NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
pedig a magyar focin évek óta csak röhögni lehet 😊És a másik hülye se tudja, ez eszméletlenbaggioHihetetlen, röhögnék, ha tudnék rajta...Vrijbloed

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
És a másik hülye se tudja, ez eszméletlenbaggioHihetetlen, röhögnék, ha tudnék rajta...
több mint 11 éve
Nincs nálam rosszabb kommentátor...Tocaszép dolog az önkritika, de ezt nem tudhatod
több mint 11 éve
Mondjuk a csoki gyerek a végén cseszett visszajönni védekezni, lehet, hogy erős, de esze nincs...NB2ok hát az nem ész kérdése volt, szerintem simán csak kitikkadt, ő azért végigrobotolta a 90 percet, főleg h a végén még faszkalap novakovic is futtatta feleslegesen a hülye kirúgásaival
több mint 11 éve
Nem baj, legalább ma kaptam a jó hírt, hogy fizetősről átvettek államira.Ezért megússza a laptop a végítéletet..... 😀
több mint 11 éve
120 másodperc és a mennybe mennek, most megint jön a szép magyarkodás hogy az nem jött vissza, az nem öklözött, az nem koncentrált...
több mint 11 éve
azért az kemény, hogy még a stúdióban se vágják, hogy EL playoffba megy a Loki
több mint 11 éve
És a másik hülye se tudja, ez eszméletlen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azért a gyerek a studióban is hozza a szintet... 😀
több mint 11 éve
A böszme kommentátor meg nem tudja, hogy az el utolsó selejtezőkörében folytatja a kieső, édes istenem...baggioHát mert nem találta a szavakat. Bezzeg a meccs közben... Nincs nála rosszabb kommentátor...
több mint 11 éve
Ezt a Bouadla gyereket minimum többmillióra megkúrni, egy megnyert meccset sikerült elszúrnia!!!Mondjuk a csoki gyerek a végén cseszett visszajönni védekezni, lehet, hogy erős, de esze nincs...
Csányinak üzenném amúgy, hogy ez is a szurkolók miatt van!
több mint 11 éve
A böszme kommentátor meg nem tudja, hogy az el utolsó selejtezőkörében folytatja a kieső, édes istenem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Édes istenem, hányszor megfogadtam már, hogy nem nézek magyar meccset és h nem idegeskedek magyar focicsapatok miatt, én örök barom optimista.
több mint 11 éve
Egy ennyire szar csapatot továbbjuttatni, ez nagyobb bravúr volt a lokitól, mint a bl-negyeddöntőig menetelni

---
több mint 11 éve
Kar,semmivel nem jobb a bate.siman továbbjutást erdemel a Debrecen.
több mint 11 éve
De jó, mondtam is tesómnak, hogy tuti a 90+percben esünk ki.Fasz ki van, Bouadlat remélem elküldjük a jó büdös kurva faszba.
több mint 11 éve
Én meg még izgultam ezen a szaron. Nagyobb bohóc vagyok mint a Loki.
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=C7lE6mXN2tAHa 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀VrijbloedHejjaj. :/Beki
Román isten b@ssz@ bele a faszát...
több mint 11 éve
Novakovic az komoly, mondjuk két BATE-s hogy állhatott full üresen az 5ösön belül.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ha 3-1 lesz, bevágom a villanyszerelést... 😀VrijbloedHejjaj. :/
több mint 11 éve
Beszarok...
több mint 11 éve
Novakovic tudja hogy ez za állás nekünk jó?
több mint 11 éve
Menczer egy ritka nagy gyökér ezt ma is bizonyítja.Mindjart behugyozik annyira izgul a hortis szoviccei meg egyenesen szanalmasok..