Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
ami tuti bunda volt az a fradi-pápa. És nem azért mert amúgy nem vernének meg minket hanem mert még magyar szinten is álltak a játékosok a gyepen és elcsesztek mindent. Ja most jövök rá a Honvéd meccsen is ugyanez volt 😀Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégiOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕JoeyPorter
Honvéd meccs bunda volt....??? 😉 :rolleyes:yooker
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégiOlyannyira is sok,hogy Dózsa ellen is el lett bundázva 😕
Honvéd meccs bunda volt....??? 😉 :rolleyes:yooker
több mint 12 éve
Szerintetek mennyi az esélye annak hogy a hétvégi Honvéd meccs bunda volt....??? 😉 :rolleyes:
több mint 12 éve
Sok mindenben egyetértünk. Számomra a nagy sztárok összehasonlítása mindig a válogatottnál kezdődik. Mivel az,hogy épp milyen csapatban vagy azért abba kell szerencse. Szerintem Messihez közel hasonló teljesítményt ebben a Barcában legalább 4-5 ember eltudna érni, persze jobbak valószínűleg nem lennének.szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊peachmessi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca
Válogatottban meg azért nagyjából kiegyenlítődik a dolog hisz ott a legjobbak vannak behívva. Mondjuk az edző kicsit árnyalhatja a képet, de azért ez az argentín válogatott keret mocsok erős és mégse jön ki belőle semmi.
Ebből számomra az jön le,hogy Messi nagyon jó ha megvannak a társai akik kicsit alkalmazkodnak hozzá illetve megvan ugyanaz a szervező képesség mint benne (Xavi,Iniesta).
Nagyjából ugyanezt gondolom egyébként Ronaldoról is (annyi különbség, hogy ő már több csapatban bizonyított) , hogy ha majd a portugálokkal felmutat egy kiemelkedő eredményt, akkor lehet Pelé-Maradona szinten emlegetni addig versengjen csak Messivel 😀
Amúgy meg ahogy mondtad az idő majd eldönti, lehet Messi nyer egy VB-t 2 év múlva aztán már nem tudok majd mivel védekezni 😀, bár ha Mou átveszi majd a Portugál válogatottat lehet CRnek nagyobb esélye lesz 😀
több mint 12 éve
szerintem nem ez nem feltétlen igaz, az ő idejükben ( főleg pelénél ) még a válogatott sikerek sokkal nyomatékosabbak voltak mint mostanában... nem vitatom fontosságát, sőt a szurkolóknak, játékosoknak sztem a mai napig az a csúcs, de nem a pénznek... messi klubsikereinek se pelé, se maradona a közelébe nem ért... m1, meddő vita majd az idő úgyis eldönti 😊messi minden idők egyik legjobbja, ha majd visszavonul pelével és maradonával fogják egy lapon emlegetni... az h ebben a világban teszi ezt ahol a sajtó előszeretettel kreál földöntúli hősöket nem az ő sara, és nem is a barcáé....peachLatod ez is túlzás.
Tudod mikor lesz az o neve Pelevel vagy Maradonaval egyenlo ? Majd ha valogatott szinten letesz valamit. Napjaink elitje akinek eredmenyessegehez hozzatartozik hogy olyan csapat van korulotte hogy az embertelen.Toca
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.Tocaígy legalább összeállhat a Ramos-Pique oszlop!!! 😊
|
több mint 12 éve
Puyol nem lesz ott a EB-n akár még para is lehet.
több mint 12 éve
Létavértesenés Ő hol játszik? 😊Divatno azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Könnyen emberedre akadsz;
Ha el nem férsz a bőrödbe',
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci
több mint 12 éve
és Ő hol játszik? 😊no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyesJoci
|
több mint 12 éve
Pepe az 1.számú jelölt ez kb. egyértelmű.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
legyen Liktápé a golden ból 😀
több mint 12 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!DivatLassan, Dózsás, húzd meg magad,
Majd kihúzunk mi belőle!
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
amúgy meg Fake tényleg nagy esélyes
több mint 12 éve
no azért Sanyi Gyuriról se feledkezünk meg, de sztem még Dini is befuthat!
|
több mint 12 éve
Xanyi egyértelműen 😀 A levegő ura!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nálam meg Fake.Nálam Maróti 😀AsbeeNálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 12 éve
Nálam Maróti 😀Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:Stez
több mint 12 éve
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.szabaNálam meg Kevin-Prince Boateng :cool:
több mint 12 éve
Blackburn - Wigan kiesési rangadó most, jó meccsnek ígérkezik, egy tyúk már beszaladt a pályára 😀
több mint 12 éve
szaba
10 696
Nálam amúgy Llorrente az aranylabdás.
több mint 12 éve
Igen!Mert?ZoliZoltáncsak mert a szaktársam csinálja, aztán így meglepően up-to-date vagyok 😀
több mint 12 éve
Igen!Mert?
több mint 12 éve
1-0 NOLAN barátom !!!ZoliZoltána west hames népsport blogot szoktad olvasni?
több mint 12 éve
1-0 NOLAN barátom !!!