NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi  fırstrowsports.eu/soccerironroy
Mindig tv?baggio
Németország 😀ironroy
Ez se jó?
 www.telesport.hu/2014/09/06/nezze-itt-eloben-a-magyar-eszakir-eb-selejtezot/ (ja csak magyar ip-vel jó, bocs)

Több játékos énekli a himnuszt, mint aki nem, előrelépés!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 083
Jó estét, jó tolódást!!!

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Micsoda lelkes "Hajrá!" volt Zsuzsitól...
több mint 11 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi  fırstrowsports.eu/soccerironroy
Mindig tv?baggio
Németország 😀
több mint 11 éve
Mindig tv?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Hy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi  fırstrowsports.eu/soccer
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Bogdán nagyon remélem, hogy lelép a télen a boltonból mert sajnos megrekedet a fejlődése az elmúlt 1 évben...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem is ertem...pont Balogh az ,aki eleg gyenguska hetek ota...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Gulácsi kezd a kapuban mezőnyben pedig Balogh(ujpest) lesz a debutans.
Hat nagyon kivancsi vagyok mi sül ki ebből Pinyo...

Szerk:Nikolic is kezd.3-5-2 nem tunik rossznak.Gyurcso is.jo lesz ez.tamado csapat.

több mint 11 éve
Megsérült Gera.Nem játszhat holnap.Az eddigi meccsek alapján Kiskokó felkészül.Kérdés megéri-e betenni a "favágó" írek ellen..Kenny
Ugyan mibe sérült már bele nemzetünk porcelánlábú hőse?Bazzani
Biztos tul sok volt a Technokol....
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ligakupa-tiz-legiossal-kezdett-es-nyert-az-ujpest-2361339Amadeus91
Igy van.Jatszott az osszes csere...aztan meglatjuk ki marad telen...
több mint 11 éve
Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny
+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
Na ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..
Sokkal jobb játékos válhatott volna belole ha nem a vidibe megy az mtktol.Kenny
Vagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékosbaggio
Ezeket a mondatokat a "Kifogások magyar labdarúgók számára" című kézikönyvből másoltad? :pBazzani
Nincs kifogás, mert jelenleg is mb1-es kezdő játékos, de elég nehéz érvényesülni, mikor a kispadról is vinne a Fradi, a klubod, akinél pedig tényleg nincs esélyed a kezdőbe kerülésre, nem enged el, mert ne erősítsük a riválist... Helyette elküld kiesésért küzdő csapatokba.

---
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.Kenny
+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)baggio
Na ot sajnalom h anno nem jott a Fradiba.de ha jol tudom akkor a Fehérvár fúrta meg az üzletet..
Vagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékosbaggio
Ezeket a mondatokat a "Kifogások magyar labdarúgók számára" című kézikönyvből másoltad? :p

több mint 11 éve
tudom, hogy személyesen is ismered, de attól még egy MTK -> Videoton -> Puskás Akadémia -> Dunaújváros lista nem tűnik túl tudatos karrierépítésnek, még ha az utolsó kettő csak kölcsön iskaszo
[irony][/irony]

---
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
tudom, hogy személyesen is ismered, de attól még egy MTK -> Videoton -> Puskás Akadémia -> Dunaújváros lista nem tűnik túl tudatos karrierépítésnek, még ha az utolsó kettő csak kölcsön is
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
OFF
tegnap járkáltunk a belvárosban, néztem is, hogy mi a sz*r van, legénybúcsú lesz vagy mi, mert egy csomó emberke mászkált Irish Football mezben.
aztán rájöttem, hogy az északír szövetség az Irish Football Association, az ír meg Football Association of Ireland...
több mint 11 éve
Vagy ha Paulót nem kergetik el olyan hamar vagy nem hozzák elé Juhászt, vagy legalább amikor már egyértelműen jelzik felé, hogy nem számítanak rá, akkor elengedik oda, ahova menni szeretne... És ez csak egy játékos

---
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Meghallgattam Pinyő tegnapi beszédét. Látom, a kifogások keresése már megy.

Egyet tudok: az észak-írek futni fognak végig. Szóval ha nekik ugrunk egyből, akkor a 65. perc környékén jöhet a szokásos összeomlás.

Amúgy döntetlent érzek.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Persze hogy hülyeség, a német válogatottban nincs is magyar 😛Shilkor
Pedig van. 😊
 en.wikipedia.org/wiki/Dzsenifer_Marozs%C3%A1n

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Most direkt megnéztem a válogatott keretet. Azzal eddig is tisztában voltam, hogy Pintérnek Gőyrből ingerlik az ánuszát (gyengébbek gondoljanak a bábokra), de ez a kezdeti stádiumban lévő UTE fétis micsoda?flzoli
Arról az Újpestről beszélünk aki nem kapott ki a bajnokságban és összesen két gólt kapott?Bazzani
és amelyiknek a kezdője 10 külföldiből áll +1 magyarAmadeus91
Akárcsak a német válogatott.........csi77
Hülyeségre hülyeséget..... haladunk szépen előre.....Kroos
Persze hogy hülyeség, a német válogatottban nincs is magyar 😛
több mint 11 éve
Sokkal jobb játékos válhatott volna belole ha nem a vidibe megy az mtktol.

több mint 11 éve
+ Szekeres 😊 (írtam már korábban, hogy sajnos személyesen tapasztaltam, ez a "karrierépítés" itthon a külső körülményektől általában jobban függ, mint magán a játékoson...)

---
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 608 — a new hope (again)
Meg szabó jani 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sajnos igaz arra a bizonyos u20-as korosztályra,hogy talán csak Gulácsi és Korcsmár maradt a földön és építette tudatosan a karrierjét.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 239

Most meg a kutyának sem kell kb.Bazzani
Hogy a bánatba lett abból, ez a mostani?zinedine5
Amikor még a Samptól a Bariba kölcsönadták, akkor mondta az edzője, hogy nem 'üvegcipőben, kitűrt mezben' kellene az 'irányítót' játszania, mert nem elég jó hozzá, és így ez a játéktípus a felnőttek között kevés lesz, ő pedig nem hajlandó rajta változtatni. Sajnos igaza lett 😕