NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
25 éve nézek magyar focit de eddig Szalai volt az egyetlen akinél működött az hogy ha fellövik rá a labdát azt képes volt átvenni, tartani majd leosztani... Plusz a kapu előtt is mutatott olyan dolgokat amik miatt lehetett látni hogy ő külföldön tanulta ezt a játékot (nem is akárhol ugyanis a Real mellett akkor a VFB akadémiája is híres volt). Mondom, nála lehetett felfedezni azokat a dolgokat amik egyébként nyugaton alapvetőek de nálunk már ezzel is simán ki lehet tűnni. A mai magyar labdarúgás nem engedheti meg magának hogy csak azért ne játsszon az egyik legjobb játékosa mert az összeveszett az edzővel. Itt nem olyan mély a merítés hogy teret lehet adni az ilyen személyes problémáknak, meg ilyen gőgös nyilatkozatoknak. Igaz volt ez az Egervári-Huszti meg a Koeman-Gera esetre is, igenis a munkájuk része az is hogy ezeket a konfliktusokat normálisan kezeljék, ha nem sikerül akkor viszonlátás. Már bocsánat de nekem sem fogadnák el a munkahelyemen hogy azért nem megyek be mert nem bírom az egyik munkatársamat... vicc

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 207
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...gordon
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉Jughead
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.Amadeus91
" Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra a válogatottban, mint akár Rudolf"
Kimaradt a "válogatottban" szócska.gordon
szarból elég nehéz ugye.
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...gordon
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉Jughead
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.Amadeus91
" Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra a válogatottban, mint akár Rudolf"
Kimaradt a "válogatottban" szócska.
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Rudolf hagyján,de még milyen nevek vannak a keretben,plusz aki győri automatikusan jár a meghívó.... :#

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
hagyjad, Rudolf van olyan jó mint ő.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
Az semmi, hogy MoM lett a csapata első meccsén a Bundesligában? És az újságírók szerint az első forduló 5 legjobbja között volt? Ez már egy olyan eredmény magyar szinten, ami nem hogy a keretbe, de a kezdőbe követeli az embert. 😉 Pláne, hogy ennek alig több, mint 1 hete volt, szóval forma alapján itt a helye a kezdőben. 😉
több mint 11 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.Amadeus91
hagyjuk már, mutass nekem még egy magyar játékost, akiért 6 millió eurót fizetnek. Dzsudzsák van még ilyen Moszkvában. Mutass még egyet, aki topligában rendszeresen játszik, aki az utóbbi időben BL-ben Real Madridok ellen játszott. Nem rakott többet le, mint Rudolf? Nyomd ki a fifát.
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.Amadeus91
Pedig te játszol a FIFA manager-el ha eurok alapján raknál össze egy válogatottat..gordon
nem, szimplán arról van szó, hogy jelenleg Szalai az egyetlen nyugaton is piacképes játékosunk, nem véletlen.
több mint 11 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.Amadeus91
hagyjuk már, mutass nekem még egy magyar játékost, akiért 6 millió eurót fizetnek. Dzsudzsák van még ilyen Moszkvában. Mutass még egyet, aki topligában rendszeresen játszik, aki az utóbbi időben BL-ben Real Madridok ellen játszott. Nem rakott többet le, mint Rudolf? Nyomd ki a fifát.
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.Amadeus91
Pedig te játszol a FIFA manager-el ha eurok alapján raknál össze egy válogatottat..
több mint 11 éve
Dárdai Palit tudom idézni a 2009-s híres Németh Krisztiános interjújából; "olyan nincs, hogy egy Huszti Szabolcs nem fér bele a válogatott rendszerébe. Ha kell, akkor megnézem a jó játékosaim; Huszti, Hajnal, Gera, őket felrakom a mágnestáblára aztán köréjük építek csapatot". Ennyi. A mai válogatottnak úgy kéne indulnia, hogy Szalai, Dzsudzsák, Stieber, Bogdán és utána köréjük építeni olyanokat, akikkel ők együtt tudnak játszani.
több mint 11 éve
Mert a bundásban játszik hívjuk be automatikusan? Ne értsetek félre nem vagyok Pintér mellett de Szalai gyakorlatilag semmivel sem rakott le többet az asztalra, mint akár Rudolf..Arc van, szív nincs, ezt bebizonyította már párszor...
több mint 11 éve
hihetetlen, hogy Huszti után sikerül elkergetni a másik olyan játékost is a válogatott környékéről, amelyik valamilyen szinten jegyzett is esetleg. Lófasz lesz itt, nem kijutás, örülhet a csipetcsapat, ha megúszza 3-mal a bukaresti bulit.
több mint 11 éve
Nem értem ezt a nagy Szalai mizériát. Futács játszik helyette. Mi itt a baj?
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ezt komolyan lenyilatkozta Pinyő ?

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
„Csak a tisztánlátás végett nyilatkozom a témáról: Ádám olyan meghívást akar visszautasítani, amit nem is kapott meg, hiszen most vasárnap, Észak-Írország ellen más játékosokat hívtam meg az ő posztjára" alá Pintér....

Hihetetlen nagy gyökér ez az ember. Ha már nyilatkozni nem tud, legalább értsen a taktikához, ha még ahhoz sem, hát akkor válogatni tudjon. Nos ez sem jött össze, akkor legalább jó motivátor legyen. Hát őőőő nem talált. De legalább olcsó volt.

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 410
 www.mifocink.com/?p=4972
Szalairol.
lehet h nem volt jo a valogatotban az utolso meccsein de o az egyetlet aki a top ligaban szerepel.
luxus kihagyni.
ugyanolyan luxus volt husztit is hagyni menne.
rohad az egesz.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Szalai...
Az előrelépés megkerdojelezhetetlen...

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Lemondott Mátyus Jani! #dráma

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 503 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ami a németeket illeti, az EB-re ennyi tehetségből még egy Pintér is össze tudna tenni egy esélyes csapatot. Nem kell őket félteni.
flzoli
Dehogyis. Elmenne a 2 év arra, hogy megtanítsa a csapatot tolódni, és ezalatt elúszna a kijutás.
Khedira mindent megnyert, csak szólok 😉gabtsi
EBt még nem.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Bajnokságot tuti nem nyert, sajnálom 😉Toca
viszont lehetett a vébén látni, hogy akkor táltosodott meg a német csapat, amikor az ő számát mutatták fel cserénél. | kár, hogy a piros oldalon 😀 |
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Bajnokságot tuti nem nyert, sajnálom 😉
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
na jó azért köcsög vagyok de egyik sem rajta múlt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Messit a sok tökkelütött Tahitiben, Burkina Fasoban és a többi helyen akkor is beteszi az első 3-ba, ha 1 percet sem játszott volna.... Azzal a "teljesítménnyel" amit prezentált a tavasszal maximum a TOP10 kellene befigyeljen neki.

Nálam CR, Robben, Lahm (mint vb győztes csk), Neuer, DM lenne az első 5, de hát biztos vagyok, hogy ebből jó ha maximum 2 ember lesz végül bent. Messit, Neymart és Suarezt még muszáj lesz benyomni valahogyflzoli
Hát igen, ahogyan vb-n MVP lett Messiből simán odaadhatják neki aranylabdát is. CR megérdemelné újra és szerintem Lahm is, mert amellett, hogy csapatkapitány volt, védekező középpályásként is megállta a helyét és ott is világklasszis teljesítményt hozott. Neuer nálam a világ legjobb kapusa most, de ha anno 2001-ben Kahn nem kapta meg, akkor ő sem fogja most...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Khedira mindent megnyert, csak szólok 😉

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Mariska szepen csendben bejelentkezett az aranylabda top3ba.Kenny
Végülis VB óta erről beszélek XDToca
Robben,CR,Maris.amibol Robben nyer.legalabbis nalam.Kenny
CR és Messi benne lesz nem kell aggódni, Maris/Robben/valamelyik német versenyzik majd a 3.helyértToca
Messit a sok tökkelütött Tahitiben, Burkina Fasoban és a többi helyen akkor is beteszi az első 3-ba, ha 1 percet sem játszott volna.... Azzal a "teljesítménnyel" amit prezentált a tavasszal maximum a TOP10 kellene befigyeljen neki.

Nálam CR, Robben, Lahm (mint vb győztes csk), Neuer, DM lenne az első 5, de hát biztos vagyok, hogy ebből jó ha maximum 2 ember lesz végül bent. Messit, Neymart és Suarezt még muszáj lesz benyomni valahogyflzoli
Suarez nalam be is ferne,ha a harapast nem nezzuk. De a FIFA tuti nem tolja be ,Neymar meghat nem csinalt kvazi semmit. CR bl gyozelem,Messi VB donto es MVP (haha) + valaki ,DiMariska nyerte a legtobb mindent es ha nincs a serulese... Lahm , Neuer VB + bajnoksag (bar se vedo se kapus nem lesz bent) esetleg Muller. Illetve Robben johet meg szoba.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 460 — nabege2@yahoo.com
a hazai meccseken tuti összejön majd átlagba 7000 ember egy jó ideig mégflzoli
1. idővel tényleg oda lesz a varázs
2. ha pl x lesz a nagyvezír csapata és bukta a nagy rivális Újpest ellen, mennek le 6-10 közé. Pikk-pakk lemegy minimum egy ezressel a nézőszám. A 20e-s stadionban (hangulattalanul) nagyon hülyén néz ám ki 3-4e ember.