Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
többen vannak a stadionban maximum 😂vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánmégis miben?eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a tabellan elfoglalt helyunkben ! csak a rossz iranyba !vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánmégis miben?eaglesmcnabb
vagy
onmagunk alazasaban !
több mint 12 éve
mondjuk a labda nincs a ződeknél...
több mint 12 éve
vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!ZoliZoltánmégis miben?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
vezetnek a tetvek...nem hiszem el...jobbak vagyunk pedig!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ennél az Eninfulnál soha nem játszott gyengébb játékos Újpest mezben.BazzaniHat azert van rendesen konkurencia, de abban mindenkepp egyetertek h egy kabare ez a maki.
Ha elhinnem h mindenki szintisztan csak a jatektudasa miatt jatszik v sem akkor komolyan megkerdeznem
h mit alazhat het kozben edzesen h minden hetvegen beeszi a fene a kezdobe ? 😀
több mint 12 éve
Ennél az Eninfulnál soha nem játszott gyengébb játékos Újpest mezben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
ezt te eltudod rola kepzelni ? 😀vagy pont hogy nem ivott 😉davemayerDétárinak mi baja?ivott.Fake
Egy mondatot nem tud végigmondani. Hörög, krákog.Bazzani
edit hat ez nagyon komoly 😀 firstrowon kozvetitik ezt a rakasszart 😀
több mint 12 éve
vagy pont hogy nem ivott 😉Détárinak mi baja?ivott.Fake
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Détárinak mi baja?ivott.
több mint 12 éve
Détárinak mi baja?Egy mondatot nem tud végigmondani. Hörög, krákog.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Egy jó 0-0, 0-1re számítok,de mindegy is csak a lilákok ne nyerjenek 😛 Majd fashion kiszurkolja :cool:
több mint 12 éve
Ez előtt a meccs előtt sosem vagyok optimista.....de ma nyerünk! 😊
több mint 12 éve
ugyanezt akartam írni, ennyire szánalmasan gyenge még nem volt egyik csapat sem, kiváncsi vagyok hogy csak 2 jó csapat tud-e jó meccset játszani vagy 2 egyformán rossz is képes-e rá... 😀Gyerünk gyerekek, ma csak a győzelem elfogadható! Hajrá Lilák!zavi27Elolvastam a két kezdőcsapatot.
Nem tudom, hogy valaha volt e egyszerre ennyire gyenge ez a két csapat...
Hajrá lilák, de rosszat sejtek.Bazzani
6-6-ot várok 10 védelmi hibával és 2 11-essel. 😂
FRADI!!!!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bojan LazicGattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
Egyik legnagyobb kedvencem...JC6
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.Stez
több mint 12 éve
Gyerünk gyerekek, ma csak a győzelem elfogadható! Hajrá Lilák!zavi27Elolvastam a két kezdőcsapatot.
Nem tudom, hogy valaha volt e egyszerre ennyire gyenge ez a két csapat...
Hajrá lilák, de rosszat sejtek.
több mint 12 éve
Gyerünk gyerekek, ma csak a győzelem elfogadható! Hajrá Lilák!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
UTE - FTCDAC - Slovan
OMG, mi lesz itt ma 😀
több mint 12 éve
van Bommel már aláírt a psv-hezGattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.Stez
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Gattuso 😕Már meg volt szellőztetve, hogy megy.
De jelentős erősítést nem is jelent már 1-2 éve, leginkább csak gyengíti a csapatot. De remélem ez nem azt jelenti, hogy Flamini marad viszont. van Bommel maradjon maximum, egyébként hozni kell egy jobb nevet is, mert ez egy nagy lófasz jelenleg.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Gattuso 😕Egyik legnagyobb kedvencem...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 086
hoho ne is mond..Orosz elsőosztályt néztem és csak lestem mikor a "15ezret 500ból" tipó elment a 95. percben. Persze nem volt bunda....gondolom neked is volt olyan korszakod, amikor a tippmixen a finn2-es meccsek odds-ait böngészted 😛 sportfogadás meg Brazíliában is van tudtommalOnline sport közvetítések nézése ingyen magyar oldalon magyar és más nemzetközi nyelveken:ki az az öngyilkos jelölt, aki Brazíliában leül megnézni egy Paks-Vasast...Amadeus91
http://movstream.do.am/publ/
MVM Paks - Vasas
NB1-es mérkőzés
Sport M: http://movstream.do.am/publ/sport/sport_m/2-1-0-66
😀
magyar sport csatornák élőbenss111
jó lenne a sportM stream a 30-for-30 miatt, de nálam most nem működikjjncaa
http://www.transfermarkt.de/de/inzaghi-und-gattuso-verlassen-ac-mailand/news/anzeigen_90218.html
ezért meg kár...Gerd Müller után Pippo Inzaghi a all-time 2. legjobb befejező csatár. Talán az egyetlen szimpatikus olasz playa, meg Del Piero, akkor ez már 2.
criminal lawyer or criminal lawyer?