Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
olyan messzirol sosem lovunk a busz mogott pedig van meg hely ahova belehetne jatszani a labdat 😉
több mint 12 éve
JéBé
7 094
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/paris-sg-ancelotti-szerint-tovabbra-is-idoszeru-a-pato-hadmuvelet-2127262Már mióta ezt mondom? 😊
Nagy kedvenc (lehetett volna), de inkább akasszunk le róluk egy kisebb összeget és vigyék jó messzire Berlusconi ide vagy odazolika26
Patonak mennie kell!
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Koeman lesz nyártól a Waalwijk edzője,még szerencse,hogy NK9 csak fél évre ment kölcsönbe, különben padozhatná végig az őszt 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/23/Barcelona_A_kis_vakond_nyomaban/Ki nem szarja le? Valamiről írni kell...el sem olvasom ezeket már...
Child Pls....
(nem lenne egyszerűbb elfogadni a vereséget? Am utálom mind2 csapatot..)Amadeus91
(ez nem neked szól, de hogy valaki ilyen írásra időt pazaroljon az életéből..? fel nem foghatom..)
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
http://laligaloca.blog.nepsport.hu/archives/2012/04/23/Barcelona_A_kis_vakond_nyomaban/Child Pls....
(nem lenne egyszerűbb elfogadni a vereséget? Am utálom mind2 csapatot..)
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/paris-sg-ancelotti-szerint-tovabbra-is-idoszeru-a-pato-hadmuvelet-2127262Nagy kedvenc (lehetett volna), de inkább akasszunk le róluk egy kisebb összeget és vigyék jó messzire Berlusconi ide vagy oda
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/ez-am-a-szerzodes-heti-5-millio-fix-18000-even-keresztul-2127260A nyilatkozatok óriásiak! 😀
több mint 12 éve
Na legalább a Juve megvigasztal, így hogy tegnap buktunk a Real ellen meg a végére a Spurs is kipukkadt, csak egy picit az gáz, ahogy DP-val bánnak remélem második félidőre bejön és rúg legalább egyet. Amúgy a 11-s most necces volt Marc inkább elakart eleseni de hála az égnek nem ezen múlik.Komannak meg így tovább!
több mint 12 éve
hát első 1-2 meccs gázos volt, de azóta tényleg szépen mennek, és még Husztit is akarják továbbra is...Épp most néztem, a Monaco már 8. és 5 pontra van a feljutást jelentő 3. helytől. Mikor Koman odakerült (és azóta rendszeresen 90 perceket játszik) még a 19., biztos kieső helyen álltak a télen.iktriadHogy lehülyéztek itt amikor azt mertem mondani, hogy nem ment rossz helyre és még fel is juthatnak.Bazzani
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hát ez nagyon csúnya volt a bírótól....főleg 2-0nál, 5 mp fáziskéséssel...
több mint 12 éve
Arrivederci Scudetto... 😕
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
Luis Enrique:"Nem értem, hogy a Juve hogyan áll még veretlenül"Én: Nem értem, hogy hogy van még állásod.
A kurva életbe!
Gratula a Juve fanoknak! megérdemli a csapatotok a bajnoki címet!
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Liverpool? Ez csúnya volt...szerintem annyira nem, én már hozzászoktam ehhez a szerencsétlen Liverpoolhoz 😀 az idény második felében eddig 3 győzelmük van, abból kettő a jelenlegi 18. és 20. helyezett ellen sikerült...
JC6
A Manchester Utd - Everton szerintem az év egyik legjobb meccse volt, mondjuk azt hittem 3-1-nél (na meg 4-2-nél), hogy sima utd W lesz, de Rafael megint tett róla, hogy pontokat veszítsenek. Nem is értem Fergusont, hogy miért őt játszatja... Nincs jobb játékos a helyére vagy mi?
Az Arsenal - Chelsea meg "egyértelmű" iksz lett, pihentettük a fél csapatot, és ez a cserecsatársor (Sturridge, TorresÖ meglepő módon nem valami hatékony... Mindegy, a negyedik helyet még el lehet érni, az a lényeg 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Liverpool? Ez csúnya volt...Este forza Juve!
szerk.: Lúúúíííz, ez csúnya lesz...
több mint 12 éve
A Genoa drukkerek a pályára mentek és levetették a mezt a játékosokkal. Sokan sírva vették le. Tavaly még viccelődtek (temetést is rendeztek) a Doria kiesésén.Most visszanyalt a fagyi. 😀
több mint 12 éve
Ezt a Győrt se értem... Bajnoki címért mennek, van egy magyar szinten fasza stadionjuk, mégis bántóan kevesen vannak, szurkolásuk 0... ennyire nem érdekli az embereket ott a foci ? 8-10 ezer embernek kéne kb ilyen körülmények közt kinn lennie legalább, erre lézengenek 1-2 ezren? Full érthetetlen számomra, mi meg mit nem adnánk, ha hasonló erősségű csapat és körülmények lennének nálunk...DubTeljesen felesleges nekik ekkora stadion...Egyedül válogatott meccsekre jó.
több mint 12 éve
Büszke is vagyok a kis csapatomra! Gondolom gabokocka is!ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.davemayerEz a Jelavic ügyes gyerek, nagyon.Schleck
több mint 12 éve
Dub
1 019
Ezt a Győrt se értem... Bajnoki címért mennek, van egy magyar szinten fasza stadionjuk, mégis bántóan kevesen vannak, szurkolásuk 0... ennyire nem érdekli az embereket ott a foci ? 8-10 ezer embernek kéne kb ilyen körülmények közt kinn lennie legalább, erre lézengenek 1-2 ezren? Full érthetetlen számomra, mi meg mit nem adnánk, ha hasonló erősségű csapat és körülmények lennének nálunk...
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 118
4ever no1http://www.youtube.com/watch?v=RjvS0AsUtnY
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Még 6 körrel ezelőtt a Fulham, Blackburn, QPR, Wigan, Villa, Everton meccssorozat előtt írtam, hogy 6/6al teljesen biztos a bajnokság és nem is tűnt lehetetlennek. Persze egy idegenbeli pontvesztés benne van, de az itthonit nem kalkuláltuk.Amit vassadi írt, ez volt a legfontosabb meccs. Mert kvázi a City elleni meccsen nekünk nem lett volna pontszerzési kényszer. Persze ez sántít, de valahol igaz is. Most már van.
több mint 12 éve
vassadi
15 628
Ejj ebből még cumi is lehet a bajnokságban, nagyon kemény 90 perc lesz de a bajnokság sztem még mindig csak akkor lesz nyílt ha kikap a MU a Citytől. Ha döntetlen lesz akkor ezt még + 3 ponttal is hozni kell és kész.davemayerHa kikapunk, nem nyílt lesz a bajnokság, hanem a City-é. Nem hiszem, hogy az utolsó két fordulóban már hibáznának. A mai meccs lényegében fontosabb lett volna nekünk, mint a városi rangadó, mert ha itt nyerünk, akkor 5 pont az előny, és még ha ki is kapunk a City-től, a Swansea és a Sunderland az ellenfél az utolsó két körben, ellenük pedig egy bajnokcsapatnak hoznia kell a három pontot. Hozni kellett volna persze ma is...
több mint 12 éve
tudom, nagyon jó játékos és úgy tűnik eddig hogy nem csak Skóciában értett a góllövéshez hanem PL-szintű csatár, a kapu előtt eddig szinte mindig jó döntést hozott.ezt nem hiszem el... Jelavic és Fellaini élete meccsét játszotta, 4-2nél a mi kapufánkból indulnak meg... ilyen meccs a világon nincs.davemayerEz a Jelavic ügyes gyerek, nagyon.Schleck
Az igazság az hogy a meccs előtti taktikai eligazítás is hibás lehetett ugyanis az első fél órában nem volt ellenszerünk az ellen ha felívelték Fellainira vagy Jelavicra a labdát. Ejj ebből még cumi is lehet a bajnokságban, nagyon kemény 90 perc lesz de a bajnokság sztem még mindig csak akkor lesz nyílt ha kikap a MU a Citytől. Ha döntetlen lesz akkor ezt még + 3 ponttal is hozni kell és kész. Pedig Welbecket még nem láttam ilyen jól futballozni, kár ezért, nagy kár.
Chicha-t azért én Carrick helyett egyből behoztam volna a 2 gól után és all out attack vagy nem hozom be közvetlenül a vége előtt - ő ugyanis nem Solkjaer...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
vassadi
15 628
Ferguson baszta el az egészet. 4-2-nél cserélni kellett vna kettőt, azt tartani az eredményt.DuffMindegy, hogy ki a felelős ezért, két gólos előnyt semmilyen körülmények között sem szabadna leadni a meccs végén. Ahogy tüsi is mondja, ha 8 pontos előnyt szerzünk a bajnokság hajrájában, akkor nem engedhető meg az, hogy három fordulóval a vége előtt még kétesélyes legyen a pontvadászat.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
A sok károgónak itt volt a szép foci, amit a játékosok bemutattak a második félidőben. Az eredmény 4 kapott gól. Ezután aki állandóan csak fikázta a biztonsági játékot rohadtul remélem, hogy elgondolkodik. Ez a csapat egyelőre nem képes eredményesen és szépen is focizni egy jobb képességű ellenféllel szemben egyszerre. Jövőre már lehet elvárás.