Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó ez a Real, de nem ennyivel. Kicsit túlpörgött az Atletico, majd 70 perc után levegőt sem kaptak...
több mint 12 éve
Laki Tennessee Titans 1 668 — In Locker We Trust
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
yeeeeeeeeeeeee!! :cool:

"Obviously adding Matt Hasselbeck makes the Tennessee Titans a better team in 2011, but the long-term success of the franchise is going to hinge on the success of Jake Locker as an NFL quarterback."
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 609 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na mégiscsak ott van meg kéne tartani, vagy még egyet rúgni, de ne legyünk telhetetlenek 😛
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 609 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre az estére átvedlettem őrült Atletico szurkolóvá 😀 Bár Torrentét nem lehet űberelni, megpróbálom 😀
Legalább X legyen már...JC6
Á jelen pillanatban esélytelennek látom. :/ Legalább a Juve kiszenvedte nyerhettünk volna 4-5-l hála Istennek van még egy Del pieronk
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Erre az estére átvedlettem őrült Atletico szurkolóvá 😀 Bár Torrentét nem lehet űberelni, megpróbálom 😀
Legalább X legyen már...
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 817 — "Grammar maci"
Kurva annyát ennek az idiótának hogy nem látja hogy Wiganes kezéről megy ki a labda.davemayer
Sztem az előző meccsen kapott 11esünk után inkább kussoljunk 😊Duff
jó, persze + láttam már olyat hogy egy ilyen kapustámadást nem fújtak le és már ott vezethetek volna de ha én a szemüvegemen keresztül élőben a hátsó kameraállásból látom hogy a wiganes rárúgta magára és úgy ment ki akkor a 4 kurva szempárból az egyik vegye már észre!!! nem is kellett vonalban vagy a másik irányból figyelni, elég ha csak elég meccset láttál már és látod, ennyi. Élőben azonnal mondtam hogy mekkora kamu.

Addig ezt a sportágat nem lehet komolyan venni amíg a játékvezetőt nem köti szabály egy adott történésre a pályán. Totálisan kiakaszt hogy élőképen látszik hogy a wiganes védő kezéről, ami felfelé mutat az 5-ösre befelé igyekvő labda megpattan és azért áll meg a a testétől 2 méterre, nagyon örülnék ha lenne végre egy olyan szabály ami ilyenkor döntést generálna, kurvára utálom már hogy van amikor ilyenkor befújják van amikor nem. Vicc ez az egész, az ember csak röhög kínjában, ezt a wigant 30%-os teljesítménnyel is verni illett volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 629
Kurva annyát ennek az idiótának hogy nem látja hogy Wiganes kezéről megy ki a labda.davemayer
Sztem az előző meccsen kapott 11esünk után inkább kussoljunk 😊Duff
De például a gól előtt se szögletnek kellett volna következnie... Csak a szokásos angol játékvezetés. Ettől függetlenül megérdemeltük a vereséget. Hiába a 8 pontos előny, nem lesz itt teljesen sima befutó; garantálom, hogy lesz még a City ennél közelebb is.
több mint 12 éve
A United teljes stábjának (játékosok és edzők együtt) 90%-át jól fel kéne pofozni, de úgy hogy sírjanak. Ezt a mai fraditól sem lehetne elfogadni pedig abba a mostani -ex(?)alkesz- Döme is simán beférne. Nem hittem volna hogy alul lehet múlni az Basel elleni meccset(vagy az EL-t), de a srácoknak sikerült. Ennyit arról hogy ki mit gondol a bajnoki címről. Azért Fergie meg jól tesz ha most a hajszárítót a saját maga irányéba fordítja nem is kicsit: nem megy a játék a középpályán a homály Giggs és az indiszponált Carrick miatt erre hátravonja a kezdőkörbe az egyetlen olyan játékosunkat akinek van elég kreativitása a pályán hogy helyzetbe hozza magát vagy a társakat, persze hogy nem tudtuk így megbontani a wigan falát az egy szem Chica-val... Aztán meg le is hozza... Youngot hozza le Giggs helyett, nem állunk át a 4-2-4-re amikor már nagyon kéne, totális zavar támad emiatt elől, megszálljuk 7 emberrel a középpályát de a 16-osnál nincs senki...

Ma elgurult a gyógyszer, csak bekiabálásokkal nem lehet egy ilyen meccset megfordítani, ezt ő tudhatná a leginkább. KURVÁRA UNOM MÁR A SERIE A-S JÁTÉKUNKAT, ez nem a United, olyan volt végig mintha visszahúzná valami az ellen kapujától a játékosokat.

Elfogadhatatlan ez a hozzáállás ill. ez a menedzselése a csapatnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 172
Sztem az előző meccsen kapott 11esünk után inkább kussoljunk 😊
több mint 12 éve
Cristiano I hate you :o

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 896 — Panthers fan
Dortmund kurvára nem érdemelt győzelmet...Asbee
Még szerencse, hogy gólokra játsszák 😛
Oda-vissza megbaszva a büdös bajorok, nice.Jakehomer
hátőőő a Bayernek túlzottan sok köze nem volt a meccshez. Most a végén voltak helyzeteik, de az egész meccs összképe alapján (sztem) jó helyre került a 3 pontHabi
Nosztalgiázásként (93-tól 2006-ig nagy bvb fan voltam 😊 az első félidő közepén kezdtem nézni, szerintem is nagyjából az történt a pályán, amit a Dortmund akart, de a tizit illett volna berúgni (ami egyébként kivételesen jogos volt, még ha dobta is magát, Weidenfeller szarul jött ki), és akkor x.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Oda-vissza megbaszva a büdös bajorok, nice.Jakehomer
hátőőő a Bayernek túlzottan sok köze nem volt a meccshez. Most a végén voltak helyzeteik, de az egész meccs összképe alapján (sztem) jó helyre került a 3 pont

JT Daniels fan
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 10 947 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
bazdmeg bazdmeg bazdmeg...

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Cseszhetjük.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 896 — Panthers fan
Oda-vissza megbaszva a büdös bajorok, nice.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Kurva annyát ennek az idiótának hogy nem látja hogy Wiganes kezéről megy ki a labda.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Dortmund kurvára nem érdemelt győzelmet...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
tök jó hogy a 11es előtt raktam meg 5ös oddsért hogy a München lövi a következő gólt... Robben naná hogy most hagyja ki...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Csak sajnos már vezet a WaalwijkDouble B
basszus akkor elmegy az ukrán női röplabda tippmixem 😕Habi
😀 😀 😀

Amúgy a Dortmund - Bayernre gondoltam 😀Double B
persze 😊
nagy meccs nagyon, volt egy kis Bayern fölény a itt a második félidőben, de megérdemelten vezet a DORTMUND!!!!

Roman vazzzzze 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Ja, de szerintem a Genoa végül behúzza!fetomy
basszus akkor elmegy az ukrán női röplabda tippmixem 😕Habi
😀 😀 😀

Amúgy a Dortmund - Bayernre gondoltam 😀
több mint 12 éve
Az év meccse eddig döntetlent hoz a félidőben!Double B
basszus akkor elmegy az ukrán női röplabda tippmixem 😕

JT Daniels fan
több mint 12 éve
Csak sajnos már vezet a Waalwijk
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ja, de szerintem a Genoa végül behúzza!
több mint 12 éve
Az év meccse eddig döntetlent hoz a félidőben!