Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
A Modric-Kroos duónál nem sok footballésszel megáldott páros rohangál a világ középpályáin.... Kiegészülve Alonsoval félelmetesen sok kulcspassz érkezhet a BBC-hez.

Bár én azért egy 2 méteres csupa izom négert komolyabb csapatok ellen elviselnék a középpályára, akinek nincs is más feladata, mint megölje aki szembe jön, és a labdát valahogy juttassa el az egyik "agynak". Nem kell feltétlen Pogba, elég lenne egy csiszolatlan gyémánt is a francia ligából mondjuk.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/ibra-megmentette-a-sved-ertelmi-serultek-vb-jet-a-magyaroket-senki-2356349
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
Kb első igazán fontos tét meccs. Ilyenkor még nagy a tettvágy, majd nézzétek meg ezeket a csapatokat márciusban, hulla fáradtan 50-50 meccsel a játékosok lábaiban...
több mint 11 éve
zsemlezs New England Patriots Ole Miss Rebels 175
Jaja, jó meccs volt ez, jó lett a csapat, CR kiválóan focizott, az újoncokra meg kíváncsi leszek (James, Kroos), hogy a spanyol bajnokságban mit produkálnak majd, de ha így játszanak, akkor meglehet a 11. és a bajnoki cím is, Hala Madrid! 😀

több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
De fasza kis csapat állt össze Madridban eddig is csak a Real meccseit néztem (meg magyar focit), azt hiszem ezután még inkább nézni fogom a meccseiket (mármint még több meccsüket 😀 ). Nagyon tetszik ez a csapat, ha olyan kisfiús lelkesedéssel lennék még mindig a soccer iránt, mint pár éve mikor egész nap Real lázban égtem, akkor nagyon izgatott lennék ezt a csapatot látva (még így is "lelkes" vagyok egy bizonyos szintig). 😉
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Nem akarlak megbántani titeket, de ezekkel a Lovren-Lambert féle igazolásokkal mintha a mezetekre írnátok, hogy "középcsapat".Schleck
Nem bántasz meg. Remélem én sem téged, ha azt írom, hogy nem értek egyet veled.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
"A Sevilla nagy ritkán tudott csak kibújni a presszing alól." - Mindig tanulok a tévéből új magyar szavakat.Mikey
Az a vicces, hogy a pressinget teljesen felesleges angolul használni, semmivel nem mond többet, mint a letámadás szó. Míg mondjuk a wingback esetén érthető az angol kifejezés használata, de azt meg nem használják a tévés szakértők, mert azt sem tudják mit jelent.

több mint 11 éve
"A Sevilla nagy ritkán tudott csak kibújni a presszing alól." - Mindig tanulok a tévéből új magyar szavakat.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?Sebii
Mangala-Varane páros ha összeáll a franciáknál nem sok csatár fog ott átjönni.
Csupaizom 2 méteres állat.Kár hogy nem jött a Barcaba.Kenny
Azt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...Sebii
Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...Mikey
Nem akarlak megbántani titeket, de ezekkel a Lovren-Lambert féle igazolásokkal mintha a mezetekre írnátok, hogy "középcsapat".

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Besic 4-ért meg már lopás!Dexxter Tailor
ami mint kiderült 2.5 volt 😀csebi
amiből mi kaptunk 3 háló labdát meg két garnitúra váltómezt😀Kenny
hát új stadionba új labdák dukálnak, nem?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Pfej de eros ez a real tamadoalakzat.szegeny sevilla..

több mint 11 éve
Chambers 12-ért akkor szinte ingyen.Sebii
ami mint kiderült 2.5 volt 😀csebi
amiből mi kaptunk 3 háló labdát meg két garnitúra váltómezt😀

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 943 — Lucas Scott
ami mint kiderült 2.5 volt 😀

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 807 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Besic 4-ért meg már lopás!

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 214
fifában nem volt rossz, aztán eladtam mert összeállt a Boateng-Hummels duó.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 859
Chambers 12-ért akkor szinte ingyen.
több mint 11 éve
Ehhez képest Lovren 20 millió fontos vételára semmiség...

több mint 11 éve
Azt hallottam, hogy tehetséges, na de ennyiért? Őrült árak vannak...
több mint 11 éve
Csupaizom 2 méteres állat.Kár hogy nem jött a Barcaba.

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egy fiatal és nagyon jó középső védő. Kompanyval durván jó párost alkothatnak majd, úgy kellett a City védelmébe mint a magyar szurkolóknak egy szerdthetően harapdáló tolódó válogatott....

Viccen kívül nagy upgrade lesz Demichelishez képest, Portobol nem lehet olcsóbban játékost hozni, pláne ha Mendez "úr" is besegített

több mint 11 éve
A Manchester City leigazolta Mangalat 32 millió fontért. Ki ez a gyerek?
több mint 11 éve
Dajka lett az u21 edzője 2 meccs erejéig.Tolja le a hátralévőket aztán találjanak már egy normális edzőt.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nem vagyok semmilyen futball fan (na jó, Dinamo Moszkva, de az itt szerintem irreveláns 😀), úgyhogy nem egy megkeseredett "dögöljön meg a szomszéd tehene" reagálás volt ez részemről. Csapattól és függetlenül utálok és csípek játékosokat, a véleményemet azért hangoztattam, mert így gondoltam.

Többnyire függetlenként nézek focimeccset is, a foci szépségéért, és nem a másik szurkolótábor/csapat szapulásáért járok meccsre. Antihuligán vagyok.

A foci igazságtalan, csak míg korszakos zsenik nem viszik semmire több 10 év alatt, addig neki meg összejön minden. C.Ronaldot sem kedvelem, tőle mégsem sajnálnék egy ilyen rekordot.

A játékos iránti szimpátiát, a játékban való eredményességét és a futballtudást (technikai, football IQ) tudni kell szétválasztani.MarioAna
Szerintem böngészd át Klose pályafutását és gondold át az egészet újra. Aki 137 meccsen 71 gólt lő egy NÉMET válogatottban az igenis klasszis. Aki 35 felett is megállja a helyét egy Európa Ligás olasz csapatban az igenis klasszis. Utolsó időszakában a Bayernben nem ment neki, de azon kívül mindenhol megállta a helyét. Gólokon kívül pedig egy centerhez képest igen sok gólpassza is van, rendkívül önzetlen játékos. Nem hiszem, hogy szégyenkeznie kellene. A vb gólrekordot pedig nem 3 nap alatt döntik meg, ő pedig 2002 óta 4 világbajnokságon át volt hasznos tagja a német válogatottnak. Nem értem hogy nem lehet nem elismerni egy ilyen teljesítményt. Nyilván vannak nála jobb játékosok, de ha valamelyik világklasszisnak csípi a szemét ez a rekord, akkor Strahant idézve ha nem tetszik nekik döntsék meg. A lehetőség adott...

Müller mellett egy combosabb védő testépítőnek néz ki..slowmotion
Igazából külső az nagyon sok esetben becsapós lehet. Pl. egy laikus Eli-ról sem mondaná meg, hogy 2004 novembere óta mindig kezdett és a liga egyik legszívósabb játékosa. De ugyanúgy ott van a boxolóknál Tim Bradley, aki meg konkrétan majdnem úgy néz ki mint egy testépítő mégis papírökle van. Müller iszonyat nagy játékintelligenciával rendelkezik, jól helyezkedik és a szíve is a helyén van. Ezeket a pozitív tulajdonságokat alkalmazni is tudja és évek óta a világ egyik (ha nem a legjobb) klubcsapatának meghatározó embere. Remélem mások is belátják lassan, hogy van jó futballista a világon a két médiaszemélyiségen túl is...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
voltak még ilyen "tehetségtelen patkányok" a világon pl. Inzaghi vagy G. Müller.... egyébként meg az a kurva kellemetlen az egészben, hogy a focit még mindig gólra játsszák és nem tehetségre vagy technikai tudásra, ne adj isten hírnévre. Ebben pedig - mármint a gólszerzésben - Klose a valaha volt legjobb jelenleg, a világbajnokságok tekintetében.Amadeus91
Müllertől szerencsésebb focista nincs a világon. Ezért akkor "sztár", nem a technikai tudása miatt.
Nem szeretem a német válogatottat, de a VB teljesítményük előtt le a kalappal, és szépen is játszottak. Müllert pont az általad említett G.Müllerhez hasonlítják többen akik látták őt is játszani, tudtommal (nem személyes tapasztalat) ő is csetlett botlott a pályán aztán mindig bepattant róla valahogy a labda 😀.MarioAna
aki csetlik-botlik, és mindig bepattan róla, az Mario Gomez meg Pippo Inzaghi. Müllerben simán megvan az, ami bennük: nem csak befejező csatárnak jó, sőt, szerintem egyenesen nem befejező csatárnak jó.
nem is tudom, melyik meccsen volt, hogy betette a Szépfiú Müllert éknek. aha, és ki fogja kiszolgálni? mit kellene játszania Müllernek, elnyomni a védőket? na az nagy faszság volt. aztán Müller megunta a malmozást elöl, kiment szélre a labdáért, betekerte asszem Schürrle lábára, gól.
emlékeim szerint nem is akkor voltak igazán veszélyesek, amikor elöl volt, hanem amikor kicsit hátrébb vonta Löw, és betett elé egy csatárt. a tudodki (az a kis argentin manó) sem akkor igazán veszélyes, ha beteszik a védők közé, hanem ha visszalép a labdáért, és onnan keveri a szart.

Müller szépen megmondta rá a véleményét a csóró riportercsajnak; "Dugjátok fel a seggetekbe, világbajnok vagyok". Ennyi.Amadeus91
Na pont ezért egy patkány, alázat semmi benne 😊. MarioAna
ez nem alázat kérdése, ez csak szimplán taplóság lenne, de ha idióta dolgokat kérdeznek ünneplés közben, az idióta választ von maga után.
őszintén, ha megnyerted volna a vébét, akkor mit nem szarnál le nagy ívben?
több mint 11 éve
A legcsúnyább, hogy egy olyan tehetségtelen patkány fogja megdönteni az ő rekordját, mint Müller.MarioAna
Müller valahogy kicsit a fiatalkori önmagamra elmékeztet a grundon. soha nem volt világbajnok fizikumom (futni rühellek), nem tudtam ötnél többet dekázni a labdával, de amikor elkezdtünk játszani, akkor valahogy mindig sikerült betalálni.
na Müller pont ilyen, csak benne van azért alázat a futball iránt, bennem meg sohasem volt.slowmotion
Müllernek épp, hogy nagyon jó a fizikuma, vmeik hosszabbításos meccsen ő futott a legtöbbet ...

én csak Henryt idézném " ha lenne egy fiam, azt mondanám neki, hogy figyelje Müllert" gondolom azért mondta ezt, mert annyira tehetségtelen ...csebi
*futni is rühellek

a futás egy része a fizikumnak, de nem az összessége. Müller mellett egy combosabb védő testépítőnek néz ki. ráadásul nekem, laikusnak úgy néz ki, hogy a hetvenedik perc után már dobálja a végtagjait - viszont akarat az van benne - akár négykézláb is odakúszik, ahova a labda érkezik.

ja, ez vezet át a Henry-idézethez: Müller már előre látja, hova hogyan fog érkezni a labda, és nagyon jó elképzelései vannak. hívhatják ezt futball-intelligenciának, vagy akárminek. egyszerűen érzi ezt a játékot, és ez az, ami a mai magyar futballistákban nincs meg: halvány kibaszott fingjuk sincs a helyzkedésről, nem tudják, hova kellene érkezni, hogy a beadást kapura tehessék, hogy megjátszhatók legyenek, egyszerűen csak beállnak valahova, aztán majd a többiek megoldják.
közelmúltbeli magyar labdarúgók közül én csak mindenki Illés Bécijére emlékszem, aki látott a pályán, na ő viszont kibaszott nagy tanár volt, még ha csak ebben a posványban is.