Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
oké, csak akkor ne keverjük bele a játékperceket, mert attól teljesen független ez az egésza bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)ozibozide akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
a bírói mérlegelésről írtam, pl ezért nem adták meg most a 11 est a Chelsea nek (a kiállítás miatt)de akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nemZERO_L
több mint 10 éve
egyértelmű, hogy nem volt piros, cserébe most egy teljesen egyértelmű 11-est nem adtak meg nekünk 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
de akkor azt írd, hogy "megint a nagy csapatnak fújnak"miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni.ozibozi
ne azt, hogy ez a 3. percben nem piros, mert ebből az jön le, hogy a 25.ben, 58.-ban viszont jogos piros, csak az első x percben nem

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
most elmegyek fürdeni, aztán ha visszajövök, és még nem vezet a Dinamó, akkor megteszem a PSG-t brahiból
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)hpeter93go first row pont eu, szóközök nélkül és természetesen pont helyett ponttal 😊
több mint 10 éve
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lcsak mert ha ez hasonló állásnál fordított helyzetben történik (kis-nagycsapat) az általam megnézett ezernél több meccs alapján nem szokott automatikusan megtörténni. bírói mérlegelés, ami nem helyes, de van
több mint 10 éve
Valaki tudna adni egy oldalt ahol vannak streamek? Amiket én ismerek, ott pont nincs az a meccs amit nézni akarok(Blackburn-Bolton)
több mint 10 éve
Jólvan a Chelseat is továbblőtte a bíró, grat... Csóró Ibra ezért pirosat 😕
több mint 10 éve
Oscar-díjas piros Londonban...

több mint 10 éve
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?ZERO_Lnem a mikorral van a gond, hanem hogy az egyből piros + tizi az általában dupla büntetés, sokan szeretnének ezen változtatni
több mint 10 éve
miért befolyásolja a piros jogosságát, az hogy mikor történt?

több mint 10 éve
11 es volt , de a kiállítás a 3. percben nem volt (kötelező)a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetbenoziboziegyébként mennyire volt jogos? csak szar felbontású videot láttam róla, de úgy tűnt, hogy a keresztező szöghöz képest egy centit nem vitte el oldalra a védő a német csávó lábátslowmotion
több mint 10 éve
a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetbenoziboziegyébként mennyire volt jogos? csak szar felbontású videot láttam róla, de úgy tűnt, hogy a keresztező szöghöz képest egy centit nem vitte el oldalra a védő a német csávó lábát
több mint 10 éve
a bíró mindjárt az elején eldöntötte a bayern meccset egy kiállítással. megnéztem volna mi lett volna az ítélet fordított helyzetben
több mint 10 éve
azért ez a Real nagyon megérdemelte volna, hogy kiessen. a tavalyihoz épp ellentétes utat járnak be, ahogy látom, kezdenek leereszteni, mikor 2014-ben jöttek fel.Idén eddig konstans szarok vagyunk nincs itt visszaesés. Nincs ki irányítson. Modric és Hámesz sérült. Bale önző és szar, CR formán kívül, Benzema nem kap labdát. Jobb szélen Arbeloa rohangál aki +1 ember az ellenfélnek, -1 nekünk.
Casillas meg mit keres még a kapuban? a szobrot már régen ledöntötte magáról, de már közröhej tárgya lesz ...csebi
több mint 10 éve
Na úgy nézz ki a Bognár Gyurit rehabilitálják majd, mert kell majd a "szakértelem" a stúdióba 😀www.nemzetisport.hu/bajnokok_ligaja_2014_2015/bl-az-mtva-es-a-sport-tv-elviszi-a-meccseket-a-digi-elol-2400079
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a bálnában körülbelül nettó 5 percC1 szektor, március 29. 😊SchleckEgy hete várok a kurva kártyára...peach
több mint 10 éve
C1 szektor, március 29. 😊SchleckEgy hete várok a kurva kártyára...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
azért ez a Real nagyon megérdemelte volna, hogy kiessen. a tavalyihoz épp ellentétes utat járnak be, ahogy látom, kezdenek leereszteni, mikor 2014-ben jöttek fel.Casillas meg mit keres még a kapuban? a szobrot már régen ledöntötte magáról, de már közröhej tárgya lesz ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕DuffLenne, ha nem sérülne le állandóan és tudna konstans jól teljesíteni egy nagy csapatban is
több mint 10 éve
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕Dufflehet azért, mert egy középszarban kurvajó', de középszar egy jó csapatban...😀
több mint 10 éve
Respect a Schalkenak megérdemelték volna, hogy továbbmenjenek 😕 Ez a Huntelaar még mindig valami kurvajó csatár, kár, hogy egy középszar Schalkeban tengődik 😕
több mint 10 éve
na most már 100% hogy de Gea-nak ez az utolsó szezonja a Unitedban, látva szegény Cassillast most már bármennyit ki fog érte fizetni a Real
BEARS BABY!
Sir Alex immortal