Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 069 — nabege2@yahoo.com
jézus, mennyire nincs tekintélye a bírónak a klub-vb döntőjében...
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 879
Németh Krisztián Kansas City-ben. Asszem izgulhat Cairo SantosHöri
még jó, hogy kb másfél hete fejeződött be ott minden érdemi dolog, és csak márciusban kezdődik a bajnokságslowmotion
addig legalább 2x-is felépülhet a leendő sérüléseiből...😊
több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Csóri Citynél komoly problémák vannak. Milner a nevezett csatár és a legveszélyesebb ember a kapura Zabaleta.
Bár a Nasri-Silva 2ős kiegészülve Yaya-val úgy passzolgat a középpályán, hogy 1 jó beindulás és meg is lesz a gól.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 408 — Ajmo Vatreni
még jó, hogy kb másfél hete fejeződött be ott minden érdemi dolog, és csak márciusban kezdődik a bajnokságslowmotion
addig gyúrhat
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
még jó, hogy kb másfél hete fejeződött be ott minden érdemi dolog, és csak márciusban kezdődik a bajnokság
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Maradt volna a seggén a holland1-ben,onnan talán még válogatott is lehetett volna.Kenny
kiestek, nem?

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 490 — Omar's Coming Yo!
Maradt volna a seggén a holland1-ben,onnan talán még válogatott is lehetett volna.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Németh Krisztián Kansas City-ben. Asszem izgulhat Cairo Santos

több mint 11 éve
alatriste Green Bay Packers 11 828 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
 sportgeza.hu/futball/2014/12/18/nem_messi_az_ev_futballistaja_argentinaban/
Argentínában még értik a focit 😀Toca
A VB-n se értettem már, ha mindenképp Argentin játékosnak akarták adni a VB legjobbját, akkor az a játékos miért nem lett Di Maria.

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 241 — Vikings fan
 sportgeza.hu/futball/2014/12/18/nem_messi_az_ev_futballistaja_argentinaban/
Argentínában még értik a focit 😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 196 — Cowboys fan
hmmm.
lehet, hogy ki kéne esni a Premier Ligából, mert akkor minden héten ilyen szépen tudnánk játszani? 😀
több mint 11 éve
 fallondfloor.com/
Zseniális.
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 949
20 év profi futball után szögre akasztotta minden idők egyik legjobbja. 😕 😊
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Félek tőle, hogy a BL-ben megint lesznek teljesen érdektelen párharcok, ahol miszlikre aprítják az esélytelenebb csapatokat.
- A Schalke-Real, és a Traktorosok-Bayern például szerintem pont ilyen lesz.
- Arsenal-Monaco-n is van rá esély, ha Wenger végre kilépne a pedomaci szerepből, és értelmesen állítaná össze a csapatot.
- Basel-Porto: érdekes lehet, Souza a Mourinho féle buszt használva lehet megtréfálja a protugálokat, de azért 30%-nál így sincs több esélye a svájciaknak.
- Juve-Dortmund: Klopp lehet varázsol valamit, de ha Conte nem óvatoskodja túl a párharcot, szerintem a Juve egy Pogbányival, de továbbjut
- Lever-Atma: 180 perc unalom, majd a visszavágó 91. percében Godin továbbfejeli a matracosokat
- City - Barca: Pellegrini túl beszari hozzá, hogy meghúzza a Barca megfojtásához szükséges taktikát, így bármennyire is kapáloznak, simán továbbmennek majd a törpék
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....flzoli
Maximum Allegri óvatoskodhatja el.
És én simán esélyesebbnek vélem a Dortmundot. Wenger pedig értelmesen állítja össze manapság a csapatot, maximum az a probléma, hogy a fél Arsenal sérült.Stez
Igaz, ezt benéztem.
Nem néztem mostanában Dortmund meccset, de egy sérült Reussal, egy épülgető Gündogannal, és az inkonzisztens Mhitarjan/Aubameyang duóval nem érzem esélyesebbnek őket. Klopp, a védelem és a fanatikus közönség persze segíti őket.... Hát a fene tudja

Lassan 5 éve folyamatosan sérült az Arsenal fél csapata. Ha csak nem egy elátkozott indián temető fölé épült a a stadion, akkor itt már bőven felmerül az edző felelőssége. Ilyen pechszéria egyszerűen nincs, vagy akkor legalább tanulva az előzőkből úgy kell felépíteni a keretet, hogy minden posztra legyen 2 bevethető játékos. Megnéztem a hivatalos oldalt ( www.arsenal.com/first-team/players), és kemény 8 védőt láttam a keretben.... Ezt nem kommentálnám.
Hiába nézz ki baromi jól a Debuchy-Mertesacker-Koscielny-Monreal 4-es, ha a cseréik a vicc kategóriát súrolják. Így persze, hogy egyből a farok rossz végére kerülnek, ha lesérül 1-2-3 kezdő játékos.....
Plussz Özil egy jól összerakott csapatban Alexis-el és Cazorlával kiegészülve a PL 90%-át kipasszolgathatná és 2-3 góllal verhetné.
No mindegy, nem vagyok szakértője az ágyusoknak, de hogy én biztos rádobnék tízen+ milliót a nyáron a tulajok helyében egy Klopp-Wenger cserére az tuti biztos.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Úgy látszik Besicnek kb eddig tartott a beilleszkedés az Evertonba. Mostanában egyre többet kezdő, ma pedig brutális meccset hozott a QPR ellen.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 47 532 — Whoops, looks like something went wrong.
Félek tőle, hogy a BL-ben megint lesznek teljesen érdektelen párharcok, ahol miszlikre aprítják az esélytelenebb csapatokat.
- Arsenal-Monaco-n is van rá esély, ha Wenger végre kilépne a pedomaci szerepből, és értelmesen állítaná össze a csapatot.
- Basel-Porto: érdekes lehet, Souza a Mourinho féle buszt használva lehet megtréfálja a protugálokat, de azért 30%-nál így sincs több esélye a svájciaknak.
- Juve-Dortmund: Klopp lehet varázsol valamit, de ha Conte nem óvatoskodja túl a párharcot, szerintem a Juve egy Pogbányival, de továbbjut
- Lever-Atma: 180 perc unalom, majd a visszavágó 91. percében Godin továbbfejeli a matracosokat
- City - Barca: Pellegrini túl beszari hozzá, hogy meghúzza a Barca megfojtásához szükséges taktikát, így bármennyire is kapáloznak, simán továbbmennek majd a törpék
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....flzoli
Maximum Allegri óvatoskodhatja el.
És én simán esélyesebbnek vélem a Dortmundot. Wenger pedig értelmesen állítja össze manapság a csapatot, maximum az a probléma, hogy a fél Arsenal sérült.

több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 20 879
Pepe a spanyol liga legtisztábban játszó védője
 www.csakfoci.hu/kulfold/spanyolfoci/node/182309#
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 734 — capitaine du château de Vienne 1487
Gondolom unjátok már, de én nem. 😊
Egy újabb a mesterről:
Bazzani
Sokkal jobb, mint a Pepe hentes vs Barca színészválogatott téma.Shilkor
45k ajro et harom honapn ban, az ara mai arfolyamon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
- PSG - Chalsea: Lenne potenciál a franciákban, de Mou taktikailag kiheréli majd őket. Ha Ibra megint varázsol, lehet esélye a Párizsnak....

több mint 11 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Ennyi kijárt az Arsenalnak. 😊 Real szempontból szinte tökéletes. A PSG-Chelsea, City-Barca pedig kemény lesz 😊
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 631 — Poloska confirmed
Nocsak az Arsenal nem a Bayernt kapta. 😀
több mint 11 éve
Akkor válassz, hogy edzőként kire építenéd a válogatottad:
a, Egy 24 éves, aki másfél éve konzisztensen topformában véd.
b, Egy 33 éves, akinek a tavalyi szezonja egy szar volt, de idén ő is jó.
Én edzőként a rutinosabbat játszatnám, és bevallom őszintén az egyéni szimpátia is sokat nyomna a latba. De semmi nem indokolná nálam kirobbantani egy olyan kapust aki BL-t és kupát nyert egy olyan csapattal ami nélküle nem tudott bajnokságot nyerni.

Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.Schleck
eaglesmcnabb
Ne haragudj, de látszik, hogy Garami Józsi bácsin nevelkedsz 😛
Se EB, se VB se semmi nincs 1,5 évig. Mi értelme lenne Casillast védetni amikor a van egy 9 évvel fiatalabb akinek pont hogy kell a tapasztalat a válogatottban is. Ha majd 35 évesen EB előtt is még kb ugyanolyan formában / szinten lesznek akkor el lehet gondolkozni, hogy a rutinosabb Ikert esetleg berakják addig a spanyol foci jövőjének szempontjából tök hülyeség.

Amúgy én bírom Ikert, meg szép hogy megnyertük vele a BL-t, de a döntő konkrétan az ordasnagy hibáján ment el majdnem. Mondjuk előtte nagyon sokat tett, hogy ott lehessünk, de ő már a múlt és De Gea a jövő, így logikusan a jelen is.Toca
Amíg Del Bosque marad a kapitány, szerintem tuti, hogy Casillas marad a kapuban. Bár mindentől függetlenül szerintem a 2016-os EB után a kapitány és a Casillas féle generáció (+Xavi, talán Iniesta, Arbeola) jó eséllyel visszavonul majd a válogatottságtól.

több mint 11 éve
b, Egy 33 éves, akinek a tavalyi szezonja egy szar volt, de idén ő is jó.
Én edzőként a rutinosabbat játszatnám, és bevallom őszintén az egyéni szimpátia is sokat nyomna a latba. De semmi nem indokolná nálam kirobbantani egy olyan kapust aki BL-t és kupát nyert egy olyan csapattal ami nélküle nem tudott bajnokságot nyerni.

Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.Schleck
eaglesmcnabb
Ne haragudj, de látszik, hogy Garami Józsi bácsin nevelkedsz 😛
Se EB, se VB se semmi nincs 1,5 évig. Mi értelme lenne Casillast védetni amikor a van egy 9 évvel fiatalabb akinek pont hogy kell a tapasztalat a válogatottban is. Ha majd 35 évesen EB előtt is még kb ugyanolyan formában / szinten lesznek akkor el lehet gondolkozni, hogy a rutinosabb Ikert esetleg berakják addig a spanyol foci jövőjének szempontjából tök hülyeség.

Amúgy én bírom Ikert, meg szép hogy megnyertük vele a BL-t, de a döntő konkrétan az ordasnagy hibáján ment el majdnem. Mondjuk előtte nagyon sokat tett, hogy ott lehessünk, de ő már a múlt és De Gea a jövő, így logikusan a jelen is.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 073 — je suis poloska
b, Egy 33 éves, akinek a tavalyi szezonja egy szar volt, de idén ő is jó.Schleck

Az meg egyértelmű hogy egy kapus se lenne ugyanannyira magabiztos a kapuban egy olyan szezonban ahol 2 bajnokin véd összesen, mint ahol 38-on. Ez alól Casillas se kivétel, és de Gea se lenne.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!