NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 180
88
19 órától, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
ez a hertha nem fog hosszabbításban vagy 11-sekkel nyerni... egyébként is semmi helyük az 1. osztályban.Hát ennyi.zinedine5még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayer
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
sajnálom őket de azért egy stabil bundesliga csapat nem így erősít mint ők tavaly nyáron...Hát ennyi.zinedine5még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hát ennyi.nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.davemayerájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayermég legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91
több mint 12 éve
nem csak egyet és akkor neccsnull? 1-2 volt az első.még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...Amadeus91Toten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
még legalább 2-t kéne rúgnia a Herthának...ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀davemayerAz első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91
több mint 12 éve
ájnc cu ájnc kérem alássan. Én most a Hertha-nak drukkolok, magam sem tudom miért 😀Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 085
Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.Double BToten Hosenék már fel is jutottak. Hertha 1-3s hátrányban, abból 2t kaptak hazai pályán...
több mint 12 éve
Az első percben vezet a Düsseldorf a Bundesliga osztályozó visszavágóján.
több mint 12 éve
Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?DuffNaív volt és elhitte, hogy Mesbahból előbb-utóbb kihozhat valamit, de rájött, hogy ez felejtős. Én mondjuk visszahoznám Taiwot és Urbyval kettejüket játszatnám. Ez nem rossz megoldás egyébként, van esze azért, így meg nem is muszáj igazolni baloldalra védőt, jöhet középre valaki, illetve ugye középpálya és támadószekció még... (És talán jön egy jobboldali védő is, de arra sokban nem mernék fogadni, inkább az előbbi két posztra fog csak jönni valaki.)
több mint 12 éve
Duff
3 162
Allegri azt mondta, h Urby lesz a balhátvéd köv. szezonban. 😛 De miért kellett eddig a többiek szerencsétlenkedését nézni baloldalt?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Rossi jó, ha decemberben bevethető lesz, de 20-at sosem ér jelenleg, a 10 is valóban soknak mondható. Nilmar marad sztem, akiért nagy harc lesz most az Zapata és Borja Valero.rossi a duplán szétszakadt keresztszalagjaival nem ér 20 milliót, még 10et is neccesen... :/peachIgaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.Stez
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.eaglesmcnabb
több mint 12 éve
rossi a duplán szétszakadt keresztszalagjaival nem ér 20 milliót, még 10et is neccesen... :/Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.Stez
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.eaglesmcnabb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Aha marha nincs olyan pont a szerzodesukben hogy ha kiesnek mehetnek mint anno 1-2 juvesnal.Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
Pénz beszél.
több mint 12 éve
Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.annyira nem vagyok benne a dolgokban, de gondolom pénz még mindig van ott azért, hoznak 2-3 másodosztály szinten sztárt, Senna marad, Canit megfűzik, Diego Lopez is alap gondolom, és már nem olyan lehetetlen a dolog.
Pénz beszél.
Rossi és Nilmar a legnagyobb kérdés, ha Rossi menne is 20 millión alul biztos nem adnák, abból meg be lehet tárazni jómunkásemberekből.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Igaz, kevertem őket. Mindegy, mindenki érti, mire gondolok.A kölcsön szerintem nem nagyon megy, senki sem hajlandó pusztán kölcsönvenni valakit rövidtávra. A másik meg, hogy ha kölcsönadom a csapatom húzóembereit, simán meglehet, hogy nem jutok vissza az élvonalba, akkor meg szopás van, mert végleg lelép mindenki. Senki sem akar másodosztályt, egy évre sem.
több mint 12 éve
Stez a primavera az olasz utánpótlásbajnokság, a spanyol másodosztály az segunda division, a helyükben egyébként arra törekednék h az értékeiket akik tényleg többre hívatottak mind a spanyol másodosztály azt megpróbálni ink kölcsönadni mint eladni.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha mondjuk szetkapkodjak a csapatot es elmegy a gerinc, akkor egyaltalan nem biztos, hogy fel tudnak allni jovore. Marpedig van ra egy tippem, hogy sokan tavozni fognak. Egyreszt nem akarnak szerintem masodosztalyban jatszani, masreszt ugye sok jobb csapatnak ez hatalmas lehetoseg, hogy most happolja el a csapat legjobbjait, erteken alul.
több mint 12 éve
szimpatikus csapat szó mi szó, de inkább a Zaragozának drukkoltam, full utolsó helyen álltak, amikor Pintér elkezdett játszani a kezdőben, akkor megnyertek 3 meccset egymás után és sikerült felkapaszkodni, az utolsó 5 meccsből is megnyertek 4-et, úgy hogy a csőd szélén állnak, még Pintért sem fizették ki nekünk. Ha ők kiestek volna a büdös életben nem jutottak volna fel jövőre. Ellenben a Villareal feljutásában biztos vagyok, nincs az az Isten hogy ne jussanak fel jövőre. Rossi sérülése rosszkor jött, + az az 1-2 rossz igazolás, de fel fognak tudni állni innen. 😊Bocs,hogy beoffolok itt a Mu-City párhuzamba.Hihetetlen amit a Zaragoza megint leművelt,utolsó 4 meccsét nyerve 31 pontról bent tudtak megint maradni,szinte lemásolva a tavalyi szezont :oSzerencsétlen Villarreal meg... Ha azt a csapatot most szétszedik: Rossi, Nilmar, Bruno, B. Valero, Gonzalo, Cani... Rengeteg remek játékos, nagyon nem jött nekik ki a lépés. Ja és ez meg van? Miután az "A" csapat kiesett a Primerából, a "B" csapatnak ki kell esnie a Segundából (ugyanazon klub két csapata nem játszhat azonos osztályban), ahol pedig középcsapatként nyomulnak. Ez még annyiban bonyolítja a helyzetet, hogy a "C" csapat viszont, amelyik most a negyedosztályban szerepel (Tercera división) nem kerülhet a harmadosztályba (Segunda B). Roigot is sajnálom azért.skizofita
JoeyPorter
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Hát ja, teljesen Leeds effektus jutott eszembe nem tudom miként vészelik túl azért ők nem egy Juventus nincs olyan háttérbázis, hogy ezt "könnyen" túl éljék, bár kitudja reméljük nem tűnnek el a süllyesztőben.Bocs,hogy beoffolok itt a Mu-City párhuzamba.Hihetetlen amit a Zaragoza megint leművelt,utolsó 4 meccsét nyerve 31 pontról bent tudtak megint maradni,szinte lemásolva a tavalyi szezont :oSzerencsétlen Villarreal meg... Ha azt a csapatot most szétszedik: Rossi, Nilmar, Bruno, B. Valero, Gonzalo, Cani... Rengeteg remek játékos, nagyon nem jött nekik ki a lépés. Ja és ez meg van? Miután az "A" csapat kiesett a Primerából, a "B" csapatnak ki kell esnie a Segundából (ugyanazon klub két csapata nem játszhat azonos osztályban), ahol pedig középcsapatként nyomulnak. Ez még annyiban bonyolítja a helyzetet, hogy a "C" csapat viszont, amelyik most a negyedosztályban szerepel (Tercera división) nem kerülhet a harmadosztályba (Segunda B). Roigot is sajnálom azért.skizofita
JoeyPorter
több mint 12 éve
Bocs,hogy beoffolok itt a Mu-City párhuzamba.Hihetetlen amit a Zaragoza megint leművelt,utolsó 4 meccsét nyerve 31 pontról bent tudtak megint maradni,szinte lemásolva a tavalyi szezont :oSzerencsétlen Villarreal meg... Ha azt a csapatot most szétszedik: Rossi, Nilmar, Bruno, B. Valero, Gonzalo, Cani... Rengeteg remek játékos, nagyon nem jött nekik ki a lépés. Ja és ez meg van? Miután az "A" csapat kiesett a Primerából, a "B" csapatnak ki kell esnie a Segundából (ugyanazon klub két csapata nem játszhat azonos osztályban), ahol pedig középcsapatként nyomulnak. Ez még annyiban bonyolítja a helyzetet, hogy a "C" csapat viszont, amelyik most a negyedosztályban szerepel (Tercera división) nem kerülhet a harmadosztályba (Segunda B). Roigot is sajnálom azért.
JoeyPorter
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
engem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Madrid, ha kiszednénk az egész kezdőcsapatot 😛JociKösz Joci 😀 Tőled nem vártam mást 😊
több mint 12 éve
szaba
10 689
Ezt akartam beírni, fuckyea vagy. 😀 A biztonsági szervezet kevés. Elég sok a rosszindulatú ember sajnos. 😕engem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Madrid, ha kiszednénk az egész kezdőcsapatot 😛JociEngem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Barca, ha kiszednénk Xavit és Iniestát. Szvsz rosszabbak lennének mint Messi nélkül. És nem, nem szeretnék flamewart indítani.FViktor93
egy kis érdekesség. Így nézne ki a spanyol bajnokság végeredménye ha Messi és Ronaldo góljait kiszednénk 😊 😛eaglesmcnabb
több mint 12 éve
Jó akkor vegyük ki az összes mezőnyjátékost hagyjuk bent a két kapust s akkor mindkét nagy kiesett 😛 oszt jövőre lehet mindenkinek izgalmas bajnokságot nézni bár akkor lehet a másodosztályra többen kíváncsiak lennének mint az elsőre 😀
több mint 12 éve
engem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Madrid, ha kiszednénk az egész kezdőcsapatot 😛Engem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Barca, ha kiszednénk Xavit és Iniestát. Szvsz rosszabbak lennének mint Messi nélkül. És nem, nem szeretnék flamewart indítani.FViktor93
egy kis érdekesség. Így nézne ki a spanyol bajnokság végeredménye ha Messi és Ronaldo góljait kiszednénk 😊 😛eaglesmcnabb
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Engem egy olyan táblázat érdekelne, hogy hol lenne a Barca, ha kiszednénk Xavit és Iniestát. Szvsz rosszabbak lennének mint Messi nélkül. És nem, nem szeretnék flamewart indítani.