NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
63
12
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
34
12
Cleveland Browns - Buffalo Bills
28
11
New York Giants - Minnesota Vikings
21
6
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
19
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
18
8
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
17
6
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Vaaaagy bepöccen, és elzárja a pénzcsapot előlük (pl. Fidesz székház őrző-védő szolgálat és hasonlóak).www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-fradi-a-zold-feher-b-kozep-bojkottalja-a-derbit-2361309Mint mondtam Legkésőbb novemberben vissza fogja engedni az ultrakat kubatov.Kenny
Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....flzoli
Írek ellen közel teltház lesz, a hazai meccseken tuti összejön majd átlagba 7000 ember egy jó ideig még, úgyhogy azt várhatjátok, hogy az egojával lenyelje ezt a békát és meghátráljon....
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-fradi-a-zold-feher-b-kozep-bojkottalja-a-derbit-2361309Mint mondtam Legkésőbb novemberben vissza fogja engedni az ultrakat kubatov.
Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....flzoli
több mint 11 éve
Messit a sok tökkelütött Tahitiben, Burkina Fasoban és a többi helyen akkor is beteszi az első 3-ba, ha 1 percet sem játszott volna.... Azzal a "teljesítménnyel" amit prezentált a tavasszal maximum a TOP10 kellene befigyeljen neki.CR és Messi benne lesz nem kell aggódni, Maris/Robben/valamelyik német versenyzik majd a 3.helyértTocaRobben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.KennyMariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.KennyVégülis VB óta erről beszélek XDToca
Nálam CR, Robben, Lahm (mint vb győztes csk), Neuer, DM lenne az első 5, de hát biztos vagyok, hogy ebből jó ha maximum 2 ember lesz végül bent. Messit, Neymart és Suarezt még muszáj lesz benyomni valahogy
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ujpest-fradi-a-zold-feher-b-kozep-bojkottalja-a-derbit-2361309Csak nem lesz már ennek vége hihetetlen.....
több mint 11 éve
CR és Messi benne lesz nem kell aggódni, Maris/Robben/valamelyik német versenyzik majd a 3.helyértRobben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.KennyMariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.KennyVégülis VB óta erről beszélek XDToca
több mint 11 éve
kit érdekel, tanult kollegánk megmondta BL elődöntőbe hogy kilóg lefele 😀Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.KennyVégülis VB óta erről beszélek XDToca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Robben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.KennyVégülis VB óta erről beszélek XDToca
több mint 11 éve
Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.KennyVégülis VB óta erről beszélek XD
több mint 11 éve
Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.
több mint 11 éve
Lehetett volna 1:8 is akár, teljesen mindegy. A buta brazilok is elhitték a VB előtt, hogyha Panama meg Dél-Afrika szintű csapatokat pofozgattak le tükör simán akkor tuti lesz a győzelem..... Hihetetlen mennyire semmit sem érnek már a barátságos meccsek, remélem az UEFA reformja javít majd a helyzeten valamit.Ami a németeket illeti, az EB-re ennyi tehetségből még egy Pintér is össze tudna tenni egy esélyes csapatot. Nem kell őket félteni.
Ne legyen igazam, de szerintem Di Mariat összetörik majd a favágók angolföldön, úgy meg nehéz lesz tartania a mostani formáját
több mint 11 éve
Nem kellett volna 4 bekapott góllal ünnepelni a 4. csillagot... De inkább itt kapjanak ki Neuerék, mint a Vbn. Egy biztos Löwnek lesz gondja bőven a következő hónapokban.
több mint 11 éve
Vigyázat még egy 4-4 kijöhet, melyikük tippmikszült 😛?
több mint 11 éve
na ott van az a nyamvadt 1
több mint 11 éve
Azert friss vilagbajnokkent igy beleszarni egy meccsbe.argentinok szepen játszanak,Mariska zseniális.Kennyráadásul hazai pályán, már a vereség is csúnyán néz ki de a 0-4 azért mégiscsak cinkes....
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
A fenébe, hogy ez ne a VB döntőn jött össze..................... na mindegy azért nem rossz 😛dandene is mondd. 😕😕😕
több mint 11 éve
A fenébe, hogy ez ne a VB döntőn jött össze..................... na mindegy azért nem rossz 😛
több mint 11 éve
azért most megkérdezném Perez úrtól hogy még mindig olyan jó ötlet volt eladni Di Mariát? 😀
több mint 11 éve
Elég jó a meccs! 0-3 😀XD
több mint 11 éve
Azert friss vilagbajnokkent igy beleszarni egy meccsbe.argentinok szepen játszanak,Mariska zseniális.
több mint 11 éve
ez már meg van, de oda.Van már kezdőcsapat estére,argentin???Jó meccs lesz,de a németek szerintem bedarálják az argentinokat.2-3 gólos különbséget várok.Kenny
Kíváncsi vagyok mi lesz a meccs....bár mindkét oldalon sok a hiányzó! 😕
TEVEZ lesz már???ZoliZoltán
több mint 11 éve
Gomez kezd a németeknél. Be is készítettem ezt a linket, ha netán betalálna. 😀😀 www.tomnash.eu/gomez-button.html
több mint 11 éve
Van már kezdőcsapat estére,argentin???Jó meccs lesz,de a németek szerintem bedarálják az argentinokat.2-3 gólos különbséget várok.
Kíváncsi vagyok mi lesz a meccs....bár mindkét oldalon sok a hiányzó! 😕
TEVEZ lesz már???ZoliZoltán
több mint 11 éve
Van már kezdőcsapat estére,argentin???Kíváncsi vagyok mi lesz a meccs....bár mindkét oldalon sok a hiányzó! 😕
TEVEZ lesz már???