NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
18
8
19:00
New Orleans Saints - New York Jets
7
6
Cleveland Browns - Buffalo Bills
5
3
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
4
3
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
19:00, MAX4
New York Giants - Minnesota Vikings
2
2
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem jobb nem is látni közelről azt a szerencsétlenkedést, amit a labdával művelnek, pláne a 16-os környékén 😊Ja hogy ez a coaches' film, akkor fasza 😊Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik ígybaggio
Amikor a középpályán van a labda, akkor tényleg jól lehet figyelni a mozgásokat, de amikor odakerül a 16-osra a labda, akkor már jobb lenne egy közelebbi kép.Jakehomer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Rudolf Kiskoko Es
Nikolic Futacs csere.
Kedvelem Nikolicot,1helyzet is eleg neki es bebassza de teljesen súlytalan.elnyomjak.
több mint 11 éve
Ja hogy ez a coaches' film, akkor fasza 😊Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik ígybaggio
Amikor a középpályán van a labda, akkor tényleg jól lehet figyelni a mozgásokat, de amikor odakerül a 16-osra a labda, akkor már jobb lenne egy közelebbi kép.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Vki magyarázza már el miért kell minden beadásánál amikben semmi veszély felordítani mintha gólhelyzet lenne....???
több mint 11 éve
Győri duót elfelejthetnénk....Rudolfnak egy jó passza sincs......Korhut is elférne, bár Balogh jó, mondjuk nem egy poszt lenne azért.
több mint 11 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉn pedig azt hittem, hogy sokan szeretnék, ha távolabbról mutatná a játékot a kamera itt is meg amfociban is, de ezek szerint egyedül vagyok a véleményemmel 😊 nekem jobban tetszik így

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Rudolf mint kp teljes homály, Zsuzsit pedig visszafogja a hajába száradt madárürülék...
több mint 11 éve
Rudolf...ez egy nyomorék...
több mint 11 éve
Gyurcsó és Balogh tetszik eddig. Ludi meg... 😀
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy a kommentátor, hogy kifolyik a szemem a közvetítéstől vagy Rudolf labdabiztonsága az idegesítőbb.Tocaegyértelműen a kasztrált az
több mint 11 éve
Kiváncsi vagyok h rudolfnak mikor sikerül először úgy labdába érnie, hogy annak haszna legyen.... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Nem tudom, hogy a kommentátor, hogy kifolyik a szemem a közvetítéstől vagy Rudolf labdabiztonsága az idegesítőbb.
több mint 11 éve
Fradi nevelés.ugyes kreatív gyors playerEz a Balogh amúgy ki a tököm?gabokockaBalogh Balázs.Újpest! 😊ZoliZoltán
több mint 11 éve
Ez a Balogh amúgy ki a tököm?gabokockaBalogh Balázs.Újpest! 😊
több mint 11 éve
Ez a Balogh amúgy ki a tököm?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Viszont egyenlőre csak az észak-írek nótáját hallom...
több mint 11 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?TocaÉs túl magasan is van a kamera. Persze ez is egy üzenet, hogy ki kell menni a meccsre , nem tévén nézni 😛
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Fifát biztos így nyomják.
több mint 11 éve
Ezt akartam én is megemlíteni, ennél távolabbról nem lehetne közvetíteni?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Csak nekem fura hogy 2014-ben egy kurva messze lévő középső kamerából látszódnak a kis hangyák egy közvetítésen?
több mint 11 éve
www.stream2u.me/watch/41313/1/Uefa-Euro-2016-Qualifying--Hungary-vs-Northern-Ireland.html ha másnak is kellene!!!
több mint 11 éve
Nem vagyok túl optimista....
több mint 11 éve
Igen próbáltam csak magyar IP...Ez se jó?Németország 😀ironroyHy! Valaki tudna adni egy linket a magyar-ír meccsre? mert itt még semmi fırstrowsports.eu/soccerironroyMindig tv?baggio
www.telesport.hu/2014/09/06/nezze-itt-eloben-a-magyar-eszakir-eb-selejtezot/ (ja csak magyar ip-vel jó, bocs)
Több játékos énekli a himnuszt, mint aki nem, előrelépés!baggio