Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
baaaazmeeeeeeeeeg 😀😀😀 kubatovnak biztos valami csókosa ez a nő, a "tolmácsolás" végére majdnem megsajnáltam 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
párszaszájú 😀ez a fordító is a fradi alkalmazásában áll? A német tolmácsuk is botrányos...Amadeus91a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."baggioAzzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"
kínos volt nézni.berger90
több mint 11 éve
Budapest-Bucarest szindrómaés visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91a kontinens igen, csak az országban nem biztos.berger90
több mint 11 éve
és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?Amadeus91a kontinens igen, csak az országban nem biztos.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
És máris az interneten, szívecskézze mindenki 😀és visszakérdez, hogy "ferencváros?" 😀 Tudja egyáltalán, hogy melyik kontinensen van?
berger90
több mint 11 éve
ez a klasszikus jutott eszembe, nagyjából ilyen is volt:
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ez a fordító is a fradi alkalmazásában áll? A német tolmácsuk is botrányos...a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."baggioAzzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
"tíz éve nem voltam a hazámban, így nem tudom, hogy sikerült. A titok annyi, hogy tehetséggel születnek"
több mint 11 éve
nem, még ennél is rosszabb volt, ugyanis konkrétan azt kérdezte hogy kinézett-e egy fradi-játékost, felkeltette-e valaki az érdeklődését... látszott rajta hogy csak a hosszú évek alatt szerzett rutin miatt nem röhögte képenmeg próbálta feszegetni hogy mondjon jó véleményt a Fradi játékosokról, mire annyit mondott hogy őt nem érdekli az ellenfél csak a saját csapata 😀peteyAzzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a legjobb részt kihagytad: "Jövő héten lesz még egy játék."Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Doll újra van fényezve, csak egy új stadion kellett a picsája alá 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
meg próbálta feszegetni hogy mondjon jó véleményt a Fradi játékosokról, mire annyit mondott hogy őt nem érdekli az ellenfél csak a saját csapata 😀Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
több mint 11 éve
Fazekas Erzsébetet valaki lelőhetné igazán.Schleckmióta sporttévé van, szeretnék neki valami nagyon fájdalmasat csinálni...
Mindig jövőre
több mint 11 éve
erről remélem lesz videó, vagy fenn lesz valahol cikk formájában.Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
több mint 11 éve
Azzal kezdődött, hogy José mester kisétált a képből, itt azért lefagyott kicsit mindenki. Aztán hülye kérdésre hülye válasz, utolsó kérdésként bedobta, hogy szerinte hogy lehetne sikeres az utánpótlás, hogy oldották meg portugáliában. José:ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?Amadeus91
kínos volt nézni.
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Aki szerint drága a stadion, szükségtelen ennyit rákölteni, annak lenne egy kérdésem:Ugyan már, ehhez már intelligencia kéne, és a konszolidáció szó nehezen hőbörögtethető 😀
A Postabank konszolidációja/áron aluli föld/bánya/cégprivatizálások/stb. hányszorosába kerültek az államnak a teljes stadionprogramhoz képest úgy, hogy az egyszeri állampolgár semmit se látott/kapott belőle?Sobri Jóska
több mint 11 éve
ez aztán a mélyinterjú. anyám borogasssssss...berger90na, mi volt?
több mint 11 éve
Nem a fanatizmussal és az üvöltözéssel van a baj, hidd el attól egyik család sem fog otthonmaradni, ha véletlen rekedtre kiabálja magát a meccsen, mert elviszi a hév a tömeggel.na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteycsak akkor tényleg nem tudni mire jó a vénaszkenner
balhé eddig se volt, az "ocsmány drukkolás" meg úgy néz ki ezzel sem szűnik meg, akkor mégis mitől jönne ki még több család/átlag néző?
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
UI.: egy nagy "nézőszám szakértő" azért azt megmagyarázhatná, hogy ha ennyire fosnak az átlag szurkolók az ultráktól(balhé, csúnya beszéd stb) és leginkább miattuk nem jár ki a "jó nép", akkor miért mindig a Fradi-Újpest/Újpest-Fradi rangadók a leglátogatottabbak, ahol az előbb említett "veszélyek" előfordulása az átlagosnál is magasabbZERO_L
Amit te, és még sokan mások nem bírnak megérteni, az az, hogy fanatizmus és a prosztóság között rohadt nagy a különbség. Lehet zrikálni a másikat, de hogy az jó és vicces is legyen, ahhoz ész kell, meg egy kis jóízlés. Na ehhez kellene szurkolói kultúra, ami rohadtul nincs meg. Csak a fröcsögés és a szidás. Amíg nem nem világos, hogy a jó értelemben vett "nagypofájú" nem egyenlő a bunkó tahóval, addig nincs miről beszélni.
A zöldek csürhe "szakosztálya" és a lilák "hülyéi" jóval nagyobb arányban jelennek meg a rangadón, így persze hogy magasabb a nézőszám. A múlt, a hangulat persze sok embert vonz, de kérdezz meg 10 átlag szurkolót, hogy érzett-e késztetést rá a meccs közben, hogy feltépje a fenekével előmelegített székét, és pofánverje a mellette ülőt, mert az az ellenfélnek szurkolt....
több mint 11 éve
az meg a másik, megérdemelték egymástMurinnyo lol, azt a kedvességet 😀peteyigen, de azért milyen gagyi kérdéseket kapott már + a tolmács nő is iszonyat voltdavemayer
több mint 11 éve
Murinnyo lol, azt a kedvességet 😀peteyigen, de azért milyen gagyi kérdéseket kapott már + a tolmács nő is iszonyat volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ahogy mutatták a vénaszkenneres cuccot nekem az jutott eszembe hogy az egy átlagos meccsen a 769. részeg-munkábólbeesett-huggyosjózska után hogy a retekbe fog kinézni és ki lesz aki belenyúl? Mert én sem vagyok egy tisztaságmániás ember, de elég gusztustalan prevízióim vannak ezzel kapcsolatban. Na mindegy.
több mint 11 éve
na megnyugodtam, a fasszopó Újpest nem maradt el 😀😀peteycsak akkor tényleg nem tudni mire jó a vénaszkenner
balhé eddig se volt, az "ocsmány drukkolás" meg úgy néz ki ezzel sem szűnik meg, akkor mégis mitől jönne ki még több család/átlag néző?
mégis mi változott?
nem toi-toi WC-kben kell hugyozni, de legalább 5ször annyit lehet fizetni a belépőért, ha vkinek ez megéri
UI.: egy nagy "nézőszám szakértő" azért azt megmagyarázhatná, hogy ha ennyire fosnak az átlag szurkolók az ultráktól(balhé, csúnya beszéd stb) és leginkább miattuk nem jár ki a "jó nép", akkor miért mindig a Fradi-Újpest/Újpest-Fradi rangadók a leglátogatottabbak, ahol az előbb említett "veszélyek" előfordulása az átlagosnál is magasabb

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/