Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Remélem Mou kitalált már valamit a Robben-Ribery szárny ellen és nem azt kell néznem este,ahogy Arbeloaból bolondot csinálnak :/JoeyPorternem tudom Lass mit szólt be mourinhonak hogy nem játszik, de idén messze ő volt a legjobb jobbhátvédünk.
Támadásban nem volt nagy szám ő se de legalább nem csináltak bohócot belőle.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
inkább meg kéne óvni az egész kieséses szakaszt és az APOELnek adni a trófeát
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Hát egy Chelsea-Bayern döntőt,hasonlóan az Inter-Bayernhez csak akkor néznék ha fizetnének érte 😀 Ha a Barca bejutna már lenne ki ellen szurkolni 😀hát nem pont ámen, leginkább essen ki mindkettő 😀Steztekintve, hogy a szövetség Real-Barca döntőt akar, nagyon fosni nem kell a két továbbjutó miatt, majd figyeld meg 😊StezÁmenJoeyPorter
több mint 12 éve
hát nem pont ámen, leginkább essen ki mindkettő 😀ÁmenJoeyPorterRemélem Mou kitalált már valamit a Robben-Ribery szárny ellen és nem azt kell néznem este,ahogy Arbeloaból bolondot csinálnak :/JoeyPortertekintve, hogy a szövetség Real-Barca döntőt akar, nagyon fosni nem kell a két továbbjutó miatt, majd figyeld meg 😊Stez
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
ÁmenRemélem Mou kitalált már valamit a Robben-Ribery szárny ellen és nem azt kell néznem este,ahogy Arbeloaból bolondot csinálnak :/JoeyPortertekintve, hogy a szövetség Real-Barca döntőt akar, nagyon fosni nem kell a két továbbjutó miatt, majd figyeld meg 😊Stez
több mint 12 éve
Remélem Mou kitalált már valamit a Robben-Ribery szárny ellen és nem azt kell néznem este,ahogy Arbeloaból bolondot csinálnak :/JoeyPortertekintve, hogy a szövetség Real-Barca döntőt akar, nagyon fosni nem kell a két továbbjutó miatt, majd figyeld meg 😊
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Remélem Mou kitalált már valamit a Robben-Ribery szárny ellen és nem azt kell néznem este,ahogy Arbeloaból bolondot csinálnak :/
több mint 12 éve
Majdnem ugyanaz tényleg...Én ezzel nem értek egyet, lehet a hagyományokra építeni ,de valószínűleg alapból annak a kis keresztnek a korona tetején anno nagyobb volt a jelentősége, manapság meg gyakorlatilag jelentéktelenné vált. Őszintén sok madridista szerintem nem is tudja,hogy a koronán van kereszt. Nem érzem ezt akkora megnyirbálásnak , inkább modern gondolkozásnak / alkalmazkodásnak .OFF: képzeld el, hogy a muzulmán bevándorlás erősítése érdekében a magyar kormány úgy dönt, hogy a korona tetejéről azt a kicsi ferdét lecsippenti...Dzsokijuing
Rengeteg arab ha már meglát egy keresztet rossz érzést kelt benne, rengeteg arabot pedig nem zavar. Nyilván nem hipp-hopp döntöttek hogy na ezt szedjük le hanem komolyan utánajártak.
Amúgy én sem örülök, hogy meglépik ezt csak szerintem a mai világban ez egy normális gondolkodás.Próbálnak nyitni mindenfelé. Aki meg Madridista az úgyis az marad. Egy ilyen világban élünk ez van.Toca
Egyébként ha a magyar adosag akkora hanyadat eltuntetni amelkora bevetelt jelent valszeg ez a Realnak szerintem mindenki aláirná.
De amugy összehasonlíthatjuk egy üzleti klub ( ne vicceljunk mar szepek jok az ertekek de manapsag a penzbol tudsz fentmaradni ) és egy államot , csak értelme semmi . Mellesleg a Realnal az a kereszt pont annyit jelent mint a magyaroknal ,ugyanolyan tortenelmi jelentosege van stb...
több mint 12 éve
kicsit körülírtam, de pont ez jutott eszembe nekem is! ha a vállalatok, cégek nem merik felvállalni a múltjukat mert azzal kvázi kirekesztik a jövő fogyasztóinak egy részét akkor ezt akár az államok is elkezdhetik nem?Én ezzel nem értek egyet, lehet a hagyományokra építeni ,de valószínűleg alapból annak a kis keresztnek a korona tetején anno nagyobb volt a jelentősége, manapság meg gyakorlatilag jelentéktelenné vált. Őszintén sok madridista szerintem nem is tudja,hogy a koronán van kereszt. Nem érzem ezt akkora megnyirbálásnak , inkább modern gondolkozásnak / alkalmazkodásnak .OFF: képzeld el, hogy a muzulmán bevándorlás erősítése érdekében a magyar kormány úgy dönt, hogy a korona tetejéről azt a kicsi ferdét lecsippenti...Dzsokijuing
Rengeteg arab ha már meglát egy keresztet rossz érzést kelt benne, rengeteg arabot pedig nem zavar. Nyilván nem hipp-hopp döntöttek hogy na ezt szedjük le hanem komolyan utánajártak.
Amúgy én sem örülök, hogy meglépik ezt csak szerintem a mai világban ez egy normális gondolkodás.Próbálnak nyitni mindenfelé. Aki meg Madridista az úgyis az marad. Egy ilyen világban élünk ez van.Toca
"...édes Időszámításunk add meg nekünk ma..."
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha a muzulmánok hoznának annyi lóvét, hogy nem kellene bevezetni a sárgacsekk adót, leszarnám. Hiába, pénzből élek. Mondjuk azt is elbírnám viselni, ha a kereszt megtartása érdekében a vallási szervezetek lemondanának az állami támogatásukról, mert ugye számukra az értékrend fontosabb, mint a pénz, hála istennek. Inkább az a kérdés foglalkoztat egy ideje, miért nem szarják le a magyar kölykök az egész Real-Barca cigánycirkuszt? Van erről két sztorim, hát.... nem mondom, hogy kezd szánalmas méreteket ölteni, de tulajdonképpen mégis azt mondom. És mindjárt jön a Classico (hamár annyira majmoljátok őket, akkor legalább ne úgy mondjátok, hogy az El, lécci)Én ezzel nem értek egyet, lehet a hagyományokra építeni ,de valószínűleg alapból annak a kis keresztnek a korona tetején anno nagyobb volt a jelentősége, manapság meg gyakorlatilag jelentéktelenné vált. Őszintén sok madridista szerintem nem is tudja,hogy a koronán van kereszt. Nem érzem ezt akkora megnyirbálásnak , inkább modern gondolkozásnak / alkalmazkodásnak .OFF: képzeld el, hogy a muzulmán bevándorlás erősítése érdekében a magyar kormány úgy dönt, hogy a korona tetejéről azt a kicsi ferdét lecsippenti...Dzsokijuing
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én ezzel nem értek egyet, lehet a hagyományokra építeni ,de valószínűleg alapból annak a kis keresztnek a korona tetején anno nagyobb volt a jelentősége, manapság meg gyakorlatilag jelentéktelenné vált. Őszintén sok madridista szerintem nem is tudja,hogy a koronán van kereszt. Nem érzem ezt akkora megnyirbálásnak , inkább modern gondolkozásnak / alkalmazkodásnak .OFF: képzeld el, hogy a muzulmán bevándorlás erősítése érdekében a magyar kormány úgy dönt, hogy a korona tetejéről azt a kicsi ferdét lecsippenti...
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Pfff. 😕http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach
több mint 12 éve
Én ezzel nem értek egyet, lehet a hagyományokra építeni ,de valószínűleg alapból annak a kis keresztnek a korona tetején anno nagyobb volt a jelentősége, manapság meg gyakorlatilag jelentéktelenné vált. Őszintén sok madridista szerintem nem is tudja,hogy a koronán van kereszt. Nem érzem ezt akkora megnyirbálásnak , inkább modern gondolkozásnak / alkalmazkodásnak .Rengeteg arab ha már meglát egy keresztet rossz érzést kelt benne, rengeteg arabot pedig nem zavar. Nyilván nem hipp-hopp döntöttek hogy na ezt szedjük le hanem komolyan utánajártak.
Amúgy én sem örülök, hogy meglépik ezt csak szerintem a mai világban ez egy normális gondolkodás.Próbálnak nyitni mindenfelé. Aki meg Madridista az úgyis az marad. Egy ilyen világban élünk ez van.
több mint 12 éve
ez is egy megközelítés Toca de ami engem ebben a legjobban elgondolkodtatott az az hogy ezek szerint nem is gondolják azt (hiszen eltüntették) hogy a klub imázsához ez hozzátartozik ill. megkérdőjelezik azt hogy valaha hozzátartozott-e. Ha Madridban élnék és Real drukker lennék most úgy érezném hogy elvettek valamit szeretett klubomból, még ha ez egyébként a klub életében semmilyen változást sem idéz elő (eddig sem volt kötelező kereszténynek lenni és gyakorolni is a vallást).Furcsának tartom ezt a döntést, nagy imázsrombolás ez szerintem, pedig pont az építés céljából hozták meg... Ha arab volnék pl és eddig nem tetszett a klub nem kedvelném meg csak ezért a tettért.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mind szép és jó ,de a keresztény szimbólum nem fogja eltüntetni az x millió(milliárdos) hiteleket és mégis csak egy szép gesztus mégha a legtöbben tudjuk hogy csak $$$ alapú 😀Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).
"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.Dzsokijuing
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.Nem is tudom, mi a tragikusabb: a sokadszorra hamisan értelmezett multikulti (akkor toleránsak, ha megtagadják a hagyományaikat) vagy az, hogy a keresztény szimbólumot üzleti haszonszerzés céljából tüntetik el (Jézus és a kufárok, ugye).
"A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."Szabler
Sajna a Barca sem jobb, amióta az Unicefet felváltotta Katar.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
forgasd csak a tőrt.... 😕http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Lencse majdnem akkora király, mint Prince (h képzavarral éljek 😀)azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐StezBezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorterLencse, nemenjé > Air Sanyi
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
azért ezt Te sem gondolod komolyan, hogy bárki is jobb lehet Air Sanyinál... 😐Lencse, nemenjé > Air Sanyihttp://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.empty taxi
több mint 12 éve
Lencse, nemenjé > Air Sanyihttp://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕JoeyPorter
Btw Mohl a keretben, legalja, már csak Varga Robika hiányzik és jöhet az armageddon.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216Bezzeg Air már ide sem fér be 😕
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
14 évesen került a Unitedhez.Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divatazt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.davemayer
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-egervari-keretet-hirdetett-az-u21-esek-elleni-meccsre-2126216nos igen, ennek most megint ge*i sok értelme van. az a néhány U játékos, akiből még lehet is esetleg vmi ( bódi, tischler, dibusz stb... ) gondolom az U 21-es csapatban kapnak helyet, nyílván szarabb csapattársakkal az oldalukon, a másik fele meg a ligaválogatottban. plusz még az ilyen csernyánszki meg fehér z. stb... féléket meg behívja, mikor úgyis olyan szarok, hogy inkább adjunk fel egy meccset minthogy velük kelljen kiállni. és akkor sándor gyurit is újra megnézzük, hátha fejelődött vmit az elmúlt 4 fordulóban... 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa.azért ez nagyon durva még a mai világban is. Köcsög Blatter figyelmébe ajánlanám, itt már senkit sem érdekel a tradíció, felesleges azzal takarózni a videóbíró ellen.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀Divatazt hiszem nagyon fiatalon áthozta Ferguson, elment külön érte a walesi otthonukba hogy személyesen győzze meg őt meg a szülőket. Inasszerződést már velünk kötött.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal