Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Az elmúlt 3 meccsen összesen nem volt 3 csatár a pályán...de legalább sorra rúgtuk a gólokat!
Sixo

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Ennek a fantasztikus háromcsatáros ultraoffenzív hungárise tikitakának az lesz a vége, hogy kapunk még két kontragólt és csak egyet lövünk a garbage timeban. Meglássátok.
több mint 10 éve
Égni kellett a szünetben a háromcsatáros játékhoz"Gyáva népnek nincs hazája"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Végre értelmes cserék! Storckot kirúgták már az 1. félidő végén?
több mint 10 éve
Vazzzzzzzzzzz! Elemzés:"..badást próbáltunk kezdeményezni..."

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 10 éve
Sok-sok szmájli!!!!!Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Jöhet az onside kick. Bár aközben is tökön rúgná magát a csatárunk[/b]. Jobb lenne ha az öltözőbe letennék a mezeket és a stadionból jutnának ki fiaink nem az EB-re.
bobi0092
Matthew99

több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Jöhet az onside kick. Bár aközben is tökön rúgná magát a csatárunk. Jobb lenne ha az öltözőbe letennék a mezeket és a stadionból jutnának ki fiaink nem az EB-re.
bobi0092

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Vagy tedd be a feröeri kapus módosított képét avatarnak, ez minden reményünk
bobi0092

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.Végül is buttfumblet még nem láttunk soccer pályán, hátha most ez is összejön.
bobi0092
több mint 10 éve
Én azt mondom a második félidőben menjünk neki a 4th downoknak is, nincs vesztenivalónk.
több mint 10 éve
megvolt a legnagyobb helyzetünk
több mint 10 éve
néhány játékosunk ellenállása az ellenféllel szemben 0 😊 1-2 meccset megleshetnének a most zajló rugby világkupáról 😊
több mint 10 éve
Valaki üsse már le ezt a feröeri kommentátort..Hangosabban beszél mint Hajdú, pedig 1 szektorral odébb van..
több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszaniLegalább nem kapunk több gólt, rúgni meg úgyse rúgnánk.
baggio
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszaniArra gondolnak hogy Erdély Csanàd hazajön az Usábòl a válogatott hokimeccsre.
baggio
több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszani...és a tv adást is megszakítják!!!! 😊 (hátha!)
baggio

több mint 10 éve
Megy a "lesz még Erdély Magyarországé", így a második félidőt már zárt kapuk előtt kell játszani

---
több mint 10 éve
Nyugi, csak pihennek a 2. félidőre a fiúk. Amúgy az elég gáz, hogy egy közértes megverte Gerát, nem is egyszer.Szó szerint elküldte a közértbe, hogy nézze meg, nincs-e ott.
Coolearie
több mint 10 éve
Hülyére mondjuk senki nem verte őket, de 1-0-ra nagyon verhetők. Igen, még általunk is, még könnyebb is lesz Athénban, ott majd mi kontrázhatunk 😊A jó hír, hogy a görögök is ultraszarok, meg kell őket verniDárdai idején is ultra szarok voltak, mindenki hülyére verte őket csak mi nem.... DE majd most összekapják magukat a srácok és Athénban nyernek, ügye? 😊
Jakehomer
ZERO_L
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Szerintem kifejezetten jól tartjuk magunkat.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Nyugi, csak pihennek a 2. félidőre a fiúk. Amúgy az elég gáz, hogy egy közértes megverte Gerát, nem is egyszer.
több mint 10 éve
Pedig annál jobb felkészülés nincs egy magyar komoly téttel bíró soccer meccsre. Tapasztalat alapján körülbelül ugyanolyan arányú a sikerélmeny mindkettőn...Nem mindenki néz Jags meccset ...Ez siralmas😕Nem siralmas, csak a szokásos.
ZoliMP
iktriad
Sixo
több mint 10 éve
Kádár te barom, végre van hely, erre rálövöd!