NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Onnantól kezdve hogy Kanta nincs a csapatban teljesen fölösleges beszélni hogy ki kéne meg ki nem 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "

MTI szerint ez lesz a kezdő.Kenny
nagyon csalódott lennék ha a 3 befejező játékos közül se Futács, se Nikolic, se Priskin nem kezdene. Nyilván Romániában nem fognak mert a 0-0 kell, de itthon szerintem nem ártana.

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
"Bogdán Ádám - Heffler Tibor, Lipták Zoltán, Juhász Roland, Vanczák Vilmos - Varga József, Tőzsér Dániel - Gyurcsó Ádám, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Rudolf Gergely "

MTI szerint ez lesz a kezdő.
Rudolf kivételével amúgy rendben van.Kenny
Én sem értem hogy Rudolf miben volt jobb, mint Nikolics, azt leszámítva hogy jobb százalékban rúgta a büntetőket... Ezen kívül Heffler helyett Korhut és akkor tényleg nem rossz. Gera helyett meg gondolom KisKokó jönne a félidő környékén.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 609 — a new hope (again)
Na ja, a vadócz-hajnal-koman tengely valszeg unikum lenne. Mi a közös bennük? Jelenleg egyiknek sincs klubja 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?Amadeus91
ha mondasz egy jobb szűrőt nála akkor nem.Kenny
vadócz! 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!

Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?Amadeus91
ha mondasz egy jobb szűrőt nála akkor nem.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207

Varga "kiugratom a román csatárt" Józsi rendben van hatosban?
több mint 11 éve

Rudolf kivételével amúgy rendben van.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétekKenny
Vanczákot nyilván azért hívta be, hogy kezdjen, hátha fejel pár gólt.
Esélyes lehetne Heffler is, de az meglepne ha Svájcból hazahívna valakit a padra.Höri
sőt, ebben rejlik Pinyő zsenialitása: Vanczák lesz a jhv, de nem fut fel😀
viszont az észak-írek nem számítanak erre, és a szélekre fognak figyelni. a középen támadt résben pedig majd Koman átszalad (Hajnal is lett volna, de most kallódik, amíg meg nem születik erre is a miniszteri rendelet, és hazaszerződtetik), kioszt pár forintos labdát a csatároknak, és egy kivételével mindet belövik.
az az egy pedig azért marad ki, hogy a kapus szögletre védhesse, amely pontrúgást Vanczák fog befejelni, hogy a következő meccsen is túlzottan tisztelje az ellenfél, és ugyanezzel a taktikával nyerhessünk ott is.
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 431 — Panthers fan
Csak az emlék kedvéért:
 sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/
Schleck
Nagy ügy, barátságoson Torghelle is vágott kettőt a németeknek 😛

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétekKenny
Vanczákot nyilván azért hívta be, hogy kezdjen, hátha fejel pár gólt.
Esélyes lehetne Heffler is, de az meglepne ha Svájcból hazahívna valakit a padra.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-itt-verre-megy-a-jatek-megpusztulnak-a-jatekosok-2361675Sebii
Pedig milyen jó játékosaink lennének ha az edzők nem akadályoznák őket abban, hogy harcoljanak/sprinteljenek edzésen...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
 www.nemzetisport.hu/spanyol_labdarugas/barca-itt-verre-megy-a-jatek-megpusztulnak-a-jatekosok-2361675
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
S ha azt mondja Pintér, hogy azért nincs keretben, mert a múltkori szövege miatt nem kell, simán elfogadom. De ugye azt kell mondnai, hogy hát megvannak az embereink, meg tavaly keveset játszott. Pofátlan szembeköpés.tüsi91
Nekem ez a kedvencem a témában:
"Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára."
Szóval háhááá nem te mondasz fel, hanem én rúglak ki.

Más: baggio bevetette kapcsolatait.
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-idobuntetes-a-futballban-ferguson-szerint-nem-kizart-2361669

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Priskin kezd, ez aligha kérdéses, hiszen idén már 1 gólos az NB1-ben. S ugye azt is tudjuk, hogy Szalai azért nem kerettag, mert tavaly kevés meccset játszott:
28 bundesliga meccs, 14 kezdő, 14 csere 1396 perc
7 BL, 3 kezdő, 4 csere, 432 perc
2 BL selejtező, 2 kezdő, 180 perc
3 német kupa, 3 kezdő, 228 perc

Ezzel szemben Priskin:
orosz 2., 6 meccs, 6 kezdő, 447 perc
izraeli bajnokság, 11 meccs, 5 kezdő, 557 perc
orosz kupa, 1 meccs, 0 kezdő, 38 perc

S ha azt mondja Pintér, hogy azért nincs keretben, mert a múltkori szövege miatt nem kell, simán elfogadom. De ugye azt kell mondnai, hogy hát megvannak az embereink, meg tavaly keveset játszott. Pofátlan szembeköpés.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Csak az emlék kedvéért:
 sportgeza.hu/futball/mindenidok/2014/08/25/di_maria_annyiert_mint_suarez_ennyire_a_manunitednel_sem_lehetnek_hulyek/
...
😀Schleck
ez jó, linkelj be még pár ilyen, és akkor talán helyben is lehetünk.
vébéről van anyag?
több mint 11 éve
Ha azert hagyta ki Szalait mert megvannak az emberei arra a posztra akkor Futaccsal kene kezdenie.
Mivel neki van a legjobb testfelépítése es o "verekszik" a legjobban.Priskin fog kezdeni,ami nem baj csak nyerjunk valahogy.
En 5vedovel állnék fel kozepen tozser varga .elottuk Zsuzsi lovrencsics es priskin.hogy ki lesz a jobboldali felfutó bekk ne kérdezzétek,mert az alap hogy balon korhut kezd.

több mint 11 éve
Rudolf mint megoldás, hát röhögnöm kell.
Igen, amikor ütöttük a svédeket, az a Rudolf nagyon nagy király volt, de azóta még csak a közelében nem jár annak a formának.
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanbaflzoli
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.Schleck
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?Amadeus91
2 órája írtad le, hogy szerinted négy normális játékosunk van, abból kettő szélső.Schleck
Stieber sérült - én normális játékosnak tartom - és a posztjára igazoltak egy Holtbyt, szerintem csereként fog játszani, kérdés, hogy mennyire lesz formában így. Egyébként még mindig Koeman elgondolása volt a legreálisabb-->bunker szervezetten, ha más nem, megúszni kevés bekapott góllal.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Igen, amikor ütöttük a svédeket, az a Rudolf nagyon nagy király volt, de azóta még csak a közelében nem jár annak a formának.
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanbaflzoli
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.Schleck
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?Amadeus91
2 órája írtad le, hogy szerinted négy normális játékosunk van, abból kettő szélső.

több mint 11 éve
szélső hátvéd nélkül, 1 Dzsudzsival?
több mint 11 éve
Csak az emlék kedvéért:

😀

több mint 11 éve
Majd ha Szalai bizonyított a mennyeiben, elhiszem, hogy jó.

több mint 11 éve
Szalai-Nikolics tökéletesen nem férne el egymás mellett szerintem. Egyébként úgyis egy csatárral fogunk játszani szerintem. A szélekre kell építenünk.

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Most egy Szalai-Nikolics csatárkettős elől, egy Juhász-Vinicius tengely hátul szerintem bőven adhatna egy ütőképes alapot, amivel nem kell bokafogó pucsítással nekiindulni a román katlanba

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 241
"25 éve nézek magyar focit de eddig Szalai volt az egyetlen akinél működött az hogy ha fellövik rá a labdát azt képes volt átvenni, tartani majd leosztani..."
Boda , Szabadi csávó , Fisherpali... csak páran 25 évből, háromból kettőt gondolkozás nélkül lecserélnék a szalaiakra ,és amúgy egyik se volt a válogatott gerince...Balog tornyok stb a második vonal...ide züllöttünk 25 év után. Akkor legalább választhattál, hogy kit szidjál,ki csíra, ki játsszon helyette... most? a keret kiválasztása is necces...