Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
én még mindig az NB2 nyugati csoportba látlak Titeket... 😛mi a kiesés után sem vágtuk ki garami Apót. kupadöntő, és sima visszajutás lett belőle 😊eaglesmcnabbasszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzétdavemayerja! ok!
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊yooker
am licensz minden meg is van? semmi tartozás? 😛
|
több mint 12 éve
mi a kiesés után sem vágtuk ki garami Apót. kupadöntő, és sima visszajutás lett belőle 😊ja! ok!az mivel indokolható hogy egy nemrég kirúgott edzőtőlasszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzétdavemayer
várják ismét a megváltást a Vasasnál??
őrület ami ott folyik manapság... 😕yooker
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊yooker
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ja! ok!az mivel indokolható hogy egy nemrég kirúgott edzőtőlasszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzétdavemayer
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊
több mint 12 éve
az mivel indokolható hogy egy nemrég kirúgott edzőtőlasszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzét
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
az mivel indokolható hogy egy nemrég kirúgott edzőtőlvárják ismét a megváltást a Vasasnál??
őrület ami ott folyik manapság... 😕
több mint 12 éve
"Csak dohányzásra kijelölt helyen lehet cigarettázni a Szentélyben."aha 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
apa kezdodik ... mi lesz itt a classico korul ... siralomhaz 😕 miert kell a media altal generalt fostengert meg nekunk egyszeru szurkoloknak is folytatni ? cet csak a madridistak szeretik, messivel es a barcaval meg ugyanugy televan a hocipoje mindenkinek mert unalmas h evek ota csak nyerunk. haters gotta hate azt kesz. mit kell ezt ragozni ?
több mint 12 éve
Sztem ezt tőlem sosem hallhattad 😊Jaja,az a méltó,hogy 5 méterről belebasszuk az ellenfél szurkolói arcába a labdát 😊JoeyPorterEz a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.FViktor93Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.Blevi
Ha Messi csinál hasonlót azt is ugyanúgy méltatlannak tartanám. Persze ez is szurkolói kérdés. Nyilván aki kedveli aszerint ez ok. Ez SZVSZ senkitől nem elfogadott nálam, de C-nek nem ez az első és vélhetően nem is utolsó ilyen dolga.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Jaja,az a méltó,hogy 5 méterről belebasszuk az ellenfél szurkolói arcába a labdát 😊Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.BleviA kommunikáció azért teljesen más tészta.Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.FViktor93
Legalább nem veri a nyálát, ha a 20. szabadrúgása eltalálja a kaput, vagy a 10. lövése. Nem mutogatja a combját illetve mutogat kifelé az ellenfél szurkolóinak.
A legfontosabb az alázat és az megvan benne, kellő mennyiségben 😊JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.BleviNyugi, Viktor nem téged talált be, hanem engem. De ugyan ez a véleményem nekem is, mint neked. Én sem szemétnek állítottam be, csak gusztustalannak tartom egy klasszis játékos azon viselkedését, mikor másoknak szólogat, mutogat vagy arcoskodik.
több mint 12 éve
Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.FViktor93Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.dandeA kommunikáció azért teljesen más tészta.
Legalább nem veri a nyálát, ha a 20. szabadrúgása eltalálja a kaput, vagy a 10. lövése. Nem mutogatja a combját illetve mutogat kifelé az ellenfél szurkolóinak.
több mint 12 éve
alapból..szegény ember bálványa... 😀 😛
ki a faszt érdekel Messi és CR?
szar mindkettő 😛
Boateng a király 😀Stez
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
alapból..ki a faszt érdekel Messi és CR?
szar mindkettő 😛
Boateng a király 😀
több mint 12 éve
FViktor93
2 173
Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.dandeA kommunikáció azért teljesen más tészta.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.dandeA kommunikáció azért teljesen más tészta.
A legfontosabb az alázat és az megvan benne, kellő mennyiségben 😊
több mint 12 éve
Végre CR akkor lőtt gólt amikor kell! 😊 és mostanság végre eltalálja azt a kurva kaput szabadnál 😊 Most már hivatalosan is meg van Európa, ha nekünk a másodosztály kell ahhoz hogy kikerüljünk a nemzetközi porondra, hát nem bánom 😊
ja és nem utolsósorban a PSV is beabálva, nem tudom nézte valaki hogy hányadik volt az RKC amikor Németh megérkezett? 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
plusz meg ott van még a kupadöntő is!Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.BleviSubotic is jó fej volt Robben kihagyott tizije után, majd utána majdnem adott egy gólpasszt Robbennek, de szerencsétlen azt is fölé vágta, és a gólnál is ő ragadt be...na de majd a margit ellen villogjon!Divat
több mint 12 éve
de nyugodt szívvel hozzátehetné ezt a nagyképű showt a játékához, azért nem teszi mert 2 különböző karakterű emberről van szó, de én speciel tőle is (ha nem még inkább) elfogadnám mert nagyon kevés az olyan meccs ahol nem mutat valami olyat amit a többiek közül senki (max Xavi 😊 ) tud megcsinálni.Messinek is van mire, mégsem teszi 😊JC6Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevién sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.BleviSubotic is jó fej volt Robben kihagyott tizije után, majd utána majdnem adott egy gólpasszt Robbennek, de szerencsétlen azt is fölé vágta, és a gólnál is ő ragadt be...na de majd a margit ellen villogjon!
|
több mint 12 éve
Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.Messinek is van mire, mégsem teszi 😊JC6Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevién sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.davemayer
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Messinek is van mire, mégsem teszi 😊Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevién sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.davemayer
több mint 12 éve
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevién sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.
több mint 12 éve
Tudtam, hogy ez lesz már csak a Bilbao az esélyünk de az se túl bő, úgyhogy ez idén sanszosan nem jön össze de hát négy évente egyszer nekik is szabad bajnokságot nyerni 😉
több mint 12 éve
Mielőtt a Barcások már azt hitték a bab is hús jöt Roni. Egyszer végre a Classicon játszana jól