Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
bocsánat de inkább hiányozzon a "hangulat" a stadionból de ki lehessen vinni egy gyereket a meccsre, lehet hogy az talán jobban szolgálja a sport ill. a fradi érdekeit...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nagyon szép és európai dolog fejbebaszni a másikat sörösüveggel, üvöltve zsidózni és cigányozni, ugye? ezt csinálja egy igazi férfi hétvégén?
berger90
Mutassatok már egy szurkolót akit fejbebasztak sörösüveggel meccsen😀Asbee
kerestem, nem találtam ilyet, de akkor balkáni hangulatnál maradva az megvan, mit szokott rendezni a két belgrádi tábor hétvégente? az egyik tábor ráadásul már egymást is gyilkolja, mert összevesztek... erre akarunk hasonlítani?berger90
Azért a görögtűz meg a füst közel sem azt jelenti, hogy elkezdi egymást gyilkolászni a két tábor. Évekig jártam anno meccsekre idegenbe is, aki nem kereste a balhét azt nem is találta meg.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
nagyon szép és európai dolog fejbebaszni a másikat sörösüveggel, üvöltve zsidózni és cigányozni, ugye? ezt csinálja egy igazi férfi hétvégén?
berger90
Mutassatok már egy szurkolót akit fejbebasztak sörösüveggel meccsen😀Asbee
kerestem, nem találtam ilyet, de akkor balkáni hangulatnál maradva az megvan, mit szokott rendezni a két belgrádi tábor hétvégente? az egyik tábor ráadásul már egymást is gyilkolja, mert összevesztek... erre akarunk hasonlítani?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
berger90
Mutassatok már egy szurkolót akit fejbebasztak sörösüveggel meccsen😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 812 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na ez szép volt a védőktől 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
ez a zászlótekergetős-szalaggal futkosós-dobolgatós folklólműsol ez honnan volt? te jó ég, tudom hogy nem lehet kis költségvetésből mást összehozni, meg az összes ötletet ellőtték már, de ez szerintem nagyon gagyi volt...
több mint 11 éve
Szánalmas színház az egész... fantasztikus a "hangulat" 😀 Máskor még ennyien se lesznek, ennyit ér a nagy nyugatmajmolás. Ahhoz, hogy a színház meg divatnézők tömegesen járjanak, ahhoz kurvajó foci is kéne, ami meg belátható időn belül nem lesz. De sebaj, majd a hangszórókból bejátszák a szurkolói hangokat is, ha már nem lesz aki szurkoljon. 😀Dub
Már bocsi hogy ezt mondom, de elég szánalmas vagy ezzel a szöveggel.

Lehet a kutya nem lesz kíváncsi a csapatra, és az év végén kiesik a Fagyi a másodosztályba, a stadiont meg lerombolja egy lavina, DE most mégis inkább szerintem örülni kéne, hogy megépült valami, és egy picivel több lett a város. Szépen nézz ki kívül-belül, és még a határidőt is sikerült úgy ahogy tartani. Persze elhiszem, hogy "jó szokás" szerint könnyebb irigykedni, szapulni, lekicsinylően viselkedni, hőbörögni és köpködni mindent, de talán ha néha mindenki leállna néha kicsit ünnepelni és örülni valaminek, nem lenne ennyire búvalba***tt egy ország ez...flzoli
Egyrészt nem vagyok fradista, szóval nem érint annyira mélyen a dolog, hogy hogyan fog a Fradi szerepelni. Szép az új stadion, lehet is akár örülni neki, de az önfeledt ünneplést már réges-rég elbaszták. Külső szemlélőként is azt mondom, hogy sajnálom egyébként, méltóbb avatót érdemelt volna ez a stadion. Totálisan dilettáns, ostoba módon csinálták az egészet, kezdve a jegyárakkal, meg a teljesen értelmetlen idióta szkennerhez való ragaszkodásukkal. A "balhézókat" kiszűrni bőven elég lett volna a szurkolói kártya, meg a milliónyi hiper-szuper kamera, amit sikeresen rájuk erőszakoltak már. Én már ezt sem vagyok hajlandó elfogadni, rólam ne készítsenek fényképet, meg ne tárolgassák az adataimat ki tudja milyen kétes személyek, ezért be is szüntettem a meccsekre járást, egészen addig amíg ez a rendszer így marad. Ízlések és pofonok ugyan, de engem abszolút nem vonz ez a "nyugati" típusú, színházra hajazó meccs-kultúra, sokkal jobb egy jó kis balkáni tipusú meccshangulat.Dub

én is kimegyek Újpestre, a munkám miatt sajnos csak nagyon ritkán fér bele, de eszembe nem jutna ilyesmi. szurkoljunk, persze, de lehet kultúráltan, a város szétbaszása nélkül is. hallgasd már egy kicsit a tévét: csak bejutottak, bementek ultrák is, zúgott a "fasszopó újpest" meg a "zőőd-fehér mezt". Akkor most nem minden ultra tiltakozik?

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Szánalmas színház az egész... fantasztikus a "hangulat" 😀 Máskor még ennyien se lesznek, ennyit ér a nagy nyugatmajmolás. Ahhoz, hogy a színház meg divatnézők tömegesen járjanak, ahhoz kurvajó foci is kéne, ami meg belátható időn belül nem lesz. De sebaj, majd a hangszórókból bejátszák a szurkolói hangokat is, ha már nem lesz aki szurkoljon. 😀Dub

Lehet a kutya nem lesz kíváncsi a csapatra, és az év végén kiesik a Fagyi a másodosztályba, a stadiont meg lerombolja egy lavina, DE most mégis inkább szerintem örülni kéne, hogy megépült valami, és egy picivel több lett a város. Szépen nézz ki kívül-belül, és még a határidőt is sikerült úgy ahogy tartani. Persze elhiszem, hogy "jó szokás" szerint könnyebb irigykedni, szapulni, lekicsinylően viselkedni, hőbörögni és köpködni mindent, de talán ha néha mindenki leállna néha kicsit ünnepelni és örülni valaminek, nem lenne ennyire búvalba***tt egy ország ez...flzoli
Most annak menjek ki örülni, hogy a stadion építésének költségvetésének "kisebb" részét elsikkasztották... mert a futball-teljesítményt sajnos részegen se tudom ünnepelni. Én csak egy vidéki ökör vagyok, ezért gondolom úgy, hogy ma Magyarországon egyetlen csapat sincs, akinek szüksége lenne ekkora stadionra. Ennyiért meg végképp.
Évek óta egy k*b*szott pereg-lacháza örökrangadóra nem vagyok képes kimenni, pedig azon legalább műsor van (szomszédok verekednek össze miatta) 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Egyrészt nem vagyok fradista, szóval nem érint annyira mélyen a dolog, hogy hogyan fog a Fradi szerepelni. Szép az új stadion, lehet is akár örülni neki, de az önfeledt ünneplést már réges-rég elbaszták. Külső szemlélőként is azt mondom, hogy sajnálom egyébként, méltóbb avatót érdemelt volna ez a stadion. Totálisan dilettáns, ostoba módon csinálták az egészet, kezdve a jegyárakkal, meg a teljesen értelmetlen idióta szkennerhez való ragaszkodásukkal. A "balhézókat" kiszűrni bőven elég lett volna a szurkolói kártya, meg a milliónyi hiper-szuper kamera, amit sikeresen rájuk erőszakoltak már. Én már ezt sem vagyok hajlandó elfogadni, rólam ne készítsenek fényképet, meg ne tárolgassák az adataimat ki tudja milyen kétes személyek, ezért be is szüntettem a meccsekre járást, egészen addig amíg ez a rendszer így marad. Ízlések és pofonok ugyan, de engem abszolút nem vonz ez a "nyugati" típusú, színházra hajazó meccs-kultúra, sokkal jobb egy jó kis balkáni tipusú meccshangulat.
Szerk.: Az alsó és a felső kép is ma készült, mindenki döntse el maga, hogy melyik hangulat vonzza jobban.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
A legjobb az egészben, hogy mivel Völgyi standardan játszik - a bebaszós eltiltása után - újra az ETO-ban, így megvan a válogatott bal bekkje szeptemberre. S Koltai is visszatért szóval újabb hely meg van a keretbe.tüsi91
akkor ezt vegyük úgy, hogy az ETO Park az a dimenziókapu a válogatott felé, mint a Herripotterben az a hat és feledik vagy hányadik vágánynak nevezett oszlop?
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Lehet a kutya nem lesz kíváncsi a csapatra, és az év végén kiesik a Fagyi a másodosztályba, a stadiont meg lerombolja egy lavina, DE most mégis inkább szerintem örülni kéne, hogy megépült valami, és egy picivel több lett a város. Szépen nézz ki kívül-belül, és még a határidőt is sikerült úgy ahogy tartani. Persze elhiszem, hogy "jó szokás" szerint könnyebb irigykedni, szapulni, lekicsinylően viselkedni, hőbörögni és köpködni mindent, de talán ha néha mindenki leállna néha kicsit ünnepelni és örülni valaminek, nem lenne ennyire búvalba***tt egy ország ez...

több mint 11 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
Nyíl kitakarja a kellemes látnivalót.

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
aki ismeri "... sírnak a parasztok ... "

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve

ez nekem valahogy jobban tetszik 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 339 — no es importante
Az szerintem érdekesebb lenne, ha pár év múlva egyszer csak kijelentenék, hogy elérte a várt szintet a játék, akkor mostantól ne jöjjenek be a nem kívánt szurkolók

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 339 — no es importante
verném szét az összes gyökeret aki ilyenkor fütyüli a Kubatovot meg a Fürjest, lehet utálni de ilyenkor mi a fasznak kell fütyülni???! parasztokdavemayer
ennél demagógabb faszságot ritkán mondanak, mint amit ez a gyökér Kubatov összehordott. De persze várjuk meg a Vezénylő Tábornokot!berger90
értem, de ez nem az a pillanat amikor ki kell nyilvánítani az általános nem tetszzésedet egy emberrel szemben (ugyanis mielőtt megszólalt volna már fütyültek, csakúgy mint most Orbánnál, pedig semmi faszságot nem mondott...)davemayer
Goodellt is mindig kifütyülik a draft kezdetén, mi ezzel a gond? 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
a házunk felett mentek el a gépek....😊yooker
most az előbb galambokat is láttam , de ezekre már nem esküszöm meg hogy onnan jöttek... 😀
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
Sajnos nem latom a meccset de örömmel hallom hogy ki lettek futyulve a narancsok😊

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Ezert hivjak Gala meccsnek....
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Szánalmas színház az egész... fantasztikus a "hangulat" 😀 Máskor még ennyien se lesznek, ennyit ér a nagy nyugatmajmolás. Ahhoz, hogy a színház meg divatnézők tömegesen járjanak, ahhoz kurvajó foci is kéne, ami meg belátható időn belül nem lesz. De sebaj, majd a hangszórókból bejátszák a szurkolói hangokat is, ha már nem lesz aki szurkoljon. 😀
több mint 11 éve
a házunk felett mentek el a gépek....😊
több mint 11 éve
hát rúzsa magdi se volt teljesen józan a himnusz éneklése közben 😀Dexxter Tailor
azért nincs mindenki olyan állapotban mint te...😊
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Orbán azért még mindig tud beszélni.

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
verném szét az összes gyökeret aki ilyenkor fütyüli a Kubatovot meg a Fürjest, lehet utálni de ilyenkor mi a fasznak kell fütyülni???! parasztokdavemayer
ennél demagógabb faszságot ritkán mondanak, mint amit ez a gyökér Kubatov összehordott. De persze várjuk meg a Vezénylő Tábornokot!berger90
értem, de ez nem az a pillanat amikor ki kell nyilvánítani az általános nem tetszzésedet egy emberrel szemben (ugyanis mielőtt megszólalt volna már fütyültek, csakúgy mint most Orbánnál, pedig semmi faszságot nem mondott...)

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
ennél demagógabb faszságot ritkán mondanak, mint amit ez a gyökér Kubatov összehordott. De persze várjuk meg a Vezénylő Tábornokot!

Mindig jövőre