Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jól van már Toca, most minden hsz-edben Messin meg a Barcán fogsz élcelődni? Kicsit unalmas...
több mint 12 éve
Hiába minden ünneplés, 1-2 év múlva úgyis elveszik a bajnoki címet és odaadják a patyolattiszta internek 😂BáleszÉn mondjuk a Barcának adnám, Messi megérdemelné.
Mondjuk 5 csapatot kizárni az Inter elől az challange 😀
több mint 12 éve
Hiába minden ünneplés, 1-2 év múlva úgyis elveszik a bajnoki címet és odaadják a patyolattiszta internek 😂
több mint 12 éve
bebaszna idén is a törpe kapná, sztem Xanyi fogja! 😊hadd bújjanak, 3 évig barlangba voltak 😀
|
több mint 12 éve
FOOOOOORZAAAAAAAAA JUUUUUUUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zsocahogy előbújtak a Juve fanok 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem hiszem , az idei lesz az utolsó aranylabdája. Jövő évtől ugyanis Messi labdának fogják hívni és amíg 1 meccset is játszik az évben alanyi jogon megkapja. Meg lesz egy Chocker labda amit az akutális legjobb(nem Messi kap). Bár lehet erre is beszavaznák őt már ki tudja.Erre az idényre meg a jövő évre is???Matthew99Az Aranylabdát megkapta már?Matthew99Csak 3x.szaba
több mint 12 éve
Erre az idényre meg a jövő évre is???Csak 3x.szabaMagától értetődő, természetes dolgokat minek írjunk be?! 😀zavi27Az Aranylabdát megkapta már?Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
30!braxa88holnap/ma magunka varratjuk a 3 csillagot 3 barátommmal.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ja, és az orvosi stábot legyünk szívesek kibaszni nagyon messzire, ma csak 3-4 ember sérült meg...zolika26Nehéz olyan játékosokat frissen és épen tartani, akik egy évben 50 meccset tolnak le, szinte egyhuzamban... a bajnokságok végén mindig sokkal több a sérült...sajnos..
több mint 12 éve
Gratula az Internek, tartsák meg Stramaccionit és még csapat is lehet ott.Az utolsó mondatig egyetértek, bár ha nem Capello vagy bármi csoda folytán (kizárt) Guardiola jöjjön azt azonnal aláírnám. Juvénak grat, de ne az Internek köszöngessenek, mert csak előrehozta a bajnoki címet ami a jövő héten így is meglett volna 😊
Grat a Juvénak is, megérdemelten lettek bajnokok.
Nálunk meg egyrészt meg kell érteni h fiatalítani kell a kp-t, másrészt pedig muszáj lesz fejlődni a rangadókon ha jövőre akarunk vmit. Továbbá ne basszuk ki Allegrit mert valszeg rosszabb jönne...empty taxi
A jobb csapat nyert a bajnokságban, ennyi
Ja, és az orvosi stábot legyünk szívesek kibaszni nagyon messzire, ma csak 3-4 ember sérült meg...
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Duff
3 162
Maicon kis gólt baszottÖsszeszámoltam idén 19 meccset játszottunk "nagycsapat" (Juve Inter Lazio Napoli Udinese Barca Arsenal) ellen, amiből 3at nyertünk meg. (+7 X és 9 L) Szerintem Allegri is ludas ebben, egyszerűen képtelen változtatni az egyetlen taktikáján. Bár ezt párszor már átbeszéltük 😀
szuper, akkor erről ennyit
majd jövőre.. sajnos attól félek, már nem AllegrivelStez
több mint 12 éve
braxa88
12 534
30!
több mint 12 éve
Debrecen, Juventus, Man City, Real Madrid. Ha megnyeri a BL-t a Bayern akkor ez a szezon volt a legrosszabb amióta követem a futballt 😛davemayerHa a Bayern megnyeri a Bl-t akkor valahogy nem tud érdekelni 😛
Szvsz a City még nem biztos, lehet hogy bemakkolja a United.
több mint 12 éve
BAJONOK A JUUUUUUUUUUUUUUUUUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE 😀 😀 😀 😀 😀 nem hittem volna, hogy valaha ezt mondom de köszönjük Inter valamit visszaadtatok az elmúlét évek hányattatásaiból. Ez most valahogy fontosabb mintha a Barca nyerte meg volna a La Ligát majd jövőre mindkettő a BL döntőben meg Barca Juve 😛 de most örüljünk ennek (milyen fiatal képű, s gondolom fiatal is, az Inter edzője)
több mint 12 éve
Gratula az Internek, tartsák meg Stramaccionit és még csapat is lehet ott.Grat a Juvénak is, megérdemelten lettek bajnokok.
Nálunk meg egyrészt meg kell érteni h fiatalítani kell a kp-t, másrészt pedig muszáj lesz fejlődni a rangadókon ha jövőre akarunk vmit. Továbbá ne basszuk ki Allegrit mert valszeg rosszabb jönne...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ez tizi?és azért, amikor a kapus először a labdát üti el?
vicc
oké, kéz, de ilyenért nem szoktak egy derbyn tizit adniStez
több mint 12 éve
Debrecen, Juventus, Man City, Real Madrid. Ha megnyeri a BL-t a Bayern akkor ez a szezon volt a legrosszabb amióta követem a futballt 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem hittem volna, hogy Conténak fog sikerülni, de hosszú volt ez a böjt 😊
több mint 12 éve
Maicon kis gólt baszottszuper, akkor erről ennyit
majd jövőre.. sajnos attól félek, már nem Allegrivel
több mint 12 éve
ez tizi?szvsz fújható volt.
vicc
oké, kéz, de ilyenért nem szoktak egy derbyn tizit adniStez
egyszerűen szarok vagyunk ma, ennyi.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
ez tizi?vicc
oké, kéz, de ilyenért nem szoktak egy derbyn tizit adni
több mint 12 éve
ebből nem lesz W, nincs elég átütőerő a csapatbancsókolom Scudetto, a Juve nyerni fog
több mint 12 éve
OLesz az meg 6x os is hiszen egy ekkora hihetetlen istencsaszar embernek elore illik odaadni. Iden is megfogja kapni mert ugyan az osszes fontos meccsen szar volt de a kiscsapatok ellen a csapattarsai kinyalattak a segget.Csak 3x.szabaMagától értetődő, természetes dolgokat minek írjunk be?! 😀zavi27Az Aranylabdát megkapta már?Matthew99