NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Három fiatal bolgár labdarúgó játékjoga határozatlan időre felfüggesztve, az U19-es Eb bolgár érdekeltségű meccseinek manipulálásának gyanúja miatt.Komolyan mondom, attól félek, hogy, ha a gyerekkel kimegyünk rugdosni az udvarra, akkor minket is meg fognak keresni a "táskás emberek", hogy a fiam nyerjen kettővel, és legyen kiállítás!
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Lemaradtam a meccsről, de ahogy olvasom nem is nagy kár. Loki továbbjutást vártam, de hát hozták a "szokásost". Amúgy miért fétise a Lokinak, hogy téttel bíró (nemzetközi) meccsen a félidőre ne legyen meg a teljes létszám? Nagy kár érte, de ha kizúgnak a nemzetközi porondról, legalább koncentrálhatnak arra, hogy fél szeműek legyenek a vakok között és jövőre próbálkozhatnak megint.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
Az NS címlapja megint annyira paraszt lett, hogy kurvára szégyenlem, hogy ez a szenny az ország legnépszerűbb sportújságja...fasz volt Bouadla, nem kérdés, de már Menczer is szította ellene a közvéleményt.
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/35/50/5/cikk_2355005/320NSP.jpgSchleck
viszont ami nagyon nem mindegy, hogy ha ezt magyar játékos csinálja, akkor biztosan más a címlap.
persze meg lehet magyarázni (a légiós példát mutatni jön), de nem elegáns.
több mint 11 éve
Az NS címlapja megint annyira paraszt lett, hogy kurvára szégyenlem, hogy ez a szenny az ország legnépszerűbb sportújságja...www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/35/50/5/cikk_2355005/320NSP.jpg
több mint 11 éve
Abban reménykedek nagyon, hogy bejutunk valahogy az EL-be, a BATE kiszopik a következő BL selejtezőn (ilyen játékkal mondjuk ez elég valószínű bárkit is kapjanak) és az EL-ben egy csoportba kerülünk (már, ha ez lehetséges) és szarrá verjük őket oda-vissza, már csak az elképesztően szánalmas edzőjük miatt is.(álmodik a nyomor :p 😀 )
több mint 11 éve
bohócliga 1.-2. forduló 😊
https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Pár embernek üldözési mániája van... Ha valaki bundázott, akkor a bíró a 6 percével, ami bár jogos lenne minden meccsen, de szerintem még nem is láttam ilyet annyira gyakori... 😉JugheadSimán jogos volt a 6 perc, csak akkor más meccseken a 10 se lenne kevés, pláne mikor ivószünet is van... De hát ez is csak egy újabb idióta szabály, teli van velük a padlás (a "legjobb" időhúzó taktika a pápa-fradin volt, mikor a lecserélendő hazai játékos a mezszámok felmutatása előtt elfutott a pálya távolabbi sarkáig xD kész kabaré)
Amúgy a bundagyanú a mai labdarúgásban meg már sose lehet üldözési mánia, még az u19-es eb miatt is vizsgálódnak...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
For the draw of the 4th qualifying round the 62 teams are divided into 5 groups of 10 teams and 1 group of 12 teams. na mondjuk ezt nem tudom mi alapján lesznek beosztva a csoportok, szóval még az is lehet, hogy csak szophatunk
edit: ja előző kör alapján úgy látom, az első 5 kiemelt megy 5 különböző csoportba, a második 5 megint külön, és így tovább, akkor tökmindegy, meg kell várni a beosztást úgyis.
több mint 11 éve
illetve hát ha úgy alakul, a Chikhura Sachkhere 😀 mondjuk ellenük szoros párharcban kiesni cikibb lenne, mint két hatost kapni az Intertől...kaszoaz olaszok pont arról híresek, hogy gáláznak egy EL selejtezőn :p a Krasnodar jobb példa
több mint 11 éve
Na jó, unatkoztam, utánaszámoltam.Remelem az EL-be bejutnak.ZoliMPaz a baj, hogy ha nem lesz meg a kiemelés (már pedig jelenleg nem sok esélyünk van rá, de túl sok eredmény hiányzik még a 3. selejtezőkörből), iszonyú kemény ellenfelet is kaphatunk, Inter, Tottenham, Villarreal...kaszo
31 meccs lesz az EL rájátszásban, legjobb esetben is csak 21 csapat lesz mögöttünk koefficiens terén, tehát a kiemelés felejtős. (egyébként a BATE koefficiensével mindenképp kiemeltek lettünk volna a BL rájátszásban.....)
docs.google.com/spreadsheets/d/1xrR35EPQMvsKifib5jOXhCHDJEla0tZv8md2NNSr8nU/edit?usp=sharing
Mint mondtam, rengeteg eredmény hiányzik még, így az első kör alapján készítettem el a sorsoláson résztvevők listáját, illetve ahol a BL-ben nincs még eldöntve a továbbjutás (döntetlen lett, vagy egygólos előnyt szerzett valamelyik csapat), ott mindketten szerepelnek, ezek a zölddel jelölt csapatok. Náluk zárójelben az első meccs eredménye. A legjobban nyilván akkor járnánk, ha ezek közül minden párosításban a magasabb koefficiensű csapat jutna tovább, hiszen akkor gyengébb csapatok is kiemelésre kerülnek, és nagyobb esélyünk van közülük kapni ellenfelet. A Maccabi Tel Aviv az utolsó fix kiemelt (a Dnipro-Köbenhavn eredményétől függetlenül ugye mindenképp "eltűnik" valamelyikük az első 31 helyről, mert mindketten ott vannak most). Számunkra legideálisabb esetben (legalább 7 magasabb koeff továbbjut a többi 8 meccsről) akár még a Chikhura Sachkhere (grúz) - Neftchi Baku (azeri) párosítás továbbjutója is kiemelésre kerülhet, őket jó lenne megkapni 😛
A többit látjátok, nem nagyon van köztük sima ellenfél.
Szerintem a "legkönnyebb" lehetne:
a ciprusi Aradippou,
az izlandi Stjarnan
a kazah Astana,
a román Petrolul Ploiesti,
a bolgár Ludogorets,
a moldáv Sheriff Tiraspol,
illetve hát ha úgy alakul, a Chikhura Sachkhere 😀 mondjuk ellenük szoros párharcban kiesni cikibb lenne, mint két hatost kapni az Intertől...
több mint 11 éve
Pár embernek üldözési mániája van... Ha valaki bundázott, akkor a bíró a 6 percével, ami bár jogos lenne minden meccsen, de szerintem még nem is láttam ilyet annyira gyakori... 😉
több mint 11 éve
www.mifocink.com/?p=4813ahogy nézem a srácokat, megint az a kurva tészta lesz a ludas.
bate dvsc bunda?
Ahogy irtam 3 nagy hiba volt...talan negy es mindegyikbol gol lett.ZoliMP
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 410
szar vilag ez mert bele lehet magyarazni...(telorol vagyok.nem tudok szerkeszteni)
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 410
www.mifocink.com/?p=4813bate dvsc bunda?
Ahogy irtam 3 nagy hiba volt...talan negy es mindegyikbol gol lett.
több mint 11 éve
Mi lenne benne az irónia mindenki szerint egy buta hibán múlik, hogy nincs meg az EL csoportkör, mi ez ha nem eredmény? Vagy csak azok érnek valamit, akik továbbjutnak a csoportkörből a BL-ben?Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀Toca
Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
Idén eljutottunk odáig, hogy egyik nemzetközi szintéren lévő csapatunknak sincs miért szégyenkeznie, sajnos ez előrelépés, de valahol el kell kezdeni, jövőre már lehet menni a csoportkörért valamelyik versenysorozatban, pl. a Videoton elég masszívnak tűnik idén, de mi se lennénk rosszak, főleg ha (kvázi) hazacsábítanánk mondjuk a Koman-Németh párost (kár, hogy még csak pletyka sincs erről). 😉
több mint 11 éve
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Azért remélem ezt nagy iróniával írtad 😀
Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/Jughead
több mint 11 éve
www.fcbayern.de/de/news/news/2014/fcb-erzielt-einigung-mit-pepe-reina.phpna ennek mi a fasz értelme van?
több mint 11 éve
Szerintem találó az RTL Klubbon most futó egyébként zseniális film címe ami a lelkiállapotokat illeti:...........és megint dühbe jövünk 😛
több mint 11 éve
Remelem az EL-be bejutnak.ZoliMPaz a baj, hogy ha nem lesz meg a kiemelés (már pedig jelenleg nem sok esélyünk van rá, de túl sok eredmény hiányzik még a 3. selejtezőkörből), iszonyú kemény ellenfelet is kaphatunk, Inter, Tottenham, Villarreal...
több mint 11 éve
azt nem értem, hogy a Lille-Grasshoppers meccsen miért volt piros az a piros, amikor egy szimpla magas láb volt, de...
több mint 11 éve
Áhh, de szar ez így most majd az EL PO-ban is kiszopunk, de az MB1-ben is mert ugye pihenünk az EL PO-ra. Mindegy Boudla hibáján ment el a meccs, kár érte, de legalább bebizonyosodott, hogy igen is érünk valamit a nemzetközi mezőnyben. 😉Szerk: Ráadásul a 88. percre értem haza, akkor legalább maradtam volna le az egészről... :-/
több mint 11 éve
Ritka idióta piros lap volt, taktikai faultot, ha már van sárgád, nem lehet ilyen látványosat elkövetni. Bezzeg az első gól előtt a vonal mellett baszták fellökni a csókát, pedig az volt az igazi fordulópont, onnantól kezdve volt benne a pakliban, hogy kieshet a Debrecen.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Remélem nem jönnek haza, ezzel a töketlen idióta kondással az élen inkább elindulnak önszántukból gyalog Vlagyivosztok felé............................... ez igen is edzői felelősség és 10 emberel is ki kellett volna bírni, meg is lehetett volna.......... már eléggé apátiával szoktam követni a magyar foci?????? eseményeit de ez most nagyon feldühített. Ami a legrosszabb, hogy ez a fajta kiesés megint csak az önáltatásra lesz jó semmi másra grrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 410
ez a bate😕Kidolgozott helyzetuk nem volt.
feliveltek a labdat az egesz meccsen.
a dvsc baszta el.
boudla elso lapja felesleges volt.a masodik is foleg h o veszitette el a labdat.
Az elso gol elott megallnak es visszahuzzak magukat....
Minden gol hiba utan tortenik de ezek hatalmas bakik voltak..
csak felivelgetesek voltak😕
Remelem az EL-be bejutnak.