Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Pedig egy angliai győztes meccs után szerintem elég sokat lehet hallani a 'fáklya' szót a stadion környékén.... 😀Ez nem úgy megy, JC6 megmondta,hogy fáklya hülyeség mert ő külföldi meccsen sem hallotta és neki nem tetszik a riporter mert nem látta, hogy a sportingos lábáról ment ki a labda, ergo sötét alak. Gyakorlatilag kőbe lett vésve innentől vitatkozni vele felesleges.TocaNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?Bazzani
http://insidehandoff.com/
több mint 12 éve
'A Marseille szurkolói felszólították a játékosokat, hogy kapjanak ki a Montpellier ellen, nehogy a PSG legyen a bajnok, ha már nekik esélyük sincsen az aranyra.'ehhez hozzá tartozik, h a PSG pár éve ugyanezt megcsinálta velük, szal ez csak revans lesz, feltéve ha megteszik, és mivel utóbbi 11 meccsükből 10-et elvesztettek nem csodálkoznék rajta... 😛
az komoly.lol
|
több mint 12 éve
Ez nem úgy megy, JC6 megmondta,hogy fáklya hülyeség mert ő külföldi meccsen sem hallotta és neki nem tetszik a riporter mert nem látta, hogy a sportingos lábáról ment ki a labda, ergo sötét alak. Gyakorlatilag kőbe lett vésve innentől vitatkozni vele felesleges.Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?BazzaniEz a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6
több mint 12 éve
Kiderült, hogy amit mondott nem hülyeség ráadásul minden csak nem sötét. Akkor ez most kit minősít?Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.JC6
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.BazzaniNem kell megvédened, nem törtem az életére, csak jókat nevettem rajta. A többi nem érdekel.
több mint 12 éve
Sose hallottam még meccsen, pedig külföldön is voltam, nem egyszer.Ez a sötét alak amúgy egy nagyon jó barátom. 2.lett a sportriporter kerestetik vetélkedőn, a döntőben döntetlen lett a vége és egy operakérdéssel kapott ki. Művelt, minden sportághoz ért, amúgy kétgyermekes családapa. Ja és magyar bajnok kispályás kapus.
Öngól.JC6
több mint 12 éve
'A Marseille szurkolói felszólították a játékosokat, hogy kapjanak ki a Montpellier ellen, nehogy a PSG legyen a bajnok, ha már nekik esélyük sincsen az aranyra.'az komoly.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Év végén elmegy (harmadik hely vagy EL győzelem ellenére is), akár mehetne a kékekhez is - én mondjuk nem sajnálnám. A Valencia ebben a szezonban ritkán mutatta azt az arcát, amit vasárnap; a Real ellen mindig adott az extra motiváció, de ez most üdítő kivétel volt az idén látott fantáziátlan, kiégett játékhoz képest. És még szerencse, hogy nem szerzett vezetést a csapat, mert akkor tuti szívás az idei gyakorlatot tekintve (egygólos előnynél beállni bekkelni, aszt' kiszívni 2-3 góllal).skizofitaDe miért nem tudnak többször így játszani? Nagyon élvezetes meccs volt, és visszanézve az eredményeiket, ez a szezon - az EL kivételével - elég csalódást keltő... Sajnos! Szerintem maradjon, kovácsolja még jobban össze a csapatot, aztán szorongassák meg a két nagy tökét, elég keményen.
több mint 12 éve
Ha nem tud, akkor Unai Emery tanuljon meg angolul és jöjjön a Chelseabe. A kedvenc edzőm manapság.SchleckÉv végén elmegy (harmadik hely vagy EL győzelem ellenére is), akár mehetne a kékekhez is - én mondjuk nem sajnálnám. A Valencia ebben a szezonban ritkán mutatta azt az arcát, amit vasárnap; a Real ellen mindig adott az extra motiváció, de ez most üdítő kivétel volt az idén látott fantáziátlan, kiégett játékhoz képest. És még szerencse, hogy nem szerzett vezetést a csapat, mert akkor tuti szívás az idei gyakorlatot tekintve (egygólos előnynél beállni bekkelni, aszt' kiszívni 2-3 góllal).
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sose hallottam még meccsen, pedig külföldön is voltam, nem egyszer.Többször is hallottam már meccsen, pedig külföldön se voltam, egyszer se.
Öngól.JC6
Öngól.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sose hallottam még meccsen, pedig külföldön is voltam, nem egyszer.Öngól.
több mint 12 éve
Aztán a végén, mikor görögtüzek gyúlnak s 1-2 eszköz a pályára is kerül:http://pyrocenter.hu/webshop/webshops1.php?category=gorog-tuz
"Megint érkezett egy FÁKLYA, így több lesz a hosszabbítás".
JC6
"kézben fogható jelzőfáklya- ködgyertya-görög tűzként is ismeretes a külföldi focimeccsekről-."
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Digisport forever 😀Portugál rangadó, a kommentátor pedig mindent visz. Nem tudom a nevét, de ez a pali valami eszméletlen sötét alak benyomását kelti 😀
Kimegy a sporting játékos lábáról a zsuga:
"Nagyon jók ezek a közeli lassítások, mindent megmutatnak, de sokszor az ember még így sem tudja eldönteni, hogy mi a helyes". 😀
Aztán a végén, mikor görögtüzek gyúlnak s 1-2 eszköz a pályára is kerül:
"Megint érkezett egy FÁKLYA, így több lesz a hosszabbítás".
😂 😂 😂
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
wigan-fulham duó ellen ugyan négy pont, de ebből jó ha a felét érdemeltük meg, szarabbnál szarabb játékot mutattunk be. jövőhéten jön a barca, nagyon nem várós.
több mint 12 éve
Ebben a Lamps-Dempsey cserében én is benne lennék. Szánalmas amit a középpályánk támadásépítés címén művel. Jó indítás nincs egy sem, pedig Torres kb. fel-alá futkározik egész meccsen, hogy végre kiugrassa valaki. Vagy ő jön vissza labdáért, de akkor mire felzárkóznak a középpályások, addigra mind a 11 Fulham játékos ott van a tizenhatosuknál. A távoli lövésekről nem is beszélve.Elég szar látni, hogy Duff még mindig 10-szer jobb játékos, mint Kalou...SchleckDuff nem tud kamutizit összehozni 😀 btw igazad van, de én Lamps-et is szó nélkül cserélném Dempsey-re, nagyon szarok voltunk az 1. félidőben, simán jobb volt a Fulham, kicsit még sajnálom is őket.kristof
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elég szar látni, hogy Duff még mindig 10-szer jobb játékos, mint Kalou...SchleckDuff nem tud kamutizit összehozni 😀 btw igazad van, de én Lamps-et is szó nélkül cserélném Dempsey-re, nagyon szarok voltunk az 1. félidőben, simán jobb volt a Fulham, kicsit még sajnálom is őket.
szerk. na ez elég össze-vissza hsz lett, remélem érted, mert nem tudok jelenleg jobbat írni
több mint 12 éve
Duff
3 172
Elég szar látni, hogy Duff még mindig 10-szer jobb játékos, mint Kalou...SchleckElkezdtem gondolkodni, hogy mivan, de aztán leesett 😀
több mint 12 éve
Elég szar látni, hogy Duff még mindig 10-szer jobb játékos, mint Kalou...
több mint 12 éve
braxa88
12 534
Pepe 😂 😂 😂kezdem megkedvelni 😀
Besírok ezen az emberen, agyonrúgja a csapattársát 😀JC6
több mint 12 éve
Kinyújtott kézzel átvenni és lepattintani a labdát magad elé ér ebben a sportágban, vagy az nem a kosárlabda? Akkor lehet kurva anyázni a rohadt csaló RSL-t?Szarul kezdtünk, és 0-1 volt, aztán így lőtték a másodikat, amivel minden eldőlt, pedig a második félidőben lejátszottuk őket. Nehéz lesz így érvényesülni, de április 21-én Conor király visszatér.
több mint 12 éve
Remélem jövő héten Bobál Gergő már szerepet kap a felnőtt csapatban 😊Bobál Gergő nem sokáig fog a Honvédban maradni. 😊 Zseniálisat játszik ma.
Ilyen gólt igen keveset látni...
mondjuk még mindig hányinger kerülget a videoton Puskás akadémia nevet látvagabokocka
több mint 12 éve
Remélem jövő héten Bobál Gergő már szerepet kap a felnőtt csapatban 😊Ilyen gólt igen keveset látni...
mondjuk még mindig hányinger kerülget a videoton Puskás akadémia nevet látva
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Ha nem tud, akkor Unai Emery tanuljon meg angolul és jöjjön a Chelseabe. A kedvenc edzőm manapság.SchleckEgyetértek, megnézném egy igazán nagy csapatnál.
Pepe mostantól a csapattársait sem kíméli: http://www.youtube.com/watch?v=ksMTx1wpI38
több mint 12 éve
Szép hétvége, Juve már vezet Barcának már csak 4 pont hátrány így tovább. mondjuk ez a ü 0-0 a csoda kategória de az is, hogy már csak ennyi a hátrányunk de nem zavar 😀 😛 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Pepe 😂 😂 😂 Besírok ezen az emberen, agyonrúgja a csapattársát 😀