Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
asszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzétdavemayer
ja! ok!
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊yooker
mi a kiesés után sem vágtuk ki garami Apót. kupadöntő, és sima visszajutás lett belőle 😊eaglesmcnabb
én még mindig az NB2 nyugati csoportba látlak Titeket... 😛

am licensz minden meg is van? semmi tartozás? 😛

|
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
az mivel indokolható hogy egy nemrég kirúgott edzőtől
várják ismét a megváltást a Vasasnál??
őrület ami ott folyik manapság... 😕yooker
ja! ok!
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊yooker
mi a kiesés után sem vágtuk ki garami Apót. kupadöntő, és sima visszajutás lett belőle 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 395 — Expect the Best !
ja! ok!
amúgy akkor meg ő a hülye hogy visszamegy egy ilyen helyre... 😊
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 817 — "Grammar maci"
asszem őt nem kírúgták hanem felmondott mert nem kapta meg a pénzét

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
yooker New York Giants 7 395 — Expect the Best !
őrület ami ott folyik manapság... 😕
több mint 12 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
"Csak dohányzásra kijelölt helyen lehet cigarettázni a Szentélyben."

aha 😀

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
apa kezdodik ... mi lesz itt a classico korul ... siralomhaz 😕 miert kell a media altal generalt fostengert meg nekunk egyszeru szurkoloknak is folytatni ? cet csak a madridistak szeretik, messivel es a barcaval meg ugyanugy televan a hocipoje mindenkinek mert unalmas h evek ota csak nyerunk. haters gotta hate azt kesz. mit kell ezt ragozni ?
több mint 12 éve
Blevi 8 419 — Lions & Cowboys fan
Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.FViktor93
Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.Blevi
Jaja,az a méltó,hogy 5 méterről belebasszuk az ellenfél szurkolói arcába a labdát 😊JoeyPorter
Sztem ezt tőlem sosem hallhattad 😊
Ha Messi csinál hasonlót azt is ugyanúgy méltatlannak tartanám. Persze ez is szurkolói kérdés. Nyilván aki kedveli aszerint ez ok. Ez SZVSZ senkitől nem elfogadott nálam, de C-nek nem ez az első és vélhetően nem is utolsó ilyen dolga.
több mint 12 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 631
A kommunikáció azért teljesen más tészta.
Legalább nem veri a nyálát, ha a 20. szabadrúgása eltalálja a kaput, vagy a 10. lövése. Nem mutogatja a combját illetve mutogat kifelé az ellenfél szurkolóinak.
A legfontosabb az alázat és az megvan benne, kellő mennyiségben 😊JC6
Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.FViktor93
Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.Blevi
Jaja,az a méltó,hogy 5 méterről belebasszuk az ellenfél szurkolói arcába a labdát 😊

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nyugi, Viktor nem téged talált be, hanem engem. De ugyan ez a véleményem nekem is, mint neked. Én sem szemétnek állítottam be, csak gusztustalannak tartom egy klasszis játékos azon viselkedését, mikor másoknak szólogat, mutogat vagy arcoskodik.
több mint 12 éve
Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.dande
Legalább nem veri a nyálát, ha a 20. szabadrúgása eltalálja a kaput, vagy a 10. lövése. Nem mutogatja a combját illetve mutogat kifelé az ellenfél szurkolóinak.
Sztem senki nem vitatta a képességeit. Kiragadtam a tegnapi meccsből egy SZÁMOMRA nem tetsző megnyilvánulást, amit én nem tartok egy ilyen kaliberű játékoshoz méltónak.
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 14 998 — a new hope (again)
alapból..
ki a faszt érdekel Messi és CR?
szar mindkettő 😛
Boateng a király 😀Stez
szegény ember bálványa... 😀 😛

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 431 — Whoops, looks like something went wrong.
alapból..
ki a faszt érdekel Messi és CR?
szar mindkettő 😛
Boateng a király 😀

több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.dande
Ez a CR mekkora egy féreg te jó isten, csak mert mer arcoskodni, hozzáteszem nem alaptalanul. Nem unalmas még az ő szidása? Kicsit az az érzésem, hogy tehet ő bármit mindig szemétnek lesz beállítva.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
A legfontosabb az alázat és az megvan benne, kellő mennyiségben 😊
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 595 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Végre CR akkor lőtt gólt amikor kell! 😊 és mostanság végre eltalálja azt a kurva kaput szabadnál 😊

Most már hivatalosan is meg van Európa, ha nekünk a másodosztály kell ahhoz hogy kikerüljünk a nemzetközi porondra, hát nem bánom 😊

ja és nem utolsósorban a PSV is beabálva, nem tudom nézte valaki hogy hányadik volt az RKC amikor Németh megérkezett? 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 947 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevi
Subotic is jó fej volt Robben kihagyott tizije után, majd utána majdnem adott egy gólpasszt Robbennek, de szerencsétlen azt is fölé vágta, és a gólnál is ő ragadt be...na de majd a margit ellen villogjon!Divat
plusz meg ott van még a kupadöntő is!

több mint 12 éve
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.Blevi
én sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.davemayer
Messinek is van mire, mégsem teszi 😊JC6
de nyugodt szívvel hozzátehetné ezt a nagyképű showt a játékához, azért nem teszi mert 2 különböző karakterű emberről van szó, de én speciel tőle is (ha nem még inkább) elfogadnám mert nagyon kevés az olyan meccs ahol nem mutat valami olyat amit a többiek közül senki (max Xavi 😊 ) tud megcsinálni.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Subotic is jó fej volt Robben kihagyott tizije után, majd utána majdnem adott egy gólpasszt Robbennek, de szerencsétlen azt is fölé vágta, és a gólnál is ő ragadt be...na de majd a margit ellen villogjon!

|
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 609 — Így remélem megfelelek nektek.....
én sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.davemayer
Messinek is van mire, mégsem teszi 😊JC6
Mondjuk Barcásként mondom az utóbbi időben Messi sem tesztik nem, a kommunikáiója a társak felé ha valami nem úgy sül, hiányzik a msosoly a játékból a másik megtapsolása aha el is ront valamit stb ami korábban megvolt az tavalyelőtt meg az előtt főleg egymás felé. Ezen kicsit lehetne beszélgetni a srácokkal. De lehet én érzem rosszul.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Messinek is van mire, mégsem teszi 😊
több mint 12 éve
én sem kedvelem túlságosan pedig United-os volt, de tőle kicsit elfogadom ezt a nagyképű stílust ugyanis neki tényleg van mire szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az első gól utáni megnyilvánulás és hasonlók miatt utálom C-t, lehet ezt szerényebben is.
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 609 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tudtam, hogy ez lesz már csak a Bilbao az esélyünk de az se túl bő, úgyhogy ez idén sanszosan nem jön össze de hát négy évente egyszer nekik is szabad bajnokságot nyerni 😉
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 550 — Vikings fan
Mielőtt a Barcások már azt hitték a bab is hús jöt Roni. Egyszer végre a Classicon játszana jól