Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
azért mert van hogy a sporik nektek kedveznek már kérdőre sem lehet vonni egy MÁSIK ítéletet /sporit? ne vicceljünk már tényleg, ezen a meccsen a TÖBBIHEZ képest semmit sem állt a játék.ha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.Nem jópofáskodok, csak elég nevetségesnek tartom, hogy pont a MU-sok kezdenek el bírózni...Sebii
más kérdés h ő sem segített 😕gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha a két keret erősségét megnézzük ez az egál remek eredmény a Unitedra nézve. Kaotikus szezon volt, és magunka kell nézni azért, hogy miért adtuk meg a Citynek a lehetőséget. Láss csodát pénzből lehet bajnokcsapatot csinálni. Én azért örülök, hogy a United nem ezt a fajta építkezést követi, már ha ezt lehet annak nevezni, nem így lett nagycsapat. A City így lett. Ezt a békát lekell nyelni. Csak egy dolog biztos, a Chelsea is csak megtörni tudta a United dominanciáját, és amíg a SAF éra tart a City sem lesz egyértelmű uralkodó. Ezt a bajnokságot megérdemelték. 89 pont, 2x legyőzték a Unitedet, jobb gólarány, a végén visszahozzák a sírból. Mi kell még, ez az Ő évük volt.
Múltkor láttam egy táblát egy City meccsen: "City are back!". Csak azt tudnám hova? 😀
több mint 12 éve
Dráma minden pályán apukám, ez kell a népnek :cool: Meg egy mindig jó 6. hely 😀😀😀
több mint 12 éve
Ne általánosíts, én itt csak egy MU-st látok pattogni, a többiek normálisan viselik, hogy elvesztették a bajnokságot.ha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.Nem jópofáskodok, csak elég nevetségesnek tartom, hogy pont a MU-sok kezdenek el bírózni...Sebii
több mint 12 éve
A Liverpool sokszor oda-vissza vert minket mégis mi voltunk adott esetben a bajnokok és legalább 10 ponttal vertük őket.Most mit szenvedsz ezen?! Gólkülönbséggel lettek bajnokok és? Sportban sokszor tizedmásodpercek döntenek, 1cm-eken múlhatnak 4-5 év munkája, bajnokságok is, ez most a Citynek kedvezett. Kit érdekel az azonos pontszám? Miért nem rúgott a United 5-6 gólt az uccsó 2 meccsne akkor? 8 pont előny volt nemrég erről lehetne max érvelni, nem hogy az uccsó meccsen ki sznvedett, meg hogy csak gólarány döntött. Ez a szabály és kész. Ha egymás elleni döntött volna azt is bukta volna a United.
Ez egy bajnokság emberek, illik nem elfelejteni. Megvertek minket 2szer, de nem szereztek több pontot nálunk. Lehet megcáfolni.davemayer
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nem kell bírózni. A United megkapja a bírói segítséget, éppúgy ahogy a City is megkapta. Csak ugye mindig az megy, hogy a Unitedet így nyomják meg úgy. A Cityt is nyomták.ha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.Nem jópofáskodok, csak elég nevetségesnek tartom, hogy pont a MU-sok kezdenek el bírózni...Sebii
89 az 89 pont. Szó nem érheti a ház elejét. Ez a United bőven túlteljesítette magát. Jövőre még jobb csapat lesz ez a United.
több mint 12 éve
vassadi
15 626
Inkább nyertek volna 8-0-ra, mint két éve a Chelsea, de ez... Hihetetlen.
több mint 12 éve
Sebii
3 582
ha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.Nem jópofáskodok, csak elég nevetségesnek tartom, hogy pont a MU-sok kezdenek el bírózni...
több mint 12 éve
A Liverpool sokszor oda-vissza vert minket mégis mi voltunk adott esetben a bajnokok és legalább 10 ponttal vertük őket.Ez egy bajnokság emberek, illik nem elfelejteni. Megvertek minket 2szer, de nem szereztek több pontot nálunk. Lehet megcáfolni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Micsoda thiller volt! Örülök a Citynek, nem lehet mindig a United! 44 év után megérdemelték.
több mint 12 éve
Akkor nem rúgjuk le nagyon őket. 😛Nyáron jön hozzánk az EPL-es Swansea City edző meccsre. Mennyire jók? 😊TheMileHighCityAhhoz képest, hogy mennyire kis költségvetésű klub, viszonylag gyenge kerettel, nagyon bátor támadófocit játszottak a nagyok ellen is. Szimpatikus csapat.Sebii
több mint 12 éve
majd megnézem pontosan, de a 93:xx-nél még a QPR-nál volt a labda, utána esett a gól az tuti. Amúgy melyik cserére gondolsz pontosan? Semmi időhúzás nem volt a meccsen, 1 (!!!) sem. Na ilyet nem láttam még soha, drámát már igen, de hogy nem volt se ápolás se üresjárat olyat még nem. Akkor hosszabbítanak 5 percet ha sokat áll a játék és az egyik csapat az egész meccsen csak az időt húzza, sokszor még ennyit sem csak 4-et.Volt még csere is, de mind1, a 93.-ban jött a gól, szal 3 v 5 nem oszt. 😀szabaBarton miatt nem állt a játék? Oh, bocs főni!szabaazért a 3 perc főni...davemayer
igazad van nem számít, csak a bajnoki cím múlt rajta. Nem lenne semmi bajom ha jobbak lennének, de amit ma is szenvedett ez a City az egy vicc volt.
Na mindegy,
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Azért le a kalappal a City előtt, mert megnyerte az utolsó 5 meccsét. Nem lehetett bírni ezt az iszonytató nyomást. Nem olyan, mint a Barca Chelsea, ahol passzív adogatás ment itt szöglet hegyek, szélről belőtt labdák. Ez nyomás volt a javából. Dzeko góljánál biztos voltam benne, hogy meg lesz neki. Haraszti mester, aki a legnagyobb United hater itthon sztem, azt találta mondani, hogy beérett Mancini gyümölcse... HAHAHA. Inkább az a 210 000 000 font érett be, mert ehhez képest a Chelsea nem volt összevásárolt. Megérdemelték, mert kevesebbet hibáztak a végén, mint a United.Így keserű a szám íze, mert közel volt a bajnoki cím, dehát ugye nem a QPRban kellett volna bízni, hanem nyerni otthon az Everton ellen, vagy nem kikapni Wiganben. Ez van.
Ma remekül játszott a United, a 0-5 reális lett volna. Jövőre nem tudom, hogy ez a City jobb lesz-e, szerintem nem, a United viszont igen.
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
szopjon le a city, ha igazi csapat lenne nyer 3-0ra és ünnepel. Kellett a Castle meg most a spori hogy ez meglegyen nekik GÓLARÁNNYAL. ViccdavemayerHa igazi csapat a United nem kap ki kétszer a City ellen, vagy veszít pontokat a sima meccseken. Ezt a bajnokságot nagyon megérdemelte a City. Mondom ezt úgy, hogy nagyon kedvelem a Unitedot is.
több mint 12 éve
szaba
10 689
Bajnok csapat! Bajnok csapat! És ez a lényeg, kit érdekel, hogy? 😀
több mint 12 éve
Biztos nagyon frusztráló lehet, hogy most nem a Unitednek fújtak. Megértem a felháborodást. Sir Alexnek lehet fel kellett volna hívnia a barátját: Sebiiha már ennyire jó pofa akarsz lenni, főokos úr, tudhatnád h hívták, a NU ellen.
más kérdés h ő sem segített 😕
ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
bogjosi
1 582
ez a bajnokság nem ezen a +2,3 percen ment el...azért a 3 perc főni...davemayermost tényleg csak 1 kérdésem van:Barton miatt nem állt a játék? Oh, bocs főni!szaba
úgy hogy folyamatos a játék a teljes második félidőben, nincs se fetrengés, 1 ápolás nem volt(!!!!) MIRE hosszabbít 5 percet?
maximum 3 de még az is csak jóindulattal.
szopjon le a city, ha igazi csapat lenne nyer 3-0ra és ünnepel. Kellett a Castle meg most a spori hogy ez meglegyen nekik GÓLARÁNNYAL. Viccdavemayer
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
most tényleg csak 1 kérdésem van:azért oda-vissza vertek titeket ha nem csal az emlékezetem.
úgy hogy folyamatos a játék a teljes második félidőben, nincs se fetrengés, 1 ápolás nem volt(!!!!) MIRE hosszabbít 5 percet?
szopjon le a city, ha igazi csapat lenne nyer 3-0ra és ünnepel. Kellett a Castle meg most a spori hogy ez meglegyen nekik GÓLARÁNNYAL. Viccdavemayer
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Jó,hogy már borítékoltam a City győzelmet és nem is kerestem streamet mára,inkább a Vidi-Győrt néz(t)em :cool: Nikolic 25 perc alatt megelőzhette volna Kulabát :/
több mint 12 éve
Sebii
3 582
Biztos nagyon frusztráló lehet, hogy most nem a Unitednek fújtak. Megértem a felháborodást. Sir Alexnek lehet fel kellett volna hívnia a barátját:
több mint 12 éve
Jimmy miért törölted a hsz-ed? most akartam rá válaszolni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
szaba
10 689
Volt még csere is, de mind1, a 93.-ban jött a gól, szal 3 v 5 nem oszt. 😀azért a 3 perc főni...davemayermost tényleg csak 1 kérdésem van:Barton miatt nem állt a játék? Oh, bocs főni!szaba
több mint 12 éve
azért a 3 perc főni...most tényleg csak 1 kérdésem van:Barton miatt nem állt a játék? Oh, bocs főni!szaba
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Sebii
3 582
Nyáron jön hozzánk az EPL-es Swansea City edző meccsre. Mennyire jók? 😊TheMileHighCityAhhoz képest, hogy mennyire kis költségvetésű klub, viszonylag gyenge kerettel, nagyon bátor támadófocit játszottak a nagyok ellen is. Szimpatikus csapat.
több mint 12 éve
szaba
10 689
most tényleg csak 1 kérdésem van:Barton miatt nem állt a játék? Oh, bocs főni!