NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-fradi-a-zold-feher-b-kozep-bojkottalja-a-derbit-2361309

Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....flzoli
Mint mondtam Legkésőbb novemberben vissza fogja engedni az ultrakat kubatov.Kenny
Vaaaagy bepöccen, és elzárja a pénzcsapot előlük (pl. Fidesz székház őrző-védő szolgálat és hasonlóak).

Írek ellen közel teltház lesz, a hazai meccseken tuti összejön majd átlagba 7000 ember egy jó ideig még, úgyhogy azt várhatjátok, hogy az egojával lenyelje ezt a békát és meghátráljon....

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-fradi-a-zold-feher-b-kozep-bojkottalja-a-derbit-2361309

Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....flzoli
Mint mondtam Legkésőbb novemberben vissza fogja engedni az ultrakat kubatov.

több mint 11 éve
Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.Kenny
Végülis VB óta erről beszélek XDToca
Robben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.Kenny
CR és Messi benne lesz nem kell aggódni, Maris/Robben/valamelyik német versenyzik majd a 3.helyértToca
Messit a sok tökkelütött Tahitiben, Burkina Fasoban és a többi helyen akkor is beteszi az első 3-ba, ha 1 percet sem játszott volna.... Azzal a "teljesítménnyel" amit prezentált a tavasszal maximum a TOP10 kellene befigyeljen neki.

Nálam CR, Robben, Lahm (mint vb győztes csk), Neuer, DM lenne az első 5, de hát biztos vagyok, hogy ebből jó ha maximum 2 ember lesz végül bent. Messit, Neymart és Suarezt még muszáj lesz benyomni valahogy

több mint 11 éve

Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Robben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.Kenny
CR és Messi benne lesz nem kell aggódni, Maris/Robben/valamelyik német versenyzik majd a 3.helyért
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
kit érdekel, tanult kollegánk megmondta BL elődöntőbe hogy kilóg lefele 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Robben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Végülis VB óta erről beszélek XD
több mint 11 éve
Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.

több mint 11 éve
Lehetett volna 1:8 is akár, teljesen mindegy. A buta brazilok is elhitték a VB előtt, hogyha Panama meg Dél-Afrika szintű csapatokat pofozgattak le tükör simán akkor tuti lesz a győzelem..... Hihetetlen mennyire semmit sem érnek már a barátságos meccsek, remélem az UEFA reformja javít majd a helyzeten valamit.

Ami a németeket illeti, az EB-re ennyi tehetségből még egy Pintér is össze tudna tenni egy esélyes csapatot. Nem kell őket félteni.

Ne legyen igazam, de szerintem Di Mariat összetörik majd a favágók angolföldön, úgy meg nehéz lesz tartania a mostani formáját

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nem kellett volna 4 bekapott góllal ünnepelni a 4. csillagot... De inkább itt kapjanak ki Neuerék, mint a Vbn. Egy biztos Löwnek lesz gondja bőven a következő hónapokban.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
Vigyázat még egy 4-4 kijöhet, melyikük tippmikszült 😛?
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
na ott van az a nyamvadt 1
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
Azert friss vilagbajnokkent igy beleszarni egy meccsbe.argentinok szepen játszanak,Mariska zseniális.Kenny
ráadásul hazai pályán, már a vereség is csúnyán néz ki de a 0-4 azért mégiscsak cinkes....

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A fenébe, hogy ez ne a VB döntőn jött össze..................... na mindegy azért nem rossz 😛dande
ne is mondd. 😕😕😕
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 165 — Így remélem megfelelek nektek.....
A fenébe, hogy ez ne a VB döntőn jött össze..................... na mindegy azért nem rossz 😛
több mint 11 éve
manuszka86 New England Patriots 2 453 — Patriots fan
azért most megkérdezném Perez úrtól hogy még mindig olyan jó ötlet volt eladni Di Mariát? 😀

több mint 11 éve
Elég jó a meccs! 0-3 😀XD
több mint 11 éve
Azert friss vilagbajnokkent igy beleszarni egy meccsbe.argentinok szepen játszanak,Mariska zseniális.

több mint 11 éve
Ez egy gyönyörű gól volt!
0-2 😀 8-)
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 536 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Van már kezdőcsapat estére,argentin???

Kíváncsi vagyok mi lesz a meccs....bár mindkét oldalon sok a hiányzó! 😕

TEVEZ lesz már???ZoliZoltán
Jó meccs lesz,de a németek szerintem bedarálják az argentinokat.2-3 gólos különbséget várok.Kenny
ez már meg van, de oda.

több mint 11 éve
na 0-1 😛

Szokásos Demi hiba utána egyből...
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Gomez kezd a németeknél. Be is készítettem ezt a linket, ha netán betalálna. 😀😀
 www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 11 éve

TEVEZ lesz már???ZoliZoltán
Jó meccs lesz,de a németek szerintem bedarálják az argentinokat.2-3 gólos különbséget várok.

több mint 11 éve

TEVEZ lesz már???