Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
http://www.youtube.com/watch?v=pMIQhpKr-kE&feature=player_embeddedAzt mondják Delio Rossi legközelebb már címmeccset vívhat. 😂 😂
több mint 12 éve
http://sportgeza.hu/futball/2012/05/04/bayern/Basszus így tuti a Chelsea W, nem is érdekük megnyerni már a bajoroknak 😀
több mint 12 éve
Hosszabbít: Gatta, Ambro, Zamb (mondjuk ez utóbbi az agyrém kategória)Gatta, Ambro be is jött Zamb helyett =re (G)Yepes kapott extensiont.
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
divatka 😊KURVAANYAD A DOZSAS BAZDMEG. En ute szurkolo vagyok. Ne adjatok mar a kinizsis geci ala a lovat.Fake💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋Divat
megint ennyire beittal ? 😀
több mint 12 éve
Ez a Stokes, aki a Celtic-ben tolja, volt Újpesten?JC6Ez a Celtices, az Arsenal-nevelés: http://www.transfermarkt.de/de/anthony-stokes/transfers/spieler_35587.html
Emmeg amelyik volt Újpesten, ez WHU-nevelés: http://www.transfermarkt.de/de/tony-stokes/profil/spieler_39034.html
Madden hates me.
több mint 12 éve
KURVAANYAD A DOZSAS BAZDMEG. En ute szurkolo vagyok. Ne adjatok mar a kinizsis geci ala a lovat.Fake💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
KURVAANYAD A DOZSAS BAZDMEG. En ute szurkolo vagyok. Ne adjatok mar a kinizsis geci ala a lovat.
több mint 12 éve
Így van! 😊zavi27 is, én isGogoKi még? 😂ZoliZoltánfake törzsgyökeres dózsás mégJoci
több mint 12 éve
pogramokTősgyökeres 😛szabaKi még? 😂ZoliZoltánfake törzsgyökeres dózsás mégJoci
több mint 12 éve
szaba
10 691
Tősgyökeres 😛fake törzsgyökeres dózsás mégJocite is dózsás vagy? 😂DivatKi még? 😂ZoliZoltán
több mint 12 éve
zavi27 is, én isfake törzsgyökeres dózsás mégJocite is dózsás vagy? 😂DivatKi még? 😂ZoliZoltán
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Ez a Stokes, aki a Celtic-ben tolja, volt Újpesten?JC6nem ez az arsenal neveltje, FM-ben standard igazolásom volt anno 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a Stokes, aki a Celtic-ben tolja, volt Újpesten?
több mint 12 éve
fake törzsgyökeres dózsás mégte is dózsás vagy? 😂DivatKi még? 😂ZoliZoltán
több mint 12 éve
"Az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága idén első alkalommal május 3-án tárgyalta a 2012/13-as bajnoki szezonra vonatkozó NB I-es és NB II-es licenckérelmeket. Az MTK Budapest itt, rögtön az első körben megkapta az NBI-es és a nemzetközi kupaszereplésre is jogosító UEFA-A licencet!"problem? 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
tejóég milyen két gólt akasztott Cissé...az év gólja volt ez a PL-ben de akár Puskás díjas is lehet simánkisvanek4hát ja, a második gól eszméletlen volt, el se akartam hinni... 😀 tegnap mondjuk nagyon gyengén játszottunk, megérdemeltük, hogy két ilyen góllal kaptunk ki. na majd az fa kupában meg a blben megmutatjuk! 😀
több mint 12 éve
A Juve nem fog hibazni, mi meg az Inter ellen max dontetlent jatszunk. Szamomra sajnos nem lerdes a scudettoo sorsa iden, en az offseasonra leszek kivancsi. Hova megy Guardiola, Allegrit valoban valtjuk-e? Mert ha igen, johet Capello, van Basten, Guardiola is akar... Kik erkeznek a mercatoban? Eddig egy tuti tavozo van, az pedig van Bommel, Bar Flamini sem fog uj szerzodest kapni, ez tuti. Eddig pedig jon Montolivo es azt beszelik, hogy a Barcas Keita is megegyezett Gallianival es ala fog irni hamarosan.StezAllegri marad, érvényes szerződése van, ha kirúgnánk kapna végkielégítést 😊
Mercato ami kb. reális:
Ami sztem kb. fix: Aquilani, Muntari, Maxi opció lehívás, Sári másik felét megvesszük
Bosman: Montolivo
Hosszabbít: Gatta, Ambro, Zamb (mondjuk ez utóbbi az agyrém kategória)
Érkezik Keita bagóért, Strootman vmivel többért
Lejáró és távozik: Bommel, Nesta, Seedorf, Flamini
Gyanítom idén is a védelembe Bosmanról akarunk cápázni, így kerülhet szóba Srna v. Douglas pl.
Taiwo gyaníthatóan el, Didac-Mesbah kettős vmelyike szintén megy (mondjuk lehet csak kölcsönbe)
Csatár akk jön ha Pato v Robinho távozik mégpedig akk valszeg Balotelli szvsz.
Plusz még asszem kukázunk egy 3. kapust.
Legújabb pletyi egyébként h KPB-t vinné a Margit (képzeljetek ide egy ízléses elutasítást) 😊
Madden hates me.
több mint 12 éve
A Juve nem fog hibazni, mi meg az Inter ellen max dontetlent jatszunk. Szamomra sajnos nem lerdes a scudettoo sorsa iden, en az offseasonra leszek kivancsi. Hova megy Guardiola, Allegrit valoban valtjuk-e? Mert ha igen, johet Capello, van Basten, Guardiola is akar... Kik erkeznek a mercatoban? Eddig egy tuti tavozo van, az pedig van Bommel, Bar Flamini sem fog uj szerzodest kapni, ez tuti. Eddig pedig jon Montolivo es azt beszelik, hogy a Barcas Keita is megegyezett Gallianival es ala fog irni hamarosan.
több mint 12 éve
113 éve ezen a napon alakult meg a Ferencvárosi Torna Club. 😊
több mint 12 éve
Hát annak nagyon örülnék ha Szardíniára menne a Juve, mert a meccset Triesztben rendezik 😀Hátralévő meccsek:Egészségedre én nem örülök mákos Milán :osorry minden juve érzelműtől, azért még mindig ti vagytok a favoritok a bajnokságban.davemayer
Azért az durva, hogy több mint 40 lőtt góllal valaki nem lehet gólkirály..... gratula a Realnak remélem a Király kupa azért meglesz, a Bilbaó lehet az EL és mindenki boldog 😊dande
Juve: Cagliari (i), Atalanta (o)
Milan: Inter (i 😀), Novara (o)
Érdekes lesz, a Juve idén a kis csapatok ellen nem eredményes, a Milan meg a rangadókon.
Szardínián simán benne van h pontokat veszít a Juve, az Atalantát pedig pont tegnap volt szerencsém látni h egy masszív csapat.
Túloldalt a Sintertől ősszel - amikor még szarabbak voltak, mint most - is sikerült kikapni, a Novara otthon viszont nagyképűség nélkül merem mondani h fix 1-es, idén jók vagyunk a kicsik ellen és ők már ki is estek.empty taxi
Amúgy meg most már kell, hogy érezzék a nyomást, összejöhet a végén az a scudetto 😊
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gratulálok minden itteni Real Madrid szurkolónak a bajnoki címhez. Megérdemelt!
több mint 12 éve
Hátralévő meccsek:sorry minden juve érzelműtől, azért még mindig ti vagytok a favoritok a bajnokságban.davemayerÉS BEJÖTT! egész nap valamiért azon agyaltam hogy nem nyer a Juve, végül megtettem a Lecce vagy x-et 4-es oddsért 😂davemayerEgészségedre én nem örülök mákos Milán :o
Azért az durva, hogy több mint 40 lőtt góllal valaki nem lehet gólkirály..... gratula a Realnak remélem a Király kupa azért meglesz, a Bilbaó lehet az EL és mindenki boldog 😊dande
Juve: Cagliari (i), Atalanta (o)
Milan: Inter (i 😀), Novara (o)
Érdekes lesz, a Juve idén a kis csapatok ellen nem eredményes, a Milan meg a rangadókon.
Szardínián simán benne van h pontokat veszít a Juve, az Atalantát pedig pont tegnap volt szerencsém látni h egy masszív csapat.
Túloldalt a Sintertől ősszel - amikor még szarabbak voltak, mint most - is sikerült kikapni, a Novara otthon viszont nagyképűség nélkül merem mondani h fix 1-es, idén jók vagyunk a kicsik ellen és ők már ki is estek.
Madden hates me.
több mint 12 éve
Remélem a spanyol sporikat benevezik valami tovább képzésre, mert ezt az idei teljesítményt nem lehet kirakni az ablakba. Egész idényben iszonyat gyengék voltak.
több mint 12 éve
No problem 😊sorry minden juve érzelműtől, azért még mindig ti vagytok a favoritok a bajnokságban.davemayerÉS BEJÖTT! egész nap valamiért azon agyaltam hogy nem nyer a Juve, végül megtettem a Lecce vagy x-et 4-es oddsért 😂davemayerEgészségedre én nem örülök mákos Milán :o