Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Gattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
Egyik legnagyobb kedvencem...JC6
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gattuso 😕Egyik legnagyobb kedvencem...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 087
hoho ne is mond..Orosz elsőosztályt néztem és csak lestem mikor a "15ezret 500ból" tipó elment a 95. percben. Persze nem volt bunda....gondolom neked is volt olyan korszakod, amikor a tippmixen a finn2-es meccsek odds-ait böngészted 😛 sportfogadás meg Brazíliában is van tudtommalOnline sport közvetítések nézése ingyen magyar oldalon magyar és más nemzetközi nyelveken:ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...Amadeus91
http://movstream.do.am/publ/
MVM Paks - Vasas
NB1-es mérkőzés
Sport M: http://movstream.do.am/publ/sport/sport_m/2-1-0-66
😀
magyar sport csatornák élőbenss111
jó lenne a sportM stream a 30-for-30 miatt, de nálam most nem működikjjncaa
http://www.transfermarkt.de/de/inzaghi-und-gattuso-verlassen-ac-mailand/news/anzeigen_90218.html
ezért meg kár...Gerd Müller után Pippo Inzaghi a all-time 2. legjobb befejező csatár. Talán az egyetlen szimpatikus olasz playa, meg Del Piero, akkor ez már 2.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
és pont a vásás elleni meccsünket! 😀ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...Amadeus91Joci New Yorkból nézett Fradi meccset 😀kristof
több mint 12 éve
jó lenne a sportM stream a 30-for-30 miatt, de nálam most nem működikjjncaaén erről teljesen lemaradtam, jó hogy mondod 😀
JT Daniels fan
több mint 12 éve
gondolom neked is volt olyan korszakod, amikor a tippmixen a finn2-es meccsek odds-ait böngészted 😛 sportfogadás meg Brazíliában is van tudtommalOnline sport közvetítések nézése ingyen magyar oldalon magyar és más nemzetközi nyelveken:ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...Amadeus91
MVM Paks - Vasas
NB1-es mérkőzés
😀
jó lenne a sportM stream a 30-for-30 miatt, de nálam most nem működik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Nem tudom meddig van szerzodese Balenek de ha meg tobb mint fel ev akkor ugy tudom szabajtalan is.Bale megegyezett a Barcával.van egy fogadásom arra, hogy 35 millió euró alatt nem megy sehova Bale.
Mondjuk eddig is a Tottenhammel volt kemény dió a megállapodás, de szerintem 20-25 millióért odaadják, annyit meg penget is a Barca, vagy ad játékost+pénzt.Stez
Ez meg, hogy élő szerződésű játékossal megegyezik egy másik csapat, kizárva jelen esetben a Tottenhamet, még mindig hatalmas nagy csicska dolog, és büntetni kellene.
Stez örülsz Traorenak?Habi
Balet kedvelem kar lenne ha a Barcaba menne.
Amugy a Tottanhem ha okos most kirakja piacra lesz ra erdeklodo es joval tobbet kihuzhat a zsebekbol mint ami realis.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...Amadeus91Joci New Yorkból nézett Fradi meccset 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 087
Online sport közvetítések nézése ingyen magyar oldalon magyar és más nemzetközi nyelveken:ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...
MVM Paks - Vasas
NB1-es mérkőzés
😀
több mint 12 éve
http://www.transfermarkt.de/de/artem-rudnev/profil/spieler_103547.htmlRudnevs.
Rudnev, Rudnevs? mekkora karrier már, ZTE, Poznan, most pedig a HSV. Nem semmi a srác.Amadeus91
Mivel lett, így obligát S van a végén.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 087
http://www.transfermarkt.de/de/artem-rudnev/profil/spieler_103547.htmlRudnev, Rudnevs? mekkora karrier már, ZTE, Poznan, most pedig a HSV. Nem semmi a srác.
több mint 12 éve
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2012/05/11/Madarka_szallott_ra/Nekem is tetszik! A részletes dolgok pl. kimondottan bejönnek. a Hillsborough-i tragédiára emlékeztető 96 a lángokkal vagy a Liverbird. Kíváncsi vagyok mennyire simulós mez és hogy itthon hogyan lehet majd kapni, mert azért nem elterjedt túl sok országban a Warrior sports. 😊
egész szép lett!!!Divat
több mint 12 éve
Hogyne!Bale megegyezett a Barcával.van egy fogadásom arra, hogy 35 millió euró alatt nem megy sehova Bale.
Mondjuk eddig is a Tottenhammel volt kemény dió a megállapodás, de szerintem 20-25 millióért odaadják, annyit meg penget is a Barca, vagy ad játékost+pénzt.Stez
Ez meg, hogy élő szerződésű játékossal megegyezik egy másik csapat, kizárva jelen esetben a Tottenhamet, még mindig hatalmas nagy csicska dolog, és büntetni kellene.
Stez örülsz Traorenak?Habi
Ingyen jött, ez megint egy kamuigazolás volt, hogy elmondhassuk, telített a középpályánk és ezzel az indokkal ne kelljen a zsebünkbe nyúlni ezen a poszton való erősítésért. Egyszóval: LÓFASZ!
De nem lep meg, aki otthon van a Milan mercatoiban tudja, hogy minden évben ezt csináljuk, nem véletlen, hogy a középpályánk évek óta konstansan szar. Mert egy Nocerino, akit szintén kukáztunk és 100-ból 1 alapon be is jött, nem elég.
Gattuso vén és már szar, Van Bommel megy és öreg, Ambrosini vén és szar, Montolivo inkább támadásban és osztogatásban lesz jobb, Flamini fos és remélem megy, Boateng támad..
És igen, ilyenkor verem a fejem a falba, hogy miért nem hozzuk el az egy éve alig játszó, jó korban lévő Lassana Diarrát például, amikor megmondta, menni akar a Madridból, mert nem játszik? És nem, nem 15-20 milliónkba fájna... Nálunk egyszerűen hiányzik a kreativitás és a jó megfigyelők, akik még időben észreveszik ezeket a lehetőségeket. Mert itt nem arról van szó, hogy a 20-30 milliós játékosokra nem megyünk rá, hanem még az olcsón elhozhatóakra sem figyelünk oda, nem vesszük őket észre és nem kapunk rá az adandó alkalomkor.
több mint 12 éve
Bale megegyezett a Barcával.van egy fogadásom arra, hogy 35 millió euró alatt nem megy sehova Bale.
Stez örülsz Traorenak?
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Bale megegyezett a Barcával.Mondjuk eddig is a Tottenhammel volt kemény dió a megállapodás, de szerintem 20-25 millióért odaadják, annyit meg penget is a Barca, vagy ad játékost+pénzt.
több mint 12 éve
Luis Enrique az utolsó forduló után repül 😊3 hónapja várom ezt a hírt! 😀
Villas-Boas vagy Montella veszi át a stafétabotot
JT Daniels fan
több mint 12 éve
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/2012/05/11/Madarka_szallott_ra/egész szép lett!!!
|
több mint 12 éve
Sajnos amit vártam, beteljesült:All-time kedvenc. Miatta lettem először Lazio majd Milan-fan. Utsó években már alábbhagyott a soccer iránt érzett lelkesedésem, de azért ha tehettem akkor néztem csak azért Milan meccset, hogy lássam játszani.
Nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be Alessandro Nesta, hogy a következő idényben már nem a Milan alkalmazásában áll.
Az olasz sajtó szerint az 1976-os születésű védő a jövő szezonban a New York Red Bull csapatát fogja erősíteni; nem megerősített hírek szerint 2 éves szerződést kapott a Thierry Henryt is foglalkoztató csapattól. A sajtótájékoztatón azt mondta: “ez volt az utolsó évem a Milannál. Elhagyom a klubot és Olaszországot is”.
😕
Remek éveket töltött el nálunk, azt hiszem, hogy a klub egyik nagy legendája lett Nesta.
Sok sikert neki a továbbiakban!Stez
Imádtam/om a játékát.
Sajnos 2000-ben Wiltord lövése elment a lába között-alatt, de hát ilyen a futball. Meg sajnálom, hogy az összes VB-jén lesérült, de azért a VB-cím így is összejött neki. 😊
Számomra Ő a legnagyobb.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Geraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Ha jön megyek én is bérletért (120 km).
több mint 12 éve
Vasastól 2 pont levonva,ahogy az várható volt.Így valószínűleg meg is van a 2. kiesőJoeyPorterideje volt már, remélem 2006 után végre a helyükre kerülnek...
Gerzson sztem talán 2-3 szezon múlva tér vissza levezetni, de ne legyen igazam, és jöjjön előbb! 😊
|
több mint 12 éve
Jughead
5 304
Előre is elnézést, hogy ezt a témát megint előhozom, csak szeretném leírni a véleményemet a témáról. 😊 Nagyjából ugyanezt gondolom egyébként Ronaldoról is (annyi különbség, hogy ő már több csapatban bizonyított) , hogy ha majd a portugálokkal felmutat egy kiemelkedő eredményt, akkor lehet Pelé-Maradona szinten emlegetni addig versengjen csak MessivelCristiano Ronaldo a válogatottal elért egy EB 2. helyet és egy VB 4. helyet, ez azért nem a semmi kategória szerintem, bár igaz, hogy az még inkább Figo válogatottja volt, mint az övé, de akkor is ő volt az egyik vezetője már a portugáloknak. 😉 Szóval válogatott szinten is ért már el valamit, és sajnos ez egy ideig nem is lesz ennél több, mert egyszerűen ez a portugál válogatott messze van attól, hogy bármit nyerjen, bár bízok benne, hogy tévedek (Mourinhoval a padon sokkal több esélyt látnék rá 😊 ).
Messi ezzel szemben a válogatottal fel tud mutatni egy Copa America 2. helyet (ami szerintem a minimum az argentinoktól), és ennyi. És, ami ennél is fontosabb, hogy a válogatottban azért korántsem akkora ász, mint a Barcelonában, legalábbis egyelőre, éppen ezért vannak fenntartásaim vele szemben, és éppen ezért vélem úgy, hogy Cristiano Ronaldo jobb játékos. Hiszen míg Messi egy rendszerben tud nagyon jól játszani, addig Ronaldo már a 2. csapatában játszik ugyanolyan jól (az igazsághoz hozzá tartozik, hogy a válogatottban egyelőre még ő se villogott annyira a világversenyeken, na de majd idén). Persze ezért nem Messi a hibás, mert hülye lenne eligazolni, de szerintem ahhoz, hogy Messit tényleg kilehessen kiáltani a legjobbnak, ahhoz vagy az kéne, hogy a válogatott vezéreként elérjen valami nagy dolgot, vagy az, hogy a Barcában Xavi és Iniesta nélkül is az legyen ami most. 😉
több mint 12 éve
tegnap az mtv 1.-en (okosan az UEFA kupa döntő alatt... :rolleyes: )jó reggelt kívánok
leadták a bundáról szóló magyar dokumentumfilmet !
azért azon eléggé meglepődtem amikor arról beszélt egy fószer , hogy
a legutóbbi vb 5 ! meccsének eredményét előre közölte vele valami ázsia
brigád...
valszeg a legnagyobb top meccseken kívül
szinte bármi lehet bunda... 😕yooker
Egyébként!
Paul volt bundamaffia vezetője, amíg feltételezhetően féltékenységből el nem tették láb alól. Ilyen ez a popszakma...
Nyugodjék békében!
Sajnos amit vártam, beteljesült:
Nemzetközi sajtótájékoztatón jelentette be Alessandro Nesta, hogy a következő idényben már nem a Milan alkalmazásában áll.
Az olasz sajtó szerint az 1976-os születésű védő a jövő szezonban a New York Red Bull csapatát fogja erősíteni; nem megerősített hírek szerint 2 éves szerződést kapott a Thierry Henryt is foglalkoztató csapattól. A sajtótájékoztatón azt mondta: “ez volt az utolsó évem a Milannál. Elhagyom a klubot és Olaszországot is”.
😕
Remek éveket töltött el nálunk, azt hiszem, hogy a klub egyik nagy legendája lett Nesta.
Sok sikert neki a továbbiakban!
Mi meg hozzuk Ogbonnát, de kurva gyorsan. 😊