NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
a Sheriff Tiraspol megfelelne. a Slovan Bratislava ki tudta verni őket, az megfelelő indikátor.

egy harmincegyed esély, jobb mint Dumb esetébenHöri
igazad van, csak tökösen kell húzni az ellenfelet | tételt | és akkor bejön a lucky punch.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
a Sheriff Tiraspol megfelelne. a Slovan Bratislava ki tudta verni őket, az megfelelő indikátor.

egy harmincegyed esély, jobb mint Dumb esetében

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Hat a debrecennek max a madeira ellen van esélye továbbmenni a tobbi ellen sima zakó.Kenny
azért ez így erős túlzáskaszo
Nem.ez a realitás.johet bárki ez a serultekkel teli Debrecen mindenki ellen kiesik.
Isteni csoda kell a csoportkorhoz.lassuk be,igyvan.

több mint 11 éve
a Debrecen koeficiense magasabb mint a Krasnodar és a Rijeka, #winning.

több mint 11 éve
Hat a debrecennek max a madeira ellen van esélye továbbmenni a tobbi ellen sima zakó.Kenny
azért ez így erős túlzáskaszo
Lyon, Inter, PSV, Tottenham, Villareal, Twente, Metalisz, Dnyipro, PAOK, Celtic, Brugge, Trabonzospor, Pana, Sparta Praha, Mönchengladbach, Sociedad, Young Boys, Dinamo Zagreb, Lokomotiv Moszkva, Rapid Wien, Zürich, Dinamo Moszkva, Nacional, Makkabi Tel-Aviv, Tiraspol, Hull City, Partizan Beograd, Torino, Feyenoord, Saint-Etienne

A kb. azonnali halálkártya.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
azért ez így erős túlzás
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
Hat a debrecennek max a madeira ellen van esélye továbbmenni a tobbi ellen sima zakó.

több mint 11 éve
Amadeus!

Bármennyire is fáj amúgy Thiago jó játékos, és ezt tavaly is bizonyította, sőt sztem jobb lesz, mint Kroos valaha.
csebi
fizikálisan gyenge, idén sem bírta végig a szezont. Mindegy ez is egy vélemény amit te mondasz, nekem nem tetszik ez a latin irány, meg a tiki-taka. 2013-ban egy brutál jó lendületes focival lett Európa megbaszva, lehengerlő volt a csapat. Dante, Thiago, Rafinha, Reina, Bernat szintű játékos szerintem van német is, de megkockáztatom, hogy 1-2 év és Ribéry is leváltható lesz egy Draxlerre. Szubjektív vélemény.Amadeus91
Dantenak ott lesz most már Badstuber vetélytársnak, Mertesacker jöhetne szóba reális alternatívának a német válogatottból, de őt inkább ne hozzük
Rafinha-t én sem értem miért kell nyomni, de valljuk be a szélső hátvéd poszton nagyon gyenge most a német válogatott se a jobb bekk, se a bal hátvédre nincsen opció onnan, Bernatot meg majd meglátjuk.
Reina meg cserekapus lesz, ne padoztassunk már egy német válogatott kapust Neuer mögött, az a Nationalelfnek sem lenne jó.
Draxler jöhet 1-2 év múlva, én nem zárom ki.

Thiagoról valóban más a véleményünk.csebi
írtam pár napja a fiatal német bekkekről (Rüdiger, Da Costa, Diekmeier, Zimmermann stb...), azóta szóba is került Rüdiger neve a sajtóban | nem lehet véletlen | , simán Lahm utóda lehetne, kapusnak simán elhozható egy Sippel pl. aki u-válogatottként csak nyert Neuer mögött tarcsiban. Draxler meg egyértelmű, én többet látok benne hosszútávon, mint mondjuk Reusban.
Thiago na, megosztó személyiség. | hogy ő rá is mondjak alternatívát; K-P Boateng, ismeri a közeget, a kinézete ellenére kőkemény brusztolós német középpályás | Amadeus91
Ne haragudj, de azért a Bayern nem német utánpótlás / válogatott képző. Nyilván megoldják onnan ha tudják, meg igyekeznek onnan embereket hozni, de szerintem ha BL szinten fent szeretne maradni már nem teheti meg, hogy mondjuk egy full tapasztalatlan csere kapusa legyen mert német. Nyilván ha elég jók lesznek akkor majd hoznak még németet akák Pep van ott akár más. Persze lehet hogy szerinted ugyanolyan szintű embereket tudnának szerezni, de gondolod ha tényleg így lenne nem ők jönnének?
Thiagot meg K-P Boateng-gel összehasonlítani már nagyon meredek nekem.

Toca
van egyfajta filozófia/rendszer, ami számomra szimpatikus, én - mint mezei szurker - abba illő embert igazolnék. Egyébként az FC Deutschland (=Bayern) dolgot nem én találtam ki, hanem Uli Hoeneß, ahogy azt lentebb írtam.
több mint 11 éve
Dzsudzs és a triple coverage

több mint 11 éve
annyi magasan rangsorolt csapat kiesett, hogy odakerült a Loki a kiemelés közelébe, de 2-3 hely híján pont nem lesz meg, ha így marad...

docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit#gid=0

frissítem folyamatosan a végeredményekkel, ha érdekel esetleg még valakit
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
OFF
Nem is tudtam, hogy ez a Németh Milán már akkora óriási sztár, hogy már sikk neki futni is az ajtó ablak helyzetben lévő csatár felé.Schleck
Biztos, hogy "sikk"-et akartál írni? (=ízléses, ügyes, kb. a mai "menő") Nem inkább "derogál" (=méltóságán aluli)?

Sieg Hely-esírás!
egy grammar náci 😉

Ui.: Menyire sajnálatos az is, hogy elfelejtik, hogy van "Pécsett", nem kellene a "Pécsen"!
ON

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Amadeus!

Bármennyire is fáj amúgy Thiago jó játékos, és ezt tavaly is bizonyította, sőt sztem jobb lesz, mint Kroos valaha.
csebi
fizikálisan gyenge, idén sem bírta végig a szezont. Mindegy ez is egy vélemény amit te mondasz, nekem nem tetszik ez a latin irány, meg a tiki-taka. 2013-ban egy brutál jó lendületes focival lett Európa megbaszva, lehengerlő volt a csapat. Dante, Thiago, Rafinha, Reina, Bernat szintű játékos szerintem van német is, de megkockáztatom, hogy 1-2 év és Ribéry is leváltható lesz egy Draxlerre. Szubjektív vélemény.Amadeus91
Dantenak ott lesz most már Badstuber vetélytársnak, Mertesacker jöhetne szóba reális alternatívának a német válogatottból, de őt inkább ne hozzük
Rafinha-t én sem értem miért kell nyomni, de valljuk be a szélső hátvéd poszton nagyon gyenge most a német válogatott se a jobb bekk, se a bal hátvédre nincsen opció onnan, Bernatot meg majd meglátjuk.
Reina meg cserekapus lesz, ne padoztassunk már egy német válogatott kapust Neuer mögött, az a Nationalelfnek sem lenne jó.

írtam pár napja a fiatal német bekkekről (Rüdiger, Da Costa, Diekmeier, Zimmermann stb...), azóta szóba is került Rüdiger neve a sajtóban | nem lehet véletlen | , simán Lahm utóda lehetne, kapusnak simán elhozható egy Sippel pl. aki u-válogatottként csak nyert Neuer mögött tarcsiban. Draxler meg egyértelmű, én többet látok benne hosszútávon, mint mondjuk Reusban.
Thiago na, megosztó személyiség. | hogy ő rá is mondjak alternatívát; K-P Boateng, ismeri a közeget, a kinézete ellenére kőkemény brusztolós német középpályás | Amadeus91
Ne haragudj, de azért a Bayern nem német utánpótlás / válogatott képző. Nyilván megoldják onnan ha tudják, meg igyekeznek onnan embereket hozni, de szerintem ha BL szinten fent szeretne maradni már nem teheti meg, hogy mondjuk egy full tapasztalatlan csere kapusa legyen mert német. Nyilván ha elég jók lesznek akkor majd hoznak még németet akák Pep van ott akár más. Persze lehet hogy szerinted ugyanolyan szintű embereket tudnának szerezni, de gondolod ha tényleg így lenne nem ők jönnének?
Thiagot meg K-P Boateng-gel összehasonlítani már nagyon meredek nekem.

Amúgy Draxlert is biztos próbálják / próbálni fogják elhozni, de azért nem kötelező mindenkinek eladni a tehetségeit a Bayernnek. Úgyis elcsibészkedik őket ingyen.
több mint 11 éve
Amadeus!

csebi

Thiago na, megosztó személyiség. | hogy ő rá is mondjak alternatívát; K-P Boateng, ismeri a közeget, a kinézete ellenére kőkemény brusztolós német középpályás |
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1

😛 😛 😛
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
 sportgeza.hu/futball/2014/08/07/csanyi/

Irány a világ élvonala....Hanni
ja most már ez is rossz?baggio
Nem hiszek már a mesékben, bocs.

Más:

Valaki tud valamit fragyi stadion nyílt napról, ahol szombaton lehet nyálat csorgatni?
több mint 11 éve
első meccs: Zorya (Ukr) 1-1 Molde (Nor)
visszavágó: Molde (Nor) 1-2 Zorya (Ukr)

87' Forren V. (Molde kihagyott büntető)
89' Forren V. (Molde öngól)
94' Elyounoussi M. (Molde kihagyott büntető)

ha nem tudom, hogy nem magyar csapat, nem hittem volna el
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Sorokban valtjak vissza a zodek a vadarnapi cselszi jegyeket....

fotaxin olcsobb,sokkal. 😀))
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Amadeus!

csebi

Thiagoról valóban más a véleményünk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
krasnodar - diósgyőr  www.youtube.com/watch?v=z0OMB-buImAHöri
Nem is tudtam, hogy ez a Németh Milán már akkora óriási sztár, hogy már sikk neki futni is az ajtó ablak helyzetben lévő csatár felé.Schleck
ő is megoldja fejből

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 813 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
csak összejön a nyócegy

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
krasnodar - diósgyőr  www.youtube.com/watch?v=z0OMB-buImAHöri
Nem is tudtam, hogy ez a Németh Milán már akkora óriási sztár, hogy már sikk neki futni is az ajtó ablak helyzetben lévő csatár felé.

több mint 11 éve
szobrot kap egy olyan játékos, mely emlékmű avatásán ilyen anekdotákat mesélnek röhögve a csapattársak:
 youtu.be/63yBXaGRbak?t=1m19s

és őt kellene példának állítani a fiatalok elé, óriási

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
krasnodar - diósgyőr  www.youtube.com/watch?v=z0OMB-buImA

több mint 11 éve
Most hozzányúlunk a legalsó szinthez ahol eddig tényleg talán a legkevesebb gond volt, mert ott még UEFA licensz nélkül ugyan, de olyan emberek dolgoztak akik élvezték / értenek hozzá és legfőképpen szeretik amit csinálnak.Toca
saját szavaiddal reagálnék

Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca

---
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Nekem ezzel az a véleményem, hogy eddig az u20-21es csapataink egész jók voltak európa / világ szinten is talán, de legalábbis közel az elithez. Elkezdtük pofozgatni ott is a dolgot. Odaraktuk a haverokat, megbolygattuk az egészet, azóta egy Izrael elverése is fegyvertény, meg a többi is látható volt az EB-n és látható lesz a VB-n.
Most hozzányúlunk a legalsó szinthez ahol eddig tényleg talán a legkevesebb gond volt, mert ott még UEFA licensz nélkül ugyan, de olyan emberek dolgoztak akik élvezték / értenek hozzá és legfőképpen szeretik amit csinálnak.