Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 287 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?t=60&v=gfjeDxq7SuY

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ez a Pető Zoli a legnagyobb forma.
Múlt héten kiakadt, hogy válogatott játékosa nem tudja lekezelni a labdát, plusz még ostorozta kicsit a csapatot. 1 hét múlva meg azt mondja, hogy Magyarország legjobb játékosai a Videotont erősítik.
Hehehehe
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
ez fura, hogy az Újpest -1-egy gólkülönbséggel hátrébb van a DVTK (-8) és a Videotonnál (-4), nem értem mi alapján rangsorolnak
az viszont durva, hogy a kieső és a 3. helyezett között 6 pont van, lemegy 3 forduló aztán simán zuhansz vagy 7 helyet😊 sajnos a zöldek már most bajnokok...
NB2
mennyeiben azonos pontoknál győzelmek száma számít
ZERO_L
Kösz
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 185 — situational football
ez fura, hogy az Újpest -1-egy gólkülönbséggel hátrébb van a DVTK (-8) és a Videotonnál (-4), nem értem mi alapján rangsorolnak
az viszont durva, hogy a kieső és a 3. helyezett között 6 pont van, lemegy 3 forduló aztán simán zuhansz vagy 7 helyet😊 sajnos a zöldek már most bajnokok...
NB2
mennyeiben azonos pontoknál győzelmek száma számít

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 489 — nabege2@yahoo.com
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 979
mindárt más egy debrecen elleni x idegenben, csak kár, hogy leestünk a hetedik helyre. Gyalázat, mennyire nincs támadójáték, a srác nem fogja sokáig bírni a tempót, hogy minden labda rá van bízva.

Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
a cselzi egyre erdekesebb.
ZoliMP
és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
értem én, hogy a Magpies ordenáré sz*r évek óta, bajaik súlyosbításaként idén McClaren lett a menedzserük, de azért ne már...
Mikey
azok után h a Bayern is tolt hasonlót én nem csodálkoznék ennyire
Negritis
és ott is volt egy játékos, aki ötöt rúgott, nem? micsoda véletlen! 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 035 — The Mathematician
ZoliMP
és az mi az, hogy a Man. City 20 perc alatt 6-ot, ismétlem hatot rúgott a Newcastle-nek?
értem én, hogy a Magpies ordenáré sz*r évek óta, bajaik súlyosbításaként idén McClaren lett a menedzserük, de azért ne már...
Mikey
azok után h a Bayern is tolt hasonlót én nem csodálkoznék ennyire

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 589
Nem,de egy plben keresnek annyit h ne kelljen bzndazni.ettol fuggetlenul benne lehet a pakliban.
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
Fúde szarok vagyunk már megint.

csak mondani kellett.fordítottunk is,attól függetlenül nézhetetlen a játékünk.

Szerkesztette: Kenny

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 687 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ZoliMP
Mikey
A bunda persze csak a pitiáner kis balkáni magyar legaljavilági emberek biznisze, a derék és makulátlan angolok sose vetemednének erre.....

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Hehehehe a "csapatom"
 www.youtube.com/watch?t=58&v=EjKcUJol02A

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 560
ZoliMP

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
egész jól muzsikál a Hertha

több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 589
több mint 10 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 688 — Poloska confirmed
Nehogy kiessünk.. : D
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 614 — Omar's Coming Yo!
Félidő V vége H.20-as oddsért leeshet a Fehérvárnak 😀

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 320 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
vlsz mEGÉRETT a világ a pusztulásra, mivel egy másodvonalbeli kapus, akinek volt pár jó éve, egy BOZSIK szintű zseni rekordjait ostromolja...
ozibozi
Ha ez valamelyest megvigasztal, 39 évesen még mindig Top 3 kapus között van a Mennyeiben. LOL

Szerkesztette: iktriad
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 418
vlsz mEGÉRETT a világ a pusztulásra, mivel egy másodvonalbeli kapus, akinek volt pár jó éve, egy BOZSIK szintű zseni rekordjait ostromolja...
ozibozi
Sic transit gloria mundi...
Sobri Jóska
ilyenkor jövök rá, hogy a fiam milyen okos, | vagy csak a világ nem vár el tőle túl sokat |

Szerkesztette: r.baggio
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 813 — #NoStress
ozibozi
Sic transit gloria mundi...

több mint 10 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Fő hír az NSO-n, hogy Feröer 3 alapembere hiányzik majd ellenünk... hova jutottunk... de ott lesz a "a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő" ..... 😀
gordon
a görögöket oda-vissza verték, ez sem zavar?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 418
több mint 10 éve
és még így se nyerünk 😀

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Fő hír az NSO-n, hogy Feröer 3 alapembere hiányzik majd ellenünk... hova jutottunk... de ott lesz a "a postás, a rendőr, a villanyszerelő, a szomszéd, a gázos és a díjbeszedő, a handlé, a szódás és a képkereskedő, a házmester, a fia és a kéményseprő" ..... 😀
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 494 — Ajmo Vatreni
Ez egy vicccc!!!
ZoliMP
ez nem vicc, ez az NB II hívó szava.
slowmotion
a próféta szóljon belőled