Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
1-6 lesz, Torres lő 4-et és Drogba 1-etStezIniesta gólját meg elveszik kipontozódás miatt 😀
több mint 12 éve
értem én, hogy utáljátok a Barcát, de amikor a labda a közelben nincs és beletérdel az ellenfélbe, az piros. tök mindegy kicsoda, mekkorát és kibe, az. bár szégyellem persze, hogy más a véleményem, mint az itteni szakértőknekÉn nem vitattam a pirosat, de visszafelé kíváncsi lennék a lap színére.
(Bazzani: Suh se taposott ám nagyot Dietrich-Smit-en 😉)Szobi22
Suh story detto.
több mint 12 éve
de tényleg, egy rohadt indokot mondjon az, aki szerint ez nem volt piros, hogy miért nemFelőlem legyen piros, de akkor máskor is adják meg ne csak a Barcanak.
várom a magyarázatokatHurka
több mint 12 éve
köszönöm az együttérzést és az előrejelzésekre csak azt tudom mondani úgy legyen 😊 Valdesnek mennyit fizettek vajon, hogy jöjjön ki minden felé jövő labdára? Vagy azért csinálja, hogy ne legyen túl feltűnő a segítésünk 😛
több mint 12 éve
1-6 lesz, Torres lő 4-et és Drogba 1-et
több mint 12 éve
Hurka
4 104
de tényleg, egy rohadt indokot mondjon az, aki szerint ez nem volt piros, hogy miért nemvárom a magyarázatokat
több mint 12 éve
pláne5-1Amadeus91Annyira tudtam hogy ez lesz nyugi nem kell félni az anti Barca drukkereknek megoldjuk mi magunk hogy kiessünk.................dandenyugi, sima 4-1 leszSzesze
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
5-1Annyira tudtam hogy ez lesz nyugi nem kell félni az anti Barca drukkereknek megoldjuk mi magunk hogy kiessünk.................dandenyugi, sima 4-1 leszSzesze
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Annyira tudtam hogy ez lesz nyugi nem kell félni az anti Barca drukkereknek megoldjuk mi magunk hogy kiessünk.................dandenyugi, sima 4-1 lesz
több mint 12 éve
értem én, hogy utáljátok a Barcát, de amikor a labda a közelben nincs és beletérdel az ellenfélbe, az piros. tök mindegy kicsoda, mekkorát és kibe, az. bár szégyellem persze, hogy más a véleményem, mint az itteni szakértőknek(Bazzani: Suh se taposott ám nagyot Dietrich-Smit-en 😉)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
semmi mást nem kérek Istenem, csak essen ki a Barca.tippjáték: 91.percben kap mindent eldöntő 11-st a Barca valami bődületes Buszkecc kamu után.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Na most én utálom a Barcelonát, meg úgy általában minden spanyol csapatot, de a kiállításnál Terry volt a fasz, nem a bíró, tudhatná, hogy akkor kell odabaszni, ha arrafelé repül a labda, akkor ugyanez a fault még sárgát sem ér, így nyugodtan ki lehetett állítani.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hurka
4 104
aki szerint ez nem volt piros, az kurvára nem tudom milyen meccset néz
több mint 12 éve
Annyira tudtam hogy ez lesz nyugi nem kell félni az anti Barca drukkereknek megoldjuk mi magunk hogy kiessünk.................dandeKemény verseny a Barca és az UEFA között hogy ki essen ki csak valahogy rossz a szerepkör 😀
Egyedül téged sajnálnálak ha kiesne a Barca 😊
több mint 12 éve
KomOlyan vitatjákok a kiállítást? Szándék azonnal piros....
több mint 12 éve
Mai tippjátékunk mikor kap 11-est a Barca a.45-60p között b.60-75p között c.75-90p között ?
több mint 12 éve
Annyira tudtam hogy ez lesz nyugi nem kell félni az anti Barca drukkereknek megoldjuk mi magunk hogy kiessünk.................
több mint 12 éve
talán egy jó negyed óra lesz még...
több mint 12 éve
nembaj, jobb volt ezt inkább most kapni
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
LOL 😊
több mint 12 éve
2-1 😀
több mint 12 éve
Ez csak szerintem volt szánalmas piros? Annyira nem volt durva.FViktor93Lesz 11es is nyugi.