Olaszország: empty taxi, zolika26, Rataxes, Beki, Habi, Kovi470
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz, MarioAna
Oroszország : Stez, Schleck , yooker
Anglia: lol, Gogo, Keano
Zlatan: Höri
Írország: Mikey, Gergőbácsi, Mex
Horvátország: jj, JC6,zemanla

több mint 12 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Hát a lesajnált franciák elleni meccstől én tartok...simán benne van a zakó lehetősége....a svédeket illene legyőzni, de hát Ibra miatt döntetlen szagú...így az utolsó fordulóban a házigazda ukránok ellen lehet izzadni...igaz már Rooney-val...
Minden VB, EB előtt azt mondták na majd most az angoloknak kijön a lépés..aztán tudjuk mi lett a vége. Most annyi minden szól ellenük,hogy még jól is elsülhet az egész móka... :cool:

több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 626
Köszi! Meg ugye Lampard sem lesz, meg Rooney az első két, vagy három(?) meccsen nem játszhat, ugye?Vrijbloed
Eredetileg az első három lett volna, de két meccsre csökkentették az eltiltását.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Az itteni angol szurkolóktól kérdezem: mennyire tartjátok reálisnak azt a verziót, hogy esetleg már a csoportból sem jut tovább az angol csapat? Benne van a pakliban, vagy ez azért erős?

Kösz!Vrijbloed
Teljesen reális, amíg Hendersonok, meg Downingok a keret közelébe is kerülnek.Duff
Hát, legutóbbi meccse Downingnak a válogatottban 8-as értékelést ért, azt nem tartom szarnak. Poolban egy fos idénye volt, de a válogatottban közel sem volt ekkora szar. Hendo meg legalább lelkes ha még nem is az igazi. Közel sem. Ez van ha vannak ilyen Carrickek akik nem akarnak padozni.(mellesleg itt az élő példa, hogy lehet nem padon ült volna a srác)
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Az itteni angol szurkolóktól kérdezem: mennyire tartjátok reálisnak azt a verziót, hogy esetleg már a csoportból sem jut tovább az angol csapat? Benne van a pakliban, vagy ez azért erős?

Kösz!Vrijbloed
Teljesen reális, amíg Hendersonok, meg Downingok a keret közelébe is kerülnek.Duff
Köszi! Meg ugye Lampard sem lesz, meg Rooney az első két, vagy három(?) meccsen nem játszhat, ugye?
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 159

Kösz!Vrijbloed
Teljesen reális, amíg Hendersonok, meg Downingok a keret közelébe is kerülnek.
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Kösz!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Leszarom kik játszanak amíg nyerünk 😊 A magyar Di Maria jó lehet majd idővel :cool:JoeyPorter
kaptam a csehek a magyar (Di) Maria-tól egy búcsú (Gyúr-)csókot 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
Leszarom kik játszanak amíg nyerünk 😊 A magyar Di Maria jó lehet majd idővel :cool:

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Fú, én pár embert biztos nem hívtam volna be...
Hogy ez a Laczkó kinek a kicsodája, nem tudom... Mészáros, Koltai, Halmosi, Debreczeni? wtf?!?!?!
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 881 — no es importante
azt hittem legalább a 2. félidőben kitámadunk kicsit, de megint a bunkerfoci barátságos meccsen, hogy meglegyen az "értékes" egy pont... hányingerjjncaa
Lett az 3 is 😀

Mikor máskor kellene begyakorolni? Reálisan nézve, máshogy nincs esély kijutni komoly tornára. Persze én is jobban örülnék, ha támadnánk, de ezt is megértem.

Mondjuk ez a 3 csere a gól után tényleg szánalmas volt 😀Pocs
hát a labda nélküli játékot jól begyakoroltuk ezzel a 21-79%-os aránnyal, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Dzsudzsi nagy labdát adott, az meg komolyan meglepett ahogy Gyurcsók átvette azt 😉

2 szép gólt lőttünk, kb 3 kidolgozott támadásunk volt, ha egy ilyen csapat verne komolyan elsírnám magam az öltözőben 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
azt hittem legalább a 2. félidőben kitámadunk kicsit, de megint a bunkerfoci barátságos meccsen, hogy meglegyen az "értékes" egy pont... hányingerjjncaa
Lett az 3 is 😀

Mikor máskor kellene begyakorolni? Reálisan nézve, máshogy nincs esély kijutni komoly tornára. Persze én is jobban örülnék, ha támadnánk, de ezt is megértem.

Mondjuk ez a 3 csere a gól után tényleg szánalmas volt 😀

több mint 12 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 386 — No 1 Zhang Yufei fan
Catenaccio ftw 😊
Korábban kellett volna írni.. bazz, azért ez a cseh védelem, meg Cech is ahogy nézte 😂

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
azt hittem legalább a 2. félidőben kitámadunk kicsit, de megint a bunkerfoci barátságos meccsen, hogy meglegyen az "értékes" egy pont... hányinger

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A világ legrosszabb bírója vezeti a meccset. 😂

több mint 12 éve
Csabiii New England Patriots 198
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka, peach, Csabiii
[colour=black]Németország[/colour]: Vrijbloed, Double B, Amadeus, Iktriad, zinedine5, Dzsokijuing, Matthew99, gamerkr, FViktor93, zavi27
Anglia: lol, Gogo
Horvátország: jj, JC6,zemanla
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
68 milla Patoért és Thiago Silváért?
Van pénz PSG-éknél.Bazzani
ha hinni lehet pár pletykaoldalnak, 150 millió eurós ajánlatot készülnek tenni Rooneyért 😀
plusz lavezzi is jön 26 millióért, ami később 31 is lehet

hát igen, a kis Montpelliert valahogy le kell győzni... 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
JackofClubs Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 421 — Harder, Better, Faster, Stronger
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka,peach
Horvátország: jj, JC6,zemanlaGogo
zemanla
bár az oroszoknak szurkolok, spanyolra tippelek 😊 .MarioAna
Holland vagy ír, de szimpátia alapján legyen ír 😊

több mint 12 éve
nekem tetszik ez a csapat, csak az egy ékes taktikától kikészülök, értelmetlen
Koltai és Laczkó lóg ki nagyon, kellene egy jó balbekk

---
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 322 — E/1
fél gőzzel is levernek...
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
[colour=orange]Hollandia[/colour]: kristof, xrace77, Divat, Duff, vassadi, Hanni, Hurka,peach
Írország: Mikey, Gergőbácsi
zemanla
bár az oroszoknak szurkolok, spanyolra tippelek 😊 .

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 411 — capitaine du château de Vienne 1487
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz
zemanla
Émmeg a másiksvédeknek Juk-Rajna: cake da sun!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 374 — Do Your Job
Spanyolország : davemayer, Sinisa, Bálesz

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 737 — Axel Foley
Jézusom Mészáros... Nagy (lesz) a baj.