NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 546 — Vikings fan
Aztán hol vannak a Pool fanok? Végre kidobták a Daglisht.

Jó ez az angol keret, de ki fog gólt lőni amíg Rúni nem játszik ? Érdekes taktika, biztos a Svéd meg a Francia meccset lehozzá 0-0al aztán kitömik az ukránokat. Nyerő taktikának tűnik.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!
az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )
peach
egész üdítő. csatár poszton én még kevésnek érzem a csapatot, egy jó Tisza még elférne 😛kristof
Csak a kedvedért: 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az első kerethirdetés az egervári érában, hogy nem az volt az első reakcióm h leköpöm a monitort... ( lipták azért megmaradt wtf?! )
peach
egész üdítő. csatár poszton én még kevésnek érzem a csapatot, egy jó Tisza még elférne 😛
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 546 — Vikings fan
Kurv@ vizsgák miatt kábé most tudatosult bennem, hogy 3 nap múlva BL-döntő. 😀 😊 😀

Egy biztos: a 2006-os VB elődöntő, a 2008-as EB döntő, a 2010-es VB elődöntő, meg a 2010-es BL döntő után most már szeretném, ha a Németek nyernének. Még egy vereség már sok lenne. :S :/ 😕 😕 A felsorolt 4-et kicseszett nehéz volt megemészteni...

Mindegy, most nyerünk! 😛 😊Vrijbloed
Ne is mond. Progozás közbe mondom végre egy 2 óra kikapcsolódás erre kiderül hogy szombaton van, hogy pusztulnának el 😀
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Kurv@ vizsgák miatt kábé most tudatosult bennem, hogy 3 nap múlva BL-döntő. 😀 😊 😀

Egy biztos: a 2006-os VB elődöntő, a 2008-as EB döntő, a 2010-es VB elődöntő, meg a 2010-es BL döntő után most már szeretném, ha a Németek nyernének. Még egy vereség már sok lenne. :S :/ 😕 😕 A felsorolt 4-et kicseszett nehéz volt megemészteni...

Mindegy, most nyerünk! 😛 😊
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 582
Oxi megoldja ne aggódjatok! 😊
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Megvan Anglia kerete az EB-re. Nem másolom be, mert fájdalmas. Sztem csoportutolsók leszünk.Duff
Én már kifejtettem a véleményem ezzel kapcsolatban máshol. Hodgsonnak volt képe azt nyilatkozni, hogy csupán futballszakmai szempontból hagyta ki Ferdinandot. Jah véletlenül sem azért, mert félt, hogy gubanc lesz közte és John "Rasszista" Terry közt. Meghát az ilyenek, hogy Rio rengeteg meccset kihagyott... Decembertől 3 bajnoki kivételével mindig fenn volt, a teljesítményére meg panasz se lehetett. No de mindegy, legalább nem sérül meg.
Az a Gerrard a CSK, aki a szezon 3/4ben pihent, benn van egy Stuart Downing, akinek 2 jó meccse nem volt idén, míg egy Daniel Sturridge (aki év végére tényleg kimaradt a Chelseaből nincs). S akkor Micah Richardsról megint nem szólok. Gondolom Cole lesz a balbekk, holott Leighton Baines pazar évet futott. Remélem összeállítja a Gerrard - Lampard belső tengelyt. Vicc. Ha Parker nem játssza végig a meccseket helyből lekéne lőni Hodgsont. Jah, hogy egy Michael Carrick szóba sem került.

Nézzük a csatárokat: Rooney (2 meccsről eltiltott), Carroll..., egy egész évben kegyvesztett Defoe, és egy gyakorlatilag újonc, jelenleg sérült Danny Welbeck, aki remek játékos lesz, de még nagyon szertelen. Nem ő tőle kellene várni a csodát. Csodálom, hogy Jordan Henderson nem kerettag a liverpooliak közül.

Vicc, aztán Rooney megint olyan lesz a bajnokság elején, mint a... 1. Nem pihen normálisan, 2. úgyis ő lesz beállítva bűnbaknak, s megint támadja a média ezerrel.
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 085
Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxi
Szálasi helyett Horthy került a keretbe, az nem jó? 😀Bálesz
és Kádár is csatlakozik az U-21 után. 😀 Lesz itt harc a kezdőért.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 162
Megvan Anglia kerete az EB-re. Nem másolom be, mert fájdalmas. Sztem csoportutolsók leszünk.
több mint 12 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 2 976 — Illegális gyakorló
Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...empty taxi
Szálasi helyett Horthy került a keretbe, az nem jó? 😀

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szakaly-p-megyeri-gyurcso-es-meszaros-is-a-keretben-2131291

3 db nemzetközi szinten futbalistának nevezhető védővel azért lesznek nehézségeink továbbra is... korhutot pl. simán bepróbáltam volnapeach
nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊peach
Azért, ha valamikor, akkor most megérthető, hogy Tőzsér kerettag. Az utóbbi félévben szinte semmit nem játszott a klubcsapatában. És naivság lenne azt gondolni, hogy ha akkor sem hívta be Egerváry, mikor alap kezdő volt a Genkben, akkor most be fogja hívni, mikor nem játszik.

több mint 12 éve

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/szakaly-p-megyeri-gyurcso-es-meszaros-is-a-keretben-2131291

3 db nemzetközi szinten futbalistának nevezhető védővel azért lesznek nehézségeink továbbra is... korhutot pl. simán bepróbáltam volnapeach
nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊peach
NK9 kerettag. Megmenekültünk.

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 987 — a new hope (again)

nyílván lehetne néhány személlyel vitatkozni, tőzsér és vas nálam is standard kerettag lenni, huszti ugye nem jön ki a hc-val, rudolf meg sérült... de legalább abból a 4-5 csókosból, már csak egy maradt, az is valami 😊

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Nem engednék nb1-es csapatot európai kupában indulni.szaba
helyes, ne hogy legyen bevételük is valahonnan 😊eaglesmcnabb
nem tudom a már hagyományosnak mondható üzbég vagy kazah túra mekkora bevételt termel, de szerintem nem sokat 😊jjncaa
nem a túra termel bevételt hanem az UEFA juttatásai.

Az MTK játékosai egyébként fejenként átlag 1 milla prémiumot kapnak az EL indulásért, ami a jelenlegi 150-200k-s havi fizetésük mellé nem olyan rossz. Gondolom ez a zseton is ebből lesz fedezve, ismerve klubunk "politikáját".

mondjuk ha azzal számolunk hogy az első körben továbbmegyünk az 180.000 euró, a mai árfolyamon számolva az több mint 50 millió Ft, most nem azért de pl. egy MTK-nak mikor és honnan lenne ekkora bevétele?

Az EL valóban keveset fizet, de a BL ha jól tudom nagyságrendekkel többet, nem is beszélve a TV-s jogdíjakról, ha véletlenül az is lenne.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 546 — Lájkold a zsűrit!

Jah. Bár azért tudnék néhány játékost akinek örülnék ha kerettag lenne: Rudolf, Huszti, Tőzsér, Vadócz, Vass, Elek, Horváth G., Szálasi, Timár, Köteles...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Bevétel van, jól mondta mcnabb, csak a kiadás több. 😀
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
nem tudom a már hagyományosnak mondható üzbég vagy kazah túra mekkora bevételt termel, de szerintem nem sokat 😊jjncaa
A múlt heti Nemzeti Sportban foglalkoztak pont ezzel a témával.Akkor megszólalt a Kecskemét tulajdonosa és a tavaly a 3. körben búcsúzó Paksé is.A paksi azt nyilatkozta,hogy éppen pluszosan jöttek ki így,hogy tudtak több kört is menni,de az a 90ezer euró kompenzáció az Uefától körönként elég kevés,főleg olyan csapatoknak akik nem számolhatnak pl a tv-s jogdíjakkal sem,mivel ugye tavaly nem adott egy Paks meccset sem a Tv.Ergó ha nem akarsz veszteséggel kijönni ebből akkor legalább 2 kört nyerni kell :rolleyes:

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 897 — no es importante
nem tudom a már hagyományosnak mondható üzbég vagy kazah túra mekkora bevételt termel, de szerintem nem sokat 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 987 — a new hope (again)

3 db nemzetközi szinten futbalistának nevezhető védővel azért lesznek nehézségeink továbbra is... korhutot pl. simán bepróbáltam volna

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
helyes, ne hogy legyen bevételük is valahonnan 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 689
Nem engednék nb1-es csapatot európai kupában indulni.
több mint 12 éve
A Paks tavaly egész jó meccseket nyomott az EL-ben, a Kecsónál meg legalább van valami támadójáték-féle.

Amúgy szerintem meg ne induljon egyik magyar csapat se, úgyis csak orbitális égés lesz a vége megin 😊

több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/nem-indulhat-a-gyori-eto-az-europa-ligaban-2131253

Ezt nem hiszem el...

Csak a Honvédot ne....JC6
miért a Paks-Kecskemét duó mivel jobb?

Látom már lelkiszemeimmel Paks - VFB Stuttgart....

több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 702 — Invisible man
ez kemény, több okból is 😀

https://p.twimg.com/As9uTwICMAA-PDc.jpgjjncaa
Ugye milyen feltűnő a hajbeültetés? 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Most miért? Ha megkapják ott is a meccsenkénti két tizenegyest, akkor hosszabbítás után még akár a liechtensteini ezüstérmest is kiüthetik a kupából.