Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
4-0ra égtünk már a Lecce ellen. És komolyan volt esélyünk odajutni a dobogóra, de ezzel a szar játékkal inkább ne. Ne égessük le utána a csapatot nemzetközi színtéren, bár ez már idén is sikerült.FIRE ENRIQUE!!!
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Az év egyik legnagyobb védése sztem.Ugyanilyet védett Antal Botond is szerdán pont a kondáék ellen szóval...Nézz egy kicsit több 3. félidőt,2-3 hetente láthatsz hasonlót 😉JoeyPorterAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorterHát nem tudom, hogy mennyire túlzás.
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...Bazzani
Kiemeltem a lényegi részt.
És ezennel lezártam ezt a dolgot, mert tulajdonképpen tök lényegtelen a dolog.
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ugyanilyet védett Antal Botond is szerdán pont a kondáék ellen szóval...Nézz egy kicsit több 3. félidőt,2-3 hetente láthatsz hasonlót 😉Hát nem tudom, hogy mennyire túlzás.Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorter
Az év egyik legnagyobb védése sztem.Bazzani
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...Bazzani
több mint 12 éve
Hát nem tudom, hogy mennyire túlzás.Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊JoeyPorter
Oda leérni egy ilyen magas kapusnak ennyi idő alatt...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
Ribánszki! :oAzért az kicsit túlzás,de tényleg nagyot fogott 😊
több mint 12 éve
Nem gondoltam volna, hogy valaha is ilyet írok, de....IMÁDOM AMAURIT!!! 😀Ha nyerünk Palermóban újra vezetjük a tabellát. 😊
több mint 12 éve
RespektVV4Laci ('Megye 3' Messije)BörfiktTocaRaul a legnagyobb.JC6Gera, Tebow?empty taxi
több mint 12 éve
De rühellem a hülye Real szurkolókat, meg a trollkodásaikat 😒Egyébként kíváncsi vagyok, hogy az EL-ben vajon jövőre is spanyol "dominancia" lesz-e
több mint 12 éve
beszélgettem Vajda Attilával, ő is mondta, hogy a verseny 60%-ban fejben dől el, a többi a fizikai skill...legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Raul a legnagyobb.JC6Gera, Tebow?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Raul a legnagyobb.
több mint 12 éve
Hát figyelj ez csak egy kis példa valszeg Szaba jóval többet lehet jobbat is tud mondani, de mondjuk nézd meg Gyurta úszásait azért ott látszik a taktika, minél hosszabb a táv annál több gondolom a taktika. Persze nyilván izom nélkül csak fejjel nem lehet, az a sakk mint már említettem. 😀legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
Érdekes lesz ez az EL remélem nem a Valencia nyeri hanem a Bilbao 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egyik legkeményebb sport az úszás, komolyabb, mint a foci. De ez off.
több mint 12 éve
szaba
10 700
Miért, szerinted nincs benne? Inkább akkor ne is szólj hozzá. Amihez nem értetek, minek akartok abban okosnak tűnni?legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀Amadeus91Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 050
Nah Rami gyorsan lerendezte a Valencia - AZ meccs izgalmi kérdéseit... 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
33 121
legkeményebb az volt, amikor egy úszó ismerősöm elkezdte ecsetelni, hogy milyen komoly stratégia van az úszásban. 😀😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂tüsi91az min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊DivatNem. Hogy fejben milyen jó valaki.szaba
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
😮. Tehát az úszás fejben dől el. Király akkor még is tudok úszni. 😂 😂Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szabaEz soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
Nem kevered a sakkal ?Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.szabaEz soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
szaba
10 700
Nem. Hogy fejben milyen jó valaki.Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊Divat
több mint 12 éve
Egyébként én attól félek ,hogy a Barca ezt ellentétesen visszafogja még kapni ,ezért tartok a Real -Barca döntőtől mert tuti ha ott jön vissza a fújás te lesz sírva még a Hold is 😊TocaNa én ettől nem tartok...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛szabaaz min múlik kedves Szaba Úr? megfelelő táplálkozáson? 😊
|
több mint 12 éve
szaba
10 700
Ez soccer fiúk. Itt minden a bírókon múlik. Ha nem tetszik, nézzetek úszást. 😛