Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 699
Tökmind1, volt 10 pont előnye a Realnak, ha innen elbukja, nincs kifogás.
több mint 12 éve
Jó most lehetne sorolni ilyen meccset Madridi szempontból pld Betis ellen az egésznek egyébként sincs semmi értelme. Győzzön a jobb jövő heten korrekt bíráskodás mellett.bazz most en is linkeljek videot ? 😀hát az a 2 pont amit a tegnapi baki miatt buktunk a bajnokságba kerülhet.
http://www.youtube.com/watch?v=WEgWAcQP5aM
es a video feltoltoje egy bayern szurkolo aki szerint semmi kulonbseg a ket csapat biroi megitelese kozott.
lelke rajta, de ez a hozzaallas meg mindig kozelebb van az igazsaghoz, mint ez a megallas nelkuli rinyalas a ti reszetekrol.
meg lehet nezni a videot, egy 9 perces szosszenetet ilyen gorenysegekbol osszeallitani nem egesz 2 ev alatt biztos a rohadt unicef hiabaja lehet csakis es kizarolag.
es h legyen egy kis foci is : http://www.youtube.com/watch?v=iMYc47dMVAA :cool:
na ezt azert levetitenem egyket hazankfianak es megkerdeznem toluk: ugyan mit gondoltok, ti miert vagytok keptelenek erre ?Fake
titeket a "rinyálás" zavar minket meg a jogtalan ítéletek amiket rendre a barca javára ítélnek. Kinek mi.
Ha elver a barca mint tette azt a bajnokin akkor egy szót sem szólok mert tiszta játékban vertek agyon minket.
de ha kiesünk ellenük a kupában úgy hogy anulálják a szabályos gólunkat, és 3 tizenegyes-szituációban hibáznak, és mindhárom esetben a barca javára akkor szerintem érthető hogy egy kissé belkúr a dolog. 😊
2.: hazánkfiai is képesek ilyenekre csak rajtam és pár társamon kívül senki se látja, mert a kutya se jár ki meccsre 😛eaglesmcnabb
több mint 12 éve
bazz most en is linkeljek videot ? 😀hát az a 2 pont amit a tegnapi baki miatt buktunk a bajnokságba kerülhet.
http://www.youtube.com/watch?v=WEgWAcQP5aM
es a video feltoltoje egy bayern szurkolo aki szerint semmi kulonbseg a ket csapat biroi megitelese kozott.
lelke rajta, de ez a hozzaallas meg mindig kozelebb van az igazsaghoz, mint ez a megallas nelkuli rinyalas a ti reszetekrol.
meg lehet nezni a videot, egy 9 perces szosszenetet ilyen gorenysegekbol osszeallitani nem egesz 2 ev alatt biztos a rohadt unicef hiabaja lehet csakis es kizarolag.
na ezt azert levetitenem egyket hazankfianak es megkerdeznem toluk: ugyan mit gondoltok, ti miert vagytok keptelenek erre ?Fake
titeket a "rinyálás" zavar minket meg a jogtalan ítéletek amiket rendre a barca javára ítélnek. Kinek mi.
Ha elver a barca mint tette azt a bajnokin akkor egy szót sem szólok mert tiszta játékban vertek agyon minket.
de ha kiesünk ellenük a kupában úgy hogy anulálják a szabályos gólunkat, és 3 tizenegyes-szituációban hibáznak, és mindhárom esetben a barca javára akkor szerintem érthető hogy egy kissé belkúr a dolog. 😊
2.: hazánkfiai is képesek ilyenekre csak rajtam és pár társamon kívül senki se látja, mert a kutya se jár ki meccsre 😛
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
bazz most en is linkeljek videot ? 😀 http://www.youtube.com/watch?v=WEgWAcQP5aM
na ezt azert levetitenem egyket hazankfianak es megkerdeznem toluk: ugyan mit gondoltok, ti miert vagytok keptelenek erre ?
több mint 12 éve
a bajnokságban ja. 😊Amíg nem lesz videóbíró soccerben, addig nem is lehet komolyan venni. Ennyi.szabaAz egész spanyol bírói kar vicc. A madrid ellen most fújtak az idényben először 11-est. Nem hiszem h szándékosan tévednek ide-oda egyszerűen nem jók.Blevi
de a barca elleni kupameccseket gondolom nem nézted 😊
http://www.youtube.com/watch?v=q5xoH3Qpl6w&feature=youtu.be
egy a sok közül.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
flyover a pápa meccsen 😊Ez sokkal jobb 😛 http://www.youtube.com/watch?v=enSvqSjUPp8
jjncaa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amíg nem lesz videóbíró soccerben, addig nem is lehet komolyan venni. Ennyi.szabaAz egész spanyol bírói kar vicc. A madrid ellen most fújtak az idényben először 11-est. Nem hiszem h szándékosan tévednek ide-oda egyszerűen nem jók.
több mint 12 éve
szaba
10 699
Amíg nem lesz videóbíró soccerben, addig nem is lehet komolyan venni. Ennyi.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
...davemayerMit csináljak, sírjak?
Barca szurkolóként mindig is elítéltem ezeket a ténykedéseket, történt ellenünk vagy mellettünk. De mit tudok csinálni? Csak nevetni az egészen. Ez már rég nem a fociról szól, és buta az, aki ezen idegeskedik.
több mint 12 éve
az amúgy El ClásicoMár megint a bírók 😀JC6szerinted vicces, nekem (aki semlegesnek vallja magát ebben a kérdésben) már kicsit unalmas. Sok szépet csinál a Barca de azért vicces ez a sorozatos bírói ténykedés (még United-mércével is az lenne 😉 ), ki merem most már jelenteni hogy ez nem véletlen. Örülök neki amúgy mert így talán izgalmas lesz az el classicó de azért minimum cinkes amit mostanában Barca-meccseken lát az ember.davemayer
a többire meg csak ennyit tudok mondani: SZAKÉRTŐ!!!
több mint 12 éve
Már megint a bírók 😀JC6szerinted vicces, nekem (aki semlegesnek vallja magát ebben a kérdésben) már kicsit unalmas. Sok szépet csinál a Barca de azért vicces ez a sorozatos bírói ténykedés (még United-mércével is az lenne 😉 ), ki merem most már jelenteni hogy ez nem véletlen. Örülök neki amúgy mert így talán izgalmas lesz az el classicó de azért minimum cinkes amit mostanában Barca-meccseken lát az ember.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Már megint a bírók 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hogy beverjem a monstrumot a valagadba ?
több mint 12 éve
💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋Divat😀 😀 😀
már csak Fake hiányzik
több mint 12 éve
hajrá lilák,megy a dózsa!(az nb2-be)szegény divATKA 😕
több mint 12 éve
Este 10-től Sounders-Rapids rangadó!http://denversports.blog.hu/2012/04/14/rapids_ujabb_izgalmas_csata_kovetkezik
Avagy jöhet a következő szopás kolumbiai módra. 😀
több mint 12 éve
basszus most látom csak h 25 éves livornói srác meghalt...elképesztő 😕
|
több mint 12 éve
de ti csak 5-ig 😀rendkívül szánalmas Döme ezzel a sorozatos bírózással, holott már megint inkább a győriek panaszkodhatnának. 😉eaglesmcnabbmenetrendszerű inkább...amúgy amit mondott azzal igaza van, de nyilván a javunkra is tévedett, de ahogy mondtam már, sztem egyformán sújtotta mind2 csapatot, szal csak ne panaszkodjanak, traykovic örüljön h a pályán lehetett, bár lehet végén kiszórta iványi azt nem láttam pontosan...
Pinyő mien buta volt, 2* is kiemelte h 7-8 percig emberhátrányba voltak...mert mi nem voltunk Busai miatt... 😀Divat
közben újabb győzelem 8 meccsen 8 pont kell és NB1 😀
több mint 12 éve
rendkívül szánalmas Döme ezzel a sorozatos bírózással, holott már megint inkább a győriek panaszkodhatnának. 😉eaglesmcnabbmenetrendszerű inkább...amúgy amit mondott azzal igaza van, de nyilván a javunkra is tévedett, de ahogy mondtam már, sztem egyformán sújtotta mind2 csapatot, szal csak ne panaszkodjanak, traykovic örüljön h a pályán lehetett, bár lehet végén kiszórta iványi azt nem láttam pontosan...
Pinyő mien buta volt, 2* is kiemelte h 7-8 percig emberhátrányba voltak...mert mi nem voltunk Busai miatt... 😀
|
több mint 12 éve
rendkívül szánalmas Döme ezzel a sorozatos bírózással, holott már megint inkább a győriek panaszkodhatnának. 😉
több mint 12 éve
flyover a pápa meccsen 😊Inkább lőjetek egy gólt, mert borul a fogadásom...
jjncaa
loool, a gól meg is jött, csak másik meccset elnéztem, így is úgy is bukó :/
több mint 12 éve
jó kis parázs meccs volt ez a Fradi-ETO...Döme megint bírózott egyet, de sztem ide is oda is tévedett iványi. Beliczky jó volt, középpálya lófasz, beadni egyik aranylábú se tud, szal csak a szokásos, legalább küzdöttek.
|
több mint 12 éve
Gondolom este meg majd paroláznak a bulikban. :mad:mekkora lúzer bagázs ez a Pécs, szegényeknek meg kéne tanulni megnyerni egy ilyen meccset egy ilyen ellenfél ellen 😂davemayerRohadt szarházi banda, takarodjon az összes a picsába ! Egész tavasszal csak ez a 0 szar semmi alibifoci megy... még jó, hogy nem mentem fel a meccsre, pedig haverokkal fontolgattuk a dolgot, így legalább egy idegrohamtól megkíméltem magam.Dub
1-3-3, remek ez a tavaszi mérleg.
ui: mi az Ujpest meccs után letettünk a siófoki turáról.
több mint 12 éve
Dub
1 019
mekkora lúzer bagázs ez a Pécs, szegényeknek meg kéne tanulni megnyerni egy ilyen meccset egy ilyen ellenfél ellen 😂davemayerRohadt szarházi banda, takarodjon az összes a picsába ! Egész tavasszal csak ez a 0 szar semmi alibifoci megy... még jó, hogy nem mentem fel a meccsre, pedig haverokkal fontolgattuk a dolgot, így legalább egy idegrohamtól megkíméltem magam.