Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem tudom volt-e már. Gondolom nem áprilisi tréfa."A világ egyik legjobb futballklubja – a Real Madrid – úgy döntött, hogy leveszi a keresztet a hivatalos logójáról, hogy erősítse a szurkolói bázisát az Európában és a Közel-Keleten élő muszlimok között. A Marca spanyol sportújság szerint erre a lépésre azért van szükség, hogy: „elkerüljenek mindenféle félreértést egy olyan régióban, ahol a társadalom többsége muszlim”. A Real Madrid szerint a kereszt eltávolítása egyszerűen az üzlet költsége a globalizált világban."
Report all obscene mail to your Potsmaster!
több mint 12 éve
Giggs City nevelés?? de durva ezt nem is tudtam, első United-es éveiben mit kaphatott... 😀
|
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor mindent bele. Abban a korban vannak, amikor valami megtörik a magyar utánpótlásnál. Hajrá.
több mint 12 éve
Schleck's right.Ha teljes képet akarsz: http://www.transfermarkt.de/en/manchester-city/jugendarbeit/verein_281.html
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Bobál tesók a City-nél.Micah Richards, Michael Johnson, Daniel Sturridge, Stephen Ireland és Joey Barton is onnan jött. Ezek azért nem olyan szar játékosok, meg gondolom most ölik is a pénzt rendesen az akadémiába.
Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A Bobál tesók a City-nél.Hát, nem is tudom...inkább ellenzem. Került már ki valaki a City UP-től?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
jó nem tudom milyen photoshop mesterek dolgoznak a klubnál, de most nem tudom mit gondoljak 😀innen azt mondom bent volt, eddig viszont abban is kételkedtem, hogy gólvonalat ért-e 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊SchleckTapasztalataim szerint, hogyha ezen a fórumon belemegyek ilyen adok - kapokba, mikor bizonyítani akarom az igazam, legtöbbször vereséget szenvedek 😀 De most könyörgöm, ötletes cím... A 2 gólt az Újpest rúgta, nem a Honvéd a saját kapujukba, satöbbi, satöbbi, satöbbi 😀
több mint 12 éve
Ettől függetlenül nagy hiba volt az nso-nak ilyen ötletes címet kitalálni. Nyilvánvaló volt, hogy a célközönségnek ez túl magas szint lesz. 😊Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
"A Honvéd két góllal legyőzte a Honvédot Újpesten"
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
akárhogy is akarod értelmezni, nem jó. mert ez bizony trógerség 😀Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉davemayer
😂 😂 😂JC6
több mint 12 éve
Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀először én is azt hittem ilyen trógerek de aztán azt írják hogy a Honvéd magát verte meg, ezért ez a cím gondolom 😉
😂 😂 😂JC6
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez az NSO mindent visz geccccccccccc 😀"A Honvéd két góllal legyőzte a Honvédot Újpesten"
😂 😂 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
5-1, de eléggé túlzó az eredmény, ennyivel semmiképp se voltunk jobbak, ill. a bíró is segített minket, a második "gólunk"-nál ötletem sincs mit látott, ill. én Cechet is leküldtem volna a szépítő gólnál
több mint 12 éve
Tőzsdére megy a MUValaki érti, miért pont Szingapúrban?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
lol, ez mi volt? 😀 nyomorék spurs-t még az ág is húzza.
több mint 12 éve
#NYENYANYA ma is csak kettőt lőtt :/ utolsó 11 meccsén 12 gól, szezonban meg már valami 60 percenkénti góllövés mérlege van :/fetomyjó de az NB1ben nincsen MTK úgy könnyű 😛
Némethnek meg jót tesz ez az egy meccs pihenő hogy aztán újult erővel rugdoshassa a gólokat.
látható hogy milyen bonyodalmakat okoz a távolléte, szaros Heracles kifog rajtuk 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Na végre egy fontos győzelem! Reméljük mostmár megvan a 2 kieső. 😊
több mint 12 éve
Drogba kis gólt vert
több mint 12 éve
szted nem akartuk az elmúlt 2 évben? de Vitya kb kiröhögte Kubit...#NYENYANYA ma is csak kettőt lőtt :/ utolsó 11 meccsén 12 gól, szezonban meg már valami 60 percenkénti góllövés mérlege van :/fetomya fradinak le kéne igazolnia, persze nincs pénz rá de ha lenne én tuti leigazolnám, most (jó pénzért) sztem el is engedné a Vidi. A fradiban tuti kezdő, sok gól, jó játék (bár nem tudom kitől kapna labdát... 😀 ) és utána stabil válogatott kerettagság.
Legalábbis a FM-ben így volt nálam 😂davemayer
|
több mint 12 éve
#NYENYANYA ma is csak kettőt lőtt :/ utolsó 11 meccsén 12 gól, szezonban meg már valami 60 percenkénti góllövés mérlege van :/fetomya fradinak le kéne igazolnia, persze nincs pénz rá de ha lenne én tuti leigazolnám, most (jó pénzért) sztem el is engedné a Vidi. A fradiban tuti kezdő, sok gól, jó játék (bár nem tudom kitől kapna labdát... 😀 ) és utána stabil válogatott kerettagság.
Legalábbis a FM-ben így volt nálam 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Németh Krisztián nélkül játszott döntetlent a WaalwijkHA nem lett volna sérült biztos megint nyertek volna!!!
|
több mint 12 éve
szaba
10 698
#NYENYANYA ma is csak kettőt lőtt :/ utolsó 11 meccsén 12 gól, szezonban meg már valami 60 percenkénti góllövés mérlege van :/fetomyAmúgy miért nem lehet normálisan írni a nevét?
több mint 12 éve
#NYENYANYA ma is csak kettőt lőtt :/ utolsó 11 meccsén 12 gól, szezonban meg már valami 60 percenkénti góllövés mérlege van :/
több mint 12 éve
BERBATOV A PÁLYÁN EMBEREK!!!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal