NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
kár, hogy nem most van vége a PL-nek 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Simon is válogatott lehetett volna tavaly.osszetartasig se jutott el.Konyves nem győri nem haver szoval közé se lesz a válogatotthoz.
több mint 11 éve
Pintér "Harapós" Attila még annak idején azt (is) nyilatkozta, hogy a jó formában lévő játékosok fognak a keretbe kerülni. Nos akkor Könyvest most követelem a válogatottba.tüsi91Koman kerettag mi a gond?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kezdődik! Apa kezdődik! ^_^..ésss a BLASZ 1 😛
| A Premier League. | Mikey
több mint 11 éve
Kezdődik! Apa kezdődik! ^_^ | A Premier League. |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Pintér "Harapós" Attila még annak idején azt (is) nyilatkozta, hogy a jó formában lévő játékosok fognak a keretbe kerülni. Nos akkor Könyvest most követelem a válogatottba.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ki nem állhatom ezt a Csertőit. Olyan egy alpári, paraszt, bunkó, hogy el sem hiszem. Hogy bírják ezt a játékosok vagy vezetők ott Pakson?Vicc..
több mint 11 éve
SZEOL - Pécs! Na ezt hol rendezik? :pHöriLesz Mórahalom-DVSC is, az is közel van.
Valamelyikre tuti rálesek.
több mint 11 éve
csak ERŐS IDEGZETŰEKNEK!www.sport1tv.hu/Videok/2014/08/15/lab_videobiro4
"A csütörtöki Zuhanyhíradóban egészen jó kis beszélgetés alakult ki a videóbíró bevezetésének elképzelhető előnyeiről és hátrányairól. A résztvevők: Várhidi Péter, Hegyi Iván, Matuz Krisztián, valamint Petur András műsorvezető."
végig ez járt a fejemben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
nyilván, levezették már mások is, hogy miért jutunk tovább, de akkor is jobban örültem volna egy megye2-es csapatnak 😀amúgy kapják be, hogy a Paks után megkaptuk a Honvédot 😒kaszokönnyed ujjgyakorlat, ne viccelj már. Mondjuk Döme nyilván kurvára örül, amit legutóbb kapott a Honvédosoktól... 😀berger90
amúgy nincs már itt Döme 😊
több mint 11 éve
amúgy kapják be, hogy a Paks után megkaptuk a Honvédot 😒kaszokönnyed ujjgyakorlat, ne viccelj már. Mondjuk Döme nyilván kurvára örül, amit legutóbb kapott a Honvédosoktól... 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a sorsolás csak annyiból irányított, hogy az első két fordulóban nem kerülhetnek össze NB1-es csapatok, kövi fordulótól már igen.igen, mindig a felsőbb osztályú csapat utazik addig, amíg nincs oda-visszavágózsotyiMK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.Kennyirányított a sorsolás amúgy? (felsőbb osztályú csapat mindig idegenben van?)
egy kis savanyúság mellé jó lesz az amúgy 😀csebi
amúgy kapják be, hogy a Paks után megkaptuk a Honvédot 😒
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/08/15/tavozik_a_magyar_focibol_a_jatekos_aki_egyetlen_lovesevel_vilaghiru_lett/ 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
köszi, hogy szólsz, rossz topikba ment. (vis jött)www.hvg.hu/itthon/20140815_Mar_tavaly_feljelentettek_tulajdonosainalNem találom benne a focival kapcsolatos részt.gordon
a tükör a hibás.Amadeus91
több mint 11 éve
készülni kell, hátha kineveznek valahová U21 női soccer edzőnek.Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkHöri, mennyire vagy mazochista? Női mb1 összes góljához odaférsz?! Beszarás😛gordon
Magyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
hallgassad mert különben Hurka öngyi lesz! Konq ma bye weeken volt.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagyHöri
több mint 11 éve
www.hvg.hu/itthon/20140815_Mar_tavaly_feljelentettek_tulajdonosainalNem találom benne a focival kapcsolatos részt.
a tükör a hibás.Amadeus91
több mint 11 éve
Fölé-Mellé week3 www.youtube.com/watch?v=wJAjW6sQ4GkHöri, mennyire vagy mazochista? Női mb1 összes góljához odaférsz?! Beszarás😛
Magyar Kupa élménybeszámoló és Mb2 előzetes.
Meg egy kis élvonal.
hallgassad mert különben Hurka öngyi lesz! Konq ma bye weeken volt.
Lesz ma fölé-mellé podcast?Sebiihatalmas király vagyHöri
több mint 11 éve
SZEOL - Pécs! Na ezt hol rendezik? :pHöriNépstadionban. Ja, ott már nem.
több mint 11 éve
www.fifa.com/worldranking/rankingtable/Itt van egyébként egy koefficiens számoló ami elmagyaráz sokmidnent hogy mi alapján jönnek ki a pontok, de annyira nem érdekelt sosem hogy utánajárjak.Leonidasz007Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.Leonidasz007
Hogy javítottunk...hogy lehetünk VB résztvevők előtt...stb
(tényleg nem tudom ezek mi alapján,azért kérdem)ZoliZoltán
több mint 11 éve
Itt van egyébként egy koefficiens számoló ami elmagyaráz sokmidnent hogy mi alapján jönnek ki a pontok, de annyira nem érdekelt sosem hogy utánajárjak.Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.Leonidasz007
több mint 11 éve
Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Ez nem csak ránk igaz amugy (persze mi vagyunk az egyik legkirivobb példa a 34. helyen). Néhány hely nem teljesen érthető, de ennek meg van a rendszere, ami szerintem nem a jelenlegi legmegfelelőbb állapotokat mutatja sajnos általában, de ez van.
több mint 11 éve
Valaki légyszives magyarázza már el,hogy MI ,hogy lehetünk ott ahol....(34.)Hogy javítottunk...hogy lehetünk VB résztvevők előtt...stb
(tényleg nem tudom ezek mi alapján,azért kérdem)
több mint 11 éve
igen, mindig a felsőbb osztályú csapat utazik addig, amíg nincs oda-visszavágóMK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.Kennyirányított a sorsolás amúgy? (felsőbb osztályú csapat mindig idegenben van?)
egy kis savanyúság mellé jó lesz az amúgy 😀csebi
több mint 11 éve
MK masodik kor megyunk Floriekhoz Vecsésre.Pikans lesz.Kennyirányított a sorsolás amúgy? (felsőbb osztályú csapat mindig idegenben van?)
egy kis savanyúság mellé jó lesz az amúgy 😀
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.